Jag och Casper är nolifers.





Har ändrat om lite med designen, jag tycker att det blev mycket bättre faktiskt. Passar nu till vinter också, ihi.
Angående bilderna ovan, jag har precis fixat ett webcam-program och vi har inget liv. :)
Förövrigt så har jag inget smink på mig idag.

rubriker är inte så awesome som de borde vara

Just nu sitter jag i skolan och tråkar, halva klassen har redovisning med olika lärare så man kan i stort sett göra vad som helst i väntan på att skifta grupper.
Vaknade skapligt sent imorse av att Tobbe trippade runt och av kaffebryggarens mysiga ljud. Gick upp och drack kaffe samt åt ett knäcke med ägg och utan smör i skön tystnad med båda spilivinkerna.

Idag ska jag hem och städa efter skolan, ta emot Dixie och tagga inför gaddningen imorgon!


Casper och jag i skolan igår. HAHA, min cam suger dock...


Nöjet på rasterna i skolan



Let us die young or let us live forever


Bättre bild på min smiley ♥


Köpte gardiner och en stjärna igår, sen hem och fixa till i köket.


There ain't no reason things are this way, it's how they always been and they intend to stay

Bara för att jag har så tråkiga läsare så skiter jag i frågestunden och fortsätter med tråkiga inlägg.

Sitter i klassrummet och väntar på att Casper ska komma tillbaka. Grymt tråkigt atm, röksugen är jag också för den delen. Det är inte så bra egentligen. Jag har nämligen satt upp ett mål till söndagen v.49, då ska jag vara rökfri. Jag satt och räknade på min ekonomi igår och jag kom fram till att jag gör av med 1710:- varje månad på cigg, och då har jag bara ca. 400:- över till annat. Ovärt? -Ja, och därför ska jag sluta röka. Ett lycka till skulle sitta fint.

Tack mammi <3

Fick precis en förtidig julklapp av mammi; ett par UGGs, äkta ofc, love 'em!
Det har varit lite väl kallt med Converse i snön, känner inte mina tår atm.
Iallafall, nu ska jag upp och fixa lite nödvändigheter, så som foundation osv, därefter → Mot Milla för att fira Casper ännu en gång idag!


Sådana fast ljusa och väldigt mycket mindre, haha! Varmt och mysigt.
Canada Goose plus Australia Uggs, min vinter är räddad! ♥

Förlåt för att jag tjatar, men jag saknar mitt långa hår så förfärligt mycket. Jag skulle ge allt för att få det nununu! :(



Grattis till kusinen!

Ikväll har jag jobbat, och jag har faktiskt utfört fysiskt arbete i stort sett hela tiden, mina ben är slutkörda nu haha! Jag kom nyss hem, åkte raka vägen till Moa och kikade på en film med henne och Tobbe. Filmen var faktiskt riktigt bra, slutet var däremot värdelöst om man är lika nyfiken som jag. Frozen hette filmen, ett litet tips såhär i vinterkylan!

Imorgon ska jag upp tidigt för att fira min kusin som fyller 16! Stort grattis till bästa Casper, love you. ♥

Ni har väl inte glömt frågestunden som är igång lite längre ner!?

Pretty awesome

Just nu sitter jag här, halvt nyvaken med en otroligt snygg morgonfrilla och väntar på att mammi ska komma hem med käk, Carolines mat, väldigt länge sedan så det ska bli gott faktiskt. Åker och jobbar om ungefär 2,5 timme, så behöver fixa mig snart också. Ha det göttans så hörs vi när jag kommer hem inatt!



Smiley ♥

Jag är så jävla glad!

Jag är nypiercad och så sjukt jvla nöjd. Detta kan ha varit det bästa jag någonsin gjort i hela mitt liv. Bilder kommer imorgon eller på söndag när jag har kamera plus sladden, till dess får ni nöja er med en ledtråd: den kommer stötas bort inom två månader och jag kommer då att behöva ta om den, dessutom är det en ring.

