If you can't handle me at my worst, you sure as hell don't deserve me at my best

Bättre bild på magen till de som önskat, hehe! Tagen samma dag som den andra dock, för idag är jag i v.18+0.


Börjar bli tjock säger Alexander.. ♥

2011-11-30 ♥

Hej på er!
Igår när älskling kom hem började vi städa här hemma, när det var klart lagade vi mat, tände ljus och tittade på Kär och Galen samt Värsta pojkväns akademin. Idag ska vi fortsätta med städningen är det planerat, vi tänkte passa på att röja allting, byta till julgardiner och baka lussekatter så vi kan få lite julstämning även här.

Imorgon ska vi vara barnvakt åt mina småsyskon och på fredag är det äntligen dags för nästa ultraljud! ♥


Helstekt fläskfilé, potatis i ugn, beasås och en god fetaostsallad, mums!

Ps. Dessutom kanske vi åker till Ullared nästa vecka, om vädret tillåter det alltså. Så snön kan vänta ett tag till för jag vill verkligen åka dit. Köpa julklappar, bekväma kläder och om man hittar något till den lille såklart. Ds.

Hello there, the angel from my nightmare

God morgon, eller god förmiddag passar kanske bättre in nu.
Jag sitter ensam i lägenheten, älskling åkte nyss till tandläkaren i Mantorp så han lär vara borta ett tag nu.. tråkigt.
Idag är äntligen huvudvärken borta så jag tänkte ta tag i städningen nu på dagen, måste ju få upp julstämningen känner jag, plus att jag är galet sugen på lussekatter som ska bakas så fort det är städat och snyggt här hemma.

Igår skulle jag ha träffat en av mina vänner som jag känt längst, men pga huvudvärken var jag tvungen att ställa in vilket jag tycker är himla synd för jag saknar den tösen.


En bild säger mer än tusen ord

Två som aldrig kom upp från förra veckan. Första är när vi var hos pappa på sjukhuset och fikade. (Känns som att man mer eller mindre har bott där nu)
Andra är på världens goa'ste hund från när jag och älskling övernattade hos mammi. (Minns ni den lilla från April? Han börjar bli stor nu!!)



I'll love you til' the end

Att försöka få ner ord som beskriver ens känslor för en högst betydelsefull människa är bland det svåraste som finns. Antingen blir orden som ett virr varr i huvudet eller så står det bara helt still.. hmm..

Du är det finaste i mitt liv, du förgyller mina dagar och gör mig till jordens lyckligaste människa. Att bara ha dig tätt intill, höra dina andetag eller se in i dina ögon räcker för att jag ska må bra resten av dagen.
Jag älskar att somna med dig vid min sida och jag älskar att vakna upp av att du kryper närmre och lägger din arm om mig.
Jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan dig, du är mitt liv, den enda människan jag vill dela allting med. I mina ögon är du den finaste, mest underbara människan som existerar och jag kan inte få nog av dig, av oss.
Jag vill aldrig förlora dig, jag älskar dig så obeskrivligt mycket Alexander, jag vet inte ens vad jag ska säga mer, det går inte att förklara. ♥



Du gamla, du fria

Jag sitter i soffan med världens spränghuvudvärk som vägrar försvinna tyvärr, ringde och "sjukanmälde" mig till jobbet pga det..
Idag är det första advent och jag skulle ha städat och bakat redan igår men jag och Alexander hade ju även planer på att umgås med pappa igår så vi åkte till mormor och Lasse och fikade med min familj och sköt upp det andra.
På kvällen köpte vi hem McDonald's vs kebab, jordgubbar och lite godis som vi åt medan vi tittade på Grinchen och Freaky Friday, mys. ♥

Nu ska jag försöka vila huvudet lite och hoppas på att huvudvärken försvinner.


Show me what you got

Det har önskats bild på magen så här har ni en. Haha, skitsvårt att ta sådana bilder tycker jag. Bilden är tagen igår iallafall, v.17+3 alltså v.18.


It's the most beautiful time of the year, lights fill the streets spreading so much cheer

Jag kan inte fatta att det är första advent redan på söndag, så himla mysigt! Då ska min julstjärna upp i köksfönstret och adventsljusstaken ska tändas, dessutom ska jag baka lite lussekatter eftersom jag varit så himla sugen på det redan sedan i somras, hehe... Självklart en massa mys med Alexander till någon fin film, då är jag nöjd. Faktiskt så skulle jag inte bli ledsen om det kom lite snö då också, det ser så mycket roligare ut att titta ut då.

Ni kanske förstår att jag redan längtar till julen? Mysa med familjen, äta god julmat, julgranen, uppesittarkvällen, julafton hos mormor och julklappar. Den här julen kommer bli så himla bra med Alexander vid min sida, ååh.



Min fina förra vintern.


Mysfönster.

I won't let anybody steal him from me now


Det har börjat ta fart nu, känns så konstigt att det sticker ut, antar att jag inte är van än, hah!

Nu är den här helgens pass över, så imorgon ska jag sova ut länge. Öppnade klockan 8 idag och gick av passet runt 16 så nu är jag helt färdig. Och hungrig.. ska alldeles strax ta en nattmacka (dvs knäcke med ost, mums!)
Ikväll har jag och pojkvännen spelat Nintendo Wii Sports, jag vann så kände för en paus nu. Innan det träffade jag en efterlängtat Moa för att bara prata lite och så, uppskattat till tusen!

Imorgon har jag inga direkta planer mer än att sova ut och städa av lite innan det blir som senast då vi stod från morgon till sen kväll och städade. När jag har vaknat ska jag ringa några ärenden också, mer än så är det inte, skönt det!
Även på onsdag är det lugnt, dessvärre är torsdag då jag har ett möte i skolan och ett läkarbesök på Vrinnevi. Och sen var det helg och jobb igen. Aja, ganska slapp vecka ändå.

