Måndag och andra dagar

Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har inte haft någon inspiration till att skriva faktiskt, så ni får ta lite hänsyn till det.
Vad har jag då haft för mig? - Ingenting?
Jag har jobbat, partat och njutit av solen, kort och gott vilket räcker för mig.
Jag ska in till stan vid tio-elva imorgon för att jobba i någon timme eller två, efter det blir det en runda på stan om inte solen steker för då ska jag hem och sola såklart. Senare på kvällen kommer Moa och sover hos mig.
Ni kan nog räkna med dålig uppdatering tills jag har skaffat inspiration åt bloggen. Ni får ha det dyyyyyngnice så hörs vi snart igen! ♥





Morsdag, jag älskar mammi ♥

Idag var det morsdag så ni som har missat det har 10 minuter på er att gratta eran mamma.
Mina syskon tvingade upp mig vid nio för att göra frukost på sängen åt mamma, då fick hon även några presenter, och sedan gick vi ut på gräsmattan och mumsade i oss daimtårta.
När mammi kom hem från mormor var hon på krigsstigen så jag har hållit mig undan fram till nu, inte ok haha!

Nudlar på g

Jag är hungrig och fick precis igång spisen, nu äre nudlar på g! Heidi är i skolan men kommer nog hem snart. Åker hem vid åtta ikväll. Nu bubblar vattnet snart över, måste ta det! Hörs sen!

Hej från Vadstena

Sitter på internatet hos Heidi i Vadstena och väntar på att Heidi ska komma hem. Börjar bli rastlös nu efter att ha fått underhålla mig själv i fyra timmar, haha. Jag skulle gå till Österssons (?!) förut, men eftersom jag inte hittar här fick jag skjuts av en av volvoraggarna dit, men på hemvägen gick jag vilse, HAHA fail. Hittade iallafall tillbaka sen och fick min mat. Sen tog jag en dusch och efter det har jag inte gjort så mycket mer än datorn och rökt tusen gånger. Snart ska vi ut för Heidi kom nu, woho hej!

Grattis Kenny!

Idag fyller en av mina bästa vänner 17 år, nämligen KeNNii, RiMB0, eller som man kanske ska säga, KENNY, så ett stort grattis till honom!
Igår skulle jag och Moa ha åkt till Heidi vid sju för att fixa oss och åka till P-äng. (Ett "känt" gammalt partyställe i Skärblacka) Dock fastnade vi ute med Robin, Tobbe, Martinsson och pappsen. Så satt vi och pratade med dem i ca. 2 timmar. När vi hade fått hundra sms från olika personer som undrade vart vi var, åkte vi bort till Heidi där det var lite partaj. Så satt och sjöng med i låtar med Gisela och hade det allmänt trevligt. Vid tolv åkte vi till P-äng och träffade massa fulla ungar, där blev vi kvar ett bra tag innan jag åkte hem och sov.
Nu ska jag snart åka och jobba, men först blir det thaikäk med bästa Heidi!

Fullspäckad dag

*Puuuh* äntligen får jag lägga mig ner och koppla av framför OC! Nejdå, dagen har varit riktigt fin. Först Linköping med mormor där vi åt på restaurang och gjorde lite inköp och mormor var så himla glad för att jag frågade om hon ville umgås lite med mig, hihi. Väl hemma drog jag vidare till mårn med Linnéa (mårn är en badplats här i Skärblacka/Ljusfors) där var Nicke, Robin, Markus, Bobby, Thato, Valle, Felicia, Sara och Cassandra. När dem grillat och badat lite drog jag hem och blev hämtad av Albert som precis fått körkort (GRATTIS IGEN!!) så åkte vi runt lite och pratade.
Imorgon ska jag upp tidigt för att fixa massor med Moas present (kan tyvärr inte säga vad det är för hon kikar in här ibland) och sen kommer Moa till mig på eftermiddagen/kvällen så ska vi bara chilla lite hos mig tror jag!

God morgon


Vaknade tidigt idag, redan vid tio. Idag prövade jag något helt nytt, jag tycker inte om frukost, dvs yoghurt, flingor, bröd osv så jag gjorde en omelett med tomater, champinjoner och fetaost. Dock var det ingenting för mig, konstig smak, eheh..
Inatt när jag låg och kollade på OC var det någon/något som lös upp utanför mitt fönster så jag blev livrädd och sprang upp till mammi och sov där, HAHA! :(
Vid tolv-ett ska jag till Linköping med mormor och shoppa loss. Nejdå, men ska kolla efter en present åt min bästis, aaaw. Och det kan vara trevligt att umgås lite med min gamle mormor för en gångs skull.
Nu måste jag platta mitt hår, plattade det inte efter jag duschat, utan jag satte bara upp det i en bulle så det är krull och står åt alla håll. Inte ok.