Jag kom nyss hem från Skärkind, och jag kan bara säga en sak: Aldrig att jag åker dit igen. No fence Anna, men jag hatar Skärkind! Helt ok trevligt för att inte ha druckit en droppe alkohol!
Nu lockar täcket, natti!

Nu äre dags för...



Fråga mig vad du vill så sätter jag ihop svaren på söndag.
Och jag vet hur många läsare jag har, så kom igen nu, lämna en fråga! Det måste ju finnas någonting ni vill veta?

Take me home and never leave me behind.





Därför kör vi en hiss och diss.



♥ Mys i vinterkylan. Det bästa som finns är att krypa ner i soffan/sängen och bara mysa framför en film med någon/några man verkligen tycker om. Söndagsmys måste nästan vara det som är mest värt. Avsluta veckan och samtidigt samla nya krafter till den kommande veckans utmaningar.

♥ Adrenalinkickar. Att bli riktigt rädd och bara fortsätta skrämma upp varandra. Att göra något busigt och bara springa som aldrig förr. Att utmana sig själv helt enkelt. Man känner en känsla som inte går att beskriva i ord, som att man skulle klara allting som sätter sig upp emot en. Härlig känsla, verkligen.

♥ Bra betyg. När man verkligen lagt ner sin själ i ett arbete i skolan och sedan får ett bra betyg måste vara bland det bästa som finns. Man får ett hopp och orkar prestera ännu mera på kommande uppgifter.
Kanske tycker jag såhär eftersom jag inte skött skolan och faktiskt har svårt att hitta koncentrationen. Det betyder så sjukt mycket för mig att verkligen komma igång och hitta kämparglöden och sedan bli tilldelad ett betyg som inte går att överträffa.

♥ Tända ljus. Speciellt i höst- och vintermörkret. Att ta ett bad, spela lugn musik och tända massa ljus i hela badrummet, komma ut i vardagsrummet med ljus överallt, åh grr, det är en så sjukt härlig känsla. Man blir helt lugn och mysig.



• Vintern. Jag hatar snö, jag hatar kyla, jag hatar blask, jag hatar mörker, jag hatar allt som har med vintern att göra. Jag vill bara somna om och vakna till våren igen. Usch.

• Att bo ensam. Det finns inget tråkigare än att bo helt ensam. Jag kan inte vara hemma utan Dixie eller någon go' vän, det går inte. Det blir långtråkigt och skrämmande. Dessutom känner jag mig ensammast i världen då, och jag vill inte vara ensam.

• Min ekonomi. Jag äger inte ett öre för tillfället, jag har nog aldrig varit såhär fattig och det är en hemsk känsla. När man inte ens har råd med en kaffe i skolan för 3kr, då är det illa. Haha!

• Spöken och andar. Ja, jag tror på det andliga, och jag är så förbannat rädd för det. Det händer så sjuka grejer runt mig ibland och jag kan inte fly ifrån det, när även mina vänner märker av det så äre inte inbillningar. Jag ryser bara jag tänker på det!


Jag saknar min macbook-cam, faktiskt

Det första jag gör när jag kommer hem till mammi är att gå till kylen och kika efter någonting gott, men aldrig finns det någonting. Jag tror att jag behöver flytta hem och styra upp här faktiskt.

Förut när jag skulle duscha hemma så sprutade det vatten överallt, milt chocktillstånd. Min dusch är alltså trasig nu, så dags att ringa Peo igen så han får komma och ordna det där. Skönt med hyresvärdar iallafall.



Dåliga, dåliga cam som man till och med måste printa från.

Ps. det blev ingen trip imorgon, istället väntar filmdag i skolan! ds.
Ps. 2. A åkte till Tyskland idag, jag vill också åka till Tyskland. ds.2.


Lite som händer

Imorgon åker jag kanske iväg till på lördag
Om sex dagar tatuerar jag mig
Strax efter det piercar jag mig, igen

Jag längtar som satan, fiiifän!

.

Hej, snart äre helg, hejdå.

Jag hoppas, jag hoppas, jag hoppas!

