Chill

Hej på er! Igår var det lite chill hos mig, det var lite segt men trevligt. Emelie, Moa, Ronja, Becca, Kenny, Nicke, Nicke, David, och Heidi kom hit. Just nu är jag med Emelie och Moa, vi åt nyss frukost och så. Ikväll ska jag ut och äta med mamma och pappa. Nu vet ni att jag lever så nu orkar jag inte skriva mer mobilblogg, haha. Vi hörs snart.

Hej, jag lever- inlägg 6

Hej på er! Mår ni bra? Det var länge sen ni hörde av mig, eller hur? Som jag saknat att skriva, mobilblogga gick inte på min mobil nu när jag fått tillbaka den så jag vet inte hur jag ska lösa detta just nu.. Ni får stå ut med den dåliga uppdateringen, tyvärr. Och förändringen osv kommer dröja lite som ni kanske förstår. Men nu ska ni få en förklaring till varför det har varit så dåligt med inlägg!
• Det är så att jag har flyttat till en lägenhet i Skärblacka, och jag har inget internet där än. Det är rätt segt utan internet och vet ni vad? Tvn har gått i strejk mot mig också! Det går inte byta kanal utan att tvn slocknar och sänker/höjer man så stängs ljudet av varannan minut, helt galet!


Anyway, that's it, men idag blir det ordentligt med påfyllning här eftersom jag är i skolan. Ni får stå ut med flera inlägg på dagen och inga på kvällen tills jag löst detta..

Hej jag lever, inlägg 5

Dagen efter, hejhej!

Gårkvällen spenderades hemma hos mig med Moa, Kenny och Nicke. Vodkan var galen, haha mer säger jag inte..
Vaknade upp imorse kl 7.30 brevid Moa, då gick jag upp och plockade undan lite tills magen inte tillät mer så jag blev tvungen att lägga mig ner och sova i ytterligare en timme. Resten av dagen har bara varit slapp framför tvn, innan vi åkte till Kimstad. Nu är jag hemma och ska se I en annan del av Köping och Johan Falk med mammi, mysig söndag! ♥


Borttagen namnsdag!

Ja, idag är det egentligen min namnsdag, men dem tog bort mitt namn. Men mamma och mormor håller fast vid det så idag fick jag en plattång av mamma, en sådandär dyngbra frisörplattång och så ska jag få en present av mormor också!
Iallafall, Moa åkte nyss hem för att äta och jag är barnvakt. Jag ska träffa Moa ikväll igen, ytterst trevligt. Och som jag sa igår, idag ska jag göra en sak, gosh vad jag längtar till ikväll! 

Naturgodis och päronjuice

God kväll!
Jag kom nyss hem från ICA så nu sitter jag och gottar mig med naturgodis och päronjuice. Dock hade dem ingenting att välja mellan på ICA, några få sorters naturgodis, mest nötter.. Inte ok!
Om ett tag kanske Moa kommer hit, jag vet inte vad vi ska göra, jag är på ganska dåligt humör och väldigt trött så jag kommer inte orka dra iväg på någon fest eller liknande och jag kanske inte är världens roligaste att umgås med just nu pga mitt humör.. Dessutom har jag mycket att göra för imorgon ska jag göra en sak, kan ni gissa vad?! Hihi

Hej, jag lever- inlägg 4

Även denna gång sitter jag i källaren, just nu i väntan på att Emelie ska sluta så jag kan möta upp henne sen åka hem. Jag är galet trött, men jag lär piggna till lite sen tror jag eftersom jag ska umgås med Moa ikväll. Men mitt batteri dör alldeles strax och jag glömde min laddare hemma, så jag får avrunda här nu. Frågan är bara vad jag ska göra utan dator i 50min.. Det är värt att lista ut, jag hatar att vänta utan något att göra, haha!

