Nyårsafton

God morgon på er!
Jag åkte aldrig till Heidi imorse eftersom jag hade lite grejer att fixa och försov mig extremt mycket. Det kan bero på att jag somnade vid sex-sju imorse.. Anyway, ska sätta igång att fixa naglarna snart, och sen blire mat och efter det ska jag fixa mig.. Jag vet inte hur jag ska göra med håret, rosetten blev för stor, haha nödvändigt köp, ajemen! Men jaja.. det kommer outfit och facelook senare.

VAD SKA NI GÖRA IDAG? :)

Dagen innan nyårsafton

Imorgon är det dags att fira in det nya året och det görs självklart på rätt sätt med bästa B i Vånga!

Ungefärliga planer inför imorgon:
kl. 11.00 gå upp
kl. 12.00 åka till Heidi och sminka henne
kl. 15 nångång äta med familjen sen fixa mig
Tidig kväll förkrök
Senare kväll FEST


Filmtips, 2 av 5 tårar


Haha jag är så j*vla bra!

Min bror gjorde mat åt mig och som tack mylade jag honom i snön, mohaha!

Om en kvart kan ni slå på 3an för då börjar A Cinderella Story, mysig film som jag iallafall ska se innan jag hoppar in i duschen och sen kryper ner i sängen. Fast innan jag kryper ner i sängen ska jag försöka göra iordning naglarna på grunden så tar jag pysslet imorgon för jag är för trött idag..


#%¤=?!#"&@£

Kom precis hem från stan, åkte in med Becca och Kenny och fick med mig två nagelfärger som jag ville ha för endast 15kr/st och en tröja för 74kr. Dock hittade jag inga skor men jag kunde nog få låna Beccas skor och hon skulle få låna mina lackleggins så det ordnar sig iallafall! Och det där med fester, det börjar rulla in nu, yeay!

Imorse tänkte jag "ska jag ta med mig kameran? Hmm.. nej varför egentligen? Finns inget kul iallafall.."
Vad händer i stan då tror ni? -Jo, Erik och Calle kom dit! FANFANFAN och ingen mobil hade jag, FANFANFAN så surt som det bara går! Men kollade iallafall på det, och det var riktigt bra faktiskt!

Nu ska jag gå ner och fixa naglarna, så ciiiao sålänge.


Stan idag igen!

Om 20min går bussen till stan, jag ska kolla skor och kanske köpa tröjan jag hittade igår. Annars kollar jag efter en glittergrej som är som en eyeliner fast till naglarna.
Imorgon är det nyår och jag vet  i n t e  vad jag ska göra än.. jag vill på en stor fest och festa med massor man känner osv, ni fattar!

Men nu måste jag rusa, vi hörs senare!

01.55

Heidi kom till mig ikväll och vi pratade om allting som hänt osv, mysigt! Och tiden bara rann iväg och helt plötsligt var klockan så mycket att sista bussen hem till henne gick så vi sprang ner till bussen och fortsatte prata så vi knappt hann avsluta meningen innan hon skulle på bussen, haha!

Nu ska jag lägga mig i sängen och se på en film och sen sova. Imorgon blir det stan igen, jag måste kolla skor till nyår kom jag på, och så ska jag kolla på en tröja jag hittade, jag vill ha den! "I love to party" står det på den. Bra tröja till fester, right huh?!

Pussilu, OCH jag ska bli bättre med bilder, roliga inlägg, Emmi talar ut osvosv. Keep reading, det kommer såfort jag får min mobil och inspiration till saker igen!


Betydelsefullt

Har ni eller har ni haft någonting som betyder jättemycket för er? En pryl, ett smycke, ett klädesplagg eller vad som helst?

Jag har det! I julklapp fick jag ett armband av Moa som ni vet, ett jättefint armband som jag använder hela tiden. Det betyder galet mycket för mig, inte för att det är jättefint (för det är det verkligen!) utan för att det är från Moa. Och jag har lovat mig själv att bära det varje dag tills Moa kommer hem ifrån Thailand, det ska ge mig tur, och Moa, så det inte händer något och så hon får en underbar resa.

Jag trodde att jag hade tappat det ute när jag skulle ta av det förut, för det var inte på min handled då. Jag sprang runt överallt och letade först, sen försökte jag få tag på pappa så han skulle följa med mig ut och leta. Så när han inte svarade så skulle jag lyfta upp något från sängen och där låg det, jag blev så lättad så jag blev helt torr i halsen, sprang ut och drack ett glas vatten, haha helt sjukt!

Jag saknar Moa jättemycket och tanken på att jag inte kan smsa henne eftersom hennes mobil är hemma i Sverige får mig nästan att börja gråta, haha! Ae lilla pruttmos borde komma hem nu! <3

Kommentarsvar



Svar: Jag köpte min rosett på Kappahl för 69kr, en stor svart rosett. Dock satt den på ett diadem men min vän kom på en smart idé då jag inte vill ha diadem och jag inte hittade någon utan; klipp bort diademet och sätt dit ett hårspänne eller en hårnål och voilá en rosett utan diadem! Haha :)

Ingelsta och stan idag igen

Nu är jag hemma från en kall dag på stan. Inköpet idag blev en svart rosett till håret och Bobby's hårspray, samt en chai latte, yammie!
Nu ska jag fresha till mig lite och dra bort till Heidi. Men innan dess ska jag sätta mig på altan och smälta den lilla pizzabiten jag fick i mig. Jag är inte så förtjust i pizza egentligen men när det fanns en bit kvar och jag inte hade lust med att ställa mig vid spisen och laga mat nu så fick det bli till o låta den slinka ner.

Vad vi ska göra ikväll vet jag inte, jag tyckte hon pep om att leta fest så vi hörs kanske senare eller imorgon, ha en bra kväll!

Upptagen hela dagen igår

Det började med att jag försov mig så det var bara att hoppa upp ur sängen och fixa sig och springa till nästa buss. I stan mötte jag upp Emelie och Becca sen gick vi runt i folkmassorna som var överallt. När vi inte hittade något i stan tog vi bussen till Ingelsta och kollade där istället. Inköpet blev: en rosa tubtopp, nagelfil, lösögonfransar, maskara och x-cider. När vi skulle hem missade vi pendeln med en minut så vi fick vänta i en timme på nästa. När jag kom hem runt kvar i nio var jag helt slut så jag somnade redan vid halv elva men mina djävulska syskon som skulle sova hos mig väckte mig när filmen var slut och bad mig starta en annan film, härligt!

Idag ska jag till stan och köpa en rosett till håret och sen hem och ta det lugnt tror jag.

Filmmys med bröderna

Vi har precis sett klart filmen Underbar och älskad av alla som gick på 4an så nu ska vi förflytta oss in i mitt rum, krypa ner sängen och kolla på Jalla Jalla eller någon annan svensk film.
Men innan dess ska jag tvätta bort min foundation, röka och borsta tänderna.
Imorgon blir det att hoppa upp från sängen tidigt för att duscha och sen åka in till stan med Emelie, och kanske Becca (jag ska ringa och kolla med henne nu faktiskt) men det blir inget mer inlägg från mig nu, förlåt för den extremt dåliga uppdateringen och att bloggen har blivit väldigt tråkig på senaste tiden. Men sov gott kära ni!

