Vänd dig aldrig om. Så med vetskapen om kärleken vi hade, gick jag utan att vända mig om

Jag har gjort något som jag aldrig trodde att jag hade mod till. Det smärtar och gör ont. Svider och skaver. Med en kram, och ögon fyllda av tårar vände jag mig om och gick därifrån. Fingrarna kliar och ögonen svider av sömnbrist, jag klarar mig inte utan honom.
Vi älskar varandra men vi kunde nog inte hålla ihop helt enkelt. Och bara tanken på det får mig att vilja somna och aldrig vakna igen.

Jag svarar på kommentarerna imorgon. Jag vet att jag skulle ha gjort det i helgen men det har varit väldigt mycket den senaste veckan.


Festa med dem bästa!







Eftersom jag glömde min kamera hemma så snodde jag bilderna från Becca (smilesunshiine.blogg.se)
Ignorera att jag ser ut som ett jvla r'tard på bilderna men jag hade kul iallafall och jag har aldrig dansat så mycket och så länge som jag gjorde igår. Vi gjorde fan dansgolvet! Nu längtar jag till nästa fest för att slå klackarna i taket igen, fifän! Tack Becca för att du ordnade en rolig fest, och hoppas att du inte hade för tråkigt med alla nergångar där.. Jag älskar mina brudar och fasen vad jag har saknat dem.

Idag är det dock inte lika roligt, jag mår som jag förtjänar och ska bege mig till jobbet om ca. 20min. Vi hörs!

Taggarååååe!


Outfit, black&white


Smink, brown&white

Nothing left for me to say. There's no more wicked games to play. It's time for me to walk away. I am allright.

P-p-party ikväll då, skapligt länge sen faktiskt och jag känner att jag behöver det.

Mitt liv är, som ni vet, helt åt helvete upp och ner. Men jag tror att det är över nu, så jag ska kämpa mig upp från den här jvla fallgropen jag har hamnat i. Och ska jag vara helt ärlig mot er så har jag världens motivation till det.

Jag slänger in bilder på outfit och sådär när jag har fixat mig. Måste hitta kläder bara, ett stort problem dock..
Vi hörs senare hörrni! (Imorgon ska jag även ta tag i att svara på era kommentarer. Ni är världsbäst!)

"Bad hair day"


Naturliga lockar



Nyduschad och nyfönat hår. Fick fram mina lockar idag, finns inte ord för hur mycket jag avskyr mitt hår naturligt. Jag skulle ge allt för platt hår eller ett lätt självfall.

Jag har iallafall rakat benen och allt därtill, härligt. Ska alldeles strax dra på lite smink, fläta håret och dra på mig en mössa, samt kläder såklart. Lasse kommer och hämtar mig om ett tag skulle jag tro, ska till Norrköping och lämna filmer, plus hämta hem några nya från jobbet. Jag har ett lätt illamående och ont i magen, så det blir slappt från topp till tå idag.

Jag hatar att jag älskar dig, och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

Nu är det lov vilket betyder en vecka utan några som helst måsten och ingen ångest över att jag inte befinner mig i skolan. Jag tänkte begrava mig i soffan, ta hem en drös med filmer och inte stiga upp förrän mitt liv har slutat strula till sig. Jag börjar misstänka att jag hamnat i det stadie som kallas "psykiskt ostabil". Därför blir det kanske inte så många inlägg framöver. Allt jag rör vid rasar ihop och blir till en hög av skärvor som inte går att lappa ihop. Nu är allt raserat och jag har inte kraft till att se något mer gå sönder. i'm broken.

Over and out. För ett tag.

→ Ni kan ju trots allt ta er tid att slänga en kommentar angående detta; Vad ska ni göra på lovet? För trots allt så är ni mina trogna läsare som jag konstigt nog har knutit ett band till. Berätta om er. Vilka är ni? Jag kommer gå in och titta.


Skrivandet som blivit min passion

Trams och fånigheter
-en flickas tankar


Hur ska man älska någon som har älskat någon förut? Jag har Melissa Horns sång i bakhuvudet, och jag försöker febrilt att hitta svaret på frågan. Kände hon precis likadant eller är det ännu en artist som blir tilldelad en text att framföra musikaliskt, för att sedan tjäna pengar på den?


