Yeay Idol

Läste just en blogg och fick reda på att Rabih gick vidare! Idag var han inte så bra men jag tänker iallafall tillbaka och jag går inte på utseendet utan sången, han har gjort de flesta låtarna bra och jag älskar ballader så yaey vad glad jag blev!
Sen alla fjortisar som tänker "ÅÅÅÅH HAN ÄR SÅÅÅÅÅ SNYGG HAN MÅÅÅÅSTE GÅ VIDARE! HOTTIE!" Nej, den som vinner ska kunna sjunga och charma publiken. Vem det blir väntas att se, jag hoppas på Rabih eftersom jag tycker om när han sjunger, jag fastnade när jag hörde honom första gången, så änglalik röst. Eddie, Reza och de behöver inte vara kvar enligt mig. Sen får ni tycka vad ni vill och jag orkar inte höra onödigt snack som "Emmi förlåt men Rabih var inte bra ikväll. Rabih kan inte sjunga" Jag skiter i era åsikter, jag tycker som jag vill och ni som ni vill. Tack och hej.



Däremot! Vem tycker ni ska vinna IDOL 2009?

Fest

Jag och Moa har spelat in m a s s v i s av videos nu i över en timme, här har ni en! 
 
Nu ska vi sova, god natt! 

Seriösast i Sverige

Alltså jisses, jag känner inte ens för fest längre. Jag känner mig äcklig, håret ville inte som jag ville och kläderna jag skulle ha ligger av någon anledning i tvättmaskinen, inte ens skitiga vafan! Aja, ha det gött ikväll nu är jag klar iallafall, lite småfix kvar bara.

Dåligt humör

Jag hoppas självklart att ni har haft en trevlig kväll så ignorera det tidigare inlägget. Jag är sur för tillfället men det är så det kan vara ibland vetni. Jag har iallafall precis gjort svarta vinbärssaft, galet gott. Så jag ska fortsätta se på tv och sen krypa ner i sängen och kolla på någon film.

Jag blev faktiskt på lite bättre humör när jag gick upp till mammas sovrum där min bebis var, och hon hoppade och flög runt i rummet. När jag satte mig ner hoppade hon upp i knät och pussades, urgullig! Och hon är ju lika liten som en kattunge, beeeeeeebis!


Det här lovet suger

Fyfan för det här lovet..
• Inga roliga fester
• Jag är sjuk
• Ingen ringer

Nu ska jag fortsätta njuta av min otroligt roliga torsdag. Jag hoppas ta mig fan att ni har lika tråkigt som jag och har ni roligt så kan ni bara vara tysta om det, t a c k !

Chihuahuabebis

Nu kom jag hem från Söderköping. Mammi köpte en chihuahua, riktigt söt så nu är jag förälskad hoho!
Jag tänkte bara tala om det för er, så ni får bilder någon annan dag.

Nu ska jag gå ner och förbereda för ännu en t r å k i g hemmakväll framför tvn. Fast det är ju Inlåst om en timme så det ska jag se. Fast allra helst vill jag på fest, nu har jag dricka. Men jag sätter mig väl i en skog eller nåt. Haha! Skämt åsido, jag vill på fest.

Hej goddag

Idag vaknade jag 12.06 och bussen skulle gå 12.29 så det blev en stressig morgon. Jag hade ju bestämt att möta upp Emeli i stan 13.00 för att vi skulle träna. Fast jag skippade träningen eftersom jag är sjuk, så jag filmade Emeli istället, "Emelis träningsdagbok" haha, den kommer upp inom kort.
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, antingen blir det att ta det lugnt hemma, Heidi skulle komma förbi en snabbis sen, så vi får se om jag hänger med henne till stan, men min ekonomi räcker inte till bowling osv så jag tror att jag stannar hemma. Vi får se.
Jag har iallafall precis ätit och ska springa ut och ta min efter-maten-cigg och sedan ska jag kolla lite priser och grejer för ja, ni vet, privatliv.

Mycket nytt att prata om

Heidi kom till mig efter Fråga Olle, vi snackade om allt som hänt, eftersom hon bor i Vadstena så har vi ju hur mycket som helst att prata om när vi väl ses. Fast idag hade vi faktiskt en stor grej som vi la mest tid på men det får ni inte veta förrän jag vet om det blir så eller inte. Ni lär helt enkelt märka det, om det går som jag vill.
Nu när jag följde Heidi till vägen såg vi tre stjärnor falla, eller jag såg två och Heidi såg en och tänk om mina önskningar slår in, så underbart det skulle vara!
Nu ska jag iallafall gå ut och ta en nattcigg samt låsa dörren och sen ska jag slänga mig i sängen och försöka sova. Imorgon blir det träning på förmiddagen och sen ska jag med Heidi och köpa halloweengrejer för nu har jag nog hittat fest på fredag, då blir det icke nyktert mina vänner. Emmi is back on track! (om man ens säger så, haha) Jaja, ni fattar.
God natt hörrni!

TV

Missa inte, kanal5 nu!


Ta det lugnt-kväll

Jag tog nyss en varm skön dusch, med bodyscrub och allt möjligt och nu sitter jag här med hårinpackning i håret och myskläder på, galet freeesh. Jag ska mysa framför tvn med mammi hade jag tänkt så lokan plockas fram snart, eller när pappa kommer så jag kan skicka honom att hämta den. Han ska även få öppna nagellacket för jag kan inte, helt hal om händerna på grund av bodylotionen. Jag skulle kunna åka kana på händer, wiho! Haha nejmen.. Jag uppdaterar sen, nu ska jag "ta hand om mig själv" med alla dessa krämer. :)


Milkshake



Jag hade ingenting att göra och jag var så himla sugen på en milkshake/smoothie som jag och Moa gjorde en gång, men vi hade ingenting hemma som Moa och jag använde så denna blev inte god. Så jag gjorde chokladmilkshake till mig och gav barnen den andra. Man får vara tjockis när man är sjuk!

Ikväll blir jag hemma framför tvn och tycker synd om mig själv. Och så hoppas jag på att jag mår bättre imorgon, hejaheja! Dock vill mamma se Bonde söker fru och Oskyldigt dömd, jag vill se Grey's, hur ska detta gå? ... Vilken tur att jag är en fighter!

Cloetta väcker minnen haha

Mamma kom hem från Cloetta. Jag fick pengar till cigg istället för godis, haha.
Men jag minns när jag var runt 8år och jag följde med mamma och mormor till Cloetta och köpte godis. Då hade jag ett annat rum, fast det var väl lika stort som mitt är nu, men då hade jag en fotölj och ett litet bord i rummet, då hällde jag upp en Bridgeblandning i en liten ful skål och läste serier om en zigenarflicka, Katitzi hette dem nog. Och jag trodde att jag var mycket äldre bara för det. Haha så sjukt. Anyway, jag vet inte om jag ska till Moa sen, jag är ju sjuk så jag vet inte om jag orkar egentligen. Jag ska iallafall ta en varm dusch snart hade jag tänkt så får vi se vad jag gör sen.

Planerna ändrade

Hej goddag!

Idag vaknade jag klockan nio, gick upp och drack och sen somnade jag om till tolv. Då åkte Emeli hem och jag satte mig vid datorn. Mamma, mormor och mina syskon är på Cloetta just nu och pappa är ute någonstans så det är lugnt och skönt här inne. Ellen kunde inte ses idag så jag vet inte riktigt vad jag ska göra just nu faktiskt, men eftersom jag är sjuk så stannar jag nog bara hemma och tar det lugnt. Vi får se.


Skrattattack-dag

Nu är Emeli här, och hon blir kvar över natten.
Idag tränade vi 20min, drack te 10 min och sedan tog vi bussen till Willys och köpte godis.. Sen åkte vi ner till stan och träffade Johan och han fick höra "Du behöver inte skämmas över att du gillar 40åriga tanter!" Hahahah. Det ligger ju dock lite mer historia bakom detta men det var galet kul, det tyckte nog alla utom Johan själv. Vi tog 23 pendeln hem till mig, godiset är slut och jag vet inte vad vi ska göra. Pappa hade städat mitt rum, eller så gott som iallafall så nu är det inte mycket kvar, puuh

Härligt att jag blivit sjuk

Nu är det lov och jag har självklart blivit sjuk. Det är ju verkligen passande.. Fast jag tänker inte skita i mina planer för det, eller jo Stockholm kan jag inte åka till, det är bara för mig att inse det..
Jag är genomförkyld, hostar, feber och trött i hela kroppen. HÄRLIGT LÄGLIGT EMMI!


TRÄNA

Om ungefär en och en halv timme ska jag åka in till stan för att träna med Emeli som ni vet.
Just nu är jag ensam hemma så jag har lagat lite mat, det blev nudlar. Och sen har jag bara suttit och nördat farmville men jag blev sur på skiten så jag stängde ner det. Nu ska jag gå in på mitt rum, dunka hög musik och fixa mig tänkte jag, dessutom måste jag packa också, mycket att göra på så kort tid så det är väl bäst att sätta fart nu!
Grattis Elin som fyller år idag, glöm inte att lämna en grattishälsning till sötnosen! :))

Emmi diggar och dissar!



Skräckfilmer är någonting jag verkligen tycker om, speciellt när det är mörkt och kyligt ute. Det passar så bra på något vis. Fast jag klarar ju verkligen inte av att kolla själv så det måste ju vara med någon. Och dessutom är det ju alltid mysigare att kolla på film med lite sällskap, right?

Popcorn med grillkrydda, mums det måste ni testa! Popcorn över huvudtaget är så himla gott till film.

Armband är så sjukt fint tycker jag. Speciellt flera i pärlor, eller bara ett armbandsur, så snyggt och ger personen en extra klang eller vad man ska säga!




Pizzeria Domino i Skärblacka. Jämt får man hårstrån i maten, hur trevligt är det på en skala? Usch..

Regn är någonting jag verkligen hatar. Allting blir förstört och man har ingen ork till någonting, eller jo, möjligen att gräva ner sig någonstans.

Nerbitna naglar. Det är ju så sjukt fult på tjejer! Jag har det själv och får därför dissa det totalt. (Jag biter dock inte på naglarna, utan jag "pillar" av dem i ren stress/nervositet. Någon sjuk grej som satt sig. Jag tänker inte på att jag gör det helt enkelt..)

Hej på er

Nu vaknade jag! Becca och Emeli har ringt till mig hela morgonen och jag har inte vaknat. Jag som skulle med Becca till stan, atten! :(
Vid sex ska jag iallafall åka till stan och träna med Emeli, efter träningen ska vi stanna i stan och se om det finns något kul att göra.
Nu måste jag verkligen ta mig ur sängen för klockan är alldeles för mycket nu! Ha en bra dag! 

Fullbokat hela veckan, galet



Tisdag: Stan med Becca, träna med Emeli, städa rummet
Onsdag: Träffa Ellen, Stockholm, (fotas?)
Torsdag: Stockholm, träna med Emeli, kolla på Inlåst 21.00
Fredag: Fixa öl, mysig hemmakväll eller fest, (träffa Heidi?)
Lördag: Halloweenfest i hope
Söndag: Don't know, sova om jag är bakis, (fotas?)
Måndag, Studiedag: pyssla om mig-själv-dag och bara ta det lugnt samt plugga matte

Emmi talar ut!

Är det bara jag som tycker att kraven på tjejer syns och hörs mer än kraven på killar?

Alla dessa krav man hör och ser varje dag. De finns överallt och det är förfärligt!
Att tjejer ska vara pinnsmala, väga som en fjäder och måste använda smink är väl det som hörs mest. Speciellt det med att tjejer ska vara pinnsmala. Det är helt fel. Alla människor är vackra och man ska inte vara ytlig.
Många unga tjejer tar åt sig av samhällets åsikter och svälter sig själva, begår självmord osv. Ändå fortsätter man skriva i tidningarna att antalet av dessa fall ökar och att ingen vet varför. Det är ju tidningar, reklamer, modeller och kändisar som leder unga människor till detta, ändå undrar dem vad detta beror på. Ta reklamer som exempel. Översminkade, pinnsmala människor överallt. (tycker jag) Detta är inte OK! Måste man vara pinnsmal för att vara vacker? Varför kan man inte vara naturlig någon gång? När såg man en tjej med lite mer kött på kroppen vara modell? Jag tycker att alla är vackra på sitt sätt. Dock sjunker värdet på människor som endast pratar om utseendet. Det är faktiskt insidan som räknas. Vem vill ha en partner som har det där utseendet som tusentals skulle döda för att få, om den personen var helt dum i huvudet? En person som saknar vett och personlighet är ingenting att ha, enligt mig. Insidan ger utsidan en chans. Jag tycker att alldeles för få människor ger insidan en chans över huvud taget i dagens samhälle. Allting handlar om krav. Lägg av innan ni utrotar vackra människor och skapar en värld full av idioter.