-Just det, jag fick nyss en limpa cigg så nu klarar jag mig ett tag. Thanks! ♥

Söndag

Hej mina underbara läsare! Allt bra? Det äre med mig iallafall. Jag vaknade för ungefär 45min sen och jag skulle åkt med Becca till stan vid halv tre, känner mig så dum att jag inte kunde hänga med bara för att jag sover så djupt.. Egentligen skulle Emelie, Becca och jag åkt in vid elva-tolv men Emelie och jag försov oss till tolv och Emelie bestämde sig för att inte åka idag. Men imorgon drar vi in istället. Då ska jag se om jag hittar något snyggt att ha på mig till nyår, samt köpa en maskara för mina är helt slut nu..

Idag vet jag inte vad jag ska göra, jag är barnvakt just nu men jag tjänade ju lite pengar på det så jag använder den här tiden till att fixa mig så jag är klar att göra något om det händer något ikväll.

Annandag jul

Emelie kommer snart hit, hon drar med mig till stan eftersom hon vill ha cigg den fjanten. 
Vad mer som händer ikväll vet jag inte. Kenny springer runt i fönstrena och kollar efter sin skjuts hem, och så drar han upp äckliga minnen från mina spritflaskor i fönstret, haha!
Men nu ska han åka hem, och jag ska äta och invänta Emelie. Ha det nice!


Jag kommer sakna min lilla plutt

Idag åker Moa till Thailand och kommer hem den 10e januari. Jag kommer sakna henne galet mycket!
Men jag hoppas att hon får det underbart bra och så ska jag tänka på henne vid tolvslaget på nyår, då hon firar nyår runt 6timmar efter oss.


Annars har min natt varit som en mardröm. Jag trodde inte att en människa jag känt så pass länge skulle kunna förändras i mina ögon någonsin. Men inatt gjorde den personen det och det var hemskt, jag har aldrig varit så rädd för en person, för vad den personen ska kunna göra med andra och med sig själv.

Jag vaknade vid ett och skulle varit hos Moa vid tolv så jag skickade iväg ett sms och berättade lite kort varför jag inte kunde komma. Hon ringde upp och förstod när jag sa att jag somnade vid halv åtta och så. Men vi pratade iallafall på om allt möjligt i nästan en timme.
Nu ska vi springa ut i köket och ta något att äta, pussilu!


Dåligt väder

Fy tusan vad kallt det är ute! Och det snö-regnar, riktigt surt.
Jag ska iallafall gå och möta Becca nu, skönt att gå i tunna Fred Perry i blasket, haha men så äre, bara dem inte blir förstörda..
Nu smsade hon, vi hörs senare eller imorgon!
Ha en bra kväll!

Förortsungar

Jag har precis kollat på filmen Förortsungar som visades på 3an, nu ska jag tjäna lite pengar på att laga mat. Men ni som tänkte sätta er framför tvn kan ju slå på 3an för där börjar första Harry Potter filmen! Det är ungefär filmmaraton på tvn idag så det kanske går någon mer ni gillar.
Hmm.. vad ska jag laga till för mat idag då..? :)

Juldagen

Hej hörrni!
Jag vaknade för ungefär en timme sen och trodde att jag bara drömt om gårdagen, det var helt sjukt. Dessutom vaknade jag upp från en jättekonstig dröm som helt plötsligt förvandlades till en mardröm, helt sjukt iallafall.
Just nu sitter jag och mumsar på några bitar ur Aladdinasken, trillingnöten är så underbart god!
Snart ska jag gå in på mitt rum, gömma mig i min mysiga jacka och sedan hoppa ut i kylan. Har ni sett hur mycket det snöar? Det ska tydligen bli ytterligare 2dm snö, alltså 20cm till!

Julmys hos mormor

Släkten blir bara mindre och mindre känns det som.. inte roligt.
Men iallafall, jag kom nyss hem från mormor, där åt vi julmat, lussebullar och massa godis. Jag somnade till Kalle Anka, men min snälla kusin väckte mig till Ferdinand som jag anser är den bästa, hihi!
Av Classe, Camilla och mina kusiner fick jag en tröja från Carlings och ett presentkort på Cubus.
Av mormor och Lasse fick jag en parfym och pengar.
Av morfar och Wally fick jag pengar.
Och av morfar Sven fick alla barn en varsin handduk.
Morfar Sven är min gammelmorfar och mina kusiners gammelfarfar men alla barn säger morfar Sven och har alltid gjort, om ni tänkte till där när det blev två morfar alltså.
Dock kom varken morfar och Wally eller morfar Sven så det var bara min familj, Classes familj och mormor och Lasse.
Men jag är nöjd över min julafton, mycket bättre än förra året måste jag få säga!
Ni får bilder senare, när min bror är klar med sin dator för just nu installerar han sin touchmobil vilket jag anser är väldigt onödigt att han ens har fått för den lär vara trasig redan imorgon.

Dags att bege sig till mormor och Lasse!

Jag är så sjukt hungrig men jag gillar inte julmat så mycket, potatis och prinskorv funkar.. Hoho kräsen? -Om jag är! Jag tycker nog att fler maträtter är äckliga än goda, och jag äter typ inget kött, bara kycklingfilé, fläskfilé och nötkött om det är i taco.. Sen gillar jag inte pannkakor, köttbullar, fisk, lamm, kebab eller något sådant äckligt. Och sen massa sånt man har till. Men nu kom jag in på något helt annat. Dags att åka, jag kommer hem ikväll, det betyder även att jag inte får röka förrän ikväll. Hej en sur och tråkig Emmi men vad gör man inte för att undvika att mormor flippar ur?! (morfar och Wally skulle tydligen inte komma till mormor, wtf!)

Ha en jättetrevlig julafton och ta hand om varandra!

O-M-G! (GOD JUL)

JAG FICK DEN! JAG FICK MIN EFTERLÄNGTADE CANADA GOOSE JACKA!
Jag kan inte förklara med ord hur glad jag är nu! Först trodde jag att det paketet var ett par UGGS för det såg ut som det på paketet så jag sparade det till sist och sen när jag öppnade det kunde jag inte sluta att glo på den, min nya gud, ajemen! Hunden/hundarna runt luvan är guden då, haha ae vad taskig jag är, rip vovvarna, jag ska leva för er!
Men jisses, jag trodde inte att jag skulle få en jacka för 6000:- (eller mer, jag vet inte), jag trodde mamma ansåg det onödigt men icke då!

Hittills har jag fått min älskade Canada Goose då(!), 6par Frank Dandy trosor, 2 Frank Dandy tröjor, Parfym, eyeliner, armband, body lotion och världens underbaraste film: PS I love you.
Tack mammi, pappa och syskonen!


Om två timmar ska vi till mormor och fira jul där, då får jag mer julklappar, wiie! Men innan dess måste jag duscha, hitta kläder och fixa mig. Stressig julafton.

Har eran julaftonsmorgon varit bra hittills? :)

Julstress!




Sista bilden passar egentligen inte in, men det jag menar är att jag var helt slut efter att ha sprungit runt och burit plåtar, dammsugit, lagat mat, fixat glasyr samt haft på pepparkakor, klätt granen med barnen och varit ensam hemma i vårat äckliga hus, (självklart hände det igen, jag flyttar såfort jag får chansen..) Allt i ren stress så det ska bli skönt att få krypa ner och slappna av nu, ögonen står som i kors och jag vill vakna och få julklappar, iiih!
 
Jag måste upp tidigt imorgon, duscha och hinna fixa för klockan ett ska vi vara hos mormor och jag är nog världens segaste människa på mornarna, bara att fråga dem som känner mig, haha! Godnatt!