Trött och ont i magen

Ensam hemma, vad gör man?
Jag vaknade av att mammi ringde vid halv två och sa åt mig att dra ur modemet och telefonen, så det var bara att stiga upp, fixa det och gå ut med hundarna. När jag var klar med det fastnade jag framför tvn där Edward Scissorhands visades. Jag har aldrig sett den men mina vänner har rekommenderat den ett flertal gånger. Jisses vad bra den var, men ack så hemsk. Jag blev så arg på alla som ljög och var elaka mot lilla Edward. Verkligen en film att rekommendera!
Jag har precis käkat i hopp att min dumma mage ska ge sig, jag har haft ont i flera dagar, men mat hjälpte icke.. Så jag ska väl bänka mig i soffan, proppa i mig några panodil och se om det är något bra på MTV.

Tankar kring mitt liv

Jag har legat och tänkt lite ett tag nu. Eller ganska mycket faktiskt. Dock har jag nog blivit mer vilseledd än klok av det. Jag har inte en aning om vad jag ska göra med mitt liv. Just nu är det ganska mörkt faktiskt. Jag går inte i skolan och jag har ingen skola att gå till efter sommaren som snart är här. Vem säger att jag kommer ha ett jobb i höst, bara för att jag har det nu? Jag kommer bara gå här, strosa runt i cirklar medan mina vänner blir vuxna och tar studenten. Jag själv är rädd för att bli vuxen. Kanske är det därför jag gör dessa förhastade val, i hopp om att vara barn ett tag till. Jag är också rädd för att förlora människor, därför låter jag sällan människor komma nära mig. Och märker jag att någon är nära att gå, försvinner jag innan. För att inte bli sårad.
Jag börjar så gott som aldrig att prata med någon. Kanske för att jag är rädd för att den inte vill vara en del av samtalet. Jag tycker heller inte att jag själv har något intressant att dela med mig utav, därför låter jag bli.
I det stora hela är jag nog en ganska tråkig och dyster person. Men jag kan nästan garantera att det bara är ytan. Men vad vet jag egentligen?

Rökning.

Jag har börjat få ångest över min rökning. Jag vill verkligen sluta röka, allt är så negativt med mig som rökare.
T.ex:
• Har jag inte cigg är jag sur och får utbrott över allting, om jag inte väljer att stanna i sängen och sova.
• Håret har blivit glanslöst och blir lätt äckligt.
• Jag får typ ingen färg i ansiktet när jag solar.
• Naglarna blir gula och fula.
• Man stinker. Både andedräkt, fingrar och allmänt.
• Pengarna försvinner direkt.
• Tänderna blir äckliga.
• Immunförsvaret försämras.
Nu är det sommar och det bästa som finns är att sitta vid en eld med kompisar på kvällarna och grilla, och för det sociala tänder man en cigg och bara njuter. Jag ska sluta röka, när sommaren är slut. Hejar mina läsare på mig då? Hihi.





18 maj 2010

God morgon, god eftermiddag, god kväll, vad ni behagar.
För mig är det iallafall god morgon, vaknade för en timme sen ungefär och har bara legat i sängen sen dess.
Jag funderar på att dra mig mot Blacka, eller be mammi färga mitt hår. Jag vill ha som Marissa i säsong 3, långt och ljust. Sjukt snyggt.
Igår var jag i stan med min kära mor, köpte en skitsnygg väska som är lite större än den jag köpte förra veckan så den blir perfekt till i sommar om man ska åka och bada/festa osv.
Snygg min, hahah. Bästa Jesper bakom iallafall! :)
Bilden togs för någon vecka sen när det var jätteskönt
ute, jag kan inte släppa min gås/hundjacka, ehheh.

Minneskonsert 2010

I lilla, lilla Skärblacka är det varje år en tillställning vid Folkets hus (lördagen som är närmast den 11e), en minneskonsert för att hedra Bob Marley. I år var det den 30e minneskonserten och det måste ha varit rekord med folk. Mammi sa att det var runt 5000pers där, vilket mycket väl kan stämma. Iallafall så spelade bland annat Kalle Baah, Syster Sol och Kapten Röd. Jag var där med fina vänner, drack cider och njöt av solen. För även vädret måste varit årets rekord. Verkligen en kanondag, ni borde komma nästa år!

Tjulululu!

Hej, jag är skapligt besviken just nu. Jag vill fly landet och inte komma tillbaka på länge.
Iallafall. Heidi drog nyss hem, hon var här och mös med mig lite framför tvn och på altan. Innan det såg jag på tv med mammi.
Mina inlägg suger lika mycket som min uppdatering. Nu ska jag drömma mig bort till Orange County, och önska att jag såg ut som Marissa. (Mischa Barton) Ni får bilder och "fakta" från minnes imorgon. God natt.

Slappdag med synd.