Är detta kroppen man måste ha för att vara vacker..?

Detta kallar jag folkmord.
Tänk så vacker hon kunde varit med lite mer kött på kroppen..
Vad lever vi i för värld egentligen...?


Det är då alltid någonting

Jag var ju hos Becca och skulle sova där. Vid halv tre kände jag att jag verkligen inte kunde eftersom jag inte kunde andas. Jag fick lite panik, det får jag alltid när jag inte kan andas. Så mamma kom och hämtade mig och jag tog genast ett glas blåbärsoppa, två panodil och nässpray när jag kom hem. Vilken lättnad! Iallafall de första 10minuterna för sen blev det lika illa igen. Så nu kan jag ställa in min lilla resa och säga hej till sängen. Fast jag ska ändå träna imorgon, min kropp behöver det, likaså mitt sinne. Jag håller på att bli tokig nu utan träningen. "Kan jag äta det? Hur mycket? Jag skippar det, det och det" Haha så lyder mina tankar nu så jag måste träna så jag får den där nyttiga känslan igen!
Iallafall. Jag har så sjukt mycket att tänka på just nu men jag kan inte formulera någonting i ord. Det blir bara halva meningar och sen fastnar jag och vet inte vad jag ska säga. Galet jobbigt, varför kan inte livet bara flyta på och göra "det bästa och lättaste" ?

Det blev ännu ett trist inlägg, jag har verkligen bloggtorka!

Riktigt dålig uppdatering

Idag vaknade jag väldigt sent därför har det varit sjukt dålig uppdatering.
Jag är iallafall hos Becca nu, vi kollade nyss på Scary Movie 3, så patetisk film men lite skratt blev det allt. Nu ska vi se någon skräckfilm, det är ju skräckvecka på tv400 så om ni inte har någonting att göra kan ni ju alltid kolla. Annars har ni All boys love Mandy Lande, en bra skräckis på Canal+ Action ikväll. Nu ska jag se om det finns mer popcorn med grillkrydda och slänga mig i sängen och se filmen som börjar när som helst. Ha en bra måndagkväll för det ska jag ha med min saknade Bexi, Becca, Rebecca så det blir nog inget mer inlägg ikväll. Hejhopp!

Vad hände med vänskapen?

Precis som två av de som stod mig nära för bara några månader sedan skrivit. Det fick mig att tänka till riktigt rejält. Detta suger. Vad hände med "vi ska inte tappa kontakten" vad hände med allting som fanns då? Vad hände med oss? Har allting runnit ut i sanden eller kan vi plocka upp alla trådar som fallit och försöka fixa detta? Jag är på om ni är det.. Varför kämpa om ingen kämpar med en? Ingen kan göra allt, men alla kan göra något! Come on. Ni betyder för mycket för att jag ska kunna släppa er redan nu.

Moakväll

Ikväll har jag varit hos Moa, även Carl kom dit. Det var meningen att jag skulle sova där men jag tyckte så synd om Carl som skulle behövt åka ända till Norrköping så jag åkte hem.
Nu ska jag väl ta lite iste och bara ta det lugnt tänkte jag. Jag ska försöka komma på något intressant att skriva här i bloggen också. Jag har sjukt ont i magen vilket är sjukt jobbigt. Det roliga är att både jag och Moa alltid får ont i magen när vi varit med varandra. Haha!

Facelook- no makeup

Haha pappa och en Emmi utan smink!

Nu kommer det ni alla (iallafall Emeli) väntat på

EMMI HITTADE ISTE I KYLSKÅPET! :D



Förstår ni hur glad jag blev? Jag har saknat det galet mycket. För ungefär två veckor sedan (då vi hade det senast :O) drack jag kanske 2liter om dagen.. Ja, iste = the love of my life!
Nu ska jag ta ett extra stort glas iste och sätta mig på altan och röka en extra lång cigg innan jag fixar mig extra fort.

En timme bakåt

Ni har väl ställt om klockan? Det hade inte jag så jag fick lite panik när jag vaknade och såg klockan men nu är det lugnt igen för egentligen vaknar jag om en halvtimme, haha helt galet!
Jag ska iallafall strax gå in på rummet, akta mig för glaset på golvet och fixa mig för att sedan åka till Moa. Vi ska ha myskväll med chips och dip, dock mår jag illa så  det lär väl bara bli Moa som äter, haha. Mysmos nivet. 
Idag uppdaterar jag med facelook innan jag åker endast för att jag inte gjorde det igår. 

.

Söndag: Träna med Emeli jag kände att jag inte orkade så jag tar en lång sovmorgon och åker till Moa senare
Måndag: Vara med Moa ett tag på förmiddagen
Tisdag: Träna antingen på morgonen eller kvällen, resten av dagen vet jag inte än 
Onsdag: Träffa Ellen

Sängen lockade jättemycket

Jag höll på att somna i soffan medan min lillebror sprang och hämtade saker åt mig, tjock och lat, jajemen!
När jag kände att ögonen skulle stängas och inte öppnas mer sprang jag och borstade tänderna och hoppade sedan fort som tusan ner i sängen och försökte sova så jag kunde få göra det tidigt för en gångs skull. Men icke. Pigg som en lärka (säger man väl?) Jaja, jag ligger iallafall i sängen nu och lyssnar på underbara Nordman och tänker. Det har varit en dag värd att tänka på, på alla sätt och vis och vad passar då bättre än lite Nordman mitt i allt? Precis. Men sov så gott hörrni, jag ska drömma om er!

Hej lördagnatt

Mitt internet dog förut så jag kunde inte uppdatera innan jag åkte..
Idag har jag iallafall varit hos Albert i Smedby vilket var riktigt trevligt måste jag få säga! Vi hyrde en film, Från andra sidan. Den var väl ganska seg och uppenbar, men vi pratade genom hela filmen så det kanske inte var så konstigt att den blev lite seg, vi kanske inte fattade själva "grejen" egentligen, hoho.
När jag kom till Kimstad gick jag bort till Kenny där även Jeppe.K var, men den ena satt och nörda dator och den andra kollade på film så det var ganska osocialt. När jag kom hem lyckades jag riva ner ett glas så hela mitt rum är fullt av glasplitter nu, jag orkar inte..

En glad norrlänning ringde mig nyss och jag måste antingen ha dålig hörsel eller så är deras dialekt galen för jag fick säga "va" hela tiden. Haha!

Nu ska jag gå ut och röka, sedan blir det nog lite sömn, eller tv + läsa bloggar kanske man ska säga.


Sminkad

Nu har jag bara håret kvar att fixa och jag har två timmar på mig ungefär så det är ganska lugnt.
Strömmen gick nyss och min första tanke var självklart "det här händer bara inte" men så 30sek senare kom den tillbaka, puuh! Jag måste ju ha ström till plattången och lampan och allt så det hade ju varit himla lyckat om det försvunnit helt, jag hade nog börjat gråta, haha!
Jag uppdaterar med facelook när jag är klar. :)

God natt

Jag bestämde mig för att försöka sova så god natt hörrni! Eller först ska jag faktiskt se på Sune, eheh lite iallafall. Och tvätta bort sminket, röka, borsta tänderna, byta om, fläta håret.. Ja, livet är allt bra jobbigt ibland! Haha!
Men ni får sova så gott så hör ni mer av mig imorgon, puss på er!
Och just det, vad kul att se att fler har hittat hit, hoppas att ni stannar också! :)


Vad gör man?

Jag kanske borde städa rummet.. orkar jag? -Nej..
Jag kanske borde se på tv.. är det något bra? -Nej..
Ska jag städa? -Ja..
Ska jag se på tv? -Nej..
Eller vad ska jag göra..?!

Jag tycker iallafall att det är jättetråkigt att allting har bivit som det är nu, jag menar i somras var allting megabra men nu är det som att vi inte känner varandra längre. Jag förstår ingenting av det här eller vad du menar med ditt beteende. Kanske betydde vänskapen ingenting, det kanske bara var något påtvingat eftersom vi umgicks med samma vänner men det tror jag inte. Men jag kan ändå inte låta bli att undra vad det är med dig nu..

Softarkväll hos Anton

Kvällen hos Anton innehöll lite prat, lite skratt, lite cambilder och lite film. Ladda ner miss March (eller något), galet kul film faktiskt! Det var trevligt att vara med Anton igen helt enkelt. :)
Idol: Helt fel person som åkte ut. Nicklas skulle stannat tycker jag, Eddie skulle åkt ut. Så nu ska jag sitta här och sura med mina nötter och min energidryck. Vem tyckte ni skulle åka ut från Idol? Ni måste ju bara hålla med mig, eller hur? 

HOS ANTON


Hej, jag heter Emmi och detta är min vän Anton! :)
Hahah ignorera mig och Anton! Kolla colan och chipsen, grrr :D

Naturgodis yammie

Jag fick naturgodis av mammi så nu är jag glad. Dessutom har jag cigg igen, men detta blir nog mitt sista paket (förutom på fester för feströka ska jag göra), jag har nämligen mina mål här i livet och nästa mål är att sluta röka. Lite stolta blir ni väl över mig? Haha!
Nu ska jag äta sen fixa som ni vet. Ha en bra fredagkväll och håll tummarna för Rabih i Idol! Vi får se hur han klarar rocktemat, hans röst passar nog bättre i lugna låtar så jag har en känsla av att han kommer få sitta osäkert.. Men tänk på hur bra han är annars!


Underbara låt! Haha lite skillnad från mina lugna ballader. Men denna fastnar man verkligen för, vilket drag! ♥

Klippt mig

Nu är jag hemma från stan, nyklippt lite sådär. Världens bästa frisör, hon lyssnade verkligen på mig och gjorde precis som jag ville, dvs endast klippa in håret och inte klippa min längd, lugg osv. Billigt och bra!
Jessica räddade min dag och gav mig en cigg, snäll flicka det där, tack! :)

Nu ska jag följa med mammi till ica och sen äta någonting litet för att sedan börja fixa mig för kvällen. När jag ska åka till Vånga vet jag inte men det blir väl runt fem-halv sex. Jag köpte aldrig godis eftersom jag inte orkade åka till Ingelstaområdet. Vi får se om jag köper lite gotti på ica eller om jag struntar i det, just nu är jag inte alls sugen på godis faktiskt.


God morgon, på morgonen

Det är nog första gången på väldigt länge som jag säger god morgon till er innan klockan är 12, haha!
Åh jag är så trött, ögonen vill inte vara öppna och min arm vill inte fungera som den ska men jag har satt upp ett mål till mig själv, klockan elva ska jag upp och fixa mig eftersom jag ska till stan.
Vet ni? Idag är det fredag och det betyder att jag har lov nu! Riktigt härligt. Vad ska ni göra på lovet?  :)
Vet ni en sak till? På Willys har dem "födelsedagspriser" och jag vill dit och köpa godis (3,90kr/hg) som jag kan ta med till Anton, han skulle nog bli både förvånad och glad.
Jag drömde något galet nu på morgonkvisten, men jag vet i tusan vad. Aja, önska mig lycka till hos frisören! (Idag kommer jag iallafall iväg)

Halv ett

Klockan är halv ett, jag kom nyss ut från duschen. Jag ska snart fixa mig, vilket innebär blåsa, platta och fläta håret, och sen tänkte jag försöka sova. Imorgon ska jag till stan runt nio-tio och leta frisör. På kvällen blir det till o dra till Anton och "softa" så det ser ut att bli en bra fredag! Jag är ju dessutom ledig imorgon så ni som har skola får ha det så kul, haha. God natt! :)

Kommentarsvar!



Svar: För att jag har ett liv vilket du eller vem det nu är som drygar i ditt namn, uppenbarligen inte verkar ha. Dessutom är det min blogg och jag som bestämmer vad som ska vara kvar. Det är väl mig du skriver till, inte någon av mina läsare? Jag förstår inte varför detta tas offentligt men nu gör jag det kommande offentligt → sluta skriv till mig. Ha det nice!

Dagen i ord

Fan jag har inga cigg, p a n i k 
Idag tränade jag med Emeli iallafall.. fast vi gick från afrodansen efter en halvtimme. Jag saknar taktkänsla och hängde inte med alls, antagligen höll Emeli med mig. Vi gick iallafall och körde lite magmaskiner och jag körde lite armar också. Efter träningen gick vi ner till stan och efter en timme kom tåget så vi kunde åka hem.