"bara-för-att-inlägg"



where did i go wrong, i lost a friend. The Fray- How to save a life, gammal men fortfarande lika fin.




Sitter för tillfället på lektion, vi borde snart ha en bensträckare tycker jag.
Var hemma igår och letade fram lite kläder som faktiskt inte är jag, men som kanske kan bli det. Jag älskar västen på bilderna ovan, iih.

Ronja, Moa och Tobbe sov hos mig inatt, och ikväll sover jag hemma hos mammi. Då ska jag även passa på att städa rummet, ska nämligen flytta hem till advent eller mitten av december.


Blandade bilder från 07, 08 och 09. Jag ångrar så förbannat mycket att jag förstörde alla bilder på mig själv, speciellt när alla orginalbilder är borta.






Någon förändring, hah?


22 november 2010

Idag var nog den mest tråkiga och minst intressanta skoldagen sedan vi började för två och en halv månad sen.
Två och en halv månad, 2½ månad, 2,5 månader. Helt galet vad kort tid, det känns som en evighet. Redan har jag hunnit tröttna på vissa personer i klassen och redan har jag sett hur fina människor det finns däribland.

I vilket fall som helst så hostar jag som en tok och kan inte äta annat än soppa. Hostmedicinen smakar skit och panodilen hemma är slut.
Just nu, i skrivande stund är jag hemma i huset och hälsar på lite. Fast så speciellt social är jag väl inte. Ronja sover hos mig inatt, vi hörs.

Ps. Det snöar och jag insåg nyligen att det snart är julafton. Mysigt!



Jag har världens bästa kusin!



Jag var pretty awesome när jag var en liten kicka, aight!?


Ca. 2,5år sen. Jag såg bättre ut förr, jag vet :(


Jag är sjuk, blir ni förvånade?

Jag är aldrig frisk. Såfort något går över, kommer nästa direkt därefter. Åkte och tog ett crp förut, plus att jag tittade till andningen osv. eftersom det har varit helt otroligt frustrerande att ens andas, speciellt idag. Jag var nästan säker på att jag hade åkt på lunginflammation, men det var bara ännu ett elakartat virus. Molipect (?), Strepsils, slemlösande/bakteridödande, neseril, panodil och marlboro fresh kommer vara mina bästa vänner i helgen.

Jag tänkte först sova hemma inatt, eller i helgen rättare sagt men jag fick en sjuklig hemlängtan (till lägenheten alltså) så mammi får köra mig dit senare, hihi. Jag sjukskriver mig imorgon, för i mitt skick kan jag verkligen inte jobba. Lite småtråkigt, men men..

Gud vilket tråkigt inlägg! Haha.

Attans.Vilken.Fail

Nu är jag ledsen Emmi. Hej.

Dagens musiktips:


And you can see my heart beating
You can see it through my chest
And I'm terrified but I'm not leaving
Know that I must must pass this test
So just pull the trigger

As my life flashes before my eyes
I'm wondering will I ever see another sunrise?
So many won't get the chance to say goodbye
But it's too late too pick up the value of my life


Rihanna – Russian Roulette

Ni blir bara fler och fler!

Jag undrar vad som gör min blogg intressant, eller vad det är som får er att stanna och följa det jag skriver. Uppdateringen har inte varit så bra, förlåt för det, hehe.

Igår hade jag över en timmes utvecklingssamtal, det gick över förväntan faktiskt. När jag kom hem läste jag att det stod "Städdag" i min almanacka så jag tog tag i disken och städade av lite, sen drog jag igång en film och mös med Dixie innan vi gick en långpromenad runt i Blacka.

Nu är jag i skolan och tänkte börja skriva lite om Tycho Brahe, vem det nu var.

"..Såhär i efterhand undrar jag varför jag inte gick till polisen. Då hade det kanske inte hänt. Jag hade kanske inte varit ensam, och jag hade kanske levt i harmoni nu. Det gör jag inte. Jag är inlåst, långt under marken där ingen kan hitta mig.."
Jag började på en ny text igår btw.