Julbak och en rosa julgran

Nu har jag bakat pepparkakor med mina småsyskon och klätt granen. Bilder får ni sen när jag fotat granen med lamporna tända.
Annars idag har jag städat och lagat mat, mamma jobbar och det är ju julafton imorgon så det är skönt för henne att slippa det sista nu.
Nu ska jag öppna en öl och ta det lugnt med musik, hihi busigt! ♥

Snön ligger tjock och vit på marken, inte ok, bara imorgon





Några bilder jag tog igår, värdelösa bilder tagna med en värdelös kamera.


Äntligen klar!

Igår var jag ju på stan med pappa som ni vet och nu är jag äntligen klar med julklapparna, allihop är inslagna och bara väntar på att bli öppnade!
Det tråkiga igår var att det var något fel med strömgrejerna så tågen var inställda så vi fick vänta över en halvtimme på att det skulle komma en ersättningsbuss och hemresan tog en halvtimme extra med halka och längre resa över huvudtaget.
Väl hemma slog jag in julklapparna och sen kom Ronja till mig. Vid halv tolv hämtade Nickewhat och Kenny oss och så åkte vi med dem lite, sladda runt, körde "tjuv och polis" (haha) med Cornis och massa sådant läskigt skoj!
Vi kom hem runt ett och då la vi oss och kollade på Sjätte Sinnet (riktigt bra skräckis med världens sötaste unge!!) och sedan slocknade vi.

Jag vaknade vid elva av att Ronja ställde sig upp och klättrade över sängarna, jag hoppade upp från sängen och så gick vi ut och tog en morgoncigg innan hennes far kom och hämtade henne.

Ute i sista minuten!

Snart ska jag och pappa röra oss in mot stan för att köpa de sista julklapparna som är till mamma. Fast först måste jag fixa mig, jag kom nyss ut ur duschen och jag hatar att torka och platta mitt hår eftersom det tar sån tid! Det lär vara smockfullt på stan också, det kan ju inte bara vara jag och pappa som är ute i sista minuten?!
Och vet ni?! Ni vet ju hur gärna jag vill ha en Canada Goose jacka, vet ni vad jag såg när jag gick ner i källaren? Jo en Canada Goose jacka! Dock inte till mig, utan det var pappas. Men iallafall, tänk er, finns det en sådan jacka i huset kan det ju faktiskt finnas en till som kommer ligga under granen i övermorgon! Då blir jag gladare än gladast, ajemen!

Mysig kväll/natt med bästa brudarna

Igår åkte jag in till stan med Emelie, Kim och JeppeK och fikade på Espresso House.
Efter det följde Emelie med mig hem så fixade vi inför tjejkvällen, gjorde "en stor säng" av fyra sängar i mitt rum. Sen kom Moa och Ronja och då fick jag en julklapp av Moa som innehöll ett fint armband och två par fina örhängen! Och hon fick en julklapp av mig också, 3 doftljus som luktade mums tycker jag!
Vi åt morötter, chips, godis, naturgodis och tacodipp och pratade och senare mot kvällen mös vi framför några filmer tills jag, Moa och Ronja somnade. (The hills run red, Livet är underbart, Tretton och Silent Hill) 
Synd bara att Ellen och Becca inte kunde komma. Vi hade ju detta mest för att vara lite med Moa innan hon åker till Thailand, vilket hon gör om 4 dagar! Jag kommer sakna min mos, hon ska vara borta till den 10e januari ju!
Men jag hade iallafall trevligt igår, och jag hoppas att de andra flickorna hade det med!

God morgon?

Jag vaknade för ca. 50min sen och har precis fixat klart mig. Om 20min ska jag gå till bussen och ta tåget till stan med Emelie. Köpa julklapp till mamma och sen möta upp Kim och JeppeK för att sedan ta en fika.
Men nu måste jag ta en knäcke tror jag, jag kommer ju hem vid fem-sex ikväll så ni hör mer av mig då. Ikväll blir det girlienight hos mig, mys med film och gotti!
Ha en trevlig kall dag!

Film- och sovtime

Min kväll blev helt ok till slut, satt och pratade med Becca i flera timmar i micen på msn, haha töntigt, ajemen!
Nu gick hon och la sig så jag ska göra detsamma, fast först blir det filmilutt, Beck- Okänd avsändare!

Dessutom håller jag på att ta hem lite filmer till imorgon då det blir girlienight @ my place, förhoppningsvis. Jag har fyra sängar i mitt rum så flickorna kanske sover kvar också, vi får se hur det blir med den saken. Men först imorgon blir det stan med Emelie, JeppeK och kanske Kim. Och innan dess ska jag städa lite, duscha, hänga kläder och fixa mig! Samt be mamma köpa dipp och morötter, yammie!

Men nu väntar datorn på att bli ställd på min rosa datastol, få högtalarsladden ikopplad och spela upp en bra film för mig, god natt!

Seg söndag

Ajemen, bara jag som har extremt tråkigt den här söndagen? Okej, alla söndagar (i stort sett) är sega somfan men come on, vad har hänt idag? -Ingenting!

Fyra dagar kvar till julafton, har inte tänkt så mycket på det, men nu börjar det verkligen närma sig. En dag full av julklappar och mys, sen väntar flera dagar då dagens mat kommer vara rester från julbordet, inte ok med äre jul så äre.
Imorgon ska jag till stan, fika och köpa julklapp till mammi.
Vet ni vad jag är sugen på? -Julskinka, haha! Och tvillingnöten i Aladdinasken, yammie.

Lite fler partybilder från igår!


Hampus står i rampljuset (alla sjunger för Matsa)


Folket grattar Matsa!


Födelsedagsbarnet Matsa!


Johan ville vara med och posa finfint!

Konstig kyckling och bränd potatis

Hejhopp, hur mår ni mina kära läsare?
Jag mår faktiskt mycket bättre nu så nu är jag festsugen igen, hoho!


Jag har precis lagat mat och ätit med familjen. Kycklingfilé, potatisklyftor, bearnesås och sallad alá Emmi! Men potatisen brände fast och kycklingen blev lite tokig, men det slank ner iallafall.

Jag är lite småsur på att en person sa att den skulle komma för typ 2,5timme sen och inte har hört av sig. Riktigt dålig stil, en grej jag bara kom att tänka på nu när jag såg klockan..

Nu ska jag fixa lite med kameran och sen kommer bilderna upp här!

GRATTIS MATSA 18ÅR! =)

Dagen efter hejhej!
Gårdagen var riktigt rolig, eller till en början var det ganska segt eftersom jag och Becca nästan inte kände någon. Men efter lite alkohol i kroppen så pratade man på med de flesta och då blev det röj! Tråkigt bara att Ellen och Crille åkte hem, klantkusin..
Festen var ju för Matsa som fyller 18år idag faktiskt! GRATTIS igen och tack för att vi fick komma, det var riktigt nice!

Här kommer ett gäng bilder (jag hade för första gången på grymt länge med mig kameran, men glömde att jag hade det så tog några snabba bilder mot slutet!)


Becca, taggad för party!


Så tyckte Becca om vinet hon fick smaka, mums?


Någon, Becca och en snygg kille (typ Simon?)


Ellen var fashinerad av något Becca sa i guess


Becca ville inte vara med på bild

Fler bilder kommer senare, mitt internet vill inte ladda upp fler atm..