Jag ska väl snart springa ner och duscha, men först ska jag hitta en cigg, jag kan ha gömt en nöd-cigg i mitt rum, frågan är bara vart. Minnet sitter som ni kanske märker!

Inlåst nu!

Det är ju så bra, slå på 4an nu!

Jag uppdaterar när det är slut.

I don't care

Precis, svar på en kommentar, vem det nu var som är sådan nolifer, eller om det är från den personen. Hahah jo men tjena!
Jaja, jag vaknade nyss. Yeay, planerna blev sumpade så jag klipper mig imorgon förmiddag istället. Nu ska jag fixa mig och åka och träna med Emeli. Och ännu en gång Emeli, förlåt för att jag försov mig rejält! 

Frågor om mig, nu vet ni lite, haha

Vad heter jag?
Jag heter Emelie men jag kallas hellre Emmi!

Hur gammal är jag?
Jag är född den 14 Juli 1993 vilket betyder att jag är 16år.

Vart bor jag?
Jag bor i Kimstad som ligger utanför Norrköping.

Varför började jag blogga?
Jag hade verkligen ingenting att göra en dag och jag kände att jag behövde skriva av mig osv. så jag gjorde en blogg och uppdaterade en gång om dagen för det mesta. Tillslut gillade jag det så mycket och nu är jag fast!

Varför började jag röka, hur länge har jag rökt och vad röker jag helst för "märke"?
Det började med att jag feströkte och det fungerade jättebra eftersom jag inte kände något röksug alls dagarna då jag inte drack. Men med tiden kände jag mer och mer röksug så jag fastnade dumt nog.
Jag har rökt sen sjuan dock inte konstant utan det började jag göra för ett och ett halvt år sen, om inte mer tror jag.
Jag röker helst Marlboro men eftersom pengarna inte räcker till så får det bli LM som är minst lika nice och billigare. Jag rökte ju skapligt mycket, ett paket om dagen ungefär. Men nu har jag faktiskt trappat ner och ligger på ungefär ett halvt paket eller mindre beroende på om jag vaknar sent eller tidigt.



Vart köper jag helst kläder?
Jag köper oftast kläder från Gina Tricot, BikBok, Cubus, HM eller liknande affärer.

Och smink?
Det köper jag antingen på HM eller Cubus. (Dock inte HM's egna smink eftersom jag anser att det inte är lika bra, eller det är ju foundation osv. jag inte köper därifrån)

Vad använder jag för parfym?
Jag överanvände Bruno Banani, men nu använder jag lite olika som Beckham, JLo, Britney Spears, Paris Hilton och så.

Vad dricker jag när jag festar?
Oftast är det öl eftersom det är lättast att kontrollera och jättegott! Men cider och likörer är också gott, men nej inte när det är storfest.



Har jag någon pojkvän?
Nej, jag har ingen pojkvän just nu.

Vart har jag piercingar?
Jag har i öronen och i tungan. Förut hade jag i naveln och näsan också, men icke!

Vad gör jag på fritiden?
Jadu, eftersom jag inte kan sova på nätterna så sover jag ganska mycket, annars är jag med kompisar. Fester händer också, men jag dricker så sällan så ibland kan det bli lite segt!

Hur ser mina framtidsplaner ut?
Oj det var en svår fråga faktiskt.. Jag hoppas på att jag klarar skolan nu och går ut med bra betyg. Jag vill nog jobba med något inom makeup eller handel. Allra helst vill jag bli advokat eller mäklare, men orken finns inte! Förutom jobb vill jag bo i en lägenhet med pojkvän och självklart ha barn innan 30års åldern. Jag vill ha en hund och lägenheten ska vara lite i klass och lyx nivet. Jag vill resa mycket och ha en snygg bil.

Om jag skulle kunna göra plastikoperationer?
Ja. Jag vill faktiskt göra plastikoperationer men det är ju så sjukt dyrt! Det finns mycket jag vill ändra på. Jag vill t.ex fixa mina tänder eller min tand rättare sagt. Jag vill faktiskt fettsuga min mage och kanske förstora läpparna också.

Vad är viktigast i mitt liv?
Mina vänner och min familj. Dock saknas det en "kategori" här känner jag.. Haha!

Hur är jag som person?
Jag ser mig själv som väldigt snäll och glad faktiskt. Dock är mitt morgonhumör världens sämsta och likadant är det när jag inte har rökt på en hel dag. Jag är ganska trött av mig och jag hatar vintern samt regn och blåst. Jag känner att jag kan klaga ganska mycket på onödiga saker. Om jag blir väldigt irriterad så kan jag flippa ur totalt men det händer inte alls ofta, tro mig. Jag har svårt för att lita på människor eftersom jag förlorat så många i mitt liv eller bara blivit sviken av människor. Däremot har jag väldigt lätt för att förlåta och ge människor en ny chans. Jag har jättedåligt självförtroende och galet dålig humor.

Sportar jag?
Som ni vet så gymmar jag men jag har spelat fotboll, ridit och gått i brottning i mina yngre dagar, haha! Jag försöker gymma 2-4 gånger i veckan vilket jag gör med Emeli.

Är jag nyttig?
Haha jag försöker låtsas att jag är det. Nej men, självklart kan jag äta pizza, friterat, godis osv. Jag är inget hälsofreak men det får inte bli för mycket. Hör och häpna, jag tycker faktiskt att en ordentlig husmanskost (speciellt med en god fetaostsallad till) är mycket godare än snabbmat! Och jag dricker ju inte läsk och föredrar ett glas vatten före juice så lite nyttig är jag allt.


Vilka länder har jag varit i?
Jag har bara varit i Tyskland och det tack vare skolan. Annars hade jag varit den enda svensken som inte varit utomlands skulle jag tro!

Hur många läsare har jag?
Det varierar från dag till dag, och det ökar för det mesta!

Som ni ser, ignorera det sista, klockan var lite över tolv bara.

Hur fixar jag mitt hår?
Eftersom jag har självlockigt hår så måste jag platta mitt hår varje dag! Och jag sminkar mig alltid innan jag fixar håret.. Ett tips..
Innan jag plattar har jag i värmeskydd och så plattar jag olika partier åt gången. När jag plattat hela håret så delar jag ännu en gång upp håret i olika partier och använder volym master, tuperar där jag använder den, jag brukar dela upp håret så det blir 3 rader att "våffla". (Jag har ju hårförlängning så jag är noga med att inte skada håret där och akta keratinvaxet) När jag gjort detta tar jag bara hårspray, lagom mycket så det inte blir äckligt stelt men ändå håller sig fluffigt!
1.2.3.

Har jag någonsin funderat på att bli blond?
Haha ja, det har jag. Jag försökte till och med en gång. Det slutade med att mitt hår gick av 10cm på ena sidan och jag var orangehårig och kunde inte färga det brunt igen eftersom mitt hår verkligen hade gått på stryk. Jag kan inte bli blond helt enkelt. Men som tur är trivs jag som brunett!

När det var som värst var det ljusare!


Om ni vill veta något mer så är det bara att fråga!

Ny header igen

Nu har jag fixat ännu en tillfällig header. Den andra var så himla tråkig! På lovet blir jag fotad och då ska jag fixa en ny ordentlig header, inte en som tar 5 minuter att göra, jag lovar!





Vad tycker ni om den nya headern? Visst blev den lite bättre än den förra iallafall? Haha jag är beroende av era åsikter vetni!
Och just det! Ska bloggen heta "MIN BLOGG" eller "NI KAN KALLA MIG EMMI" ? Kom igen, svara nu när ni kan påverka bloggens utseende!

Invasion, en av mina favoritserier!

Har ni missat Invasion mina trogna läsare?
Jag har sett det ända sen det började gå, det visades alltid efter The OC, alltså klockan 22 på Onsdagar. Fast det var ju några år sedan, hoho.
I vilket fall som helst så går det på 5an nu på nätterna. Det är så sjukt bra. Det slutade helt plötsligt när det gick på tv senast och det kom inga nya avsnitt. Jag har redan sett de avsnitt som går nu och inatt visas det sista som jag hakade upp mig på så länge. Jag hoppas att det kommer fler avsnitt för det är en så grymt bra serie. Dock hittar jag ingenting om det, det verkar inte finnas några fler och det verkar heller inte göras några nya..
Finns det någonstans man kan fråga/kolla upp om det kommer eller kanske finns fler avsnitt?


Invasion, man får helt enkelt inte nog och det är spänning på hög nivå!
Rekommenderas starkt!


Tvtvtv

Det var inget avsnitt av Cold case inatt, istället var det Criminal Minds, men det är bra det med. Nu ska jag kolla på det. Det är så himla spännande och jag vågade knappt gå ut och röka, haha jag är så extremt mörkrädd. Men god natt hörrni!

Lite tv, lite musik, lite som en Emmikväll

Som vanligt sitter jag här helt ensam när klockan är över tolv. Jag lyssnar på lite musik som jag blev länkad, mycket bra! Sen kollar jag lite då och då på CSI som är på 5an nu. Jag väntar på att Cold case ska börja som är efter CSI.
Min pappa är så sjuk. Vi kollade på tv förut, eller han kollade, jag satt vid datorn och småpratade lite med honom. Samtidigt som en galning skriver en rolig grej på msn ropar pappa ut "Titta där är ju du!" och pekar på tvn med världens flin. Haha och då bröt jag ut i skratt. Vad det var på tv tänker jag inte säga för det är bara pappas dåliga humor. Nejmen det var lite kul iallafall! Hur man kan ha så lätt för att börja skratta, det förstår jag inte..

Grey's nu

Jag sitter bänkad i soffan och kollar på Grey's Anatomy på 5an nu.

Jag kan inte smyga, jag kände bara för att skriva det. Mina tår knakar för mycket, och det har jag fått klagomål på. Och om de inte knakar så välter jag saker eller börjar asgarva. Haha vilket tragiskt liv!

Nu ska jag ta mig en kopp te och kolla vidare. Dock är te endast gott på SATS med Emeli. Vi har liksom talangen att få till det perfekt där. Imorgon blir det gott te och förhoppningsvis ser mitt hår ok ut imorgon, jag som är så rädd för frisörer.. Önska mig lycka till!


Haha självklart systers söta mugg! :$

.



Jag som inte brukar vara för planering har för en gångs skull planerat in saker som jag bara ska hålla!

Torsdag: Klippa mig på förmiddagen och sedan träna med Emeli 17.00
Fredag: Softa med Anton
Lördag: Stan och kanske Smedby
Söndag: Vara med Moa, samt sova till måndag
Lovet: Träffa Ellen, träna tisdag och torsdag, bli fotad, plugga, halloweenfest och så kommer det antagligen komma fler saker med tiden. Men såhär ser det ut just nu!

Det är först nu jag verkligen inser..

..att jag förlorat min bästa vän.
Jag satt i mitt rum igår och jag tänkte faktiskt inte på någonting speciellt. Helt plötsligt kommer det tusentals bilder i mitt huvud. Som ett snabbt bildspel på allting som vi gjort.


Minns du till exempel:

När vi skulle cykla hem från Kimstad då min ena trampa gick sönder? När vi satte oss vid en hållplats och väntade på pappa och när han kom vågade jag inte honka eller vad det heter, med honom. Så han åkte hem och vi fick en otroligt bra idé att jag skulle honka med dig. Vi tog ett lås och satte på styret efter ungefär tio meter ramlade vi ihop, jag fick två cyklar och dig över mig och kunde inte annat än att skratta trots att jag skrapat upp hela mig.

Eller när vi smög ut mitt i nätterna och välte koner i Kimstad så bilarna inte skulle kunna köra? På vägen hem då mina grannar släppte hundarna på oss och vi skrek som små barn?

Minns du när vi skulle stänga av mobilerna och supa bort våra problem med våra dåvarande pojkvänner i mitt rum? Det slutade med att dem kom och hämtade oss och jag hamnade helt random på en fest i Vånga medan du satt och väntade i Kimstad.

Eller när vi skulle åka från en misslyckad fest i p-äng och vi körde av vägen? Jag trodde att jag skulle dö och kunde inte röra mig på flera minuter. Mats såg oss och hjälpte oss upp från diket. Ditt knä var förstört och vi spydde bakom några träd.

Eller när vi kollade på skräckfilmer varje helg och jag alltid väckte dig för att jag inte vågade kolla själv? Då vi såg Dawn of the dead och inte vågade gå ut, och när vi väl gjorde det skrämde en katt livet ur oss.

Och på tal om skräck. När vi gick till strömmen med Emil och vi tyckte att vi hörde hostningar och trodde att någon mördare smög på oss? Vi gick fort som tusan hem och skrev en "bok" om det som vi sedan läste upp för våran lågstadielärare.