Lunch

God morgon!
Jag sitter i källaren i skolan och väntar på Linda, vi ska nämligen gå upp till Pappa Grappa och äta lunch, det var potatis, som vanligt..
Idag åkte jag in till stan redan vid 10 för att möta upp Heidi och fika, självklart en chailatte! Sen sa jag hej då till henne för om några timmar åker hon till Spanien! Nej, jag är inte avundsjuk, inte alls! Haha..

Snart blir det träning med Emelie!


Emmis tips, 3,5 av 5 noter

 

Hej, jag lever- inlägg 3

Vi försov oss imorse, jag och Moa.
Vi tog ett senare tåg in, vilket inte gjorde mig något.
Vi sitter i skolan, jag och Linda.
Vi ska ha matte, stylist0912A.
Jag hatar matte, det gör nog många andra med.
Vi ska träna efter skolan, jag och Emelie.
Det ska bli nice, jag ska få min kropp att svida, ajemen!

Älskade mysmos

Blir kvar här över natta, imorgon drar flickan med mig till skolan redan kl 7.25 , inte ok! Eller jo, bara för att det är Moa dårå..
Ikväll har det blivit några skrattattacker sådär, och aeae hon är galen! Men nu är jag seg och osocial känner jag så det är väl dags att stänga ner här, ta en nattcigg och se en film sen sova. Ska ju trots allt upp tidigt imorgon.
 God natt på er!

Jag har tråkigt och vill hoppa in i duschen men orken finns ej


"Hej fjortispics" men ibland får man vara det också.. tror jag!

Hej, jag lever- inlägg 2

Igår somnade jag ganska tidigt och ändå var jag sjukt trött imorse.. Efter mycket om och men kom jag upp ur sängen men det dröjde inte mer än någon minut att inse att det inte blev någon skola idag. Det gör dock ingenting, hade bara en lektion idag iallafall, det kan jag lika gärna plugga hemma. 
Det blåser galet mycket ute, nästan så mycket att jag överväger att stanna inne, men bara nästan för jag är lite smått röksugen sådär.

forever young, i want to be forever young

Jag har tänkt lite, eller en låt har tänkt åt mig. Det räcker med att säga rubrikens mening, i want to be forever young. Den unga kärleken och den fria känslan att kunna göra vad jag vill. Jag vill kunna testa mina gränser, upptäcka saker och göra spontana saker. Jag vet mycket väl att jag skulle kunna göra detta även när jag är vuxen, men problemet är att jag skulle ses som omogen då.
Jag vill kunna sova bort mina dagar, jag vill kunna vara vaken hela nätterna, jag vill kunna göra detta när och hur jag vill. Jag vill inte se min kropp rynkas och tyna bort i tidens rus. Jag vill inte sitta och skriva mitt testamente då jag vet att det är dags att grävas ner. Jag vill leva som ung, så jag citerar ännu en mening från denna låt, "Let us die young or let us live forever" Det kan ju inte bara vara jag som låter denna låt gå rakt in i hjärtat med en text som sätter sig på repeat i tankesystemet?


Extra fint när en OC-video gjorts med denna låt!
The OC tillhör ju trots allt min ungdom, dock kommer det alltid tillhöra mitt liv.

Hej jag lever- inlägg 1

Jag kan inte hålla mig borta från bloggen, så jag måste slänga in ett inlägg hihi!

God morgon på er!
När jag vaknade imorse hade jag dem där dumma omedvetna tankarna- "jag ska söka om, jag behöver inte gå till skolan" och "äsh vi har styling, palla"
What am i talking about?! För det första, jag ska inte söka om, jag orkar inte det.. och för det andra så måste jag gå på stylinglektionerna. Jag är nog ganska galen när jag halvsover. Och när klockan var 8 så tänkte jag att klockan fortfarande var 6, hmm..

Anyway, jag ska till skolan, det blir efter lunch för hur nödvändigt är det att rusa in på stylingen och sätta sig i massagestolarna egentligen?

Btw så blir jag tokig på våran bögrektor som inte tillåter mig att byta klass. Jag får stå ut i Stylist0912A i två och ett halvt år till..