Uppgift: Deckare. Mysteriet i Getådalen

Det var en ruggig tisdagsmorgon i mitten av september. Vägarna var folktomma, vilket man kunde förstå. Det blåste kallt och regnet vräkte ner. Längst en landsväg kunde man se en och annan hundägare skynda förbi. En av dem var Janne med sin tax Uno.
Janne svängde av från landsvägen och styrde stegen mot Getådalen, en mörk och kuslig skog dit väldigt få valde att gå. Uno ryckte och slet i kopplet, han verkade orolig. Av ren nyfikenhet följde Janne Unos väg, ju närmre de kom, desto mer gnydde Uno. När de kom fram till en bro kunde Janne se vad det var som hade lockat Uno dit- en människokropp.

Efter några dagar fastställde polisutredarna att den unga killen som hittats död i Getådalen begått självmord, och la därför ner utredningen. Killen kunde inte identifieras eller knytas till någon saknad person i länet så rykten började röra sig runt i landet.
En kvinna i Kalmar som hade anmält sin son försvunnen sedan tio dagar fick höra det och bad att få identifiera kroppen.
Mikael Bergqvist, 21 år. Född och uppvuxen hos sin mor, Annicka Bergqvist, i en lägenhet i Kalmar.
Annicka försökte få polisen att ta upp fallet med sin döde son, men utan resultat.
Hon kunde inte få sig till att förstå varför hennes son någonsin skulle ta sitt liv. Han var alltid glad och levde livet till fullo. Han hade en flickvän, Lisa Ringdahl, och tillsammans hade de planer på att flytta ihop så småningom. Lisa kunde heller inte förstå vad som skulle kunnat gå så fel att han valde den utvägen. Någonting stämde uppenbarligen inte, ändå såg polisen inte anledning nog till att ta upp fallet med Mikael Bergqvist på nytt.

I en unken källare i Norrköping satt två privatdetektiver, Bosse och Linda. De arbetade på att ett trist fall om en blottare som trakasserat en äldre dam i snart två månader. Bosse suckar och Linda instämmer. Än så länge har de inte fått något intressant fall att lösa och de är nära på att ge upp hoppet om sin lilla byrå.
Plötsligt ringer telefonen, vilket får dem att rycka till. Bosse slänger sig snabbt över den och Linda stirrar intensivt på honom. När han lagt på är Linda snabb med att fråga vad det handlade om. Bosse skiner upp. Vi har ett fall Linda, säger han uppjagat, ett riktigt fall!
Nästa dag kliver Annicka in genom dörren i den lilla källaren. Hon förklarar upprivet om sonens plötsliga försvinnande, död och polisens nonchalanta nekande. Bosse nickar menande och antecknar vartenda ord Annicka säger, medan Linda ställer följdfrågor.
Senare samma dag ringer Linda till polisen och ber att få tillgång till alla papper, bilder och polisens egen utredning. Polischefen lovar att faxa allt material, skrattar hånande och avslutar samtalet med att otrevligt önska dem lycka till.
Bosse och Linda spånar igenom polisens utredning, vilken inte är lång alls, sedan åker de ut till Getådalen för att titta närmare på platsen där Janne några veckor tidigare fann Mikaels kropp.

Polisen hade genomsökt hela dödsplatsen, men kunde de ha missat någon enstaka detalj som kunde vara till hjälp att lösa gåtan? Linda funderar, blickar runt sig och funderar ytterligare en stund innan hon bestämmer sig för att finkamma området runt omkring.
Hon går några steg uppåt i skogen som slutligen blir flera meter från dödsplatsen. Mitt på stigen ligger en stor sten som inte ser ut att höra hemma där. Hon lyfter upp den och vänder på den- det syntes ytterst svagt, men hon kunde konstatera att det var intorkat blod.
Lindas tankar far runt i huvudet på henne. Hon ropar på Bosse som snabbt skyndar dit.
Kanske var det inte självmord Bosse, säger Linda, tror du att Mikael kan ha blivit mördad?
Bosse ser inte alls förvånad ut, han nickar och ser sig omkring innan han går tillbaka till platsen där Mikael hittats död.