När vi bråkade i mellanstadiet så din mamma kom och vi båda grät där i samtalet? Det slutade med att jag följde med till dina morföräldrar och hämtade mat eftersom det var strake då. Jag minns till och med att det var makaroner och köttbullar du fick.

Festerna då vi alltid tog hand om varandra eller sket i varandra totalt?
Som en p-ängs fest då du följde efter mig (båda var fulla) och du härmade mig? Såfort jag sa något till någon sa du exakt samma sak? Haha!
Alla gånger då jag varit så dum så jag druckit för mycket och du tagit hand om mig?  Jag kan inte tacka dig nog.
Och den 26:e? Dagen efter då din mamma kramade om oss och sa att hon älskade oss..

Nu gråter jag snart..

Nyårsafton som blev totalt överskattat? Vi låg på toan hela kvällen..

Kommer du ihåg när du inte ville vara bästa vän med mig för att jag slarvade bort mitt bästishalsband och du stod och sa att det inte funkade så.

Då vi åkte till Lien och de där killarna kom och vi sa att vi rökte men att vi hade glömt ciggen hemma? Sockerbitar och allt galet.

Till varje disco gjorde vi oss iordning tillsammans och din syster fixade vårat hår, minns du det?

Kommer du ihåg när vi alltid satt vid kamrat och letade killar, (då vi var 11år) och vi hittade en jättesöt kille som visade sig vara en två år äldre tjej som drev med oss?

När vi uppträdde på tvätten? Två gånger till och med..

Kommer du ihåg att vi svor på att vara bästa vänner föralltid? Det var på den tiden då ingenting kunde skilja oss åt..


Ellen Lovisa Lindberg. Bästisar sedan 8års ålder.


God morgon onsdag

Jag vaknde ganska sent idag, fast inte riktigt nu faktiskt. Jag har ätit lite mat och nu sitter jag och dricker energidryck. Inatt somnade jag vid fyra-fem tror jag, trots att jag var dötrött vid tolv. Jag struntade i läkaren idag, jag orkar inte bry mig. De letar ändå bara fel och jag vill inte veta vad det är för fel på mig. Haha, bra inställning va? Skolan var väl inte heller tillräckligt motiverande för att jag skulle lyckas ta mig upp ur sängen vid åtta. Matteprovet var väl inte så värst lockande om jag säger så..
Anyway, idag ska jag ta det lugnt hemma. Imorgon ska jag till stan vid elva och leta upp en frisör som kan klippa in löshåret bra. På kvällen blir det lite träning med Emeli, vi bokade in oss på afrodans. Det ska bli intressant att se Emeli svänga runt som en afrikan och hoppa upp i luften som en galning. Hon kommer inte lyckas, hihi.
På fredag kanske jag ska färga Antons hår om han är frisk. Den lilla filuren har frågat mig nu i två veckor och jag har lovat. Det ska bli kul att träffa den lilla Vångabon igen. På lördag blir det stan och kanske Smedby, det ska bli intressant och himla roligt. Nu ska jag gå ner och hämta min mobil som ligger i min jacka och sen ska jag slänga mig i sängen och fundera ut om det är värt att slänga sig på en madrass och åka på den ner till källaren så jag kan duscha. Jag orkar nämligen inte gå i trapporna. Jag vill träna idag också, men jag måste nog vila lite eftersom hela veckan har bestått av träning. Jaja, ha det väldigt nice så hörs vi senare!

Bebisarna har myst till det i soffan


Så söta så och sova låter ju inte helt fel..

Desperata hemmafruar

på 5an nu! Jag sitter självklart bänkad i soffan nu, eller fåtöljen rättare sagt.
Idag har jag tränat med Emeli. Fast vi var lata idag och orkade bara i 45minuter, det var fullpackat med folk så det var inte så kul heller. Vi tar igen det på torsdag ska ni se!
Imorgon är det skola och jag har matteprov.. jag har inte orkar plugga så vi får väl se hur det går. Efter skolan ska jag iallafall till sjukhuset och ta lite prover. Och jag är redan helt skakis över att ta stick i fingret!
Nu är det reklam så jag ska springa ut och röka min halva.


Bilderna som aldrig kom upp. En liten del av sommaren-09.















Jag är trött på att svika mamma..



Jag lovade att gå till skolan, men jag kan inte sova om nätterna vilket gör det väldigt svårt för mig att gå till skolan. Jag har haft detta problem ända sedan jag började gymnasiet och mitt löfte var att jag skulle gå till skolan nu eftersom jag och mammi hade en deal. Idag kom jag inte iväg och jag skäms för det. Jag ville bara skriva det.. Jag är trött på mina dagar då jag inte är i skolan. Jag vet inte hur jag ska säga hur ledsen jag är eftersom det alltid slutar i bråk när vi tar det in real life om man säger så. Förlåt och jag ska skärpa mig, jag lovar. Vem vill svika sina föräldrar när det handlar om någonting som egentligen är så lätt? Jag gör det till en så mycket större sak. Men hur ska jag kunna sova när jag försöker leva upp till det jag lovat? Alla bråk med min mamma handlar om hur jag sköter skolan i stort sett och jag är så himla trött på det. Förlåt för att jag sviker dig och bryter mina löften gång på gång.

-



Haha? Men han är trots allt en i släkten så jag måste älska honom!

-



Det verkar bli ännu en sömnlös natt trots att jag är trött. Jag kan inte sova, jag har försökt i snart två timmar. Jag har vridit och vänt på mig men icke. Och jag ställer mig själv frågan om och om igen, varför kan inte jag sova? Det här är ju helt ofattbart, helt galet. Jag ska ge sängen ännu en chans, om två och en halv timme ska jag upp men lite sömn behöver jag eftersom jag ska till skolan och träna imorgon. God natt!

Cold case

Jag skulle precis gå och lägga mig men så såg jag att det gick ett avsnitt av Cold case vilket är världens bästa kriminalserie! Så nu ska jag se klart på det och sedan ska jag sova. Jag är faktiskt lite trött så jag kanske till och med somnar i soffan. Därför passar jag på att säga god natt till er redan nu och ber om ursäkt ännu en gång för den dåliga uppdateringen!


Emmi diggar och dissar!

Emmi diggar:

Bli kliad på ryggen samt handlederna. Finns det något som är mer underbart?

Långt hår. Det är så otroligt snyggt. Äkta eller fake, bara det är långt!

Sminkade ögonlock. Jag kan fastna med blicken på någons ögon hur länge som helst när de är sminkade. Jag fashineras på något vis, det är så sjukt snyggt att leka med olika färger och mixa ihop det till något eget!

Stickade tröjor. Galet snyggt och otroligt skönt! Passar perfekt nu i vinterkylan.

Mysstrumpor. Det är nog ett av mina bästa köp. Varma och mjuka, perfekta att ha när man bara ska vara hemma och mysa eller vara ute ett tag. Men se upp! De är galet hala så man halkar lätt, haha! 


Emmi dissar:

Hemmagjorda tatueringar där man verkligen ser hur misslyckat det blivit. Varför inte vänta lite och göra det ordentligt? Eller spara pengar?

Mitt rum. Hela skiten rasar ihop och jag orkar inte städa.

Extrema fjortisar. De som skriker överallt, och blänger utav bara helvete om man slänger en blick på dem. De som har överdrivet mörk foundation och överdrivet mycket rouge. Ja nivet...

Läsk! Ni vet, jag dricker ju inte läsk så jag måste få dissa det. Hihi.

Vara vaken hela nätterna. Det är så sjukt jobbigt att inte kunna sova och heller inte vilja ta tabletter mot det..

Träning all alone

Jag tränade idag, dock bara i 45minuter. Jag var så trött eftersom jag knappt sovit något så jag satte mig i bastum ett tag och höll på att somna. Mamma hämtade mig utanför SATS och sen dess har jag bara ätit lite och suttit här. Jag ska nog lägga mig i soffan och kolla på tv med min lillasyster ett tag nu. Och självklart undvika att somna!

Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har fått lite bloggtorka faktiskt..

Trött redan nu!

Ja, klockan är tolv och jag är trött. Galet, galet skönt.
Jag var ute och träffade Heidi ett tag förut, vi pratade lite om gamla "minnen" haha det var så sjukt förr.
Som en gång när vi verkligen ville dricka tog bara Heidi och jag två vodkaflaskor (självklart inte fulla flaskor!) och satte oss i pappas lägenhet och drack. Som groggvirke hade vi ramlösa+saft. Och när det också var slut tog vi rent och sköljde ner med godis (som Emeli och jag också gjorde en gång). När vodkan var slut kom musik och dans igång. "Vägg! Tillsammans! Ensamma!" Sen pratade vi i telefon i varsitt rum resten av natten. Haha! Och vi stod utanför mig efter en fest och firade in Midsommar genom att skrika "GOD JUL, GLAD PÅSK osvosv" till varandra klockan åtta på morgonen (tror jag?) Hahah! Och tiderna då Heidi kom till mig varje morgon innan skolan när jag bodde i lägenheten hos pappa. En morgon var jag sjuk så kom Heidi förbi med frukost åt mig och sedan gick hon iväg till skolan, en timme senare står hon utanför mig igen med kakor och var "sjuk från skolan" Haha sötnos det där!

Träning med Emeli

Idag vaknade jag vid två av att mamma kommer in och säger "Emmi förfan, tycker du inte att Emeli behöver vänta tillräckligt på dig jämt?!" så jag flög upp ur sängen och en halvtimme senare satt jag i bilen med Emeli och Annica påväg till stationen. Vi tränade i lite över en timme. Som vanligt kondition, armar och mage. Men jag tränade även rumpa och lår idag och jag var faktiskt inte lika lat som jag brukar, jag brukar alltid tröttna direkt när jag sätter igång med en maskin. Självklart lyckades jag halka i omklädningsrummet vilket Emeli ansåg var mycket roligt. Men Emeli var också rolig idag (hon är alltid rolig) men idag när vi satt uppe där maskinerna är och hon höll på och skulle visa massa roliga saker när vi stretchade kom det upp två killar och hon säger "Emmi vi skulle gå va?" haha ni ser inte det roliga men haha det var det, tro mig!
När jag kom hem gjorde mamma stekt potatis åt mig och nu sitter jag bänkad i soffan och ska plugga samt se på tv.

Farmville

Ja, jag måste ju faktiskt erkänna att även jag drabbats av den där Farmville-sjukan precis som alla andra. Jag nöter det varje kväll, haha! Dock är jag bara i level 12 men det går undan nu!
Min kväll har varit bra, jag var med Kenny, JeppeK, Jeppzzi, hans tjej, Jonte och Emeli. Jag kom hem kvart över två och jag höll verkligen på att frysa ihjäl på vägen hem. Jag missade nämligen bussen så pappa fick hämta mig och självklart med crossen, fytusan!
Jag är galet trött och ska krypa ner i sängen, tidigt för en gångs skull.
♥ Imorgon är det träning med Emeli runt två-halv tre. Då blir jag biff igen ska ni se. Me like!



Dessutom så vann Foki titeln som årets blogg. Hon förtjänade det verkligen. Hon är så himla söt och skriver om saker som ingen anna bloggerska gör. Kissie vann självklart titeln som kaxigaste bloggen, och vem passar bättre än henne? Jag tycker iallafall att det var rätt bloggerskor som vann. Foki vann ju tre titlar om ni har missat det, orginella blogg, årets nykomling och årets blogg! Årets blogg är ju den största titeln, som Kenza vann förra året. Besök Fokis.se och se så söt hon är!

När jag ändå skriver om detta kan jag ju även skriva ner vilka stora bloggar jag dagligen läser:
Kissies.se
Paow.se
Desireenilsson.blogg.se
Blondinbella.se
Kenzas.se
Gaybloggen.com
Fokis.se
Jag tror att det var alla?

God natt hörrni!