5 minuter med många tankar och funderingar

Nu har jag bestämt mig; min blogg ska inte längre bestå av inlägg som "idag har jag.." och utan bilder. Nej, jag ska ge bloggen ett lyft uppåt. Ni lär märka hur och när men jag ska planera det noga så det blir roligt att besöka min blogg så jag hoppas att ni stannar ett tag till och ser min förändring.

Dock kommer detta inte ske pangboom så jag tar en bloggpaus ett par dagar, låt säga en vecka till och börja med. Jag kanske slänger in ett inlägg då och då, mest för att visa världen att jag lever under denna vecka.
Ni har ju antagligen lagt märke till min fruktansvärda bloggtorka, eller hur? Det ska bli ändring på det så fortsätt kika in men ha överseende med dålig uppdatering och få bilder. Om en vecka kommer ni märka förändring, jag lovar, dock inte hela förändringen, för som sagt, det kan inte ske pangboom.
Det får ta den tid som behövs helt enkelt.


God morgon 10.30

Jag har varit vaken sen halv åtta, fråga mig inte varför men både jag och Moa upptäckte att klockan bara var så lite ungefär samtidigt, haha! Vi låg kvar i sängen ett tag sen upp och åt frukost, sen soofta i "värmen" på altan, yeayy.. Nu har Moa gått och lagt sig för att vila ett tag och jag sitter här och gör ingenting, ska väl fixa mig strax och så.

Som ni förstår så sov ju Moa här, vi somnade runt tio-elva igår tror jag. Efter filmen Deadline iallafall, helt sjuk film som inte rekommenderas.. den slutade helt fuckat så aeae. Sen åt vi lite chips och dip till men eftersom vi blev så trötta så har vi kvar, yammie, haha!

Ställer in

Det blev ingen skola för min del idag heller, mådde faktiskt inget vidare imorse men sen tänkte jag åka in iallafall (börjar ju klockan ett) då ser jag att alla tåg är inställda idag med. Tur att det bara är en lektion jag missar idag iallafall..
I eftermiddag ska jag till Moa tror jag, eller om hon ska hit det får vi se. Jag måste nog ställa in helgens andra planer eftersom jag måste ta det lugnt, vilken tur att det blir en myskväll med Moa så jag inte behöver ställa in det då! Hihi, vad jag sett framemot denna dag, riktigt saknat!

Elak virusinfektion

Nu är jag hemma igen, jag satt hos läkaren i över en timme och fick reda på att jag ändå inte kunde göra något åt det eftersom det är ett virus.. Det blev lite känslosamt hos sjuksystern som skulle ta blodprov när jag fick reda på att jag skulle ta både "stick i fingret" och blodprov i armen. Tårarna bara forsade, haha ae gud vad pinsamt, Emmi 16,5år tjuter över ett blodprov.

Nu har jag iallafall fått något gurgelvatten som är bakteriedödande och gör rent slemhinnorna och så Strepsils halstabletter så snart borde det gå över. Svullnaden runt halsen borde gå ner också tycker man, men det är bara att vänta och ta det lugnt. Det blir ingen skola för min del imorgon, feber och sådär lite då och då..

Ja, det är synd om mig! Haha..

Läkaren

Nu är jag vaken igen, jag vaknade och skulle till skolan men så blev det inte eftersom mamma ringde vårdcentralen så jag fick en tid och så gick jag och la mig och sov till nu. Så om en halvtimme ska jag vara hos läkaren, och måste jag ta blodprov kommer jag börja tjuta där, haha jag är en tönt som är fruktansvärt rädd för nålar.. :(
Men iallafall, vi hörs när jag är hemma igen!

..