Paaaaaaarty ikväll med bästa b <3

Haha jag vet inte vad jag ska göra med håret, lockigt kanske? Då behöver jag bara fixa överhåret för det andra är redan lockigt som ni ser på bild2.. Bad hairday men jag hinner inte duscha, det blev fail när jag duschade igårkväll  eftersom jag glömde lägga luggen rätt..
Jag vet heller inte om jag ska ha dem här kläderna, lackleggings utan lack (som det hänt alla andra, så har det försvunnit för mig med..) och en gammal partytröja till..? Inte ok men jag hittar ingenting i min "garderob"
Dunkar iallafall hög dyngnice musik och taggar inför ikväll, men nu hoppade Tokio Hotel på helt random, haha woooops! 
Tåget går om en timme, dags att skynda på!

Festsugen som atten, ring om ni vet fest? =)

Jag vaknade för en timme sen ungefär, Becca ringde och väckte mig. Jag ska alldeles strax fixa mig och sen ringa upp Becca och tvinga henne att verkligen hitta fest! Haha..
Det är jullovet kommer suga tror jag, inte ens nyår är planerat än..

Har ni några planer än, och får man ingå i dem? :)

Julhandel i Linköping med en galen Emelie!

Haha, ni ska veta hur galen Emelie är, jisses!
Iallafall, en riktigt trevlig dag i Linköping med Emelie, självklart massa skratt. Jag fick tag i julklappar åt Linus, pappa och Moa, så nu är det bara mamma kvar. Jag vet inte vad jag ska köpa till henne överhuvudtaget..
Just nu står Emil och lagar mat åt mig och honom, jag orkade inte idag, hoho!
Nu ska jag kika runt lite så jag uppdaterar sen, hej!

Fredag 18 december

Snart ska jag gå till bussen och sen ta tåget till Linköping med Emelie.
Robin är här med Kax, och för första gången hälsar vovven på mig så nu är jag glad, ajemen!

Som vanligt är det något fel på blogg.se, jag kan inte ladda upp bilder så ni för nöja er med att jag inte kunde få ordning på håret idag! :)

Varför börjar minnet av farmor blekna?

Jag har alltid kommit ihåg farmor, exakt hur hon såg ut, vad hon gjorde och hur hon var. Nu minns jag så gott som bara hennes doft, jag kan bli påmind av den ibland. Hon luktade alltid så gott, hon var alltid så vacker och glad.
Nu minns jag knappt hur hon såg ut, bara om jag ser bilder på henne. Hur kan ett minne av världens vackraste och underbaraste farmor försvinna?
Jag har några starka minnen kvar från hennes tid här på jorden;
♥ Jag minns t.ex när jag var hemma hos henne och vi lekte frisör och Roffa och farmors gosedjurskaniner fick vara kunder. Vi satte på honom stora peruker och fixa honom, och likadant med kaninerna.
♥ Jag minns att farmors två kaniner som satt på sängen alltid fick nya rosetter till olika högtider.
♥ Jag minns när jag skulle sova hos henne och Roffa men inte vågade sent på natten.
♥ Jag minns att jag faktiskt åt upp hennes lepsyl som luktade vanilj när jag inte kunde sova.
♥ Jag minns när jag råkade komma emot hennes arm som hon hade ont i och hur ledsen och generad jag blev då..
♥ Jag minns hennes katter, Sara och Sessan som jag hjälpte till att döpa.
♥ Jag minns när hon tappade sin fotlänk i avloppet och hur upprörd hon blev.



Jag saknar min farmor.
Jag saknar Roffa också. Jag förstår inte hur han bara kunde sticka och lämna oss efter alla år vi känt honom. Jag har aldrig riktigt känt min farfar eftersom han dog när jag var så liten. Roffa fick ersätta den platsen och sen stack han bara till en ny tant. Jag blir så förbannad på honom. Farmor då, var hon inte betydelsefull nog att sörja lite..?

Jag stängde in mig i mitt rum när hon låg på sjukhuset, jag grät för mig själv. Mamma fick tvinga med mig till sjukhuset, jag ville inte se henne så förstörd och livlös med massa maskiner runt om sig. Hon var ju ändå inte vaken, hon vaknde ju aldrig igen. Hon var inte gammal nog att dö.
 Jag minns att jag skulle bada hos mormor den kvällen vi fick reda på det. Jag låste in mig och sjönk ner, gråtandes. Mormor blev orolig minns jag, som att jag skulle ta livet av mig. Hon knackade på dörren och frågade om allt var okej, när jag inte svarade kunde jag höra hennes oroliga röst upprepa mitt namn, gång på gång tills jag till slut svarade.

Jag minns att jag inte grät på hennes begravning, ingen fick röra mig eller säga något till mig. Jag stängde in alla mina känslor i mig själv. 
Efter begravningen fick jag så dåligt samvete, "farmor kanske tror att jag inte är ledsen" tänkte jag. Men efter något år insåg jag att om hon kunde se mig då så kunde hon nog se mig alla andra dagar också. Och hon kunde nog se hur mycket jag kämpade med att hålla tårarna tillbaka under begravningen.

Idag vet jag att hon har det bra, även fast jag vill att hon ska finnas här.
Jag tror att pappa behöver henne, jag har sett hur han reagerar när man pratar om det. Han visar det inte tydligt men jag vet hur mycket han saknar henne. Det hör jag när han pratar om sin barndom, alla bus han gjorde mot sin bror och när han kommer till "så satt jag under bordet och väntade på.. mamma"

Detta var inte roligt för er att läsa, men jag var tvungen att skriva ut det. Jag saknar farmor och om jag hade en enda önskan så skulle jag önska tillbaka henne. Krama henne och berätta om tiden hon har missat. Jag skulle avsluta samtalet med "man vet inte vad man har förrän man har förlorat det" för det är precis så, vi behöver visa mer kärlek och ta hand om människorna vi älskar för ett liv kan ta slut redan imorgon.

Jag vill på JB-festen!

Ikväll är ju den där gymnasiefesten och massa har frågat om jag ska dit, men jag var i Norrland när biljetterna släpptes så jag hann aldrig köpa någon, F-A-N!

Så hur har min torsdag varit då?
Tråkig? Ovärd? Ja, exakt. Jag har kollat på en bra film "Livvakterna" och sen lite tv bara där det var "Halv åtta hos mig" och "Bonde söker fru"
Jag har dessutom lagat både mat och efterrätt till mina syskon, jag är så snäll, ajemen!

Nu ska vänta på att mamma kommer hem från jobbet och sen ska jag krypa ner i sängen och kolla på Beck.
Jag struntar nog helt i avslutningen imorgon, ändå bara 40-60min med sång och sådär. Istället åker jag till Linköping med Emelie och handlar julklappar. På kvällen blir det kanske coctailparty eller träffa Anton eller något helt annat, jag vet inte än. Jag måste fixa vin eller något och jag vet inte om jag orkar lägga pengar på det när jag inte ens har så stor lust att dricka, vi får se och ni lär ju märka hur det blir imorgon!

&%#€%!!


Jag blir så arg på min bror, han ska alltid göra sig ful på bilder, han kan inte se normal ut. Men han är ju i trotsåldern och ska göra allt man säger att han inte ska, hah!