Fixad och ganska nöjd nu

Jag lyckades fixa håret även fast det inte är inklippt, det blev helt ok. Långt och tjockt så nu är jag människa igen. Ikväll ska jag till Kimstad och umgås med bästa vännen. Jag vet inte vad det blir ännu men det är sådant som märks. Ha en bra lördag, jag uppdaterar nog inte förrän jag är hemma eftersom jag är lite stressad och måste byta kläder. Just nu sitter jag i min EMMI-mjukisbyxor och "softar" haha! Men som sagt, ha en bra lördagkväll! :)

"Jag borde kanske sova men jag är inte mig lik"

Den låten, den meningen. Den säger så mycket om allt och ingenting. Jag sitter i mitt fönster, fyller mina lungor med skadliga ämnen som finns i bara dryga centimeternas såkallade cigarett. Jag kan inte sova, jag är inte ens trött. Klockan tickar iväg som ett tåg i all dess hastighet, med andra ord väldigt fort. Jag börjar tro att jag lider av sömnproblem. Kan detta bero på mina oroliga tankar? Mitt oroliga liv? Det är en av tusen frågor jag dagligen ställer tyst för mig själv. Men jag trivs på natten. Allting ter sig annorlunda. Det är tyst, stilla och fridfullt. Varje gång jag ser ljuset smyga sig fram, liksom smeka bort nattens iskalla mörker, ställer jag mig frågan "varför sover jag inte?" Jag får aldrig något svar. Kanske för att det inte finns något svar. Jag kollade mig i spegeln nyss, min kropp viker sig. Den ger med sig. Mina matvanor har ändrats på senaste tiden. Jag äter sällan. Jag äter och ibland kan det vara normalt, men det är inte allt för ofta. Jag är glad över att se resultat men det är inte bra, det är inte rätt resultat. Jag måste sluta med mitt cancerframkallande beteende också, det vill säga rökningen. Jag gick ut från rummet för en stund sedan. När jag kom tillbaka och slog upp min dörr slog lukten emot mig. Det stinker gammal tant som inte orkar röra sig från soffan, ut till balkongen. Det stinker tonårslägenhet där nöjet att röka under fläkten precis har slagit till. Jag tänker kanske för mycket om nätterna och jag undrar om det finns någon sömntablett för mig. Jag vill nämligen sova som en normal människa vilket jag inte gör i dagens läge. Det kan vara för att dagens händelser inte lockar mig, utan att nattens frihet känns mest bekväm. Jag kan själv erkänna att jag lever på natten. Jag lever i min ensamhet och jag vet inte vad jag söker. Kanske är det äkta långvarig kärlek. En människa som älskar mig för den jag är. En människa som jag kan vara mig själv med och koppla av med. En människa som jag är trygg hos. Någon som jag kan sova brevid om nätterna utan att känna mig ensam. En människa att dela livets alla stunder med. Både lycka och sorg. Jag söker nog någonting som lugnar mina tankar och någon som kan få mig att inte behöva tänka alls. 
Klockan är åtta en vanlig lördagmorgon, det verkar bli ännu en kylig dag. Jag vill sova nu så jag ska lägga mig till rätta och dra täcket upp över mina öron och försöka somna till datorns brus.

(Lite sent men det blev aldrig publicerat imorse!)

Hahaha jag är ägd :(

Jag upptäckte idag att en person (som jag trodde var en person) inte var det. Och det är personliga saker som sagts osv där, tyvärr. Hahahah jag är ägd och synd att jag hatar att bli det. Jag är sur och faktiskt lite besviken/ledsen just nu.

God natt och ni vet att jag älskar er!

Moa pratar i sömnen?!

Haha jag skulle gå ut i vardagsrummet och precis när jag reser mig och går till dörren utbrister Moa någonting ohörbart, så jag frågar självklart va och då säger hon något annat och sen blir hon helt tyst. Haha hon är för söt, jag har saknat min bästa vän! Jag måste plocka bort allting som ligger i min andra del av sängen, och det är g a l e t mycket! Men innan jag ska sova ska jag dricka lite multivitaminjuice och ta en cigg, sen blir det nog lite mer dator, jag är nörd men det är bra för då skriver jag mer här och det gillar ni väl? I know you do. Jag slänger upp ett god natt-inlägg innan jag somnar sen, bara för er! <3



Haha, och jag höll på att skratta ihjäl mig nyss! Jag berättade för en att Moa pratade i sömnen och att jag blev lite rädd då och så drar den personen på med en rolig "historia" som hänt honom.
Han gick förbi sin bror som sov och precis när han är brevid honom så sätter sig hans bror upp, drar upp armen och skriker: JAG HAR FÅNGAT SKINKAN!   Och självklart blir han livrädd när hans bror skriker.
Är det bara min dåliga humor eller håller ni med om att det låter himla kul? Hahahhaha ae galet säger jag bara!

Sing star och ett icke fungerande internet

Moa har gått och lagt sig men jag är pigg som vanligt. Nu är vi hemma hos mig och vi har sjungit sing star och tagit roliga bilder, dock ingen ni får se.
Idag satte jag iallafall i nytt löshår och just nu ser det lite galet ut men det blir nog bra när jag klippt in det, annars är jag himla nöjd faktiskt. Sara var pratglad och det är ett stort + ,för det brukar inte frisörer vara, dem kör bara på med klippning osv, därför är jag glad över att Sara är privatperson och inte har den där arbetspressen på sig. Däremot blir jag lite sur på regnet, det borde inte regna..
Jaja, nu har ni fått reda lite på vad jag har haft för mig idag. Vad har ni gjort? :)


Idol med bästa!

Rabih är ju helt enkelt bäst i Idol så han måste ju gå vidare! Jag ville bara få det sagt.
Jag är iallafall hos Moa, vi har ätit god mat och myst framför tvn. Nu ska jag gå in till vardagsrummet igen, så jag uppdaterar senare. Jag hoppas att ni har en bra fredagkväll!

Hej på er!

Jag hinner inte skriva något längre inlägg idag, men jag ska fixa mig alldeles strax och röra mig in mot stan eftersom jag ska vara hos Sara klockan fem. Bussen går 16.12 och då är jag framme runt 16.50. Nu måste jag skynda på eftersom jag har mycket att göra på så kort tid! Ni hör mer av mig sen!

Lite biff men även lite tjock sådär

Träning idag med bästa Emeli och Becca. Det blev 1h och 30min träning, kondition och styrketräning. Jag föredrar styrketräning faktiskt. Men pappa bjöd på McDonald's, vågar jag ens skriva det? Haha, så tjock som jag är! Men jag måste ju faktiskt försvara mig med att jag bara åt en cheese och tog en milkshake till och att jag ska träna igen på söndag. Så för ett tag var jag biff men poff så var jag tjockis igen, ackack så det kan bli hörrni.
Imorgon börjar jag klockan ett så jag kan vara vaken ett tag till, kanske går ut och springer några kilometer, bort med McDonald's'en. Nej skämt åsido. Jag ska bara sitta här ett tag till, sen duscha och sova. Imorgon ser mitt schema ut såhär:


Svårt val, faktiskt


                   Industrial                                  Överläppen

Jag vill, men frågan är om det verkligen skulle passa på mig.
Industrial var jag extremt sugen på för ett tag sen och överläppen har jag alltid velat ha i.
Men jag vet inte.. skulle det passa tror ni? Det är ju lätt att det blir för mycket trots allt. Men jag har ju bara piercingen i tungan kvar. Innan hade jag ju i naveln och näsan också.


Min spellista på Spotify!

http://open.spotify.com/user/noreason/playlist/0cbj4tqwIjob6ZSIwKcg82

Ni kan inte annat än att gilla't!

You're a falling star. You're the getaway car. You're the line in the sand, when I go to far.

Låten är underbar. Jag kan inte sluta lyssna på den, likaså "Home" av Michael Bublé.
h j ä r t a

• Idag ska jag träna med Becca och Emeli. Efter det ska jag direkt hem och kolla på Inlåst!
• Imorgon ska jag sätta i hårförlängning och kanske träffa Moa!

Nu lyssnar jag på en asnice låt, världens partygung!

Dunka den utan att känna gunget så ska ni få se att det inte går!


Tatueringsprat

Nu har jag suttit och pratat med pappa om tatueringar och jag lyckades övertala honom om att ha kvar sin tatuering som den är. Han pratade om att tatuera över den. Visst, det är bara en enkel puma men eftersom att den alltid har funnits där så är det där den ska vara. Jag minns att jag alltid låg och kollade på den när jag var liten så den får inte försvinna nu.

Jag vill också tatuera mig, det är saker ni inte vet om för att jag inte berättar saker förrän jag är så gott som säker på att jag ska göra det. Ni kommer tycka att jag är jättelöjlig nu men jag vill göra en tatuering "till farmor". En perserkatt som inte är större än 1-1,5cm bakom örat. Den kommer alltså inte synas om jag inte har uppsatt hår men jag vet att den finns där och det är ju det en tatuering är till för. Någonting som är betydelsefullt för en själv och den skulle betyda mycket för mig eftersom min farmor betydde så pass mycket för mig. Hon älskade perserkatter och det var det man såg överallt i hennes lägenhet.
Jag vill självklart tatuera någonting som syns och är lite större, men jag vet inte vad än så det får vänta helt enkelt.

Har ni några planer på tatueringar, eller har ni redan tatuerat er? Vad och vart isåfall? :))

Multivitaminjuice och Shepherdtofflor

Jag älskar min Shepherdtofflor! Dock är dem i storlek 35, dvs en storlek för liten, men det gör ingenting för de sitter minst lika bra ändå. Men dem har gått sönder, jag har överanvänt dem i snart ett år. Jag tar på mig dem direkt när jag kommer hem, går ut och röker i dem, i somras gick jag till och med ut i dem i trädgården. Nu är dem trasiga och jag får panik! Jag måste köpa nya så är det någon som vet vart man kan köpa äkta Shepherdtofflor till ett bra pris?

Förövrigt så sitter jag i soffan fortfarande, jag ska ta mig ännu ett glas multivitaminjuice och gå ut och röka. Självklart i mina älskade tofflor, haha!


Har ni inga sådana så är det ett rekomenderat köp nu till vintern!


Dessutom måste jag köpa ett par Uggs snart! Jag tänkte ju göra det förra året men det blev aldrig av så i år ska jag ha ett par sådana här skönheter. De är ju så himla mysiga!

Det är frågan och en rolig video


HAHAHHAHAHAHAH skönaste videon på länge, ni måste ju bara se den!
Världens bästa som länkade den! :)

Jag sitter i vardagsrummet, jag vaknade för en stund sedan. Inte en jävel är hemma och jag har ringt och ringt och ringt men ingen svarar, jag har smsat men ingen svarar. Bilen är inte hemma och det är låst överallt. Först tänkte jag att mamma jobbade men vart är pappa då?! Och mammas mobil är på vilket den inte är om hon jobbar. Sara smsade mig och jag måste verkligen få tag på mina föräldrar. Jaja, jag får väl helt enkelt vänta, någon gång kommer dem väl på att jag sitter här hemma och är ett levande frågetecken vilket kanske gör så att de hör av sig. Men frågan är vad man gör i ett tomt hus.. Party?

Ungefär klockan tre

Eftersom jag sovit hela dagen så är jag inte trött, mest småseg och har huvudvärk. Men jag ska nog sova snart iallafall. Imorgon ska jag gå upp skapligt. Jag fick faktiskt reda på att vi är lediga imorgon eftersom skolan ska stänga av värmen imorgon så det kommer vara 4-5 grader i skolan. Ibland stormdiggar jag Plusgymnasiet, bara för att vi oftast slutar tidigare och är lediga! Tack Ronja för att du berättade det, annars hade jag gått till skolan och frusit ihjäl och undrat vart alla tagit vägen!


Segaste dagen

Jag är fortfarande sur men jag måste ta tillbaka ordet hatar för det är ett så starkt ord för någon som står en så pass nära..

Nu ska jag se på tv och sen sova. Och jag tänker inte gå till skolan imorgon för min mamma bröt sitt löfte.


Helvete

Jag missade mattelektionen idag så jag ska väl sätta mig och plugga nu.
Jag hatar dig och du vet vem du är.
Jag är så jävla sur just nu så jag kanske inte ska sitta här och skriva, det blir ju bara fel och ingenting ni vill läsa om iallafall. Jag är faktiskt ingen hatisk person iallafall men det finns gränser över hur dum i huvudet man får bli.
Jaja, jag uppdaterar när jag är på lite bättre humör.

27 timmar och 30 minuter

Så länge har jag varit vaken nu, jag har bara tagit en timmes tupplur nu vid tolv-halv ett. Nu är det fasen ingen idé att sova, jag ska upp om 3 timmar och 30 minuter. Jag kommer försova mig helt och hållet. Just därför går jag nog ner och duschar och fixar nu istället så är det klart och jag kanske blir lite mer levande då. Ni måste ju förstå hur död jag känner mig, mina ögon står som i kors och kroppen vill bara sluta fungera. Jag kommer antagligen få sova när jag varit vaken i 45 timmar, jag lär ju sova gott iallafall..

Visste ni att..

..headern bara är tillfällig?

Den är skitdålig men jag har verkligen inga bilder att leka med och trixa ihop till en ny header.


