Look at this

Dagen började med uppstigning runt 8 för att fixa mig och bada Millie. 9.40 mötte vi upp Johanna och Theo för att gå till Öppna Förskolan och umgås och busa med barnen.
Vid 12.30 stängde det så vi tog en promenad hem till Johanna, när karlarna kom hem från jobb och möte överlämnade vi barnen och tog lite egentid med en varsin kyckling/gyrostallrik på Anitas. Helt klart värd dag.

Imorgon ska vi storstäda här hemma, och på kvällen blir det eventuellt en promenad med Johanna och lilla gulleTheo.


Instagrambild på min ängel


Förresten om det finns andra nyblivna föräldrar som läser min blogg så har jag annonser ute på Urväxt på Facebook. Bilbarnstol 0-13kg och teddy i strl 56. Jag har även en hel drös med kläder från strl 50 och upp till enstaka 62 som ska säljas av med. Mycket är knappt användt, vissa oanvända med prislapp kvar och en hel del som är lite mer användt så klart men jag säljer ju det som är i fint skick och inte urtvättat/slitet. Om någon är intresserad eller vet någon som är det, lämna en kommentar eller skicka iväg ett mail till [email protected] så kan jag skicka bilder så kan vi komma överens om pris osv. Mycket har ni sett bild på här på bloggen så ni vet ju stilen Millie har, hehe.

-

Livet är för kort för att vakna upp på morgonen med ånger.
Så älska de människor som behandlar dig rätt, & glöm de som inte gör det.
Och tro på att allt händer av en anledning.
Om du får en chans, ta den.
Om det ändrar ditt liv, låt den.
Ingen sa att det skulle vara enkelt, de lovade bara att det skulle vara värt det.
Det kommer att komma en dag i ditt liv då du inser vem som verkligen är viktig, vem som inte var och vem som aldrig har varit.
Så glöm folk från ditt förflutna, det finns en anledning till varför dom inte klarade sig till din framtid.
När vi växer upp får vi veta att även den personen som inte var meningen att någonsin göra dig besviken förmodligen kommer att göra det.
Du kommer antagligen få ditt hjärta sårat mer än en gång och det blir svårare efter varje gång.
Du kommer såra andras hjärtan med, så kom ihåg hur det kändes när du var sårad.
Du kommer bråka med din bästa vän.
Du kommer att gråta för att tiden går för fort, och så småningom kommer du att förlora någon du älskar.
Så ta för många bilder, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad,
eftersom alla sextio sekunder du spenderar är en minut av lycka du aldrig får tillbaka.
Skratta när du kan, be om ursäkt när du bör och släpp det du inte kan ändra.
Kyss passionerat, spela hårt, förlåta snabbt, ta chanser, ge allt och ha ingen ånger.
Livet är för kort för att vara allt annat än nöjd..

Monday




LOL är verkligen en film att se! Så otroligt mysig, låg med ett stort leende många stunder under filmen. Missa inte den!
Project X däremot, helt värdelös. Skulle inte låta en enda kund hyra den på jobbet, haha.
 
Om ni hade tänkt hyra film så har ni väl inte missat att Kungsvideo har 3 för 99:- (då får ni ha filmerna i en hel vecka!!) Bra va? (inte alls smygreklam för jobbet.. neeej..)

I didn't change, I grew up. You should try it sometime

Oj, här var det omgjort och till vilken mening? Allt blev med ens bara rörigt här på blogg.se.. Tråkigt!

Hittills har dagen varit värdelös. Det blev lite bråk med Alexander och nu är han på väg till Norrköping för att träffa en vän. Vi skulle ha storstädat idag, så jag får väl ta tag i det på egen hand. Det ser inte ens i närheten av okej ut här hemma. Skulle jag ha sett det med era ögon skulle jag gissat på att en bomb slagit ner, eller att det hade varit en redig röjfest (utan tomburkar förstås..) Så äckligt!