Jag svär, jag fattar inte vart hon finner styrkan
Jag är så svag, jag är så rädd i mitt lilla hörn
Jag ber en bön för jag vill inte att du ska dö

Typ 2timmar till stan och 1,5timme hem -.-

Moget att tågen är helt crazy och stannar hela tiden. Påvägen in till stan satt vi fast mitt i ingenstans i typ 1,5timme tills ett annat tåg kom och alla 80pers fick hoppa genom förarhyttarna för att komma till det andra tåget, haha! Sen kunde vi åka mot stan, finally! På vägen hem nu stannade tåget om vartannat och det blixtrade galet mycket, sen gick det ingen buss så jag fick åka runt Norsholm.. Men som tur var var Julia på samma buss så vi satt och pratade om minnen från förr och massa annat, ehheh..

Nu är jag iallafall hemma, hann träna 20min med Ronja innan det stängde, ovärt men ändå skönt att röra på sig igen. Jag tänkte hoppa in i duschen strax och sen sova. Jag har som tur är sovmorgon imorgon så denna försening påverkade inte det så mycket, men ändå sjukt jobbigt att det alltid ska krångla med tågen!

Tråkig dag

Hej på er.
Jag sitter i skolan, har precis haft svenska med rektorn då vi lärt oss om "nätverk" mellan människor och börjat läsa en bok om någon komiker. Nu väntar engelska, lunch och matte sen äntligen får jag gå hem och sen träna vilket jag saknat galet mycket! Men det är ju några timmar kvar, blööööh! Mitt internet är inte som det ska heller, vilket suger. Jag kan typ inte göra någonting innan det lägger av så jag måste starta om det, om och om igen.. Linda gick nyss hem också för att hon mådde dåligt, det suger. Skolan blir tråkig utan henne, ehehhehe.. :(



Bögbild tagen nu..

Tisdag kl. 06.31

Jag vaknade för 30min sen av att Moa skickade sms. Igår somnade jag redan vid åtta-nio och vaknade igen halv tre av att nacken gjorde riktigt ont så jag klev upp och mös ner mig i min egna säng och somnade direkt.

Om 1h och 20min ska jag gå till bussen och åka till skolan.. Mitt ansikte är helt förstört, och jag skojar verkligen inte.. Min hals gör ont och nacken svider.. Trött är jag också. Men det är väl bara att lyfta på röven och gå bort till spegeln och göra mig klar, men först ska jag ta en s m o k e ♥

.




Träffade Moa! <3

Jag träffade Moa en snabbis innan jag åkte hem, äntligen haha! Vi pratade på och sådär, och hon visade lite vad hon köpt och berättade lite om Thailand. Stackarn hade bränt näsan, men resten av kroppen var brun. Jag fick ett armband av henne som hon hade köpt där, finfint, det var gulligt av henne tycker jag. Så nu har jag ännu ett armband att ha på mig hela tiden, hihi! Jag kom hem alldeles nyss och nu sitter jag och äter thaimat från igår, jag var så himla hungrig så jag orkade inte vänta tills mamma kommer hem.. Men nu ska jag mumsa vidare så ni hör mer av mig senare! :)

När jag kom hem hade jag även fått ett vykort av Moa, aw sweet! Så nu sitter det uppe på väggen, vid bilden på mig och Moa! <3

Dags att gå till bussen..

men först måste jag fixa tvätten!

Mail och skridskor

Mamma hade fått ett mail från Ingo där han skrev att dem var väldigt noga med byten osv och att dem helst inte gör så men han var positiv och skrev även att han skulle prata med de andra lärarna så jag får reda på bytet från A till B imorgon! Hoppas, hoppas! Annars söker jag nog ta mig fan om..

Dessutom, i helgen ska jag åka skridskor, haha herregud jag kommer slå ihjäl mig! Jag tänkte förvarna er lite så ni vet att detta kanske är sista veckan med inlägg, och så får alla en inbjudan till min begravning! (Mamma, se till så att jag verkligen är död innan jag åker in i dem där jätteugnarna!! Det skulle ju vara lite tråkigt att vakna upp där inne, hehe..) Skämt åsido, det är nog en av mina största mardrömmar, tänk er bara.. AJ?!
Men som sagt, skridskor i helgen, hahah aeae jag får ont i magen.. :(


BTW, MOA ÄR HEMMA!