Jag går runt som en levande död och skrattar på kommando. Mitt leende är inte detsamma och mina ögon utstrålar ingen positiv energi alls längre. Jag började för någon dag sedan fundera över om jag var fast i det stadie mellan liv och död och ständigt plågades över mina misstag, sedan upptäckte jag att jag faktiskt var vid liv. Helt och fullt. Mina tårar brände rispor utmed mina kinder och orsakade en häftig andning, jag känner och därmed är jag väl medveten om att jag är levande. Det finns små stunder då jag faktiskt kan släppa alla fåniga tankar, då jag känner mig trygg, men den känslan övergår snabbt till en mörk och övergiven dysterhet där frågorna kryllar som pissmyror i huvudet på mig.


Så, hur älskar man någon som har älskat någon förut? Går det någonsin få den personen att älska dig lika mycket? Är det olika slags kärlek eller finns det bara en kärlek som kastas över till en annan? Ju mer jag tänker, desto mer frågor skapas. Säger man samma saker till sin nya som man gjort till sin före detta? Existerar kärlek eller är det bara en myt som mormor berättar för sina barnbarn? Hur mormor och morfar redan vid fjorton års ålder fann varandra och gifte sig. Var de så förälskade eller var det enbart av ren tradition eftersom det gick till så på den tiden? Är de lyckliga idag, och har de någonsin varit det?
Eller är kärlek bara ett ihop plockat trams från alla dessa romantiska Hollywoodfilmer? Kan två personer, likt Noah och Allie från filmsuccén The Notebook, bli så dödligt förälskade i varandra? Bör man tro på evig kärlek och all dess charm?


Jag är sjutton, snart arton år, hade jag levt för en si sådär hundra år sedan hade jag redan varit gift och väntat barn vid det här laget. Hade jag varit muslim hade jag varit bortgift och tvingats leva tillsammans med en tjugo år äldre man. Hade jag varit med i en Hollywoodfilm hade jag varit dödligt förälskad och offrat allt för en annan filmkaraktär nu. Men nu är jag en medelklassig svensk tjej som lever på 2000-talet där alla människor byter partners likt de byter underkläder. I min värld får äkta kärlek helt enkelt inte existera, så jag vänjer mig vid tanken att jag aldrig kommer att finna svaren på mina frågor. Tack Melissa Horn för att du framför en sång som drar igång tankesystemet, tack så hjärtligt.

 

                                                                                                                   Emelie Carlsson 2011 ©


My tears run down like razorblades

Vissa stunder kan det kännas ensamt
om du undrar vad jag tänker på
så jag håller hårt och kryper tätt intill dig
som om hon skulle försvinna då

Vi talar sällan högt om våran framtid
vi talar aldrig högt om det vi har
dina drömmar blir allt svårare att se nu
och mina finns snart inte längre kvar

Lät du henne komma närmre
var hon vackrare än mig
det finns dagar som jag tänker
mer på henne än på dig
jag går bredvid men halkar efter
jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken
men det är inte mig du ser
den här platsen är nån annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut

Melissa Horn, texten. :(

Do you ever feel like breaking down?

God kväll alla nattugglor. Jag gick nyss in i vardagsrummet och satte mig, allt är väl inte helt ok just nu.. eller jag vet inte ens om det inte är det. Jag känner mig inte riktigt kry, varken fysiskt eller psykiskt. Känner mig ensam trots att jag har Alexander brevid hela tiden, jag är rädd för att bli ensam kvar, att han ska gå ifrån mig. Jag är rädd för framtiden och jag saknar mitt glada humör. Utan Alexander i mitt liv vet jag faktiskt inte vad jag skulle göra, han är allt för mig och jag vill inte gå ett steg utan honom. Jag vill må bra igen, ändå bryter någonting ner mig fullständigt.


Älskling.

Kladdkaka och negerbollar



Nu åker jag och älskling till mammi för att hämta bakingredienser, jag ska minsann styra upp Alla hjärtans-dag innan jag agar Alexander! :)

Alla ♥-dag

Jag ligger i soffan och tittar på OC medan Alex ligger i sovrummet och säger att han kommer snart vilket han har gjort i över en timme nu. Lagade helt ok god mat förut, och så har vi möblerat om i vardagsrummet, dock inte helt klart. Ni kan få bilder någon dag, hihi.

Nu ska jag fortsätta att bara softa, ta det lugnt. Har ni något tips på vad jag och boyfriend kan hitta på ikväll?!


Matlagning och storstädning på gång



Alex står och lagar mat och klagar på att jag ska ta över, men icke. Jag själv dammsugade nyss sovrummet och vardagsrummet, ska käka snart och sen blir det mer städning i alla rum. Söndagar är inte alltid så roliga.

a new beginning that is my life (8)



Alex duschade och jag passade på att sno hans kläder, knackade på dörren och sa "Hej, det är jag som är Alex" han blev arg och slet av mig kepsen.

Snart åker vi och firar mammi som fyller tant idag. Hon ska få ett eget inlägg ikväll så över till något annat. Vi blir hämtade snart, så ah hej.

All i need is you

Jag vaknade för ca. två timmar sen, all alone i min stora säng. Alex pussade mig hejdå imorse vid halv åtta, eftersom jag inte skulle till skolan idag.
Om två timmar ska jag vara klar för att gå ut till bussen som tar mig till jobbet där jag ska spendera sju timmar av min fredagkväll.

Tänkte bara informera er om hur min dag har och kommer se ut idag. Jag slänger nog in ett snabbt inlägg innan jag åker sen. Till dess så kan ni ju ta en titt på världens bästa kusin och mig. Bilden är någon vecka gammal dock.


♥ alexander johansson

jag vet att jag inte är någon skönhet eller så
om du lämnar mig kan jag väl det förstå
för vad har jag att ge dig som ingen annan har
jag är ingen särskild medans du är underbar

när jag klantar mig
när jag sviker dig
när jag sabbar och förstör
var kvar ändå
tro för oss två för du vet att vad jag än gör
ja, vad jag än gör

så är du allt jag har och allt jag ber om


Håkan Hellström i Linköping idag

Sitter i skolan, efter skolan blir det stan med Casper för att köpa present åt min mamma som fyller gamling på lördag. Kände att jag behövde mentalt stöd av min kusin som känner henne minst lika bra.
Missar Håkan som spelar i Linköping ikväll.. Inte lika glad Emmi just nu. Hoppas på att Alex kan ses istället så blir jag glader.

Nu ska jag råplugga aka glo runt på lite.


i keep up the good part of me, if there is some

Du bryter ner mig till ett tomt ska med känslan av otillräcklighet. Ordet värdelös ekar inom mig.

Jag sitter i skolan och väntar innerligt på ett sms, ett svar men det kommer inget och jag borde kanske sluta vänta nu, det kommer inte komma något. Jag borde kanske lyssna, göra som jag har blivit tillsagd.
Vinden kommer att vända, allt kommer att bli bra igen.


tror du att ensamhet kan dölja vad du känner?

Det är komplicerat.

Over and out.

rain, rain, go away, come again another day




Nu drar vi på "smile-like-you-mean-it" och går till jobbet. Eller ja, snart. Jag ska röka och fixa till mig lite innan. Men ikväll ska jag vara glad och ha kul med min favoritchefer, glömma allt för stunden. Det regnar, jag hatar regn, speciellt när jag ska trotsa och ha hårspray i håret.


fuck you, and fuck her to

Gårdagen var inget vidare, eller natten kanske man ska säga. Den här dagen började inte bättre den heller. Jag står inte ut med detta, jag orkar inte rasa samman mer. Såfort jag börjar resa mig blir jag nersparkad igen, nu är jag på botten där jag hör hemma. Men jag förtjänar det antar jag. Nu ska jag ta kudden över ansiktet och hoppas att luften tar slut för en sekund så jag känner att jag lever, för jag börjar tveka faktiskt.



Have a nice life.


scream scream scream like me


i've had it to here being where love's a small word


i want to lay like this forever, until' the sky falls down over me

Jag sitter och lyssnar på en urgammal låt som väcker alldeles för många minnen. Minnen från 2008. Mina drömmar har varit konstiga på senaste tiden. Tiden går alldeles för fort, jag hinner inte med längre. Ibland vill jag bara spola tillbaka tiden och leva då, bara för en dag, bara för minnens skull.


Jag kan inte ta av det. Jag kan bara inte.

you put a hook where it hurts the most

God morgon på er!
Nu undrar ni säkert vad jag gör vaken när jag är sjukanmäld, men det var så att Alex sov hos mig inatt (inget ovanligt) men han har ju en skola att sköta och eftersom han är pigg och kry så skulle han dit och jag gick upp med honom istället för att sova bort hela dagen.

Igår kväll tog vi ett bad med tända ljus och massa sådant mysigt innan det blev en film att somna till.

Fredag idag då. I eftermiddag kommer Ronja, Ante och Ludde hit på en kopp kaffe och Ludde ska även titta på min dator för att försöka fixa den åt mig. Bästa Ludde!
Ikväll blir det lite mys med min Alex bara, jag mår ju inget vidare så jag orkar inte festa eller något liknande. Och jag tror dessutom att det blir en ciggsväng med Heidi också.

Nu ska jag titta runt lite på internet innan jag går upp och fixar mig, plus städar av här hemma.
Ha en bra fredagförmiddag så hörs vi lite senare.


there ain't no reason med detta inlägg

Efter att ha sovit i några timmar hade jag hoppats på att jag skulle må lite bättre, men icke. Vaknade med världens huvudvärk för att lägga ännu en sak i listan.
Jag ligger iallafall i soffan och ska ta en varm skön dusch för att kroppen ska få koppla av lite. Snart kommer Alex också, han kan nog få mig på bättre humör. ♥

PS. börjar med dieten idag när jag ändå inte mår något vidare.


min kropp är inte densamma, som att den inte vore min

Jag kan knappt röra mig, min kropp värker och magen smärtar. Jag kunde inte somna inatt, trots att Alex låg bara en armlängd ifrån så kände jag mig ensammare än någonsin. Jag avskyr den känslan. Jag vet inte varför men jag skulle helst av allt bara vilja lägga mig ner och skrika ur mig allt, låta tårarna rinna och sedan resa mig och vara starkare än aldrig förr.

Nu ska jag krypa ner under täcket igen och kika på Tyra show och hoppas att kroppen återgår till det normala snart..


jag är ingen speciell, bara en vanlig tjej

Klockan nio börjar Irene Huss, det betyder att jag har en halvtimme på mig att plugga inför provet som jag har imorgon. Datamatte, Bit och Byte och sådant skit, otorligt roligt. Istället för att ha pluggat de senaste timmarna har jag spelat gitarr, fixat bloggdesignen, träffat Ronja, badat, ja i stort sett allt som jag kanske inte hade behövt göra precis nu.

Men ska sätta igång med plugget nu, sedan blir det att sova direkt efter filmen, jag är galet trött och jag har lovat Björn att vara i skolan prick halv nio imorgon.


[email protected]


Det råder ombyggnad här som ni kanske ser

Har suttit ett bra tag och pillat på designen, har kommit en liten bit på den goda vägen men måste lösa kommentarsfälten och lite småjusteringar innan det är helt klart. Dock så orkar jag inte det nu förtillfället så det får bli en annan dag. Nu ska jag ta en cigg sen kommer Ronja och hämtar sin väska. Ska rota fram något gott att smutta på också, ett glas iste kanske..?

Vad tycker ni om designen hittills då? Förbättring eller försämring? :)


jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din





Funderar på att tagga Håkan och ta ett bad nu på direkten. Eller ah, snart. Ikväll blir det plugg tills Irene Huss börjar klockan 21 på kanal5. Snart kommer Alexander också. Jag är ganska så glad, och skolan kommer nog ordna sig nu. Särbehandlad som vanligt.


♥ imorgon flyttar min bebis hem till mig igen


Pepino, vin att rekommendera



Sitter i köket med Ronja vilket jag nog kan sammanfatta hela min dag till i stort sett. Lagade god köttfärssås med pasta och tog ett glas fruktvin till, mums! Snart kommer Alex också och då blir det film och mys. Tagga skola imorgon, och ignorera min hackbloggning.

JAG ÄR SÅ JÄVLA SLÖ, ALLVARLIGT TALAT

Hej jag heter Emelie men kalla mig emmi! Jag tycker om att vara hemma från skolan och inte klara av skolan pga olika saker. Min kusin är arg på mig och vill att jag ska komma till skolan, men icke! ajamen! tbh borde jag gå till skolan och ta tag i det. men NEJ. asdasdasdasd olololololol jajajjajaja yeyEYYEyYE HEJ! /en orolig elev.

RSS 2.0