..jag har jättesvårt att komma på vad jag ska skriva i bloggen?

Just därför behöver jag er hjälp. Det är jättesvårt att skriva inlägg ibland för jag vet inte vad ni vill läsa i min blogg. Vad finner ni intressant? Osv.


..jag läser hur många bloggar som helst dagligen?

Det är det enda jag gör när jag sitter vid datorn, jag läser mina vänners och massa kändisbloggar. Jag tycker att det är roligt, mycket roligare än bilddagboken och alla andra sidor. Dock härmar jag inte storbloggare som många andra gör.


..jag älskar att skriva blogginlägg?

Det är jättekul tycker jag. Och även om ni inte uppskattar det, vilket ni borde göra eftersom statistiken ökar hela tiden, men även om ni inte gör det så får jag ju ändå aldrig reda på det för ni är ju inte speciellt aktiva med att kommentera här!


Vill ni veta något mer?


Isåfall är det bara att kommentera eller maila, jag svarar mer än gärna och lägger upp frågorna + svaren här. Men ni lär väl inte kommentera nu heller. Men kom igen nu när ni har chansen!

Detta ska jag göra imorgon




Fullspikad dag och jag hade sådan tur att Sara som sätter i håret hade tid imorgon!

Jag är så jävla rolig, eller hur? :D


Ser ni någon skillnad?

Ursäkta oseriös bild :$ men jag bjuder iallafall på mig själv för en gångs skull!


Om ni inte ser någon skillnad så avslöjar jag det inom kort, haha! :D

Musiken jag lovade


Det finns inte ord till hur kär jag blev i den här låten när en person sjöng den för mig.
Everytime av Michael Bublé

Den här fick jag i natt och jag kan inte säga annat än att Michael Bublé är otrolig.
Home av Michael Bublé

Jag får inte nog av denna helt enkelt.
Till dom ensamma av Mauro Scocco

Denna har alltid varit en av de bästa låtarna jag hört.
To be with you av Mr.Big

Denna började jag gråta av imorse och jag hatar artisten i vanliga fall.
I miss you av Miley Cyrus

Denna är så himla söt.
My song for the world av Tom Morley

Jag älskade den här låten hur länge som helst och jag hittade den igen igår. Kärlek helt enkelt.
Your winter av Sister Hazel

Man kan lyssna på den här om och om igen utan att tröttna.
God damn you're beautiful av Chester See

Och detta är bara en liten liten del av det jag lyssnar på.
De populäraste i min spellista just nu är de tre översta låtarna.
Lyssna och njut och kommentera gärna vad ni tyckte om dem.

Borde jag kanske lägga upp hela min Spotify-spellista så ni har tusentals låtar att lyssna på? Ni bestämmer för nu ska jag äta och tvinga mamma till ICA igen, jag behöver mer energidryck!

Något galet med blogg.se

Jag har inte kunnat logga in på min blogg eller besökt bloggar med adressen blogg.se på hela dagen. Nu verkar det fungera iallafall, jag höll på att få panik när jag inte kunde uppdatera men nu är jag tillbaka så don't worry! Haha.


Idag har jag iallafall varit i skolan, Bella var för snäll idag så hon ska ge mig ett speciellt prov. Okej, det är väl inte bra att ha det så, men det är ta mig fan mycket skönare! Så nu är mattedelen klar, nu måste jag bara ta tag i alla andra ämnen också.. Idag tänkte jag träna men Emeli kunde inte, så jag får se om jag drar in och tränar iallafall, eller om jag väntar till imorgon. Jag har lite ont i magen men jag är så himla sugen på att träna! Annars kommer jag somna inom loppet av en halvtimme (eftersom mitt dygn är omställt så nivet)
Anyway, nu ska jag ringa och boka tid hos Sara som sätter i löshår och sen ska jag boka tågbiljetter. Jag ska ju bort vet ni och det är bara en person som vet vart så jag hoppas att den personen är tyst om vart jag ska nu!
Puss på er! :)))

Snart är det dags att gå till bussen

Jag tänkte bara säga det. Så jag uppdaterar och bjuder på lite musik när jag är i skolan. Jag ska sitta och vara emot kärnkraft (som jag knappt vet någonting om) i en debattliknande sak på svenskan. Önska mig lycka till. Vi hade debatt igår också och det är alltid någon som blir knäckt och i detta fall kommer det bli jag eftersom jag endast har fyra punkter att "försvara" haha. Jag fattar ingenting, Uffe är dum som sätter mig helt random och leta argument på 30min. :(

Tokigt liv

Jag är vaken hela nätterna och sover hela dagarna, just nu lever jag ett tokigt liv. Jag ska snart gå och fixa mig för skolan. Jag måste köpa en Red Bull i stan sen om jag ska orka med dagen känner jag. Helt slut och ögonen står som i kors. Imorgon ska jag vända tillbaka dygnet hoppas jag på, jag ska iallafall akta mig för sängen, soffan, film/tv osv. och sen somna tidigast 20.00-21.00.

It doesn't matter how many times we fall down to the bottom because we always help each other to reach the top again.


Letade efter en passande låt i 2-3 timmar men hittade inte en enda så lyssna och njut av denna, hahah!



I miss my friend.

Lyckat

Jag somnade efter skolan (vid fyra) och vaknade nu, hejaheja... Så jag missade min träning med instruktör som var 18.45 och det är andra gången jag gör det nu. Jag blir tokig. Pinsamt är vad det är!
Nu ska jag iallafall gå ut och röka, eller alldeles strax ska jag göra det. Först måste jag kolla min mail.
Puss på er!

Nu är jag i skolan, för en gångs skull?

Jag är i skolan, jag har lunchrast just nu, var uppe och åt för en halvtimme sen kanske. Inte så god mat, men jag klämde ändå i mig lite eftersom mamma sa åt mig att göra det.. 
Något är galet med mitt öga, såfort jag går ut så rinner det, och då menar jag inte en liten droppe bara utan det ser ut som att jag stortjuter! Det har gjort det i flera dagar så det är ju garanterat något fel. Jag kanske behöver gråta ut ordentligt men jag har inte tid med det. Jag ska iallafall ha min första lektion på jag vet inte hur länge, och sen slutar jag, tio över två eftersom Alle inte är här idag. Så jag har en lektion och med skönaste läraren, Uffe!
Red Bullen jag fick av mammi har verkligen satt sig, jag är pigg som tusan, dock känns det som att allt snurrar men det kan ju inte bero på den? Galet isåfall för det känns som att jag är full men att jag ändå inte är det, ni fattar?!

Ready for school

Nu har jag duschat och fixat mig så nu känner jag mig som en människa igen, vilket jag inte gjort under den här tiden jag varit sjuk. Så himla freeeeeeesh nivet! Ikväll ska jag träna som ni vet och nu ska jag bara ta det lugnt hemma i en timme till bussen går för sen ska jag vara aktiv i skolan och ta reda på hur mycket jag ligger efter (vilket jag inte vill veta) och fixa mitt adela så jag kan arbeta hemifrån lite också. Dessutom ska jag fixa lite andra saker i skolan, men det är oviktigt vilket hela det här inlägget blir nu så hej då!

Jag älskar min mammi <3

Och nej, jag älskar inte min mamma bara för att det gäller pengar, hon är bäst helt enkelt. Satt nyss och pratade med henne och hon läste mitt inlägg, snacka om att min mamma stalkar min blogg! Anyway, ny hårförlängning blir det iallafall och vi har pratat lite kring min lilla resa så nu är det mesta ordnat och klart, nu ska jag duscha och sedan bege mig till skolan. Ha det göttans för nu är jag glad! :))))

Och btw, snäll min mor&far var igårkväll:
Mammi och pappi: Fan vad tråkigt allt är, inget bra på tv heller!
Emmi: Ska vi se på en film då? Män som hatar kvinnor? (..)
Mammi: Hejdå!
Emmi: Vart ska ni nu då?!
Mammi: Bort?

Jag duger inte längre, när det inte gäller att sminka och fixa håret åt min mamma och laga mat åt min pappa. Buhu jag tar livet av mig! :((((

Snälla mamma (a)

Om jag fick låna 600kr av min mamma så skulle jag lätt gå till skolan, för då har jag råd med en ny hårförlängning, jag menar håret (det som kostar) har vi ju redan. Och det är håret som gör allt. Ja, jag är hårfixerad men det kan jag inte rå för. Hoho! Jag vill sätta i ny hårförlängning omgående men jag har inte pengarna för det är min mor som sitter på dem.
Jag är övertrött och spelade nyss in en video med min bror men jag kom på att jag är ofixad så ni får inte se den, haha vi båda dog av skratt!

Jag måste ju få säga att jag måste vara mest aktiv i bloggvärlden just nu!

Jag har inte gått och lagt mig än och jag kommer inte göra det heller.
Istället lyssnar jag på världens finaste låt, Aint no reason av Brett Dennen.


Jag har lyssnat på den i ett och halvt år och jag får inte nog, underbar <3

Dygnet är omställt

Jag börjar bli trött på att vara vaken till sju-åtta om mornarna och sedan sova till fem-sex på kvällen. Jag är iallafall vaken, och jag har ställt om mitt dygn rejält. Jag kan inte sova. Jag såg nyss en jättebra svensk thriller på canal+ action, Iscariot hette den iallafall. Och jag sa ju att jag såg Chapter 27 igår, men jag hade fel, den hette The Texas cheerleader scandal, den var som sagt bra så nu har ni två filmer att ladda ner/hyra till helgen. Vad snäll jag är som tipsar er lite då och då. Ni kan även passa på att ta hem Juno för den är så skön på något sätt (jag kollade nämligen på slutet för någon timme sen) Nu är det iallafall Gilmore Girls på 5an så jag ska väl glo på det och vara vaken hela natten istället, för jag ska upp om tre och en halv timme och duscha och fixa inför skolan. Det känns onödigt att sova eftersom jag lär somna vid sju om jag ens har sådan tur idag och då sover jag i 2 timmar.. Det här är inte bra eller hur? Jag vill inte vara vaken hela natten för då slutar det med att jag inte orkar skolan och somnar där, och sen sover jag när jag kommer hem och jag måste vara vaken till elva-tolv så är det bara.
Imorgon tänkte jag springa in där jag sökte jobb och kolla om dem har kollat något på det, och vet om jag kan jobba lite extra där. Det skulle vara himla kul om jag kan det. Jag börjar bli lite hungrig eller så är jag bara röksugen.
Okej, jag har ingen matlust ändå så jag skulle inte kunna äta nu men det är ju iallafall bra att jag börjar känna hunger för det har jag inte gjort, bara i någon sekund för det har återgått till illamående direkt.

Det blev ett långt inlägg nu, kanske inte så intressant men jag måste sysselsätta mig med någonting.
Just det! Påminnelse till mig själv: Jag har träningsgrej imorgon kl. 18.45! Jag behöver nog sova för att orka med min dag, eller så behöver jag mycket alkohol! Men skämt åsido, jag ska alltså vara vaken från 16.00/17.00 - 00.00 imorgon? Det är ju fan... 31 timmar! Okej, det var nog inget skämt, jag behöver alkohol! Jisses Amalia!

Nattdusch eller sova?

Det är frågan just nu.. Om jag duschar nu måste jag blåsa och platta håret, det betyder att jag jag kommer i säng vid fyra halv fem eller om jag ska duscha imorgonbitti och sover nu.. Jag tror att jag välje alternativ två.
Som vanligt slutade kvällen bra och jag har inte ont i magen längre. Men det lär väl komma tillbaka imorgon.. Jag måste dessutom sätta mig och kolla lite saker imorgon, priser osv. Nu ska jag iallafall krypa ner i antingen min säng eller soffan.. Nu blev det ännu en fråga, haha! Aja, skola imorgon klockan ett iallafall då lär jag bli attackerad av lärarna men det är shit the same, dem ska vara glada att jag är där, hihi. Puss och sov så gott min kära läsare!

Bildattack, har jag förändrats något sen sjuan?

 







Bilder sen sjuan till nu (den första är från 7an, de andra är från 8an till sommarlovet till 9an, jag hittade ingen från 9an). Någon skillnad? Haha

Dålig update

Idag väckte mamma mig vid ett och var bly förbannad och sa åt mig att gå upp men bara för att jävlas så vände jag mig bara om och sov ännu längre. Sedan kom mamma hem med McDonald's men jag åt bara halva min mellanpomme och sen mådde jag illa kan jag ju säga er. Jag vill inte må såhär. Men nu måste jag tydligen till skolan imorgon så jag går nog dit på eftermiddagen och tar hem lite grejer, böcker och sådant.
Nu ska jag fortsätta sitta och glo. Och anledningen till att jag inte skrivit idag är för att jag bara har legat i soffan och ingenting har hänt. Roligt va? Men det är ju trots allt söndag.