Nu ska jag lyssna klart på en bra låt (Hinder- Better than me) sen ska jag se på Beck- Hämndens pris igen hihi! :))

Våran el var avstängd igår därför uppdaterade jag inte

Igår kom Emelie till mig vid tolv-halv ett, då fixade jag mig lite fort sen drog vi in till stan och handlade julklappar. Nu har jag iallafall handlat klart till Emil och Maja, bara mamma, pappa, Linus och Moa kvar nu då, en vecka kvar till julafton och jag vet inte hur jag ska hinna. Kanske ska till Linköping med Emelie imorgon eller på måndag och då får jag förhoppningsvis tag i saker åt de andra. Jag längtar faktiskt till julafton nu, jag vill ha julklappar, haha! 
Idag hade vi bara mysgrej i skolan i en timme så jag pallade inte dra dit, så onödigt. Imorgon är det avslutning sen är det äntligen lov. Men mitt lov kommer bestå av plugg, plugg och ännu mera plugg. Jag har precis gjort klart en uppgift i försäljning och service så jag har bara en uppgift i det kvar. Sen har jag bara alla andra ämnen också, wiie..

Gårdagen

Jag upptäckte att jag aldrig uppdaterade igårkväll när jag kom hem så jag var tvungen att tänka till där; vad gjorde jag igårkväll?!
Och så kom jag på det! Jag kom hem efter en fika med Heidi, Jasmine (en jättegullig tjej från Göteborg), Elin och Tatti. Det var trevligt, jag drack bara en Mint Chohoho någonting, haha inte en aning! Hemma så städade jag mitt rum så nu är det fresh är inne igen (det har det inte varit på väldigt länge!)

Jag blir tokig på snön förresten! Har ni sett att det bara ploppar ner massa snöflingor hela tiden?! Inte ok någonstans, speciellt inte när man redan är irriterad och sur för att folk beter sig som dem gör, allt blir så surt och tråkigt då. Och dessutom blir det kallt när man sitter och röker.. och jag kan inte börja med Pochahontas när det är såhär, man kan ju inte vara någonstans, och som jag redan nämnt, det är så kallt att göra någonting!

Bara för att liva upp vardagen så ska jag nog pierca läppen, jag måste bara ta reda på om det går att dricka på nyår annars får det bli efter det! Haha..

Four brothers & Hämndens pris

Såg en film som jag tycker att ni ska se, Four Brothers. Jag skrev om den i Juli/Augusti om ni minns det, men jag kom på att jag ville se den för några dagar sen, så jag tog hem den nu som först.
Jag har precis lagat mat och ätit, jag är världens kock, haha! Nu väntar jag på att Beck ska bli klar så jag kan krypa ner i sängen och kolla på den. Igår såg jag, enligt mig, den bästa Beckfilmen, Hämndens pris. Bara jag som tycker att "Dag Sjöberg" (Shanti Roney) är snygg? Hihi!


(Sjukt mycker snyggare i filmen, hih) (a)

Lägger upp en fyra dagar gammal bild, hej!



Innan jag fixar mig ska jag äta lussekatter, mmm!

La vita é bella

Underbar film, ett måste att se helt enkelt. (Livet är underbart heter den på svenska) Den utspelar sig under andra världskriget, i ett koncentrationsläger, det är hemskt men filmen är rolig, och knappt att man kan hålla borta tårarna i slutet.

Jag vaknade väldigt tidigt idag men har inte kunnat blogga eftersom våran el har varit avstängd. Thank God för bärbara datorn ibland, annars hade jag inte haft ett skit att göra.
Nu ska jag fixa mig och åka in till stan, ska ta en fika med Heidi vid tre.

Trevlig dag med fika och lussekatter, samt ett besök på Gu va gott!

Fikade med Albert på stan, sen gick vi runt och pratade samt kollade julklappar. Runt fem gick vi till Gu va gott och åt, fast jag var inte så hungrig så åt lite mindre än en halv pommetallrik. Men vi blev kvar där i en timme och pratade sen åkte jag hem till mig och han hem till sig. En trevlig dag iallafall!

Mamma hade bakat lussekatter så åt hela två stycken, och nu mår jag illa och ska dra på en film (White Oleander, ett tips, den är bra!) jag kommer nog somna till den som vanligt, alltid lika trött så somnar till alla filmer, haha!
Puss på er!


Hahah vilken tönt jag är

Jag försökte göra ett videoinlägg men jag kom inte på vad jag skulle säga, det känns så töntigt att sitta och prata med en kamera. Så någon annan får pröva videofy åt mig, jag vill veta om det funkar, haha!
Idag ska jag iallafall till stan och fika med Albert, bussen går om en halvtimme. Jag fastnar knappt på bild idag, håret är bais och jag hittade inga kläder, måste tvätta sen.. Och jag upptäckte att det snöade/regnade ute, riktigt surt. Jag måste köpa cigg och blablabla fan jag har inte tid med det idag.
Vi får se när jag uppdaterar nästa gång, kanske blir ikväll för jag vet inte om jag ska till Ronja sen också, vi får se.
Dessutom har jag dyngont för jag har ett feting stort blåmärke på låret och så trampade jag på ett häftstift förut (heter det så? Ett såntdär man sätter fast papper med på anslagstavlor äre iallafall, så en nål typ) AJ!

Vad ska ni göra idag? :)

Sovtime

Jag har haft en toppenkväll, och jag ville helst av allt bara ligga kvar där i soffan, prata och skratta med dessa underbara flickor!

Men nu känner jag att klockan tickar på och det är dags att sova snart.. men en sak hindrar mig..
Har ni någonsin känt sådär att ni inte vill gå och lägga er ensamma? Att ni vill ha någon där brevid, krama om, känna närheten från en annan människa? Någon man älskar, som är den första man vill se när man vaknar, som håller om en hela natten och älskar en tillbaka..
Så är det för mig ikväll.. Men anyway, dags att sluta drömma, det är bara att krypa ner och inte tänka så mycket så somnar jag väl snart.

God natt!

Imorgon



• Gå upp skapligt
• Träffa Albert i stan 14.00 och fika
?• Äta ugnschokladbanan med Ronja
?• Kolla reprisen av Mammas pojkar
• Plugga
• Sova tidigt

Mysig tjejkväll hos Linnéa <3

Kom precis hem från Linnéa, sötsparven! Låg och moffade i mig chips och lite godis medan vi (dvs Linnéa, Emelie, Elin, Jossan och Linda) snackade tjejsnack nivet, skvaller, sex och killar. Hihi så busigt va?! Men vi är ju tjejer, förväntar man sig något annat?
Sen fick jag och Emelie skjuts hem av Jonte, självklart ända in till huset!

Och har ni sett att snön har kommit förresten? Fan att jag varken har kameran eller mobilen.. Jaja, sånt är livet.


Bild snodd från Emelie!


?=Jag"#€%hatar&%#dig€#!!!!

Drar till Linnéa och hoppas att bästa brudarna kan få mig på bättre humör!

men vafan

Jag blev medlem på Videofy igår men min webbcam funkar inte där, man hör bara (jag skulle testa om det funkade) så jag har suttit och sagt "fanfanfan" ett x antal gånger när jag försökt spelat in och sedan lyssnat på det, så sjukt irriterad just nu, haha!
Men eftersom klockan tickar på ska jag hoppa in i duschen nu och sen blir det väl att plocka av i rummet, dammsuga och bädda rent. Jag är så otroligt duktig. Dessutom skickar jag nog in mamma till stan så hon kan lämna in min mobil. Jag ska ha tillbaka den innan julafton, jatack!