Tillbaka i källaren ringer de Annicka och berättar om vad de hittat i Getådalen. De ber om namnen på Mikaels närmsta vänner och avslutar sedan samtalet.
När de fått fram adresserna till fem uppgivna namn åker de iväg för att höra vad de har att säga angående Mikaels död.
Alla fem är chockade och upprörda, men en av dem, Simon Andersson, verkar ha någonting som nöter inom sig. Bosse ber honom vänligt att följa med till byrån, och Simon följer med utan att protestera.
Linda tar på sig den känsliga uppgiften att prata med honom. Simon mumlar någonting i stil med att Mikael träffade några konstiga typer och att han hade varit väldigt frånvarande den sista tiden. Tårar börjar tränga sig utmed Simons ögon, han är snabb med att torka ögonen torra och ta ett djupt andetag.
Han berättar att Mikael hade kommit förbi dagen innan hans försvinnande, och hetsat över en sekt han skulle ingå. Mikael hade även nämnt några namn, men Simon kunde inte minnas vilka. Han hade i alla fall inte hört talas om dem innan. Simons kinder är dränkta i tårar nu, han orkar inte längre torka bort dem.
Linda avslutar och tackar honom för hjälpen. Hon ber honom att höra av sig om han kommer på namnen, och Simon lovar att han ska det.

forts. följer antagligen inte.
Emelie Carlsson 2010

Tänkte om ni ville ha något att läsa. Haha!

grrr <3


Hur kan rubriker vara så svårt!?

Inatt sov jag bara en halvtimme-timme. Druckit två Powerking och försöker hålla mig vaken. Övertrött kallas det jag är atm. BTK till Dino, fu, typ.
Nu ska vi tydligen fortsätta med "jag-vet-inte-vad" vilket är lika med Medicinmannen för min del, hihi. Ae, men grymt sugen faktiskt.

Ni läsare ökar för varje dag. Haha jag är kändiZzZzZ!? Men det är trevligt. Ni borde kommentera lite också, det uppskattas till tusen.




Läsarfråga plus tips

Jag har skrivit mål som jag ska uppnå under min livstid. 21 fina mål som många anser ologiska hänger nu på mitt kylskåp hemma. Det är viktigt med mål för att veta vad man vill uppnå och hur man ska gå till väga för att uppnå dem. Detta kan ju faktiskt vara ett tips till er; skriv egna mål och sätt upp på en plats där ni ser dem.


Tack för att du finns pappa ♥

Jag är så trött, så himla trött. Jag verkligen känner att jag börjar bli riktigt sjuk nu. Halsen svider varje gång jag sväljer och näsan är så täppt att jag knappt kan andas. Ingen matlust har jag heller, men det är inget jag lider av, haha.

Jag har nog aldrig varit så off som jag var igår. Moa, Tobbe och Ronja var hos mig. Vi lagade mat, spelade kort och kikade på film. Dock försvann jag in i köksskåpens vitgula färg och bara stirrade, hela kvällen och natten.

Idag är det farsdag så jag är hemma och har nyligen fikat med pappsen och mina syskon. När mammi kommer hem ska jag och min saknade bebis åka hem och bara ta det lugnt och mysa en massa. Som jag saknat henne. Som jag saknat fint sällskap, och någon att ta långa tysta promenader med.


Den enda jag aldrig släpper från min sida, aldrig sviker jag dig, min älskling.

God morgon!

Nu är jag vaken efter att ha sovit sen åtta imorse ungefär. Skönt.
Idag blir det lite mys med Moa, Tobbe och Ronja tror jag. Dessutom ska jag droga energidryck hela dagen. Grr.
Men nu ska jag ta min morgoncigg, ciao!