.


Jag kan inte sova

Jag kollade nyss på en bra film, Chapter 27 tror jag att den hette, den gick iallafall på canal+ drama. Så nu har jag sett två filmer och pratat i telefonen och jag är ändå inte trött?! Jag ska nog gå ut i köket och ta ett glas iskallt vatten och sedan hoppa ut genom mitt fönster och ta lite "frisk luft". Sedan ska jag försöka bli trött genom att kolla på någon värdelös film. Jag tänkte nämligen gå upp ganska skapligt för en gångs skull men nu får vi se hur det blir med den saken. Jag ska iallafall träna med Emeli, så jag hoppas att min onda kropp godtar det annars får jag helt enkelt bara vara sällskap till Emeli.. Aja natti nu!

Fartfylld kväll

Becca kom till mig vid åtta- halv nio tror jag. Då blev vi hämtade av Nickewhat, och i bilen var även Kenny och Fille. Vi åkte runt lite överallt och kollade läget. För första gången på flera år var alla människor ute, det var iallafall folk överallt.
Nu är jag iallafall hemma och ska väl krypa ner i soffan och sätta på någon film, det blir nog Män som hatar kvinnor. Sedan hoppas jag självklart att kvällen slutar med ett telefonsamtal men vi får se hur länge jag orkar vara vaken, eftersom den personen inte är hemma än.
Lördagen blev bra, trots min mage och mitt illamående men det hjälpte iallafall med två tabletter. Dock ingen mat så vi får se när matlusten är tillbaka igen. Puss på er.

God morgon

Jag vaknade för en stund sedan, jag har fruktansvärt ont i magen idag.. Pappa tjatar på att jag ska äta men jag vet inte om jag vågar, jag lät troligen spy då och det är bland det äckligaste som finns enligt mig. Mina syskon tittar på Disney Channel och jag tvingas ligga hemma på soffan eftersom mitt fönster är borta. Jag vill sova men jag orkar inte vara vaken hela natten igen. Jag somnade ju vid halv åtta imorse och det är ju inte så speciellt kul. Däremot gick det en bra dokumentär på tv vid sex någon gång som gjorde så jag inte kunde somna.
Nu ska jag försöka klämma i mig någonting att äta och sedan krypa ner i soffan igen. Jag ska be pappa om att hyra en film till ikväll tänkte jag, för jag orkar nog inte göra någonting. Jag hatar den här helgen!

För övrigt så tycker jag att..

.. gravida, deras magar är så himla fina! Aw!



Men just nu strävar jag som sagt efter den platta magen så det får vänta några år, haha! Men visst är det sjukt gulligt med dessa fina magar? Det är nästan så man blir tokig ju (och lite smått avundsjuk), iiiih! :))))

Emmi talar ut!

Hur många av mina kvinnliga läsare vill bli gravida?
Hur många av mina manliga läsare vill bli pappor?


Av de som är i min ålder är det nog ganska få. Ändå får man ofta höra av killar "jag kan inte använda kondom, min är för stor så den glider bara av" och sedan ett skratt därpå. Jag tror faktiskt inte att alla kondomer som finns nu för tiden glider av. Det finns nog någon sort som passar just dig. Men många i dagens ungdom tänker inte på att använda kondom och detta leder till att det är tjejens ansvar att använda något slag av preventivmedel.
Detta tycker jag är helt fel faktiskt. Det ska vara bådas ansvar. Vill inte ni tjejer använda kondom, okej, men vill ni bli gravida? Många säger nog nej på den frågan. Och ni killar som inte ens har en tanke på kondom, vill ni bli pappor? Även där är det nog ett klart nej. Och hur många av killarna i min ålder klarar av pressen på att bli pappa? Många sticker eftersom det blir ett för stort ansvar helt plötsligt och då står den höggravida tjejen där med ett liv som är helt förstört. Det är faktiskt så. Hur otroligt det än är med en bebis, att skapa ett nytt liv, så medför det så himla många konsekvenser när man är ung. Eftersom de flesta inte har jobb så får man leva på socialbidrag, man måste hoppa av skolan och man kan helt plötsligt inte göra allt man gjorde för nio månader sedan. Man står där ensam (om man har otur att träffa den där ansvarslösa och fega killen alltså), självklart har nog de flesta familj och vänner som stöttar men det räcker inte alltid. Jag själv vill ha barn när jag har fast jobb och stadig ekonomi samt  en pojkvän som jag vill leva med resten av mitt liv och som jag delar lägenhet/hus med. Vill man inte hellre ha det så än att bo hemma hos mamma och pappa utan ekonomi och pappan till barnet?
 Det är rätt så respektlöst mot tjejer att ni killar inte vill använda kondom för att ni (i många lägen) hellre håller er till erat skryt om att ni har en så stor snopp som inte platsar i en kondom. Well, tjejer som inte heller vill använda kondom, skaffa preventivmedel!
Kondomer skyddar ju även mot könssjukdomar, och hur kan ni vara så säkra på att den ni har sex med inte har en könssjukdom? I många fall vet man inte om att man har det vet ni. Så om ni är osäkra och dessutom inte tar p-piller eller något av alla andra preventivmedel som finns, på med kondomen så slipper ni detta!



Det var allt från mig, nu ska jag sova, god natt!

Lite varmare iallafall

Efter ett två timmars långt samtal så mår jag mycket bättre måste jag få säga, mer får ni inte veta, feel the pain bitches! Ae men privatliv nivet.
Nu väntar jag iallafall på pappa, jag sitter och äter m&m's bara för att nivet. Dels är det för jag är så röksugen men inte har några cigg och dels för att jag är så otroligt glad nu. In your face mamma, du hade fel!
Ni, mina kära läsare, får inte ut ett skvatt av det här inlägget men lite förvirring och frågetecken kan behövas i livet, eller hur?!
Nu ska jag iallafall äta upp mina chokogrejer och bara njuta av livet. Eller livet kanske var lite att ta i, jag ska njuta av den här fredagkvällen som inte kunde få ett bättre slut än den fick! Dock kan ju min mage sluta irritera mig, men thank God, illamåendet har gått över och istället är jag hungrig men jag vågar inte äta för att få tillbaka spykänslan och jag äter ändå inte mat/mackor såhär sent om det inte är fyllekäk. Ni vet väl att man blir tjockare om man äter sent? Däremot vill jag ha ett glas iskallt vatten och en cigg nu, jag fick nämligen ångest över att jag åt dem där små choklad"smartiesarna" ackack, det är tungt att vara tjej!


Inget mer godis nu på ett tag, tur att jag ska träna på söndag! Eftersom jag faktiskt strävar efter att bli smal så måste jag vara hård mot mig själv, nivet hur det kan vara! :))

Fryser som tusan

Jag fryser ihjäl, jag har säkert feber nu men jag orkar inte se efter.. Jag ska iallafall ut snart och träffa Heidi lite fort vid ladan, jag tvingar ut mig själv och min onda kropp eftersom det finns så mycket att prata om som jag inte orkar ta på telefon. Jag sitter iallafall och lyssnar på några utvalda Dead by April- låtar som en söt person tipsade mig om. Mycket bra låtar faktiskt. Annars finns det inte mycket att göra denna fredag, mer än att tycka synd om mig själv, vilket jag är riktigt bra på nu! Ny header orkar jag inte fixa ikväll så där försvann en av de få saker jag skulle göra ikväll. Men aja, nu ska jag klä mig varmt, tusen tröjor, vinterjacka och vantar. Dessutom längtar jag lite till två saker nu, iih. Men ni får inte veta vad för även jag har ett privatliv ni inte får veta om. Puss på er!

detta ska jag göra ikväll


Blööööh


                                                           Och självklart min kära väns tröja på mig, serni?! Haha!

Sjuk eller något

Jag mår illa, har ont i magen. Jag får spykänslor hela tiden. Säkert bara för att jag för en gångs skull skulle vara med min bästa. Jag fick iallafall åka hem från Moa så jag kom hem för en stund sedan och nu tjatar mamma om onödiga "tänk om" ..
Nu började någon film så jag ska väl byta om till myskläder, sätta upp håret i en slarvig knut och bädda ner mig i soffan. Rolig helg jag har framför mig, jagvet! Men i och för sig, jag är ju Emmi och har helg hela tiden, haha! Nej jag skojade bara.. Men nästan så är det ju just nu. Jag hoppas att ni har en bättre fredagkväll än vad jag har! Eller nej, jag hoppas att ni har lika tråkigt som jag för om inte jag får ha kul ska inte ni heller ha det. :(


Vaknade nu?!

Klockan är runt fem och Moa ringde och väckte mig, galet. Jag mår iallafall lite bättre idag, mår illa som hej jag vet inte vad men jag ska iallafall träffa henne idag. Vi kanske ska till Tvätten och kolla när några spelar, tror att Jeppzzii bland annat skulle köra så det är kul att kolla. Dessutom kommer det ju massa saknat folk dit så det ska bli kul att träffa folk. Men nu måste jag sätta fart för det börjar snart. Jag somnade ju ganska sent (tidigt imorse) så jag var värd att sova såhär länge. Mitt rum är iskallt för jag upptäckte att pappa tagit bort mitt fönster för att sätta dit ett nytt, galet? Haha. Aja, nu ska jag fixa mig, vi får väl se hur det blir, jag är fortfarande så trött så jag knappt kan hålla ögonen öppna! Ikväll blir det Idol och mys med min bästa Moa. Ha det bra!

Bara sådär, helt plötsligt nivet

Och jag tror att jag är kär i en främmande man
Långt härifrån, flera mil bort finns han
Och sängen är stor och jag tror inte att 
Jag kommer kunna sova ensam inatt

.


Hej mamma

Jag har ju fått ännu en läsare (som jag vet om vill säga) och det är ju min mor då så hej mamma!

Jag sitter här och lyssnar på musik som en hygglig person delade med sig av. Annars gör jag ingenting, ska nog ut och röka igen snart, mest för att fördriva tiden nivet. Men det är ju så himla mörkt! Jag är så galet mörkrädd, haha! Jag vet inte vad jag ska skriva mer så det blev en snabbskrivning bara sådär.


Hej lite äldre (en månad) bild på Emmi! Hejhejhejhej ungefär!

Ny header

Jag var så trött på min gamla så jag gjorde en tillfällig. Jag ska ta nya bilder och fixa till den mer i helgen. Dessutom ska jag byta bakgrund, men jag vet inte vad jag ska ha.. Vilken header tyckte ni var bäst? Den här eller den jag hade innan?  Självklart den andra, men som sagt, den här är bara tillfälligt!

Idag har det varit dålig uppdatering men jag sov till fyra, jag vaknade vid tolv med världens magvärk så jag fick avboka allting jag bestämt idag vilket inte kändes så himla kul faktiskt.. Men trots min onda mage följde jag med till mormor och fikade, fick inte i mig någonting typ men jag ska ändå dra ner på sådant så det gör ju ingenting! Jag fick dessutom två parfymer, Britney Spears- Midnight fantasy (tror jag den heter, den lila) och en JLo-parfym. Så lite glad blev jag idag iallafall.
Nu har alla i min familj gått och lagt sig och jag är inte ens trött. Jag fick reda på att min klass är ledig imorgon, ganska nice faktiskt.
Nu ska jag inte skriva mer ointressant här utan kolla på Medicinmannen på 4an, me like!

Förlåt!

Jag kom inte på någon "Emmi talar ut" och jag hade så mycket annat att göra. Nu ska jag sova så ni får en sådan imorgon tror jag.. Jag hoppas att ni sover gott för det ska jag göra kan jag ju säga er!


Trött och seg

Idag gick jag upp vid tre någon gång. Alltså missade jag skolan.. Jag blir tokig på mig själv. Jag vaknar inte av larmen och heller inte när mamma eller pappa står och gapar på mig vilket leder till att jag missar buss, tåg och skola. Aja det finns väl inte så mycket att göra men snart lär jag väl bli utkastad från Plusgymnasiet, det känns ju pinsamt att ens gå dit nu när jag missat så mycket. Jag har nog bara varit en hel skolvecka i skolan, kanske två.. Lyckat?
Jag tänkte komma på ett "Emmi talar ut" -inlägg om ni minns dem? Det kommer iallafall upp lite senare ikväll isåfall så håll koll!