Håll hårt i din goda vän för där ute finns det gott om ormar

God morgon!
Sitter på jobbet och försöker vakna till, har öppnat, fixat lite och ätit frukost. Skönt att jobba förmiddag, fast har lite svårt med att stå i början av dagen, får ont i ryggen och blir lite yr men det börjar släppa nu som tur är.
Igår jobbade jag till tolv sen åkte jag direkt hem till älsklingen där vi mös till en film, så det blev inte alls mycket sömn inatt. Öppnar butiken imorgon och på måndag också sen är jag ledig till fredag kväll, skönt!

Önskar verkligen att jag hade tagit med en till knäckemacka, känns som att bebisen tar all näring, haha! Är iallafall redan i vecka 17, tiden går fort!

Ikväll blir det lördagsmys med min plutt och sen sova skapligt så jag är utvilad imorgon. Ska även träffa Heidi en sväng, hoppas jag iallafall.
Ha en toppenlördag så hörs vi kanske ikväll eller imorgon igen! ♥

ooh baby du är het het het och jag faller för din charm

I fredags jobbade jag mellan 17-24, igår "jobbade" jag (dvs tittade hur allt fungerade när man arbetar ensam på förmiddagar) och idag fick jag lösa det själv. Det gick bra så nästa helg jobbar jag antagligen fredag kväll, lördag förmiddag och söndag förmiddag istället för kväll, kväll, kväll, skönt!

Jag har precis betalat in en faktura och ska snart rycka upp älskling och laga mat innan vi åker till Mantorp för att Alexander ska fira sin pappa på farsdag.
Igår var vi hemma hos mammi och åt taco samt gav pappa en farsdagspresent eftersom han har varit hemma på permission från sjukhuset över helgen.



Indiskt på jobbet i fredags, mums!


Would you know my name if i saw you in heaven?

Vi kunde inte låta bli när vi fick syn på det här urgulliga till bebisen igår, hihi!




Detta ska inte bli någon graviditetsblogg/bebisblogg, utan ni får önska om det är någonting ni vill veta om det istället, annars uppdaterar jag om det någon gång då och då, som nu t.ex. :)

Coming back to life again

Detta gjorde jag på min lediga lördag:


Åkte med mammi och älskling till kyrkogårdar för att tända ljus för farmor, farfar och gammelmormor.


Åt en "Emmi och Heidi specialare" på Carolines med älskling

Resterande av veckan har jag jobbat en dag, varit hos pappa på US, varit på möte på barnmorskemottagningen, samt följt med älskling till läkaren.

Just nu ligger jag i soffan och längtar efter Alexander. Ska alldeles strax pallra mig ner till kiosken och sedan laga lite mat innan det är dax att åka till pappa och hälsa på. ♥

Shake that ass for me, shake that ass for me, come on girl, shake that ass for me

Fick ett sms redan imorse om att mitt paket hade kommit, så jag och älskling klädde oss och knallade iväg till posten. Beställde parfymerna igår och fick dem idag, snabbt och smidigt! Så nu är jag nöjd för den här månaden, förutom farsdag-present också såklart. Vad jag nu ska köpa till paps?!



Nu ska jag fixa lite mat till oss och sedan börja fixa mig till jobbet. Ha en bra fredag!

Ps. Allhelgona idag, ska ni tända ljus för någon på kyrkogården? Jag ska göra det imorgonkväll, lika mysigt då hoppas jag! Ds.

New's in, money's out


Massageolja till magen nu när den kommer växa, (redan börjat så jag ser det) för att undvika bristningar. Tipset är från mamma som använde Body Shops egna massageolja och inte har fått en enda bristning på 4 graviditeter.
155:- från The Body Shop.


Christina Aguileras parfym då de inte hade den jag egentligen ville ha.
299:- Kicks.

Godis (och pojkvän) till bion, blev en del över så han sitter och gottar sig med det just nu.
62:- för både och iallafall, hah.

Så fick jag ett par fodrade Converse av världens gulligaste mamma.
"Det är något du velat ha länge nu, ganska dyrt" sa mammi i telefon och titt vad det var, så glad jag blev!
Vet dock att de kostar 999:- eftersom jag tittat massor på dem.







Efter att ha letat ÖVERALLT efter min favoritparfym så får jag reda på att den har upphört helt och inte kommer säljas mer.. Så jag letade lite på internet och hittade den bland de sista i lager så klickade hem två 50milliliters på en gång. Mitt första internetköp faktiskt, hihi. Nu väntar jag bara på att de ska komma hem till mig! Funderar på att snart klicka hem en eller två till, så jag har eftersom de ska sluta säljas.. Varit beroende av den i tre-fyra år nu.

I love you, ich liebe dich



God kväll! Alexander har just diskat och jag har bläddrat runt bland lite lediga jobb och fastnade för ett som jag tänkte söka efter helgen. Mer om det någon annan dag, hehe.
Idag har iallafall mammi och barnen varit här och lagat mat och ätit, mysigt.
Igår var jag och älskling på bio och såg Paranormal Activity 3, inget att hurra för direkt men helt okej eftersom den lyckas få ihop spänningen lite..

Imorgon är det jobb som gäller, lördagar är jag ledig framöver och söndag jobbar jag igen. På lördag blir det antaglige att hitta på något med familjen och sedan tända ljus för farmor, farfar och gammelmormor.

Igår var vi även på stan innan bion, fixade internetbank, nytt kort och fick med mig en liten del av det jag skulle ha, kan ta kort och visa senare, nu ska jag nämligen se en film med min älskade Alexander. ♥

RSS 2.0