Kommentarsvar



Svar:
Hej "vem vet" :)
Det skulle vara kul att veta vem du faktiskt är, iallafall ett namn. Haha!
Men iallafall, ja, det är jag som skrivit det. Det värmer att få sådana här kommentarer när det gäller sådant man är intresserad av. Tack så jättemycket! ♥

Länk till texten:
http://emelievictoriaa.blogg.se/2010/april/novell-den-kunde-blivit-mycket-battre-men-a.html#comment

En provtext skriven för någon månad sedan. Jag var trött och den blev fail

Att natten ter sig annorlunda gentemot dagen är det inget tvivel om. Dock kan det ses ur olika perspektiv beroende på vem du frågar.
Natten är skrämmande, liksom mörkret och månen, medan dagen är tilltalande och solen lockande.
Skulle du fråga mig när jag trivs som bäst skulle du få svaret ”jag vet inte”
Dagen skrämmer mig inte, det är nattens mörka, dystra våld mot dagen som gör det. Natten är däremot min fristad. Jag kan koppla av och låta tankarna flöda, som nu. Då dagen nalkas försvinner jag in i mitt skal för att samla krafter tills mörkret återigen anfaller mig.
Jag trivs på natten, men mörkret skrämmer livet ur mig. Speciellt när jag är ensam. Det kanske inte är mörkret, det kanske är min bittra ensamhet som får mig att falla in i glömska och tvivel angående livet. Att bli rädd för att ta mig igenom ännu en dag.
Lever jag?
Jag är känslokall och ser gärna människor hålla mig hårt medan jag sakta sliter mig loss. Jag njuter av känslan då jag känner mig älskad, men att älska är en hemsk tanke som gärna får försvinna.
Jag lever. Jag känner.
Jag avskyr tanken på att såra människor med flit då de kämpar med att hålla den sista lågan av min närhet i liv medan jag backar långt därifrån. Jag hatar att vara älskad när jag vet att jag aldrig kommer kunna älska tillbaka. Aldrig någonsin.
Jag är feg. En ynklig stackare som lever på andras känslor, och sakta rasar inombords.

© Emmi 2010


Nattinlägg, rubrik 2

Ikväll har jag jobbat. Jag missade skolan då jag vaknade klockan två. Jag hade överenergi på jobbet. Kunderna var glada. Jag var glad. Men allra gladast var Jani skulle jag tro.
En dam kom in och bad att få en dubbeltriss för 50kr. Självklart sa jag och hon valde nummer tre. Hon stirrade länge på den innan hon betalade. Lycka till sa jag vänligt. Hon flinade och gick. Utan sin lott. Jag ropade, men nej tack sa hon och kutade ut. Vi, jag, Jani och hans vän, skrapade den istället. Ingen vinst. Var hon synsk!?
Nu ska jag röka och jag kan meddela er om att jag är hemma hos mammi. Pappa, Danny och en godispåse är kvällens sällskap.

Rubrik 1

Jag har kommit försent varenda lektion idag, mongotider som ändras eller någe galet hela tiden.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, jag är så trött så att jag inte ens kan tänka klart. Det blev nämligen ingen direkt sömn inatt, åkte på en liten spännande roadtrip mitt i natten, haha!
Till råga på allt så glömde jag mitt headset hemma, så jag kan inte försvinna in i min egen lilla värld heller. Tvingas sitta här och lyssna på allt prat om diameter hit och pi dit, det gånger det minus det. Allt snurrar runt, runt och jag har tappat min kula till piercingen i läppen, fasen! Det var den sista jag hade.

Jag har kommit på min andra tatuering och den kommer bli grym, grr!


i could spread my wings and fly like a bird, i could shine like a star and light up the world



You cant escape

I helgen var jag på maskeradfest i Klippan, vilket ni kan se på bilderna i inlägget nedan. Jag var Pelle Svanslös, hah, inte ok. Dock är jag inte så mycket för att festa med massa folk man knappt känner och dricka mig full osv. så jag drog hem redan vid elva och tittade på Twilight, tog ett bad med massa ljus och ett glas vin. Hejhå vilken lördag.
Den 1 december ska jag tatuera mig, grr. Och snart är det julafton. Jag hoppas att planerna om nyår inte rubbas nu, jisses vad kul!



Börja leva, eller börja dö.





RSS 2.0