Jag fick ett sms av henne inatt, världens sötaste är hon! Och nu är hon äntligen hemma så nu vet jag vart jag har henne, hihi! Det är sjukt hur mycket jag har saknat henne! Haha avslutet på smset fick mig att skratta till lite "Puss älskar dig Emmi mus <3 :D :*" Hahah charmig flicka det där!


Jag har saknat dig ungjävel! <3

Försov mig, som vanligt..

Jag somnade vid halv tre och vaknade igen vid halv fem av en mardröm, eller inte mardröm riktigt utan mer en panikdröm. Sen kunde jag inte inte somna om förren 20min senare så försov jag mig till sju och missade buss + tåg, lyckat va? Som vanligt. Och jag som hade bestämt med Emelie på Kungsgatan runt halv åtta, fasen!

Men jag ska iallafall till skolan, åker dit efter lunch så mamma lär väl bli galen på mig, ehehh..
Min foundation är slut så jag måste be mamma om pengar till en ny, jag som egentligen bara vill hem efter skolan men äre akut så äre vetni. Nu ska jag sätta igång att fixa mig, men bussen går inte förrän 12.06, typ fyra timmar, haha aeae..

Skola imorgon

Jag ska upp om 5timmar, det känns inte så speciellt kul om jag ska vara ärlig..
Men iallafall, ikväll har jag kollat på tv med mamma och pappa, bland annat I en annan del av Köping och Johan Falk. Så nu är jag faktiskt lite trött och det tackar jag gudarna för, äntligen!

God natt!


.-.

Rysningar i hela kroppen.. Jag kunde inte göra något åt det, och det gjorde ont, överallt i hela mig.
Jag vill inte ha det såhär längre, det skadar mer än vad jag själv trodde.

Bio med Becca



Igår var jag och Becca på bio och såg 2012, äntligen! Det var fullt på Avatar på båda föreställningarna så vi tog denna istället. Jag tycker att den var riktigt bra, en riktigt panikfilm haha!
Efter det åkte vi till Macce och kollade på film och sådär. Vi gick hem till Becca vid åtta och sen tog jag halv nio bussen hem och sov till tre/fyra. Men jag är fortfarande trött så jag ska äta, kolla på tv med mammi och sen sova. Imorgon börjar skolan igen och mammi ska ringa till Ingo imorgon. Håll tummarna för att jag får byta klass nu!

Och jag blir så himla sur, hela tiden blandas man in i saker man inte ens har med att göra. Jag är så himla trött på det.

Bio ikväll!

Jag ska alldeles strax fixa mig och sen vid åtta ska jag och Becca in till stan och gå på bio. Jag tror det blir Avatar, så jag hoppas att alla som har sagt att den är bra har rätt nu!


14.10

God morgon på er! Har ni sovit gott?
Det har iallafall jag. Jag hade knasiga drömmar hela natten, haha! Igår var det tänkt att jag skulle sova tidigt eftersom jag inte skulle ha dygnat i onödan, men självklart låg jag framför datorn tills jag blev övertrött och hade svårt för att ens ligga ner. Så jag vaknade för en halvtimme sen.. och låt mig påminna er om att skolan börjar om två nätter! K a t a s t r o f

Men nu ska jag ta mig lite päronjuice och sätta mig och fundera lite över Peace and Love i sommar. Jag ska dit med Emelie och vi måste ju beställa biljetterna snart. Men mer om det när jag vet mer om det. Vi avrundar med en fråga angående detta tycker jag!
Är det någon av mina fina bloggläsare som ska på Peace and Love i år? Eller har någon av er varit där tidigare?


ZzzzZzz

Jag känner mig helt död så nu ska jag krypa ner i sängen och sova tänkte jag.
Kollade på Den där Mary som gick på tv förut, åt lite chips och drack päronjuice så nu har jag ont i magen, ajaj.. Imorgon är det lördag och jag har inte en aning om vad jag ska göra, kanske ska in till stan och träffa en, samt träffa Ronja en snabbis. Vi får se..
Men som sagt, sova var det! God natt på er!