Idol 2009, låtar

Erik med vinnarlåten Higher
Calle med min favoritlåt To be with you
Rabih med låten You are not alone
Om du vill lyssna på fler låtar från Idol 2009, klicka här. (Spotify)

Lördag, imorgon är det söndag

God morgon mina pigga läsare!
Vaknade för typ en timme sen, galet! Mammi kommer vid elva-tolv och hämtar mig tror jag. Jag vill hem och duscha. Just nu lyssnar Moa och Carl på Rabih, iiih så sjukt underbar!
Nu ska jag sminka och klä på mig så hej så länge!

Och vinnaren är...


Erik!
Han gjorde vinnarlåten bäst annars tycker jag att Calle var bättre. Men vad gör det vem som vinner egentligen? -Calle kommer få lika mycket publicitet, spelningar och skivkontrakt som Erik! Börjar nästan gråta när jag tänker på att det är slut nu.
Och jag som sa att jag skulle strunta i idolskiten när Rabih åkte ut, men ae icke. Men han är fortfarande bäst i mina ögon, hos mig har han vunnit, iiih! :)

Dessutom, ni missade väl inte Carls fina gästbloggning? Jag glömde logga ut och wips så hade han lagt upp ett inlägg!
Nu ska jag, Moa och Carl sova, natti!

IDOL

Carlos


Kollar idol med bästaste carlis hos moooos!

Nästan så tårarna kommer, aaaw



Jag vill också ha ett lejon att gosa med och som pussar på en när man träffar den..
Mitt lejon skulle faktiskt heta Charlie! :)

Becca bus

Ovärd dag i skolan, gjorde ingenting mer än att platta Klaras hår. Sen satt jag av till 15.30, men Becca kom förbi och gjorde mig sällskap i en timme, självklart var hon livrädd för mina lärare och vågade inte röra någonting om inte jag "vaktade" haha söt! Nu ska jag fixa mig lite, käka och åka bort till Moa där jag blir kvar över natten. Och redan nu kan vi ju jubla för att Erik vinner, för det har man ju vetat ändå sen första gången man hörde honom.

Fastnar inte på bild idag

Tröja från Carlings
Jeans och armband från Ullared

Regn, regn och ännu mera regn

Med ens fick jag ingen som helst lust att gå till skolan idag. Det regnar ute och då kommer håret bli förstört och det är ju snyggt när man ska stå i butiken hela dagen.. Iallafall, om 1h och 30min går bussen och jag har precis sminkat klart mig och druckit te. Efter skolan ska jag till Moa och sova där, mys!
Ni får outfit och facelook inom kort!

Fick med mig en mysig sak hem..

Min första egna halsduk på flera år, haha! Halva priset på Cubus, då blev jag glader, ajemen!
Hittade lite andra saker jag villvillvill ha också, fan för rökningen..

Nu åker jag till stan, hörs ikväll!


Klockan tickar, ticktackticktack hej

Nu måste jag snart sätta igång att fixa mig. Jag är skapligt trött och håret är helt platt. Jag är en sorts plattfisk tror jag. Jag lyssnar på The Fray- How to save a life och kan inte låta bli att tänka tillbaka då jag satt med Ellen i Missionskyrkan (hennes konfirmation) och lyssnade intensivt på när en tjej berättade sin mening med den fina låten och jag kan bara säga såhär: det berörde och låten fick en mycket starkare mening även för mig.
Kommer ni ihåg låten? Klicka här för att lyssna! :)

Ses vi imorgon?

Imorgon öppnar Plusgymnasiets salong/butik där du kan välja bland:
Massage 20min
Hårstyling 45min
Makeup 45min
Shampoonering, inpackning och föning 45min
Enkel manikyr
Alla behandlingar kostar 100:- och det är värt det, alla är jätte duktiga! Ring och boka eller titta in imorgon! Plusgymnasiet ligger på Kungsgatan 60-62 (tror att det är rätt nummer)
Imorgon börjar jag 13.30 och då ska jag bara stå i butikens kassa! Ses vi där? :)

Lillfian och en Emmi utan smink

Är hon inte världens sötaste?!
Nu ska jag pussa lite till på min bebis sen ska jag fixa mig lite tror jag för ikväll ska jag med Ronja in till stan! (det var tydligen någonting i Linden och kanske något mer av husen ikväll) :)

10 december 2009

Hej bebisar!
Jag sitter i skolan, börjar 9.10 och vet inte riktigt vad vi ska göra idag. Linda är inte i skolan idag heller så det suger en aning.
Igår somnade jag gör en gångs skull tidigt, redan vid elva. Ändå försov jag mig en timme iallafall så det blev lite stressigt men det gick ihop sig iallafall.
Jag uppdaterar sen, hej!

Julstämning, me like

Eftersom det är temavecka i skolan så ser schemat lite annorlunda ut. Idag hade vi först styling (förbereda sig lite inför fredag) men då satt jag bara i massagestolen och fick knytnävar upp i rumpan och blev knäad i ryggen, galet, haha! Sen hade vi pyssel med hög julmusik medan vi pyntade hela skolan. Det slutade med att jag pyntade Ronja med kulor som halsband och klisterhjärtan i ansiktet och resten av de synliga kroppsdelarna. Jag önskar att jag hade haft mobilen så jag kunde fotat för det var faktiskt mysig stämning och glada miner. Jag satt t.o.m över idag med resten av skolan, fast bara 30min för sen kändes det galet.

Dessutom så ska mamma ringa Ingo och fråga om jag får byta till B-klassen istället, där Ronja går för jag pallar inte A längre. Det är mer sammanhållning i B och jag gillar sådana klasser. Och Ronja är en rolig filur också så mer tid med henne skulle inte skada, wiie!


Hang on mina läsare, snart blir livet lite ljusare och ni får endast glada inlägg igen!


Freedom- Hang on
Gammal skön låt!

Försöker lyssna på glad musik, trots att deppiga låtar upprepas i mitt huvud om och om igen.

Jag orkar inte gråta mer..

Jag glömde!

Efter skolan ska jag ju träna! Så himla skönt, då ska jag stå extra länge på "pumparumpa"-maskinen som jag så vackert kallar den och så kan Emelie och jag äntligen ha vårat "träningsprat" som inte alls handlar om träningen utan om allt mellan himmel och jord som endast pratas om på våra träningspass! Det är saknat, Emelie är saknad!

Jag har varit vaken i 45min och gjort vadå? -Borstat tänderna, druckit en kopp te och tagit en morgoncigg, samt lagt på foundation, rouge och puder. Emmi är segast i Sverige, detta brukar ta max 20min annars, haha!
Jag har dessutom slagit på min spegel eftersom ingenting går som jag vill, till och med mitt eget liv sviker mig.
Anyway, dax att fixa sig och sen kanske jag bloggar igen, om något roligt, vem vet..?

Luciakröning, saknat folk och musik

Efter skolan träffade jag Linnéa, Annica och Linda på stan, tog tåget hem vid tre och gick sedan vidare till Moa och Carl. Jag lyckades få med dem till Konsumplan, dock stannade dem bara i en halvtimme för att Carl är kille och inte tyckte om det. På Konsumplan träffade jag massor av saknade människor och vi stod och lyssnade på när Jeppzzii, Karro och TobbeG spelade lite. Efter kröningen åkte jag hem och somnade i soffan efter Ugly Betty, vaknade vid tio i elva och nu ska jag sova.

