En dag i mitt liv

Igår skulle jag och Heidi dygna. Varken jag eller Heidi vågade sova själva, hon var rädd för the Ring som vi sett tidigare på kvällen och jag var rädd för min fråga som man inte får fråga i Anden i glaset. Så hon följde med mig hem. Vi sprang ut i spöregnet den tidiga sommarmorgonen, fjantade oss och mös lite med hästarna. Sen pratade vi om Halloween och vips sprang jag runt och var bonde och Heidi skrattade lite. Klockan 9-10 gav jag upp och somnade tvärt. Heidi somnade nog strax därpå. Inte vaknade jag av den höga musiken mammi tröck på i mitt rum, inte vaknade jag när Heidi satte på larm. Inte vaknade jag när Heidi gick hem. Jag vaknade inte förrän klockan slagit sex. Hej fina sommardag, tänkte jag när jag stod där dyngsur för att sedan åka bort till min fina vän Heidi.


HAHAHAHAH våran humor. Inte ok.

God morgon

Min önskning är besvarad, det är uselt väder idag och det ska bli det imorgon också!
Dock har jag ingen lust alls att sätta mig och skriva ut bilder just nu. Däremot har jag lust att tipsa er om en av världens bästa filmer, nämligen The Diplomat. Väldigt lång och väldigt bra. Den är inte seg någon gång utan det är spänning rakt igenom ungefär, så den borde ni verkligen se kära ni!
Nu ska jag sätta mig och knapra på lite sallad och titta på Disney Channel som för övrigt är den enda kanalen jag tittar på.


Käre gode Gud.. om du finns där någonstans vill säga!

Imorgon vill jag ha dåligt väder, riktigt dåligt väder. Regn, blixtrar och dunder. För imorgon Gud, vill jag börja med min scrapbook som jag fick i present av mammi. Hälsa Tor det, tack. Amen och god natt.

whatever we promise each other, we will break it. maybe it's not meant to be forever.

Jag är trött. Trött på att stå, trött på att gå. Mina ben är trötta, min rygg är trött och ändå finner min själ ingen ro till att vila. Mina ögon vill inte mer och ändå svider dem av trycket jag håller inne. Jag vet ju, långt inom mig vet jag ju hur det kommer att bli. Det gäller bara att inse det. Få det att passa in i min verklighet. Jag vill att det ska regna så ingen levande människa ser igenom mig och mina tårar. För snart, väldigt snart kommer de att falla likt som jag redan gjort.

Jag vill iallafall tillägga att Jesper är världens bästa och att jag saknar honom.

 ♥

Käre gode Gud..

eller ja, bloggläsare kanske jag ska säga. Jag tror nämligen inte att Gud läser min fjuttiga blogg, tråkigt nog..
Iallafall, härmed lovar jag att min uppdatering ska bli lika bra som den var på den tiden då jag var datanörd (tänk 1-2månader tillbaka)
Men för det behöver jag just din hjälp. Ge mig förslag på vad ni vill läsa här. Och får jag inte en enda kommentar måste det betyda att ni inte finner min blogg läsvänlig så jag lika gärna kan lägga ner den.

jag saknar er mina korvar




Idag gick jag ut och red, mammi var tvungen att kolla hur Rosalie gick när man satt upp på henne eftersom hon börjar bli gammal. Så mysigt så jag funderar på att hoppa upp på min galna cowboyhäst och stegra runt i hela samhället!


if today was your last day

Jag är sliten som atten men inte tänker jag ligga hemma för det. Det gäller att dra ut på dagarna så mycket som möjligt, leva livet till max nivet. Imorgon blir det Varamon med mammi och mina syskon och så har jag hört rykten om att Heidi också kommer vara där så då raggar jag upp henne på stranden så blir det till o prata under vattnet igen, wiho!
Men nu ska jag fixa mig för sen ska jag ut med Heidi och kanske Matilda (don't know really) får se var kvällen bjuder på.

Öland Roots 2010












Jag längtar redan till nästa år. Hela året kommer bli fantastiskt!
Pink Floyd konsert, Peace and Love, Öland Roots, förhoppningsvis ny skola oooooch livet är underbart!

Dock ville jag bara hem varje morgon när jag vaknade i ett för varmt tält där täcke, madrass, väskor, allt simmade i vintetran som gått sönder. När det regnade in och blixtrarna lös upp tältet. Bakfull, magont och trött. Kliande Skank-märken över hela kroppen. Två timmars sömn för att ta en återställare så gott som direkt. Brun av smuts. Stinkande och nerspydda bajamajor. Enda drickan i campet var alkohol. Pizza och varma öl.
Ända var kvällarna så värda. Alkohol i mängder, hög musik, nattdopp i havet, dans och sång. Fulla, glada människor överallt. High five är det enda som passar allt. Så, high five Öland Roots och alla fina människor i vårat mindre fina camp! HIGH FIVE!


think about me and remember i'm alone

Nu är jag 17år. Jag har firat mig tre gånger. Jag har varit på Öland Roots som för övrigt var min första festival och galet rolig. Jag har så gott som förlorat det som betyder mest i mitt liv. Jag är ganska nere, men ändå är jag så himla glad. Glad för att jag har levt livet och festat loss på Öland. Glad för att jag fått fina presenter. Ja, glad är jag nog.

Jag har lust att skriva. Jag har lust att fota. Jag har lust att klippa och klistra. Jag vill få ut mina känslor i bild och skrift. Men det går inte, för jag börjar nästan gråta av en låt till och med.
Jag kan knappt sova, jag är rädd att något ska hända innan vissa saker är lösta. Men ändå är jag glad, innerst inne är jag glad för livet är så fint trots allt. Jag tänker inte slösa min energi på människor och saker i onödan. Jag vill leva livet, men inte ensam.


Varamon idag

I lördags var jag på bio med Becca. Jag är förälskad i Edward, om man bara kunde få uppleva den kärleken med någon. Dödlig förälskelse. Det skulle vara något. Galet att man skulle ge allt för att en vampyr skulle vara kär i en, huh. Ja självklart var det inget mindre än Eclipse vi såg. Jag kan ju säga att jag längtar till nästa film.

Idag var jag, Moa, Tobbe och Heidi i Varamon och stekte. Badade med Heidi hur länge som helst, galet skönt i vattnet och äntligen har jag fått lite färg också!
Som ni ser så har jag å,ä,ö igen, hur fint är inte det? Snälla Tobbe fixade det åt mig. För om jag ska vara helt ärlig så kopierade jag å,ä,ö i det förra inlägget, kan ju säga att det tog tid att skriva, haha.
Ikväll kanske jag ska dricka vin med Heidi, vi får se eftersom jag dessutom ska jobba imorgonbitti.
Nu lovar jag att bli bättre med uppdateringen.

Efter tre dagar med alkohol

Everything is awesome! Eller?
Drack vin med lite folk hos mig i måndags, drack hb hos Becca i tisdags och igår blev det lugnt med öl i Vånga. Ingen matlust pga värmen, men det är ok för då blir jag smal. Haha!
Ikväll blir det film med Moa, Tobbe och Heidi och imorgon ska jag jobba. Snart äre partydags, två stora fester och sen öland roots med de allra bästa.
Gröna Lund blev kalas i början och mot slutet. Fritt fall och BergOdalbanan om och om igen, och Insane var lika insane som förra året. Upp och ner, ner och upp, skratt och sol. Sommaren 2010 går mot det bättre, varma soliga dagar. Dock bländar jag folket med min bleka kropp, men det är smällar man får ta när alkoholen bestämmer. Sup och svälj, trevlig helg!


RSS 2.0