I lördags började min jobbhelg, jobbade till igår. 11-16 pass så det är ju helt okej skönt. Millie var dock sjuk så Ronja ställde upp och tog henne så jag inte behövde vara hemma för vård utav barn den här helgen. Världens bästa Ronja! ♥
 
På tal om Ronja. I fredags ville hon shoppa loss på sin lön så sagt och gjort. Jag åkte in med inställningen att inte köpa någonting förutom mat till Millie på Willys. Det slutade med att jag kom hem med ett par jeans, en stickad vit tröja, en bh och ett vitt baslinne till mig. En Lundmyr mysdräkt och ett set med body, byxor och mössa åt Millie, samt en nappbox från Pumpkin på MIQ. Självklart blev det en del saker mer än mat på Willys också, men men. När jag kom hem satte jag mig vid datorn och klickade hem Iphone skal med en bild på Millie på baksidan, namnnappar och napphållare. Fast det är faktiskt det första riktiga jag köper åt mig själv sedan Millie föddes. Jag har blivit riktigt snål mot mig själv faktiskt.
 

Tröjan + jeansen, ignorera fel linne under
 
Nu har min lilla pingla vaknat, så hon sitter och leker i soffan här brevid mig. Hon ska alldeles strax få i sig lite gröt (som hon nu älskar!!) innan vi tar en liten promenad i stormen.
När Alexander kommer hem ska vi städa, fast jag lär väl redan vara klar då.. hehe.
 

Glad fis, sjuk och dan i lördags!

I just came to say hello, hello



Igår fick Millie testa på gröt för första gången men fy så äckligt det var! Det var skrik och gnäll och gröt överallt. Haha. Bytte även till sittdelen och den dög iallafall. Så nu halvsitter Millie i sin vagn och ser världen.



Vi välkomnade även en ny familjemedlem igårkväll. Lilla Zelda 12v. Långhårig liten kisseflicka. Millie är stormförtjust, en levande leksak! Att få hem Zelda gick över förväntan, hon gömde sig i ca. 10 minuter innan hon blev allt för nyfiken på oss, mat och kattlådan, sedan somnade hon hos mig och sov i vår säng tills vi gick upp. Vi är supernöjda! ♥

Jag har precis betalat räkningar, satt igång en tvättmaskin och ska nu ge Millie ersättning innan det är dags att ta tvätten. Så våran dag ser full ut; tvätt, städ, matlagning, mys och bus med Millie, promenad med min lilla familj och sen blir det kväller!

Milliebus ♥



Millie har börjat vägra a l l t. Vagnen duger inte, maten är äcklig, mamma är inget rolig, sängen är tråkig, ligga ner är långtråkigt, stå still är jobbigt. Skrik och gnäll. Jobbiga nattningar och dåligt samvete. Vart ska man börja? Jag älskar den här ungen, tro inget annat. Jag älskar att vara mamma men det är ett heltidsjobb och krävande men jag älskar det så otroligt. Men när man kommer till dessa vägskäl av frågetecken så blir det frustrerande för mammahjärtat. Hur får jag min älskade Millie nöjd?
Imorgon börjas det med gröt och liggdelen är bortagen så nu är det sittvagn med liggläge som gäller. 1-0 till Millie och mamma förlorade. Haha. Hon ska nog bli en nöjd tjeja igen, magen har ju faktiskt krånglat och vädret har varit konstigt, så inte konstigt att hon blir frustrerad. Med all rätt, mamma ska fixa. Mamma ska hjälpa. Mamma kommer nog på någonting. Allt för min lilla prinsessa! ♥

You're my everything


Jag älskar dig, jag skulle gå genom eld tusen gången om för att nå dig.

Hmm.. Vart ska jag börja? Det var ju ett tag sen senast nu igen.. Jag har ärligt talat inte haft tid för datorn, och när jag väl har haft det så har den varit upptagen av min spelande pojkvän..
Vi börjar väl från fredag, så håll i er nu! Haha.