Imorgon är det skola, jag skulle egentligen börjat 10.50 men pga den här tråkiga temaveckan börjar jag 9.10, härligt! Så jag har bestämt träff på bussen med Ronja 8.10 så beger vi oss till skolan tillsammans.
Efter skolan har jag ingenting planerat ännu, så vi får se vad som händer. Skulle behöva plugga lite, men orken hallå?!

(Ni skulle fått bilder och eventuella videos, men eftersom min mobil är trasig så går det icke. Ni får stå ut med en tråkig blogg utan så mycket bilder ett tag till..)

Jag är ganska snäll ändå..

Jag hittade en mobil på bussen imorse, tog upp den och kollade igenom kontaktlistan för att se om jag visste vem det var, men icke. Det var en liten flickas för jag kände igen vissa namn. Jag ringde upp hennes mor och bestämde att dem skulle hämta den imorgon kväll. Hon blev jätteglad och man hörde hur tacksam hon var.
Dagens goda gärning av Emmi, yeay! *applåder* -Jotack!

Jag har ingen ork!

fredag öppnar butiken här på skolan, jag kommer antagligen inte kunna stå där förrän i 2an eftersom jag inte kan någonting, varken om naglar, makeup eller hår. Varför valde jag detta, eller varför har jag inte varit i skolan? Det är ju kul med makeup! Men hår och naglar, come on, det kan jag inte och jag vill inte göra sådant för jag vet hur misslyckat det blir.
Men för att komma till poängen, jag har inte ens någon ork med denna temavecka då vi ska lära oss julmakeup och fixa det sista inför butikens invigning. Visst, jag kan sminka och det blir faktiskt helt ok och de jag har sminkat har väl blivit nöjda någon gång.. T.ex Ellen och Heidi..? Eller har ni bara sagt så? Oh fuck, vafan, helvete? Jag vill bara skrika men inte ens ett litet pip kommer komma ut..
Jag har dessutom prov, inlämningar och lära om olika saker att ta igen från Augusti, underbart. Och för att inte sätta punkt där, jag måste hitta en praktikplats för efter jul går vi ut på praktik. Förstår ni att orken inte finns?

Ibland måste man vara stark, även när man är som svagast.

En ny dag i december, julen närmar sig och alla är glada. Alla utom jag. Helt ensam vandrar jag runt, drar på ett leénde för att inte visa hur svag och sorgsen jag egentligen är. Alla sömnlösa nätter, alla tårar som fälls under natten när ingen kan se, det finns inga bevis. Det finns ingen som kan visa världen, inte ens jag själv.
Jag läste en sak som en annan hade skrivit; jag älskar dem där första 10 sekunderna när man vaknar, innan man inser hur det egentligen är, innan jag tänker på dig.
Den känslan vill jag behålla, men det går inte. Den är för stor för att handskas med, eller för liten för att fånga.
Jag vaknar upp från mardröm efter mardröm, skakandes och rädd. Jag är så feg, jag borde inte få finnas. Varför ska det finnas svaga människor som jag? Varför kan inte jag få vara stark och ta mig härifrån? Varför kan min lycka aldrig få stanna? Så många frågor, så få svar.


Ingen bra dag

Idag när jag tog tåget in till stan kl. 07.03 så kände jag att det började svartna för ögonen, jag blev äckligt varm och benen gav vika så jag fick hålla mig i. Så fick jag kväljningar och höll på att tuppa av, till slut stannade tåget och alla glodde på mig när jag trängde mig igenom klumpen och rusade till första bänken. Hemskt var vad det var. Så pappa och Hasse hämtade mig i stan så åkte jag hem och somnade direkt med jackan och allt, vaknade igen 20.15 och satte mig vid tvn med mamma och småbarnen där dem hade lite andra adventsmys.
Nu sitter jag och blåser på mina naglar om vart annat, har haft på ett stärkande genomskinligt nagellack. Jag håller på att spara ut dem så jag vill inte att dem ska bli sköra och spricka i vinterkylan.

Snart är det jul också, vad ska man önska sig mer än en Canada Goose jacka och pengar?
Vad önskar ni er?

Det är inte många som tror på mig

Imorgon börjar min stora utmaning. Jag ska rida in denna skönhet, Pochahontas. Detta kommer ta sin tid, eftersom jag måste börja om från början, från att vinna hennes förtroende, bygga muskler och få henne att lita på den som sitter upp till att bli en fin vältränad ponny.
Jag kan om jag vill. Nu ska jag ge henne all tid jag har, det är jag skyldig henne efter att ha svikit henne flera gånger. Min dröm ska bli verklighet.



Min dröm när jag fick henne var att vara ute på tävlingsbanan, men jag gav upp den drömmen för länge sen och svek henne. Jag la ner hela mitt hästintresse och jag har saknat det men jag har alltid tänkt att det har varit försent. Jag har insett att det aldrig är försent att ändra på sig och ta upp sina drömmar på nytt. Det var det här som var mitt liv, det som formade mig. Det var det här mitt hjärta brann för och jag ska tända den lågan igen. Jag saknar min Pochahontas som enligt de flesta var/är ett hopplöst fall. Jag vet att hon kan. Jag tror på henne och jag ska visa dem som bara stått och skrattat åt henne att hon faktiskt visst kan. ♥


"Två timmar skadar inte.."

ooooch så vaknade jag 18.15, underbart! Där sket sig mina planer om att plugga, ha en r i k t i g  ta-hand-om-mig-själv-dag, sova tidigt.. Det får alltså bli en vanlig dusch, raka benen och allt, smörja in mig, hårinpackning och andra produkter som jag brukar använda.
Jag får strax hem PS, I love you till datorn och det är också en jättestark film som ni borde se. En av mina favoriter faktiskt!

Mina favoritfilmer:
Romanik: PS, I love you och The Notebook
Drama: Livet är underbart (Andra världskriget film)
Action: Green Street Hooligans
Skräck: Dawn of the Dead
Komedi: Det finns för många bra/dåliga
Kriminal: Beck- Hämndens pris
Thriller: Vet inte riktigt faktiskt
Barnfilm: Astrid Lindgrens
Julkalender: Pelle Svanslös

Hjärnsläpp, haha!

Jag har dygnat!

Hej gullungar, vakna än? Det är jag. Min kudde är dyngsur nu eftersom jag låg och kollade på världens djupaste och underbaraste film, The Notebook. Jisses, jag har ju sett den innan, men jag kom knappt ihåg någonting och det går verkligen inte hindra tårarna, haha! Ni som inte sett den borde göra det, och ni som har det; se den igen!

Jag skulle gissa på att jag såg ut såhär under filmens gång! Haha naevars (men tårarna, jajamen!) :



Idag ska jag plugga (mycket snack, liten verkstad jag vet, men det är planen iallafall!) Sen ska jag försöka hålla mig vaken till, iallafall, 20.00 vilket jag ska lyckas med genom att duscha länge och ha en ta-hand-om-dig-själv-dag! Jag måste köpa en ny body lotion också, min är nästan slut.. Atten!


Ingen fest ikväll

Kul. Det blev ingen fest ikväll. Jag hatar Skärblacka, jag vill härifrån. Det händer ju förfan INGENTING!
Men orkar inte vara sur i bloggen, jag ska lägga mig och drömma mig bort till en bättre och roligare värld.

Fest ikväll

Jag vaknade för ett tag sen, mamma hade lagat god mat; potatisklyftor, fläskfilé, rödvinssås och sallad, mmmm!
Ikväll blir det antagligen fest! Nu gäller det att få tag på dricka! Men precis nu ska jag fixa mig.

