Nu trycker vi på on och tänker om

Millie har börjat på ett nytt dagis, en veckas inskolning och hennes första vecka är snart avklarad. Jag har så många synpunkter och åsikter som jag inte ens tänker ta upp här. Annars går det bra, huvudsaken är att Millie trivs är det enda jag tänker på just nu.
 
Jag nämnde ju att jag skulle iväg på en liten roadtrip och visst var jag det. Två dagar och en natt på hotell i Tyskland blev det. Jag vill rekommendera alla jag känner att åka till Rostock, det var en riktigt mysig stad. Hotellet var jättefint med stort rum och fantastisk frukost! Efter Tyskland spenderade jag en natt i Växjö innan det bar av hemåt. 
 
 

It clearly doesn't tear you apart anymore

Jag är så himla lycklig så jag gråter! För en gångs skull känns det som att mitt liv går framåt, då menar jag på riktigt framåt. Så fort allt är klart så ska jag berätta!
 
Hej förresten!
Jag har bråkat med sjukvården i snart fyra år angående Millies mage och igår blev jag plötsligt uppringd av en privat barnläkare i Lindö som ville ta sig an Millie. Jag kan inte med ord beskriva den känslan av att äntligen bli betrodd, att en läkare tog Millies fall på så stort allvar så vi fick en tid redan imorgon. Han bad mig skriva ner allt som Millie gått igenom under åren och vad sjukvården sagt tidigare så det pysslade jag med igårkväll.
 
Även jag har tid på sjukhuset imorgon, nu är dagen här, dags att ta reda på om jag har ärvt en njursjukdom från min pappas sida. Jag är så nervös för vad röntgen visar men har förberett mig på det värsta så får jag ta det därifrån. Jag är så himla glad över att min fina vän följer med som sällskap/stöd.
 
Nej hörrni, det är så mycket som händer just nu och jag önskar att jag kunde berätta allt för er, vilket jag tids nog kommer göra. Jag är iallafall tacksam över att mitt liv är berikat med så fina människor som jag kan bolla allt med. Det hade aldrig gått annars.
 

solo ride until i die

 
Nu har jag flyttat så nu bor jag precis vid centrum i Norrköping! Jag kan inte ens beskriva hur fantastiskt bra det känns. Jag är supernöjd med lägenheten, men det är en del fix och trix kvar innan den är klar. Köket ska renoveras när jag mätt det och bestämt luckor osv. Väggarna med hål i ska målas och Millies rum ska målas och tapetseras. Men som ni ser på bilderna så ser den ändå bra ut nu med.
 
Just nu väntar jag på att klockan ska gå lite snabbare för vid 23 blir jag upphämtad så ska jag på en liten roadtrip. Spännande, visst? Jag är supertaggad och ser jättemycket fram emot det iallafall! 
När jag kommer hem igen nästa vecka är det dags för inskolning på Millies nya dagis och sen börjar vardagen igen. Jag har levt som i en bubbla de senaste veckorna eftersom det har varit så mycket med flytten osv så det ska bli skönt med rutiner igen faktiskt. Med rutiner menar jag förstås skola och träning. 
 
Dessutom har jag nu fått en remiss till sjukhuset så ska röntga mina njurar och jag hoppas innerligt att jag inte har det som vi fruktar. Jag har haft en del problem med levern och smärtor kring njurarna, samt en hudinfektion som kan kopplas till det med så vi får se vad bilderna visar helt enkelt.
 
Glöm inte följa mig på instagram för mer uppdatering- emmicarlsson
Snart drar jag igång med bloggen på riktigt igen. Det ska bli så kul! Ha det bra så länge!

RSS 2.0