Fredagen började med jobb 8-16.30, skyndade till bussen för att göra mig iordning för Augustifesten. Millie var redan lämnad hos farfar och Anette i Mantorp där hon skulle bli kvar över natten.
Jag, mamma och Alexander tog tåget in till stan där vi startade med en cider (drink) på Trädgårn. Dit kom även Ronja efter ett tag. En drink blev två, tre, vidare till torget där Kalle Baah spelade, satt på Alexanders axlar och såg scenen (!!), gick en sväng, tillbaka till Trädgårn och tog en cider till. Jag fick huvudvärk och där slutade kvällen.

Lördagen började skapligt, trots att vi hade sovmorgon. Jag fick en otrolig längtan efter Millie, ringde mamma och hämtade hem snuttan från Mantorp.
Väl hemma gjorde vi oss klara för ytterligare en kväll i storstaden. Marknad, fyrverkerier, förtvivlad Millie och Roxanne. Kvalitetstid med la familia, nästan iallafall. Mamma, Linus, Maja och Millie, även Emil på ett hörn.

Söndagen blev slapp, tog en tur till stallet för att låta hovslagaren fixa tårna på Golinda. Sen hem och slappa vidare, skönt.

Igår var jag och Millie i Finspång hos Andrea och Leija. Mysigt. Stackars lilltösen blev stucken av en geting innan jag kom, ajaj!

Imorse mötte vi upp Felicia och lilla Hugo för att gå en morgonpromenad (blev förmiddag innan vi kom iväg dock..) Efter det blev det en tur till sjukhuset med stackars Ronjisen. Stressade hem, pussade och busade med min lilla flicka innan det blev sovdags för henne. Nu ska jag och min fina ta en dusch innan sängen kallar. Helt slut. God natt.


Instagrambild från helgen.


Sovrumsinspiration



Jag vill ha ett stilrent sovrum i lite shabbychic/lantlig stil. Idag har vi grått/randigt med USA-tema och jag har T R Ö T T N A T  helt på det, fy. Jag vill göra om från grunden, köpa allt nytt och bara börja om. Fina tavlor med egna fotografier, en massa ljus, mysig belysning, stora mysiga täcken/kuddar, fint överkast med stora dekorationskuddar med text på. Tavellister med bokstavsdekoration, gröna stora växter i stora vitslitna krukor etc etc.

Om man bara hade alla pengar i världen, iallafall några hundra tusen, så man slapp att drömma..

u know u will loose me this way


Söta lilla Tino som blev överlämnad till mig av en man på jobbet.

Igår jobbade jag 8-16.30, de 8,5 timmarna kändes som 12 timmar, antagligen för att jag var så förbaskat trött.
När jag kom hem pussades jag med min lilla flicka en massa och sen kom min mammi och hämtade oss för att storhandla i Norrköping. Nu är kyl, frys och skafferi fulla igen!

När jag kom hem fick jag ett förfalskat samtal av en man. Så satt och grejade lite via telefon hela kvällen innan jag somnade till Wrath of the Titans. Den verkade jättebra så den ska jag se klart ikväll!
Fast innan kvällen faller in ska det storstädas och donas här hemma. Ikväll blir det nog en kvällspromenad med Johanna och Theo också, mys!

Monday


Gullungar på Öppna förskolan. Millie och Theo.   Dagens mamma, trött som *****

Imorse ringde klockan vid 6.30, snoozade till 7 och gick upp och fixade iordning mig och Alex fixade Millie åt mig för att sedan gå neråt gatan och möta Johanna och lilla Theo. Halv nio var vi på Öppna förskolan här i Skärblacka. Millie var med och busade tills hon blev hungrig och gnällig. Mat, blöjbyte och babysång. Millie gnällde när det blev långdraget att sitta still hos mamma under sången och somnade gott i insatsen efteråt. Hon sov tills det var dags att gå hem i princip. Jag som hade tänkt att hon skulle få busa av sig men det var nog för tidigt på morgonen för hon sover ju egentligen så dags, haha.