Sleepwalking

Vid elva la jag mig och skulle sova lite, i en timme bara var det tänkt men självklart vaknade jag vid två och mådde inget vidare, fixade mig för att möta upp Emelie men ae bais mående, antagligen för att jag inte sovit något.. men jag fixade det iallafall så vi får ses sen eller imorgon.

Och jag är så extremt träningssugen, kan knappt vänta tills söndag! Men nu ska jag ta mig lite potatis och sen bara ta det lugnt framför en film eller något liknande, ska dessutom leta upp ett varmt element att gosa med, fryser fasen ihjäl! Dessutom känns det som att jag går runt i sömnen och kommer stupa när som helst!

Jag saknar Moa!

Jag saknar Moa, fast hon kommer hem snart, dock känns det som att jag inte kommer få träffa henne förrän två-tre veckor efter att hon kommit hem, tyvärr.. Jag saknar då jag och hon alltid var med varandra, hela sommaren.. Det var den bästa sommaren faktiskt. Sitta på hennes altan, spela, prata och röka. Åka till Vånga, festa, bada osv.. Jag saknar henne och allt vi hade och allt vi delade. Det går inte en dag utan att jag tänker på henne, min bästa vän. Men även om vi inte träffas så mycket längre så kommer hon alltid att vara min bästa vän. Jag har aldrig kommit en person så nära på så kort tid, jag har aldrig litat så mycket på en person på så kort tid. Och jag har aldrig skrattat så mycket som jag gjort med henne. Faktiskt så har jag inte heller haft så ont i magen som jag alltid hade med henne. Vi åt alltid chips och dip och jag kan inte äta chips för jag får så sjukt ont i magen, sådär ont så jag bara vill ta livet av mig, haha! Och nu är hon 12timmar ifrån mig, det känns helt sjukt men jag är så glad för hennes skull, ingen förtjänar en lång varm resa mer än Moa!
När hon kommer hem ska jag tvinga henne att vara med mig och berätta allt, visa bilder och bara vara nivet. Hon har ta mig fan inget val, haha!

Jag borde kanske sova

Jag börjar komma tillbaka till gamla vanor, lyckat när skolan börjar snart igen..

Jag är inte trött, fast ändå vill jag inget hellre än att sova just nu. Klockan är halv sex och det känns inte som att det är någon mening med det faktiskt. Istället sitter jag väl upp tills barnen går till skolan och det blir liv i huset, då sätter jag igång att fixa mig lite lätt och sedan sätter jag mig vid tvn tills det är dax att åka till stan med mammi och Emil. 

Min mobil är död

Nu har jag ingen mobil alls! Min laddare fungerade inte imorse och under kvällen dog min extra mobil. Så imorgon ska jag äntligen lyfta röven ur soffan och lämna in min älskade sony ericsson mobil så kanske jag får den snart igen! ♥

Idag vaknade jag runt halv fem och åkte bort till Heidi vid sju eller något. Vi åt pizza och kollade klart på Livet är en schlager som faktiskt var mycket bra! Sen åkte jag hem och fick med mig mina filmer Big Moma's House och PS, I love you.

Och vet ni vad?! Jag trodde jag skulle dö när jag gick av bussen för några hundra meter framför min stod det en räv! Min mobil var död och aeae jag visste inte vart jag skulle ta vägen, haha helt sjukt! Jag stod iallafall kvar i ungefär en kvart och väntade tills jag var säker på att den var borta, sen traskade jag hem som vanligt, men självklart med lite extra koll runt mig hela tiden..

Filmtips, 3 av 5 i skräck, mest för slutet och för att det känns så verkligt



Tror du"det" så är den riktigt creepy, men tror du inte på "det" så vet jag inte vad du tycker.

