Det är en resa upp till himmelen

Hej!
Trött och seg idag, magen jäklas lite och gör ont, överkänslig mot mat och dryck och jag vet inte ens vad som ska plockas bort för att jag ska må bra..
Jag och pojkvännen har varit ute på en promenad och alldeles strax ska jag fixa mig för runt fyra kommer min mamma och hämtar oss. Ska en sväng till Norrköping, ett snabbt stopp hos Sanna, besiktningen och sen handla mat.

14 dagar till bf, tiden rullar på men h*n verkar trivas så pass bra i magen så det lär väl vara den dubbla tiden kvar, haha!


Glad påsk

Hej på er!
Blev väckt av att mamma och pappa kom hit med påskägg och påskpresent, hihi tack!

Här hemma har vi nyligen duschat och jag har precis fixat mig klart för påskmiddag hos mormor.
Fick reda på att morfar äntligen kommer förbi, så undra hur han tar att han blir gammelmorfar om 23 dagar, haha?!

Hur ska ni fira påsk? Eller firar ni ens påsk?


Mobilblogg

God kväll.
Jag ligger nu i sängen och väntar på Alex som tydligen inte kommer in än fick jag just reda på.. Aja, då blir det OC i min ensamhet innan jag somnar!

Imorgon blir det ingen vidare sovmorgon då vi ska till mormor på påskmiddag, längtar efter påskmat, haha!
Bäst att lägga sig till rätta nu, (saknar att sova på mage!!) vilket är svårt.
God natt!


24



Du får komma nu om du vill, mamma och pappa längtar efter dig så otroligt mycket och du börjar bli lite hårdhänt där inne! ♥

You're my everything



Snart 9 månader tillsammans med min fina pojkvän, helt och fullt 1 år och 3 månader. Det finns verkligen inga ord som kan beskriva mina känslor, de är så otroligt starka och för varje dag som går växer de sig starkare.
Han är mer än bara min pojkvän, han är min bästa vän, min andra halva, mitt liv. Trots att vi levt under samma tak under hela den här tiden har vi lika mycket att prata om och skratta åt. Vi växer med varandra, lär oss förstå varandras uttryck mer och mer. Han behöver bara slänga en blick för att veta om jag är glad eller ledsen, har ont eller mår bra.
Jag kommer alltid att uppskatta varenda minut han ger mig, varenda sekund jag får vara i hans närhet. Trots bråk och tjaffs som kan uppstå så vet jag att det är då vi kommer varandra närmre, lär känna ytterligare en liten del av varandra, därför är även dessa stunder betydelsefulla, viktiga på något vis.
Jag vet att vi inte bråkat för sista gången, men jag vet även att vi har en lång resa kvar tillsammans och för det är jag så himla tacksam för jag vill inte tänka mig ett liv utan min älskade Alexander. ♥

Sunshine

image description

Jaha, vart tog solen vägen? Det blir att kurera sig inne framför Harry Potter som går på 6an och försöka bli av med förkylningen ikväll. Har mestadels redan legat i sängen framför OC och myst med min snygging hela dagen.

25

Så länge sen jag skrev men inte mycket som hänt för det..

Magen växer på och veckorna rusar iväg, om 25 dagar är skruttungen beräknad och om 26 dagar är det dags för flytt. Allt till den lilla är inköpt, klart kläder alltid behöver fyllas på men känner ingen panik i det iallafall.
Det mesta till lägenheten är inhandlat, bara det stora kvar som vi köper när det börjar närma sig mer.

Var på kontroll hos barnmorskan idag, näst sista förhoppningsvis (!) och bebis har nu fixerat sig! Jag har hittills ökat med 9 kg, lite svullen i ansiktet så där har väl det "överflödiga" satt sig, haha.

Jag har packat förlossningsväskan både till mig/Alex och till bebis, har även bäddat vagnen då jag känner att det är viktigare än att bädda upp sängen eftersom flytten är så pass nära.
Så med andra ord är det mesta förberett, bara jag själv som behöver förbereda mig lite mer mentalt att det snart är dags för förlossning, spänd och förväntansfull.. Det oroliga släpper mer och mer nu när det närmar sig, jag är verkligen trött på att vara gravid nu, vill bara träffa det lilla underverket som växt i min mage i snart 9 fulla månader!

Vem är h*n mest lik tro? Vad tror ni att det blir? Det skulle vara kul att se era tankar och gissningar faktiskt!

Jag ska försöka uppdatera bättre nu den sista tiden, och självklart kommer det bli roligare inlägg efter förlossningen- bilder på nya hemmet, bebisen och vanliga vardagsbilder i solen!


RSS 2.0