JAG ÄLSKAR MIN MOSTER! <3

Jag har suttit och pratat med min moster ett tag nu och hon gjorde mig helt tårögd. Jag saknar henne så himla mycket, alla kramar från henne, min mysiga moster. Hon kom med bra råd och lyssnade och peppade mig. Nu ska jag sova och bara tänka bra tankar innan jag somnar. Hon är nog den enda som sagt "jag tror på dig" och verkligen menat det, att hon vet att jag klarar saker som jag själv inte tror att jag klarar är otroligt. Hon brukar ha rätt så jag hoppas att hon har det nu med. Men som sagt, nu ska jag krypa ner i min säng och sova lite. God natt hörrni!
Och ett stort tack till Milla, världens bästa moster. Jag är så himla stolt över att kunna kalla dig min moster, för det är en fin sak. Du har funnits i mitt liv sedan jag föddes och thank God att det var du och ingen annan! Jag älskar dig.

Min blogg är tråkig

För övrigt måste jag leta fram Medicinmannen skivan eftersom jag såg en snutt av det på tv nyss.
God natt!

00.00 - önska dig något!

Vad jag önskade säger jag inte hihi!
Idag har jag sovit bort hela dagen och tränat på kvällen som ni vet. Vi tränade en timme, armar och kondition. Massa prat och lite träning idag faktiskt, men det är alltid lika kul med min kära vän Emeli!
Jag ska alldeles strax gå ner och duscha och sen sova. Imorgon är det tänkt att jag ska till skolan så jag tar ett tåg vid nio-halv tio. Jag börjar vid elva men vill inte åka tåg själv så åker med en go' vän. Hej på er!

Träning med Emeli

Hejhej bloggen.
Idag vaknade jag vid halv tre vilket betyder att det inte blev någon skola.. Nu ska jag gå ut och röka sen ska jag träna med Emeli 17.30.
Eftersom jag försov mig, och inte gick till skolan blev det ingen piercing idag så jag får ta det någon annan dag.





Påminnelse till mig själv: aktivera csn-kortet!

Jag hittar inte min väg

Jag vet inte vad jag ska göra med mitt liv. Jag vet inte varför jag inte mår bra. Jag vet inte varför jag skriver allt detta i min offentliga blogg faktiskt. Men ni behöver inte bry er. Jag behöver skriva av mig för det känns som att ingen lyssnar. Jag vet dock inte vad folk ska lyssna på för jag har ingenting att säga. Jag vet att jag inte mår bra och att jag inte hittar tillbaka till min väg. Jag är vilse i mitt egna liv och det känns som att jag bara går omvägar om och om igen. Jag sitter här med en slarvig knut i håret och tårar som trycker. Men jag är inte stark nog att släppa ut mina känslor på det sättet. Eller så är jag väl tillräckligt stark för att kunna hålla allt inom mig. Jag vet inte. Jag är inte stolt över mig själv, ärligt talat så skäms jag så otroligt mycket över hur jag gör med mitt liv. Jag vill verkligen ta tag i allting men jag har ingen ork till någonting. Jag vill helst av allt bara ligga hemma och sova bort mitt liv, kanske vakna då allting är bra om det någonsin blir det. Jag ska nog sova men jag har inte ens ork till det. Jag bäddar ner mig i soffan för att lättare komma upp imorgon klockan sex. Jag ska gå till skolan, jag vill gå till skolan så tro inget annat. I helgen ska jag plugga. Jag ska inte gå ut någonting, stänga av mobilen och kanske se film med min mamma. Jag saknar när jag var liten, då jag kunde gråta ut på mammas axel och sen var allting bra igen. Det är inte lika lätt nu när man är 16år och ska leva upp till sin ålder. Big girls don't cry.

Hahahh (brandlarm inne på Domino)

Ignorera min röst, jag låter som en kvävd anka. Det kan bero på att jag är förkyld och att min röst inte passa i video/telefon osv. 




Hösten är här!

Idag gick jag ner på stan med Kenny och när vi var inne på OnOff började det pipa och vi kollade förskräckt på varandra och så utbrister Kenny "Vafan, det kan ju inte vara om oss det piper, vi har ju inte tagit något!" Hahah, skönaste kommentaren. Självklart spelade vi in en video som blev sådär "Följ med Emmi&Kenny- Norrköpings nolifer för några minuter" ungefär. Videon kommer strax upp här på bloggen såklart! Kvällen tillbringades med Kenny och Esset i Essets garage. Imorgon är det skola för min del, synd bara att det är så kallt ute då det inte finns något att ha på sig.

Nu drar jag ut!

Kommer tillbaka om några timmar och uppdaterar!

Ont i halsen

Jag börjar nog blir sjuk tror jag. Jag har galet ont i halsen, vilket jag märker mest när jag röker. Galet tråkigt nu när jag verkligen vill ta tag i skolan och inte kan vara hemma mer så jag måste gå dit i vilket fall som helst. Då är frågan vad jag gör uppe nu, nästan fem på morgonen?! Jo såhär är det, jag och en till bestämde att vara vaken hela natten, så det blev så och det är jag glad över. Men ni får inte veta varför, hoho! Nu ska jag lyssna vidare på musiken och snart är de dags att göra sig iordning också! Jag hoppas att ni sover gott allihopa!

Verkligen i behov av att göra om rummet

I förrgår rasade min garderob ihop, eller stången där alla kläder hänger sprack så alla kläder ligger huller om buller på garderobsgolvet nu. Listerna på mitt skrivbord börjar lossna och sakerna på hyllan ovan får inte plats längre så dem ramlar ständigt ner på golvet. Sängen har börjat låta såfort man rör sig i den och dvd:n har ju kollapsat och finns inte mer. Jag har lyckats riva bort lite för mycket tapet så det är ett stort "hål" där det fattas tapet på väggen och mina speglar är sönderklottrade, samt väggarna också. Och jag har dessutom märkt att mitt tvbord (där tvn står, och tvn är inte liten precis) har börjat vika sig lite så det spricker väl också snart. Haha, Emmis vanliga tur nivet!
Så vad säger ni, borde jag inte få göra om mitt rum helt och hållet nu eller? 






Ni kan få bild någon dag, ni ska dessutom få bildattack nu i veckan så jag livar upp bloggen lite för jag har verkligen bloggtorka..

Helt slut efter att ha cyklat

Jag kom hem från Heidi för ett tag sen, eller oj det var visst en timme sen ungefär. Jag cyklade iallafall hem och okej, det är inte långt men jäklar vad flåsig man blev. Jag trodde att jag skulle dö i uppförsbackarna! Så går det när man varit bortskämd med skjuts och moppe hela livet, haha! Jag tänkte snart hoppa in i duschen och sen slänga mig framför tvn, det kanske går något bra ikväll, vem vet?

Ikväll är en såndär...

.... kväll då allting suger.
• självförtroendet
• kärleken
• internet
i stort sätt hela livet



Jag var tvungen att beskära den, eheh

Det känns som att mitt liv/hur jag mår går runt som ett schema hela tiden..
- Glad och bryr mig inte om någonting, varken lycklig eller olycklig
- Kär och lycklig
- Deprimerad, olycklig (där är jag nu)
Och sen går det runt hela tiden. Och det värsta är att det brukar stanna så jag är depp en längre tid för allt och ingenting. Som nu, jag vet inte vad jag vill med mitt liv och allting suger totalt.. Jag orkar egentligen ingenting men jag vill inte stänga in mig, missa allting och förlora folk. Därför är jag ute överdrivet mycket och gör så mycket som möjligt för att inte behöva vara ensam och tänka så förbaskat mycket.


Just därför borde jag kanske sova nu.

091003 02.43

Jag är hemma efter en kväll hos Moa och en timme hos Heidi. Heidi och jag kollade lite på en film, Crossroads. Mycket bra film det där, dock har jag bara sett halva än så länge men vi ska se klart den imorgon och kanske hyra någon skräckfilm. Det är skönt att bara ta det lugnt en söndag som antagligen lär vara regnig och dan ändå. Sen är det ny vecka och det gäller att ta nya tag som jag måste göra med skolan. Kvällen idag har väl varit lite sådär faktiskt. Ganska seg men det har ju hela helgen varit och som jag förstått det så har de flesta känt så. Jaja, nu ska jag fixa mig för att sova men jag lär vara vaken ett tag till iallafall. Natti!

Chill hos Moa

Jag, Becca, Kenny, Carl och Emeli är hos Moa och chillar som man säger. Vi dricker lite öl, eller de som inte är män nog dricker vodka. Vissa vill se sport på tvn och det är inte kul så nu samlades alla i Moas rum där Carl och Moa brottas. Aja, mysig kväll med taco och godis så jag ska väl gå ut i vardagsrummet och njuta av min lördag. Ha det bra!


Molly Sanden- Hallelujah

Film hos Heidi

Nu är jag hemma från Heidi. Jag fick gå hem i spöregnet och självklart skulle det blåsa så mycket så paraplyet gick sönder halvvägs så nu är jag dyngsur, härligt! Men iallafall, vi kollade på filmen Festival. Så sjukt bra film som jag verkligen rekommenderar, man blev helt varm i kroppen. Varför inte köpa hem den från Ginsa.se för 49kr? Det ska nog jag göra nu när det ändå är så dåligt väder och man behöver ha någonting att göra. Men varför bara beställa hem en? Har ni några filmtips så skriv gärna! :)

11 timmars sömn

Nu är jag vaken och utvilad. Eller jag borde vara utvilad och pigg men jag är trött som jag vet inte vad.
Nu ska jag åka bort och hälsa på Heidi ett litet tag, och sen ska jag vara med bästii Kennii. Jag ska ringa honom nu tänkte jag! 
Sådär ja. Nu ska jag åka till Heidi, vi hörs sen! 

Öl och McDonalds

Även idag blev det dålig uppdatering, men nu är jag hemma iallafall.
Vid halv tre åkte jag, Moa och Heidi till stan där vi träffade Emeli, Becca och Ronja. Inköpet blev en vit stickad tröja bara för att nivet. Dessutom käkade vi på Chicken Kebab, annars drog vi mest runt och letade vinterjacka åt Moa. När vi var klara på stan följde jag med Moa till Jonatan i Haga (ungefär) där det var lite chill och jag var manlig nog att dricka öl och eftersom McDonalds låg så pass nära så gick vi dit och åt en svettig cheese som Moa och jag kallade det. Folket skulle dra vidare till Sörping och jag kände att det inte var någon idé att hänga med eftersom jag inte visste när tågen slutar gå idag. Så nu, endast två öl senare är jag hemma och gör absolut ingenting mer än att snacka lite med en från ikväll!


Tratten och Finkel!

Snart ska jag börja fixa mig, jag försov mig idag så jag missade min lektion, härligt Emmi! Igår låg jag och kollade på Tratten och Finkel hela natten, haha dem är ju så störda så det finns inte, så förbaskat kul! Check it out!
 

Bästa frukosten


Dålig uppdatering idag

Förlåt för dålig uppdatering idag men jag har verkligen haft fullt upp.
Idag tränade jag kondition, armar och mage. Och på söndag kör vi igen!
Jag kom ju hem vid kvart i nio och då satte jag mig direkt vid tvn och kollade på Idol. Sedan började det nya programmet Inlåst där några killar mellan 15/16 och 17 (tror jag) ska pröva på fängelselivet i 12 dagar. Alla håller på med någon form av kriminalitet och ska få en inblick i hur det är att sitta i fängelse, om det är det dem vill med sitt liv. Riktigt bra faktiskt, så se det varje torsdag kl.21.00.
Nu ska jag sitta här och vänta på att Idol ska börja igen och sen ska jag nog sova tror jag.
Vad händer i helgen då allihop? Vad jag vet så händer ingenting kul här i den här lilla hålan Kimstad. Ibland vill jag bo i Stockholm för det känns som att det händer mycket mer där, hela tiden! 
Aja god natt allihopa, jag orkar inte uppdatera mer ikväll!

Arg på tandläkarhelvetet!

Idag var jag hos polisen men han kom aldrig.
Sen var jag i skolan, dyngsegt utan datorn.
Klockan 16.20 var jag hos tandläkaren som inte fattade någonting. Jag frågade massa frågor men hon ljög bara för jag vet att man KAN göra som jag vill göra men nej då, det gick inte för henne. Och det enda jag hörde var "sluta rök" Det hörde inte dit så jag blir så sur på henne!
Efter det tränade jag med Emeli, det gick väl sådär eftersom jag inte var så sugen på att träna. Jag var trött i hela kroppen.
Nu ska jag fortsätta kolla på Inlåst, premiär idag och det rekommenderas starkt!

Jag uppdaterar när det är slut.

RSS 2.0