Hej på er!
Jag ligger i soffan och kollar på MTV- Brooke knows best. Käkade nyss pizza, så blir det när mammi jobbar, haha.
Som det ser ut just nu är det soffan som kommer vara min bästa vän hela kvällen, det låter ganska bra faktiskt.
På torsdag ska jag träffa en gammal vän, ni får reda på vem det är då. Och på lördag äre äntligen dags för Minneskonserten i Skärblacka. OM jag längtar? - AJEMEN! Ska gå dit med Moa, dricka öl och bara ha det awesome. Hoppas på bra väder och massa fina vänner.
Nu ska jag fortsätta slappa i soffan, vi hörs!

Am I surprised.. or not?

Dagen i ära slutade riktigt bra. Det blev chillhäng vid skolan med de bästa, dvs Ronja, Jesper, JeppeK, Nicke och (ett litet tag) Kenny, Ponta, Theo och Albin. Det blev lite 21:an basket, sms-spam, iste och en drös med bilder som ni kommer få se imorgon.
Nu ska jag fortsätta titta på OC och vara förvånad (eller inte förvånad..).
Jag är inne på sista skivan av säsong2 nu, så bäst att Tobbe skyndar sig med säsong3 för den här veckan ska jag ha tillbaka den, mohaha. God natt!!!

Seg dag

Hej hej, hemsk mycket hej.
Jag vill börja med att säga att jag saknar Emelie också.
Idag vaknade jag ganska sent, vaknade upp ur en mardröm, ush.
Jag har inte en aning om vad jag ska göra idag faktiskt. Ikväll ska jag iallafall se film med mammi, men det är ju några timmar kvar tills det är kväll. Vädret är inte på topp idag heller så jag kanske kör på en OC-dag. Det låter bra, så gör jag.
Hoppas att ni får en awesome dag, hej!

Varför har du stannat i en dröm som tagit slut?

Det blev ingen fest ikväll ändå. Istället åkte jag, Moa och Tobbe och hyrde film och köpte choklad + läsk (inte jag då) på Kungsvideo och hade myskväll hemma hos Moa.
Nu lyssnar jag på Nordman och tänker och grubblar. Ska dra på lite OC och glo på det. Ser om det för typ 10e gången, haha.
Jag saknar Heidi och Becca. ♥

Partysöndag

Dunkar Nordman, som vanligt, och gör mig iordning. Ikväll blire fest med Johanna! Jag vet att det är söndag, men spontana saker är alltid kalas. Så nu ska jag fortsätta locka mitt hår och sjunga högt och hemskt till Nordman, haha!
Ha en kanon söndagkväll för det ska jag ha.

Varför har du stannat i en dröm som tagit slut? Jag minns dig när du levde, i varje minut. För du visste vad du ville och du gjorde vad du sa. Men säg mig vad vill du idag?

Lyssnar på Nordman och gör mig iordning för att åka och jobba i 7 timmar.
Igår blev jag dundernöjd med mitt hår, men alla vet ju att det aldrig blir lika bra som första gången.
Och till vilken nytta fixade jag håret igår då? Åkte bil utan rutor, flög som en vante och skrattade så man grät. Helt galet. Dock var jag pepp på party, med tanke på att jag då jobbar idag så helgen är ju i stort sett redan över för min del.
Innan jag åkte till Vånga gick jag en sväng på stan och fikade med bästa mammi. Köpte en väska, skinnjacka och en bh. Dagen innan det var jag i Linköping med mammi, och då blev inköpet ett par tillfälliga skor (väntar på mina converse), Bruno Banani-parfym, ett linne och en tröja, och till sist strumpor. Ni får bild den dag jag orkar fota det.

God morgon!

Ganska härligt att vakna självmant klockan 8 på morgonen när jag inte lyckades somna förrän runt 4 då det började bli ljust ute. Det var iallafall ingen idé att ens försöka somna om igen för nu äre en timme kvar till jag ska till Linköping med mammi och shoppa upp mina p&l pengar. Ja, ni läste rätt. Jag ska inte till p&l längre, trots att jag så gärna vill. Det var bäst såhär i guess. Det blir Öland roots med min bästa istället! ♥
Nu ska jag städa rummet lite, det ser ut som ett bombnedslag och min städtant aka mammi kommer inte städa det klockan nio på morgonen. Dags att röja som atten!

Desperata hemmafruar

Jag sitter bänkad i soffan och tittar på Desperata hemmafruar just nu.
Idag har jag inte gjort någonting, vaknade för sent och satte mig vid datorn där jag suttit i stort sett hela dagen.
Vid sex hämtade jag Kenny så han kunde köpa cigg åt mig. Coolt att jag är moppeflicka igen. Aeeee.. känner mig så fjantig när jag åker runt på moppe, 95orna får ju moppe i år.. Haha! Men jag måste ju ta mig någonstans, nästa år blir det bil så jag står nog ut en sommar. Plus att det faktiskt är skönt att kunna ta sig vart man vill, när man vill. Och att ha en moppe värd 20.000 betyder ju lite klirr i kassan när jag säljer den sen, right? :))
Aja, slå på femman nu så hinner ni se 20min iallafall!