Jag minns det för väl

Jag har suttit och läst lite gamla inlägg nu, mest för att se hur mitt skrivande osv har förändrats sen dess..
Men eftersom bloggen handlar om mitt liv så kom jag ju till delar som jag faktiskt mer eller mindre lyckats radera ur mitt "medvetande minne" (alltså det jag tänker ofta på) Men nu drog jag upp det där och jag minns så himla väl, känslorna- både de där otroligt lyckliga stunderna och dem stunderna jag bara ville dö. Jag minns telefonsamtalet och hur allting blev så fel.. Jag minns hur min värld rasade samman bara sådär. Jag minns och jag minns det för väl. Jag vill inte minnas rösterna, färgerna, känslorna, blickarna, minerna, rörelserna, varje andetag som togs, tystnaden, skratten, den sköra rösten, övertygelsen, lögnerna, sanningen, varje ord som yttrades, mörkret, ljuset, personerna, hatet, vänskapen, kärleken, saknaden.. Jag vill inte inte inte inte minnas det där!

Jag menar come on Emmi vafan! Det var länge sen och det handlar om en kort period. Det är ett kapitel ur livet, det är historia nu. Men det är svårt att låta bli att minnas när det är mot ens vilja.. Och jag kan inte annat än att erkänna att det som fanns i mitt liv en gång är saknat, eftersom det lämnade ett tomrum efter sig..

06.40

Sikken tur att man är ledig idag, det hade ju inte sett speciellt snyggt ut att somna på lektionerna första dagen efter lovet, right?! Dock börjar nog lärarna bli vana att väcka mig men come on.. Men nog om det. Jag funderar starkt på att dygna helt och hållet eftersom jag ska in till stan om fem och en halv timme. Jag tar en buss vid tolv och tränar i någon timme eller två, jag kan nämligen inte hålla mig längre och Emelie är i skolan! Hon är faktiskt påväg till skolan snart skulle jag tro, haha!

Anyway, jag såg nyss klart på American History X som jag aldrig var inne i hos Becca. Men nu hängde jag med i den och jisses vad jag grät där i slutet! Om ni är lika efter som jag med att se den, tveka inte att ta hem den! Den finns endast ett knapptryck bort, hoho!

Nu är bara frågan: Vad ska jag göra fram till klockan tolv?


Jag är trött

Hej på er!
Jag kollade nyss klart på Systrar i jeans- Andra sommaren som var riktigt bra faktiskt. Jag är trött som jag vet inte vad och ska väl alldeles strax hoppa in i duschen och sen lägga mig och kolla på film innan det är dax att sova.


,



Dove Beauty body lotion passar både ansiktet och resten av kroppen. Huden blir mjuk och len och ett stort plus är att den luktar underbart gott!

Gråtfilmer, sorliga som lyckliga. Gråter man i en film visar det bara hur mycket filmen beror en!

Manikyr på långa riktiga naglar är så otroligt fint. Speciellt i fina färger som lyser upp lite i vintermörkret!



LdB body lotion passar verkligen inte till ansiktet eftersom den är så fet. Jag använde den i en vecka och mitt ansikte blev helt förstört av den. Så nejtack till LdB!

Julpynt, en gran och några stjärnor/ljusstakar i fönstrena är mysigt men alla dessa tomtar och vad man nu har i hela huset är för mycket tycker jag. Och är man smart kan man nog räkna ut att detta även gäller påsken- sådantdär ris med fjädrar i är ok men skippa resten!

Vinter och snö är bland det värsta som finns! Det är fint om man kollar ut genom fönstret men man kan inte vara ute längre än 5min innan man fryser ihjäl. Och dessutom blir det iskallt inne också så det enda man kan göra är att bädda ner sig under flera täcken och kolla på film!

God morgon?!

Kanske är lite sent att säga det nu men jag vaknade för en stund sen och mår inte så himla bra. Jag ska gå ner och duscha snart och se om jag piggnar till lite men duschen är inget jag ser framemot för det är verkligen iskallt i hela huset och jag hatar att komma upp från duschen och frysa ihjäl!