Hemma blev det istället fullt ös, glad att se pappa och sen en massa bus med mamma innan vi båda tog en powernap en timme. Väl vakma tog vi en promenad till Ica, alla tre. Mötte upp Ronja, handlade lite och gick hemåt igen, alla fyra.
Bus med Millie, nattmat, nattning av svårtnattad Millie. Massa prat och lite kaffe och kvällsmacka på det.

Jag gjorde Ronja sällskap till bussen och nu är jag precis nyduschad och ska krypa ner i sängen bredvid Alexander och inta sovläge. Imorgon ringer mobilen vid 6 för imorgon vankas det jobb 8-16.
Sov gott!

Kommentarsvar



Svar till Alexandra:
Tack snälla du! Det låter som att jag får ta mig en tur till Norrköping snarast och kolla upp det. Tack!


Sommaren är kort, det mesta regnar bort


Kände för att sminka och dona, så det blev dagens ett tag.

Korvstråganoff och ris var maten som Alexander bjöd på, det satt fint i kistan. Promenerade till ICA, det blev lite mer än vad vi skulle ha så vagnen var ganska tung på hemvägen, men vad gör det när man har en stor stark karl som drar? ♥
Prövade mig på Xubi vattenmelon/jordgubb. Jag som egentligen inte gillar kolsyra alls längre kan varmt rekomendera den i värmen, så god! Köpte även hem lite onyttigt till ikväll, men det vankas ju film så det är faktiskt helt ok.

Om cirkus 1h & ½h ska jag och Millie möta upp Johanna och Theo för ännu en kvällspromenad, mysigt. Imorgon runt 8 ska vi till Öppna Förskolan och kika in vad det är för små bebisar på tisdagar, kan bli roligt, om annat så blir det väl en hel del pladder med Johanna och mys med gullungarna och bara det är ju värt faktiskt!


La mig i babygymmet bredvid Millie, och då jäklar blev det fart i tösen, sakerna for upp och ner, rasade ner på mamma och hujedamej.. Men skrattade gjorde hon iallafall, tokunge. Varje dag är ren L Y C K A med min älskade ängel. ♥


Monday

Fy så seg jag är! Millie har väckt mig till och från under hela morgonkvisten, till slut tog jag upp henne hos mig men då sparkade hon och gnällde så det funkade inte heller.. Till sist somnade hon om i sin säng och sov fram till frukosten runt kl. 8- 8.30. Sen dess har det varit full rulle! Eller..? Millie busade lite i babygymmet men tröttnade fort, satt hos mig och busade tills hon började gäspa hej vilt så nu somnade hon om i sin säng.

Jag har suttit och letat runt efter en "nappbox" från Pumpkin och Cult design.. men jag fastnar inte riktigt för någon av dem. Jag har stor lust att köpa en massa leksaker och inredning till Millie, men först och främst skulle en tvåa behövas för att kunna inreda ett rum till Millie..



Finns det nappboxar i Norrköping förresten, någon som vet?

När Millie vaknar ska hon få i sig lite mat, sen tar vi en promenad bort till ICA för att köpa det vi ska äta idag, laga mat och sen städa. Låter som att det säkert är natt när vi är klara här hemma.. Då blir det iallafall en film innan vi laddar inför tisdag.



 

Tittade på iallafall över halva Soul surfer igårkväll, hittills är den väldigt bra. Visst, en riktig miss med hajattacken men det är ju inte filmens poäng så det är ingenting som förstör filmen i sig.

Ett måste att se är Machine gun preacher. Så himla bra film, jag blev helt såld på den.

