Change my body

Hej på er!
I tisdags var jag och mamma och körde en provträning på ett gym för att se om det var något för oss, ingen tvekan om saken redan vid första maskinen. Nu vill jag ha en förändring, få ihop magmusklerna och bygga lite muskler på kroppen.
Så idag kom mamma och hämtade mig klockan 8, träna, sola och handla hem lite mat.

Igår var jag, Alexander, Millie och Ronja i simhallen och simmade och busade. Drog även då en solning, dock bara 10 minuter eftersom det blev något tokigt med mitt solarium..
Ronja stannade över natten, vilket hon gjort tidigare dagar med, hihi. Bästa bästa vän.

Imorgon är det ett kvällspass och resten av helgen förmiddagspass på jobbet. Och idag är det bara lite bus och mys med Johanna och Theo som gäller!


Lazy sunday

Sitter med Millie och Alex och tittar på barnprogram i soffan. Jag har jobbat kvällspass den här helgen så det passade bra att ta en lugn dag idag för imorgon ska jag upp och öppna klockan 8. Kör bara till klockan 12 så efter ska jag och mamma köpa träningskläder.

På tisdag har vi tid hos BVC för Millies allergier. Så vi hoppas på en remiss upp till Barn snarast möjligt..
På kvällen samma dag ska jag och Johanna på tjejkväll här i Blacka. Vet inte alls vad vi ska göra så det ska bli spännande!

Nu ska jag titta vidare på girafferna och mysa lite innan Millie ska sova.


Tusen varv runt jorden

God kväll!
Sitter och tittar på Idol som när som helst är slut. Ronja är här och blir kvar över natten.
Vi ska färga mitt hår och titta på film, bara ha en lugn måndag med andra ord.

Imorgon ska jag och mamma till Söderköping och kika runt som jag skrev i inlägget tidigare. Mys!

Jag gav mig på att för första gången göra hemmagjord pytt i panna med kyckling och gräddstuvning och tro satan att den blev jättegod och uppskattad av familjen och min kära vän. Mummaa..


Turkey, i want to visit you

Hej!
Min mamma kom vid åtta imorse och åkte nyss hem till sig. Vi har fikat, pratat och tagit bilen för att uträtta lite miniärenden. Vi fick även lite gåvor från Turkiet. Millie fick ett par rosa blinkande Converse som hon kan ha i vår samt en svart/rosa Adidasdress i storlek 86/90 (perfekt till vinter). Själv fick jag två par Converse, ett par svarta och ett par vita samt en skämtöppnare i trä.
Bästa mamma.

Imorgon bestämde vi lite öppet om att åka till DollarStore i Söderköping, hoppas på det för jag har saknat min lilla mamma.

Idag har vi inga direkta planer, jag ska försöka få lite ordning här hemma och avslutar med en film i soffan innan läggdags.


Good morning beautie

Jag sitter på jobbet, körde kvällspass igår och öppning idag så lite trött är jag efter ynka fyra timmars sömn.

Vi har ju stått i flyttkaos och jobb på det så det har inte blivit mycket tid över till annat, bland annat jobbet. Den lilla tid som blivit över har jag ägnat åt min lilla familj och pyssel i nya lyan. Jag måste säga att det börjar ta sig redan nu. Nytt soffbord, överskåp, toalettskåp, barbord och sen tavlor och hyllor som måste fixas med, sen är jag nöjd, efter att ha satt fondväggar och bytt golv i köket då såklart. Det låter mycket, men står man i lägenheten så är det inte alls mycket för syn kvar. Vill hitta det lilla extra med givetvis, men nu till höst får det bli en massa ljus i alla dess färger och former.

På söndag kommer min mamma hem från Turkiet, så vi ska ha en mysdag på måndag, längtar!
Annars ska jag passa på att umgås med Ronja och Johanna med Theo såklart. Försöka få mer tid med min spelande pojkvän också, men det är på hans villkor så får se om det blir en lucka över till mig nu eller om ett år, hehe..


RSS 2.0