Filmer, tips osv

Imorgon kl. 21.25 är det en bra komedi på tv4, 28 dagar heter den.
Ikväll har jag laddat med The ugly truth och Flickan som lekte med elden. Vi får se hur dem är, vissa säger att Flickan som lekte med elden inte alls är lika bra som den första filmen, vissa säger att den är sjukt bra.. Och The ugly truth har jag bara hört två som har sett och dem säger att den är rolig. Det är någonting Emmi med världens bästa filmsmak måste ta reda på. (Btw, folk säger faktiskt att jag har bra filmsmak så ni borde lyssna på mina tips, hähä)
Nu blir det: RÖKPAUS
Efter det blir det: FILMTIME! givet :)

JAAAAAAA!

Hahahah ni skulle sett min och Emelies konversation på msn när vi såg att Erik satt lös, shit haha. Det var verkligen en chock och jag blev helt spänd under röstningen. Jag skickade iväg ett x antal sms där det självklart stod ERIK. Och Tove åkte, yes så rätt!
Calle och Erik i final, det kan inte bli bättre just nu! Eller jo.. om Rabih också var i final såklart.. Men annars är det super! Fan så glad! Som Emelies och min konversation:
(Och blablablabla.. ERIK!)
Jag: JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Emelie: JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Wiiie!

Erik slår mig med häpnad

Alltså Erik.. han är ju sjuk! Vilken röst, han ska lätt vinna (vilket jag nästan är säker på att han kommer göra också) Men jag tycker att Tove ska åka ut. Hon är sjukt bra, men alldeles för bitchig. Så Calle och Erik till final nu tycker jag. För övrigt så saknar jag att se Rabih på scen.. Buhu.. :'(

Somnade 07.00 imorse och vaknade 17.00 nu ikväll!

Härligt... Jag kunde inte sova bara för att jag hade så himla ont i magen inatt. AJAJAJ!
Jag lyckades iallafall kolla på Saw VI, Bröllopsduellen, Harry Potter och halvblods prinsen och lite av I taket lyser stjärnorna innan jag kunde sova. Allihop var riktigt bra, fast Harry Potter, hur tänkte dem med den senaste egentligen? Ingen speciell handling under dem där två timmarna?! Men aja, jag älskar iallafall Harry potter-serien! Iiiiih! <3


Jag har fortfarande jätteont i magen och mår inte helt ok så det blir en hemmakväll i soffan och kolla på Idol för min del. Heidi kanske skulle komma förbi senare också.
JAG VILL PÅ FEST! MEN AJ, JÄVLA KROPP OCH KONSTIGA MÅENDE! Men.Kanske imorgon..

Laddat med nya filmer! =)

Igår när jag började kolla på Saw 5 såg jag att det var den jag hade sett så jag tankade hem Saw 6 idag, så ikväll blir det till o se den. Och om jag inte är trött efter den har jag även Bride wars (eller något?) Bröllopsduellen på svenska iallafall.
Någon som sett någon av filmerna?
Jag blir hemma imorgon också, redan sjukanmält mig och grejat. På kvällen vet jag inte vad jag ska göra, får se hur jag mår. Kanske blir det bara Idol och den senaste Harry Potter filmen (för er som inte visste det så älskar jag verkligen Harry Potter filmerna och hade Harry Potter-maraton när dem gick på tv förra vintern, hihi) men iallafall, annars kanske det blir att dra ut någonstans, beroende på vad som händer. Vi får se imorgon.
Nu blir det; FILMTIME! Godnatt!

JAG SAKNAR ER, bara så ni vet


Dålig kvalité på bilderna men jag orkar inte sitta och göra om alla bilder, mina vänner är fina som dem är.

Minns ni?

Snodde en bild från Emelie. Volleybollturneringen i 9an, smurftjejerna i 9b. Jag saknar er!

Byter Emmi bort festerna mot läsningen?!

Nejdå, jag sparar mig bara till nyår! :))) Då jävlar ska det festas som aldrig förr!
Iallafall, lånade några böcker idag.. 7st faktiskt.. hehe jag skäms.. :$

Lite konstigt mående, annars då?

Jag mår inte så bra som ni kanske vet, kroppen är matt, huvudet känns som att det ska sprängas titt som tätt och feber-känslan väller över mig då och då. Inte nog med detta så har jag rethosta! Ni vet när det känns som att man måste hosta hela tiden men det går inte bort? Ungefär. Och det är skapligt irriterande.
Idag vaknade jag halv fyra, gick upp och åt några tuggor potatismos men ae. Några timmar senare tände jag ljus i hela vardagsrummet, kollade på Halv åtta hos mig, Bonde söker fru och Grey's. Sen blev det en film som jag rekommenderar starkt; Ghosts of girlfriends past. Kusligt bra! Nej, det är ingen skräck, det är en romantisk komedi (tror jag? Haha)
Nu ska jag iallafall se Saw 5 som jag inte sett ännu, jag hoppas att den är bra, de andra har ju varit helt ok, eller dem har faktiskt varit riktigt bra första gången man såg dem. Saw-serien är ju ruggigt bra, synd bara att Jigsaw inte "är med" på samma sätt längre. Men man ska inte hänga läpp för det, han är ju trots allt en ond människa. Haha, nevars, jag tycker faktiskt inte det, det är ju de som "play the game" som är dumma eftersom de inte gör som de blir tillsagda. Aja, nog med kallprat och mer verkstad; FILMTIME!
(Långt inlägg som vanligt. Jag ska börja uppdatera ofta igen, och med roligare inlägg, jag LOVAR! faktiskt..)

Iste och tankar

Ibland funderar jag på att lägga ner bloggen. Jag känner ofta nu att jag inte har någon ork, ingenting av det jag skriver intresserar eller fängslar någon. Men samtidigt känns bloggen som ett hjälpmedel för mig, jag kan skriva av mig och fokusera på någonting annat än min vardag.
Någonting som faktiskt fängslade mig idag, det var förut runt åtta då jag var på ett ställe och träffade två personer jag inte träffat på väldigt länge. Jag satt och bara tittade, tänkte utan att säga ett ord. Jag saknar det och när vi bara stod där kunde jag inte undgå att lägga märke till hur mycket en person betyder för mig och hur dystert det är att allt är förändrat nu. Känslorna lever kvar och jag önskar att jag kunde göra någonting åt det.
För övrigt så mår jag inte så himla bra. Mamma tror hon en sak, jag undviker själva tanken på det. Vi får se. 

Krasch ner i diket

Förut började jag må skitdåligt och la mig i soffan och somnade ett tag, vaknade med lite feber och bestämde att inte följa med till Casper. Istället städade jag av undervåningen av huset, tände ljus och mös med te och glass framför tvn tills mamma och dem kom hem. Då gick jag ut och tog en cigg med Kenny och Jeppe, sen *poff* satt jag i bilen påväg till Norsholm där Kenny skulle göra något Theo lurat i honom så vi hamnade i diket, haha? Som tur var kom Johan och drog upp oss så vi kunde åka hem igen. Galet..
Nu ligger jag i sängen min, har ingen bok (eftersom jag läst ut alla) så det fick bli datorn ett tag. Imorgon kanske jag går till skolan, jag fryser som en tok nu och antar att jag har feber, eftersom det egentligen är ganska varmt i mitt rum.. Vi får se imorgon, förhoppningsvis mår jag bra och kan gå till skolan. God natt!

RSS 2.0