Sist men inte minst, War Horse. 6 Oscars och verkligen välförtjänt av det. Tung film, jag blev helt tagen av den. Den griper tag om alla, även om du inte gillar hästar. Stark drama om vänskap och lojalitet. Verkligen sevärd med andra ord.

Sunday

Idag har jag jobbat, gick relativt bra trots att jag var hur trött som helst. Millie var gnällig en större del av natten, det är så ovanligt för annars sover hon som en stock natten ut..
Jag var iallafall hemma till 17 och då städade Alex av och lagade mat medan jag tog Millie, mös och busade. Körde på en långdusch och rakade ben och allt, skönt! Millies gulliga mormor kom förbi med en hel väska full av leksaker till Millie, underbara mammi!

Runt åtta mötte vi upp Johanna och lilla gulleTheo och gick en timme och en kvart, massa prat och bebismys. Millie tyckte att det var jätteintressant med en liten pojke mitt emot sig, hon glömde till och med bort maten och det är inte ofta det händer!

Nu ska vi ta nattbloss, sen krypa ner i sängen framför en film. Bloggar mer imorgon för då är det tomt på schemat!


You and me are meant to be always and forever

Lördag, lördag, lördag.. Tiden springer iväg men jag har stannat på torsdag. Sitter fast där, kommer ingenstans. Det gör så ont i hela mig verkligen.

Idag har jag jobbat, jobbar imorgon med. Skönt att komma iväg, känna sig behövd och göra någonting vettigt av dagen. Jobbigt att vara hemifrån, jobbigt att Millie ger mig så dåligt samvete. Hon har verkligen blivit mammig så det heter duga.. Direkt när jag kom hem skulle hon upp, ligga nära, pilla med sina små fingrar på min arm. Vi gick en sväng till pappa där mamma och barnen var, alla ville gosa och mysa med Millie, Millie började gallskrika bara mormor kom nära, bara någon pratade med henne, på min arm skulle hon ligga, skyddad hos sin mamma.. Varför? Vad gick snett? Jag mös och gosa när vi kom hem, hon somnade till slut. Lilla gumman <3

Igår gick vi en kvällspromenad i samhället här, fick reda på att Johanna bor några hus bort, vi sågs med barna och gick en timme. Pratade förlossning, bebis och livet nu efter. Mysigt. Lilla söta Theo, hennes son, bara en månad yngre än Millie. Kul!

Nu ska jag drömma mig bort till något bra, slutar väl med mardrömmar, som vanligt.
Upp vid åtta, åka vid tio, sluta vid fyra, hemma till fem, sen avsluta med en kvällspromenad med Johanna och lilla söta Theo. Hoppas på en bättre dag!
God natt.


G'night

God kväller.
Millie sover och ser så otroligt mysig ut, vill bara lyfta över fisen till mig och krama om henne. Kärleken är så enorm!
Jag själv ligger iallafall nerbäddad, nyduschad, insmord i Bruno Banani's body lotion och småkikar lite på Twilight, jag ska alldeles strax slå ihop mina grönmelerade för imorgon ska jag och Millie till stan med Millies mormor.

God natt hörrni!


When i see your face, there's nothing i would change, 'cause you're amazing just the way you are




Fy tusan vilket väder vi har.. ingenting är roligt. Jag hade velat gå till ICA och köpt en glödlampa till kökslampan som vi äntligen fått upp (!!) men det räckte gott och väl att gå hem från pappa förut.. Jag skulle absolut inte tacka nej till en solsemester med mina finaste just nu iallafall!
Jag skickade iallafall ut Alex i ovädret för att springa till Shell och köpa någonting att dricka och ostbågar som jag fick ett extremt sug efter.. Gravid? Nejdå, men man skulle kunna tro det just nu.

På tal om någonting helt annat; jag skulle vilja byta till vimedbarn.se istället, men det är så synd att gå miste om åren på blogg.se, det är ju en del inlägg.. Någon som vet om man kan flytta över allt härifrån eller måste man vara kändizZzz för att kunna det?
Jag som verkligen vill ändra om, orkar inte ens lägga tid på ny header här och vimedbarn.se passar ju lite bättre nu när det så gott som blivit en mammablogg. Millie är ju faktiskt min vardag så lite svårt att undvika. Dessutom trivs jag bra med att driva en blogg under den kategorin, älskar ju faktiskt att läsa mammabloggar där man fått barn som ung också för den delen.

Pladder, pladder. Aldrig är jag tyst, haha.
Kan ni inte lämna lite kommentarer, vad vill ni ha mer/mindre av? Det är roligare att slänga in inlägg om ni hjälper till, det är ju lite för eran skull jag skriver med. Fast mest min egen, hihi.

Why is it this hard

Sitter i soffan, har busat och försökt hålla Millie på topp men idag är hon kinkig och trött, det är ju så varmt och jäkligt här inne och ännu värre ute.. Vid stunder som denna önskar jag att hon var lite äldre, kunde säga vad jag ska göra istället för att vara ledsen.. Det är så jobbigt för mammahjärtat..

I vilket fall som helst så sitter jag nu i soffan, Millie håller nog på att somna i sin säng, tänker inte se efter för ser hon mig blir hon gnällig igen.. Funderar på vad jag ska laga till för mat idag, börjar bli hungrig. Alex spelar sin timme.
Jag har så mycket tankar idag, vad är bäst för Millie? Och vad är bäst för oss? Annars skulle jag svarat att det bästa för Millie är att ha oss båda, och det bästa för oss är att inte ge upp.. Idag är jag tom på svar, det finns bara en massa frågor. Missförstå mig rätt, jag älskar Alexander, det gör jag verkligen men när ska solen skina igen?
Vi märker, vi båda kanske bara har ännu en dålig dag.

Men åter till mat.. Vad tusan kan man hitta på? Igår blev det "kinamat", gav mig på att göra friterad kyckling, wok och kyckling"gryta" med ris och sötsur sås, det gick hem, riktigt gott faktiskt.
Men idag då?


Min viktresa efter en graviditet




Bild ett, 47 dagar kvar till bf (49 dagar tills Millie tittade ut) närmre 60kg.
Bild två, dagen efter förlossningen. Hade redan tappat ca. 8kg. (En vecka efter förlossningen hade jag gått ner 10kg)
Bild tre, en månad efter förlossningen, då hade jag gått ner 13kg.
Bild fyra, två och en halv månad efter förlossningen, 17kg lättare.

Jag startade på 50kg, gick upp 13kg och har gått ner 17kg.

Jag är nöjd, och det bästa av allt är att jag för första gången i mitt liv får vara nöjd. Jag har fött ett barn på 3410gram, jag klarade mig utan bristningar och jag har redan gått ner allting plus lite till. Jag är 19år och är äntligen nöjd, för jag får vara nöjd, jag får ha put på magen för det är helt okej efter en graviditet.

Du är den jag vill ha vid min sida, dygnet runt




Alexander och jag har passerat våran ettårsdag och snart har vi tretton månader. Tiden springer iväg och trots att vi har väldigt mycket motvind just nu, vilket många nog har räknat ut, så ska vi passera det. Efter regn kommer sol och solen kommer att skina även för oss, som den gjort förut.
Det finns ingen annan människa jag kan tänka mig att dela mitt liv med, vi har allt och vi delar så många fina minnen tillsammans. Vi har hunnit med så himla mycket under våran tid, och jag vet att det finns mycket mer som vi kommer hinna med, uppleva och flera minnen som ska skapas.
Han är min andra halva, jag trodde aldrig att jag skulle känna sådan kärlek för någon. Ingenting kan få mina känslor att rubbas en millimeter åt det sämre, isåfall bara mer åt det bättre. Jag finner inga ord, "jag älskar dig" räcker inte ens till, det är nästan svagt för det är så mycket mer jag känner för den här människan.

Jag kan inte tänka mig att inte vakna upp bredvid dig, att inte få somna intill och höra dina andetag nära.
Jag älskar dig Alexander, mer än du någonsin kan tänka dig. ♥

Millie 3 månader





I fredags blev gullungen 3 månader (!!) tiden går så fort.. Tänkte därför köra en liten kortis om lillkickan.

Millie är världens gladaste unge, hon ska vara med överallt verkligen. Bortsett från tiden då hon hade ont i magen så är hon oftast bara ledsen vid tre tillfällen; hungrig, uppmärksamhet och ny blöja. Hur enkel liten plutt som helst.
Hon sover hela nätter, 20/21 till 8/9. Hon kan vakna någon enstaka gång och gnälla efter nappen på morgonkvisten, men så fort hon får den så somnar hon om.
Millie äter fyra till fem gånger om dagen beroende på när hon vaknar om dagarna. 200 ml NAN Pro.
Hon har varit sjuk en gång, förkyld och feber. Annars har hon varit frisk som en nötkärna.
Senaste vägningen/mätningen så vägde hon 4945 gram och var 59cm lång. Hon har strl. 62 i kläder och kan ha enstaka 68 plagg.
Hon skrattar och ler så fort hon får vara med och busa, helgo' liten bebis! Förra veckan vände hon sig från mage till rygg flera gånger i rad, det tyckte hon var hur kul som helst för nu kan mamma inte trilskas med att ha henne på magen längre när hon ska träna nacken! (Hon avskyr att ligga på mage..) Babygymmet och alla "kompisar" där är urkul, men det är just en snutte/ett lamm som hon fäst sig vid (ni ser den på många bilder, haha) Napparna ska helst vara upp och ner, ingen aning om varför, hon har bara tagit dem upp och ner från dag 1, ändå ser de exakt likadana ut i formen, och det är för att tillägga, de enda napparna hon tar.

Som ni förstår så har vi det himla bekvämt och kan njuta av varje sekund med våran fina dotter. ♥
Nästa uppdatering kör vi efter nästa kontroll.

Det är en sång om enkelhet, det lilla som vi alla vet



Vackra unge, fina dag.

Millies dop hölls i Kimstad kyrka den 21e juli. Det var så fint, och vår lilla prinsessa var så snäll i gudfar Caspers famn. Bella sjöng, jag fick rysningar och fick hålla tillbaka tårarna.. Det är så mycket känslor som stiger fram när det handlar om ens barn. Det är så mycket mer än bara ren jäkla kärlek.

Efter dopet bjöd vi på smörgåstårta och doptårta i Kimstad församlingshem. Millie fick så mycket fina doppresenter så det finns inte ord. Skulle kunna tacka tusen gånger om.
Och Millies mormor (dvs min mamma) var en riktig ängel som hjälpte oss med allt, jag är så glad och tacksam för det. Världens bästa mormor/mamma.

Jag hoppas att den här dagen kommer förevigas för Millie, att hon vill se och höra om hur många som kom dit för att hylla hennes dag. Älskade unge!

"Du ska lära på din färd
Att vår gåtfulla värld
Är mycket stor
Den är svår att helt förstå
Inget brukar någonsin gå
Så som vi tror

Men vi följer din väg
Ger dig stöd för varje steg
När allting känns hopplöst min vän
Vi står stolta och ser
Hur du lär dig mer och mer
Vi är mer än du tror
Vi är en

Våra förfäder rår
Och de följer vart vi går
De följer din väg lilla vän
Genom gråt genom skratt
De är med oss dag och natt
Vi är mer än du ser
Vi är en

Vi är en hör ihop
Som två träd med samma rot
Å jag är för alltid din vän
När jag kan ger jag svar
På den kraft vår kärlek har
Den ger mer än vi ser
Vi är en
"

RSS 2.0