Det gör ont men gå ändå

Alltså himmel, jag vill bara gråta. Trots att det var säkert fjärde gången jag såg Nordman live nu så är det som den allra första gången varje gång. Håkans röst går rakt in i själen och reser gåshud över hela min kropp. Texterna är som plockade ur mitt liv. Jag har nog ett minne från varje låt, vissa gör ondare än andra. Men fy tusan, det är ren kärlek. Att känna hur allt bara stannar upp, höra musiken och bara försvinna in i en själv, åh jag ryser. 


I Arkösund tidigare ikväll. 

Snart dags att sova. Imorgon är det storleverans och dag ett som rökfri i hope. 

Goodmorning beautiful, how was your night?

Klockan är 05.36 och jag sitter på bussen till Skärblacka för att lämna Millie på dagis kl. 6. Jag är så himla trött, dessa mornar tar så hårt på mig just nu, ingen sömn alls om nätterna i stort sett. 

Min kropp har förändrats oförlåtligt mycket den senaste tiden, jag skäms över att se mig själv i spegeln. Det måste bli en förändring snarast.. Det måste bli ett slut på utemat, red bull, cigaretter och sen mat. Hallå, jag vägde mindre när jag precis fått Millie än vad jag gör nu, hur sjukt är inte det?! Direkt när sömnen är i balans igen ska jag röra på mig, på gymmet, promenader och hemma. Det får bli veganfood igen. Det vill säga smoothie varje morgon och enbart sallad med nötter till mat. Det blir nog bra. 







I adore you

Jag tänkte försöka bli mer aktiv här nu faktiskt. Dock så har jag tappat skrivandet en hel del, speciellt bloggandet. 

I alla fall, idag har varit en så otroligt stressig och kaotisk dag. Det började med att jag vaknade 9.30, och jag skulle ha börjat 8.00. Så på med kläder, lite smink och taxi iväg fort som atten. Jag hinner inte vara på jobbet mer än två timmar innan jag får ett samtal om att Millie måste till akuten. Så fort iväg, ringde Rasmus som hämtade upp mig. Det var ingen fara med Millie som tur var! 

Hon somnade direkt i sängen och jag fixade lite med tvätt och papper innan det var dags för mat och allt där till. 

Jag är så otroligt glad över vad jag har idag. Min familj, min dotter och mina vänner. 
Jag kan inte tacka mig själv och de som stod vid min sida i höstas nog. Aldrig någonsin trodde jag att jag skulle få le och skratta på riktigt igen, men se på mig nu, jag är så himla lycklig. 
Människor kommer och går, ingenting varar för evigt så ta vara på stunden och gör varje dag till den bästa.







So know i am going to stay right here, because you saved my life


Det var alldeles för länge sedan nu, igen. Det har hänt så otroligt mycket, både positivt och negativt. 
Jag har hunnit bli 21 år och åldersnojan har toppat alla nivåer. Min mamma har gift sig med Roger och stressen över att själv hitta mitt lugn har landat även hos mig. Så himla fint bröllop. Min mamma var så otroligt vacker, den vackraste bruden mina ögon skådat faktiskt. 

Annars så tillbringar jag mina dagar inomhus, min hud är snövit och ångesten över att sommaren snart är över tar kål på mig. 
Jag har haft några fina dagar ute. Bland annat så har jag gått på dejt, solat lite, badat lite, balkonghängt mycket och tillbringat ledig tid med min älskade tvååring. Mer än så har det inte funnits tid till tyvärr. Men vet ni vad? Jag är lycklig. Så stört lycklig. Jag lever, ja. Jag lever kan man säga.












RSS 2.0