3/5-10

God morgon, eller nej förresten.. god eftermiddag!
Jag vaknade för en timme sen ungefär, men är fortfarande galet trött. Jag födelsedags-fikade nyss med min familj och om en liten stund ska jag åka till Blacka med mammi.
Min lillebror Linus fyller 8 år idag. Galet vad fort tiden går, det var ju inte länge sen han gick på dagis den rackarn. Trots att han inte läser min blogg så skriver vi ett litet grattis till honom här. Eller litet förresten?

Jag var inte alls trött så jag bestämde mig för att gå ut och röka, och se vilken timing när jag hann greppa tag i pappsen när han var påväg att lägga sig. Så nu har jag suttit ute och pratat med honom i en timme. Samtalet började med festivaler och slutade med delfiner och babianer (HAHA?) Kände mig som ett barn när jag satt och frågade massa om farliga djur och sa "men har du aldrig sett djungelboken eller?!" när han påstod att människor inte lever med tigrar. Han ändrade sig sen, Emmi 16 år vs pappsen 39 år. Hejaheja ungefär! eller..?
Aja nu ska jag sova, och drömma om att jag blir räddad av en delfin. (jag ska dock inte upptäcka att det är en haj sen, då kommer jag vakna med tårar) GOD NATT!

(OBS! Gammal bild!!!)
Jag tänkte ta upp att jag ville flytta igen, men ändrade mig direkt
när jag kom på hur mycket jag saknade mina föräldrar senast.
Här ser ni en tös som är helt beroende av sina föräldrar! Love them ♥

Hej

Jag har varken haft tid eller lust att blogga idag som ni kanske har märkt.
Dagen började med att jag vaknade 45minuter innan släkten kom hit. Sen kom Heidi och Jasmine förbi efter kalaset. Då drog vi bort till Moa där jag hämtade min moppe (som jag nu fått tillbaka från verkstan!!) och så snackade vi lite och sådär. Väl hemma räknade jag lite på min ekonomi, tid och sådär, vi tar det en annan dag!
Nu ligger jag äntligen i sängen så ska bara läsa några bloggar till innan jag ska sova. Skola imorgon klockan ett, härligt.. eh nej.

första maj tjugohundratio

God kväll mina fina läsare.
Jag ska alldeles strax krypa ner och sova så gott men först tänkte jag berätta om min klantiga dag.
Jag jobbade ju som ni vet, då råkade jag självklart ha ut en bytta med majsbollar. Ja, bollar självklart, så dem rullade iväg överallt och Micke skrattade och pekade på mig inför alla kunder. Ytterst pinsamt, men jaja tänkte jag och fixade det. Då lyckas jag välta 8 colaflaskor framför min nya chef, HAHA! Jaja tänkte jag igen, nu ska jag ändå hem om 10min. När pappa kom och hämtade mig glömde jag mina cigg så Micke fick ta dem. Synd bara att jag precis hade köpt paketet..
Jag var galet orolig för att åka karusell sen, med tanke på det som redan hänt. Men jag gjorde det iallafall, och jag älskar verkligen pirret i magen och skräcktanken "tänk om.."
Detta får mig att längta till i sommar då jag ska till Grönan med Moa, Robin, Tobbe, Mogge, min familj + massa fler! Då jvlar blire Insane, Fritt Fall och Extreme för fulla muggar!

valborg!

Dagen efter, hejhej! Hur mår ni? Jag mår prima, inte ens lite bakis, wonderful!
Igår var det ju, som alla vet, Valborg! Jag började min kväll med en Smirnoff ice hos min bästa med lite käk och sådär. Sen stressade vi iväg till Vånga där festen var och ciderna knäpptes. Det blev en mycket lyckad kväll, bortsett från att vissa kanske blev lite för fulla, haha. Jag hade iallafall kul hela kvällen. Framåt ett-två var vi helt plötsligt långt in i skogarna på efterfest. Dock stannade jag inte så länge, Cornis hämtade oss och körde hem mig.
Jag tog tyvärr inga bilder, men Viktor trodde att han var paparazzi (stavning?) och sprang runt och fotade alla. Jag vill inte ens veta hur bilderna på mig ser ut. Ni får iallafall se lite bilder så fort han lägger upp dem på FB och jag har hunnit tagga av mig. Haha!
Ikväll ska jag jobba så det är dags att börja fixa sig nu tror jag. Vad som händer efteråt får vi se.

RSS 2.0