Skönt att vi inte börjar skolan imorgon som många andra iallafall för jag måste hinna vända tillbaka dygnet, jag orkar inte dygna ikväll men kanske imorgon eller på lördag..
Min läpp är spräckt också så det gör skitont och aeae ingen lust med någonting annat än att sova faktiskt..


Ni förvånar mig ibland!



Ser ni? De dagar jag inte uppdaterar kollar fler personer än andra dagar, wtf?! Haha jag älskar er tokläsare!

Trevlig kväll med brudarna igår

Igår var jag, Emelie och Ronja hos Becca och såg på film hela natten, vi såg Transformers 2, New Moon och Paranormal Activity. Jag har sett Paranormal Activity en annan gång men med ett helt annat slut så jag var inte riktigt beredd på att flyga upp några meter upp i luften, nejdå men nästan iallafall, haha fyfan!

När vi väl bestämde oss för att gå och lägga oss i några timmar runt nio var Becca helt galen så det blev skratt och "bråk" ganska länge, haha! Emelie har en video på det hela och får jag tag på den då jävlar får ni se hur galen Becca var!

Mamma hämtade mig runt 18 idag och sen dess har jag enbart legat i soffan med mammi och syskonen och kollat på tv. Mumsade i mig pop corn med grillkrydda också så nu mår jag illa och ska krypa ner i sängen och se film med mig själv, ingen annan.. jag hatar att sova ensam, buhu.. :(

Emelie är hemma från Flen!

Ikväll har jag varit hos Heidi och kollat på en film, riktigt bra film faktiskt! Sen fick jag skjuts hem och har enbart suttit vid datorn sen dess.. Ganska trist kväll här hemma, men jag börjar bli trött så det blir väl till o krypa ner och se på en film snart.
Imorgon ska jag upp tidigt och åka in till stan med Emelie, som jag saknat henne!
Men nu blir det ansiktstvätt och en cancerpinne på det, natti!


McDonald's

Kvällen igår var väl inte riktigt som jag hade tänkt mig. Det blev lite för mycket och så fick jag och Ronja gå hem från Konsum till mig i 20 minus grader, underbart! Väl hemma kollade vi på Mannen utan öde och Ronja låg och pratade med sin mage och sina lår (hahah) och sen somnade vi. Vi vaknade runt tre och då åkte Ronja hem sen bestämde vi att åka till McDonald's för att käka och så sant som det var sagt, vi drog dit och åt en varsin chicken nuggets meny och nu är jag hemma och ska fixa till mig lite hade jag tänkt.


Paaaaaarty!

Jag fastnade inte på bild idag tyvärr, haha!
Nu ska jag springa till bilen, sover hos Becca inatt, pussilu!

God eftermiddag

Jag vaknade för ett tag sen, har hunnit äta och kolla bloggar bara. Jag ska alldeles strax sätta igång att fixa mig för ikväll blir det partaj med bästa b. 
Jag kom hem väldigt sent/tidigt inatt/imorse. Jag var nämligen ute och åkte lite bil, fastnade i en snödriva och fick gå runt och leta efter en spade ganska länge. Jag kom iallafall hem när ögonen stod som i kors runt fem- halv sex, då somnade jag direkt med kläderna på!
Nu ska jag hoppa ut genom mitt fönster och sätta mig för att smälta maten några minuter innan jag måste börja stressa med smink, hår och kläder! och eftersom jag glömde nyårsbilderna jag lovade så får ni outfit och facelook bilder idag istället, för jag kommer säkert se likadan ut haha!

,



Första dagen på det nya året, och när man kollar tillbaka på mitt tillstånd igår så förstår man att det resulterade i en bakisdag, haha!
Jag sov till halv sex ikväll och har varit trött och haft huvudvärk osv ända sen dess.. Matlusten är på noll och ändå är jag hungrig hela tiden, galet.
Mitt nyår kunde varit mycket bättre, men det fick ändå ett bra slut när man väl gav vuxenfesten här hemma en chans. