Mm, det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder

Slänger in ett nattinlägg eftersom jag inte kan sova av värmen i mammis sovrum och alla tankar som dyker upp.
Jag vet inte vad som är rätt eller vad som är fel längre. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. En ständig tyngd för bröstet av all den här oron. Jag vill ha söndag redan nu så jag får titta på Sagan om konungens återkomst och Mega piranha med världens bästa Alexander och slappna av lite.

Imorgon och på lördag väntar jobb mellan 17 och 24.

Ikväll har jag haft filmkväll med mammi och ungarna samt ätit McDonald's eftersom det inte gick att grilla. Filmerna var inga höjdare men mammis sällskap gjorde det värt att se dem. Jag har saknat detta. ♥

Kinda like this game but there's something you should know, i just came to say hello



Varit på vårdcentralen idag, fick ny medicin utskriven eftersom halsflussen bara blir värre, men nu kanske det inte ens är halsfluss, vet inte. Fick reda på att jag har urinvägsinfektion också, men kan inte få någonting mot det. Härlig sommar, lever med halsduken på eftersom jag är så svullen!

Annars har Alexander spenderat dagarna med mig framför tvn med massa filmer, har inte alls mycket ork i kroppen till att hitta på någonting. Jag är glad att han orkat stå ut med mig trots att jag varit sur och bitter den större delen av tiden vi spenderat.

I wanna love ya' every day and every night

Jag ligger i min säng med Winnerbäck lite halvhögt från högtalarna. Jag har städat och diskat hela morgonen och nu väntar jag på en person som ska komma hit och göra min kväll värd, tyvärr har jag ju råkat ut för halsfluss så hoppas att jag inte smittar honom.. Men innan dess ska jag till ica med mammi och handla lite chips och dip. Ska försöka mig på jättegod mat senare som jag aldrig har gjort tidigare, får se hur det blir.

Jag har tyvärr inga nya bilder på datorn, och jag orkar inte koppla in iphonen just nu.. För en sådan har jag ju fått också! Är ni intresserade av vad jag mer fick i födelsedagspresent? :)


Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar






Första dagen, vi var på gång mot Öland klockan nio på morgonen och beräknade att vara framme runt ett, vi råkade ut för en dålig dag och anlände till vårat camp runt fyra-fem på kvällen. Först gick Tobbes bil sönder utanför Söderköping, precis när vi var över Ölandsbron och hade ätit med den nya bilen dog den också.



Så i spöregn försökte vi sätta upp våra tält och taggade för att inleda natten med alkohol. Det gick ganska bra, vad jag minns..




Men vi hängde inte läpp över det usla vädret utan taggade på nytt dagen därpå, då hade även Becca anlänt till Öland Roots.






Till slut var det lördag förmiddag, jag och Becca tog en promenad runt området efter frukosten medan alla andra satte igång att knäcka öl/cider.




Vi som inte var sugna på ljummen dricka drog oss bort mot öltältet för att starta med en iskall cider efter att vi hade ätit vegetarisk festivalmat..


För varje par som var med på Öland Roots så fick man se en och annan puss, Moa och Tobbe ställde gärna upp på pussbilder för att bevisa detta..



Istället för att säga "omelett" så använde vi oss av "hur låter Becca" men Moa lyckades med något ljud jag aldrig hört förut, haha..




Ingen ville veta vad Tobbe hade gjort, men det var visst bara en röd chili som fastnat på ett olämpligt ställe..



Låt säga att vi hängde ganska mycket i öltältet för att njuta av iskalla cider och öl..



Killarna erbjöd pengar för Red Stripes pannbanden medan jag och Anna fixade till oss varsitt helt gratis. Kan detta vara ett bevis på att tjejer är lite bättre?





Resten av festivalen var alla goa' och glada, vi skålade hit och dit och vissa fick besöka sjuktälten för att plåstras om. I det stora hela var det en bra helg trots att dagarna var förjävliga då och då.



Just det, ser ni tältet där? Det lilla svarta med en tröja på? Det var mitt hem under helgen, yeay!

Happy birthday to me, happy birthday to me, happy birthday dear Emmi, happy birthday to me!

Idag är en stor dag. Inte minst fyller våran kronprinsessa 34år, (det är alltså inget sammanträffande att jag är döpt till Victoria i mellanamn) Just idag, fast för 18år sedan föddes jag- Emmi.

Så idag blir jag myndig och får rösträtt, jag får köpa lagliga cigaretter och dricka alkohol på pubar och kroger, jag får dessutom ta körkort och känna friheten i det.
Jag räknas alltså som vuxen och nu är det visst bäst att bära med sig legitimationen överallt, trots att jag ser ut som en tolvåring som precis har blivit attackerad av alla möjliga slags vilddjur.

Och jovisst kommer jag fira min födelsedag med bomber och fyrverkerier, fast det är nog bara jag som ser det framåt kvällen när alkoholen har satt sina spår.

Ja tack, jag kommer ha en toppen födelsedag!


Ungefär så här glad är jag idag!!!

Don't worry, be happy





Nu äntligen är allt packat och klart för att tjoffas in i Tobbes bil, för imorgon mina vänner åker jag ännu en gång till Öland Roots! Min 18årsdag kommer bli awesome och firas med världens bästa människor!

Kom ihåg att jag fyller 18 imorgon, och alla bör gratta mig, hihi!

Aja, brb till söndag då. Jag kommer somna tidigt ikväll, yeeesman.

Let your memories grow stronger and stronger, 'til they're before your eyes

Jag glömde bort en sak som var igår.. Jag och min blogg hade 2år igår! Grattis till oss, hurra! ♥


Min första header. Nice, haha.

Good mornin' beautiful, how was your night? Mine was wonderful with you by my side. And when i open my eyes and see your sweet face, it's a good mornin' beautiful day


Skön morgonrock, sköna UGGs, inte lika nice med rökning när man är nyduschad..

Om ca. 2 timmar ska jag och mammi åka till Norrköping och köpa det sista som behövs till imorgon. Jag kommer somna gott inatt, ibland hatar jag mig själv för att jag aldrig kan sova. Som nu till exempel.

Kommentarsvar!

Ni vet ju att jag älskar att uppmärksamma mina bloggläsare. Så fortsätt att kommentera så kommer svaren upp på bloggen direkt när jag har tid. Glöm inte att ni får fråga vad ni vill om det är någonting ni undrar över, svarar gärna och på det mesta!



Svar: Tack så mycket Alexandra, dock så håller jag inte med dig. Men tack!



Svar: Tack så mycket, men det är inte så snyggt i verkligheten, haha! Ska slinga ner det ännu mer efter Öland.

Du kanske funderar på alla minnen som ni har, du är rädd att han ska gå så du blir ensam kvar



Nu har jag så gott som packat klart det jag kan packa, väskan är redan full. Jag avskyr att packa väskor, jag får beslutsångest över vad jag ska ta med mig så det resulterar alltid i att jag har med dubbelt så mycket än vad jag behöver.
Imorgon blir det att åka och handla allt som jag behöver, efteråt nalkas det ytterligare ett släktkalas, denna gång för min morbror i Åby. Sen är det torsdag och då säger jag hejdå till Skärblacka och hoppas på att Öland välkomnar oss fint!


Don't you worry about the distance, i'm right there if you get lonely





Min galna släkt har varit på besök hela kvällen. Nu är jag hemma och ska börja se över vad jag ska ha med mig på torsdag. Jag längtar!

I want it hot hot hot, i can't get enough



The look of the day, failbild, haha. Släktkalas hela kvällen, sen återstår det att se vad som händer, packa lite kanske..

Take me home, countryroads



Jag har köpt nya skor, snygga men inte så bekväma som jag trodde..



Jag har dessutom färgat håret, mycket resultat men det är en bit kvar. Mitt hår blev mer slitet än jag trodde..



Två bilder lyckades jag knäppa i Stockholm, bilden ovan är en av dem, detta är resultatet av att glömma att man har kameran med sig..


Mama please don't cry, I will be alright. All reasons inside, I just cant deny, love the guy

Nu har jag sovit ut efter att ha dygnat natten innan jag skulle en sväng till Mantorp och sedan jobba till 22.
Jag ligger nyduschad i sängen med min nya morgonrock. Ikväll blir det att åka en sväng till Moa och Tobbe och se någon film samt prata lite om det som händer på torsdag, hihi!



Nu måste jag fixa mig, vi kanske hörs ikväll.


Vila i frid, jag sänder en tanke åt familj och närstående

En gång i tiden, för en si så där fem år sedan, lärde jag känna en väldigt godhjärtad kille. Jag lärde aldrig känna honom på djupet men vi hade roligt ihop då vi sågs.
Med tiden förlorade vi allt mer kontakt och de senaste tre åren har vi inte pratat alls med varandra, han kände nog inte ens igen mig till slut.

Men så som jag lärde känna honom, vill jag minnas honom. Det är fina minnen med en fin, ung kille. Tyvärr valde han att avsluta sitt liv här på jorden, kanske i hopp om att finna en ljusare plats som var mer lämpad för just honom, jag vet inte och jag tänker inte spekulera i det heller för den delen.

Det är dock synd att fel människor försvinner. Han var älskad av många och jag vet några som stod honom väldigt nära. Därför sänder jag en tanke till de som gjorde det, och till Lennie som kommer leva kvar i våra minnen tills dagen då vi ska vandra samma väg.

Vila i frid Lennie, jag hoppas att du hittade dit du ville komma. ♥


Na-na why don't you get a job? Hey, that's something everyone can enjoy.

God kväll alla nattugglor!

Jag ligger i sängen, har jobbat hela kvällen och just sett klart Just go with it som för övrigt var en väldigt bra ny komedi.
Imorgon jobbar jag också, får se hur det blir på söndag. Nästa helg är jag iallafall ledig och då blir det att fira min födelsedag på Öland. Jag längtar så galet jäkla mycket!

Jag har tänkt på en sak som jag faktiskt inte tänkt så mycket på tidigare. Jag tycker verkligen om att jobba, jag trivs med det och det är där jag kan slappna av och bara vara samtidigt som jag gör någon nytta, om ni förstår hur jag menar?
Nog om det, jag tror att jag behöver lite sömn om jag ska palla med en heltokig kväll till med en av jordens bästa chefer, haha! God natt hörrni.


Sunshine

Hejsan!
Mitt internet verkar fungera nu, dock så verkar det som att jag har tappat min kamerasladd i Stockholm.. Jag ska fortsätta leta imorgon för jag har laddat upp med både bilder och skriftliga inlägg. Nu ska jag fortsätta ta det lugnt hemma, imorgon blir det Capio och jobb likt resten av helgen.

Ta hand om er, puss!


RSS 2.0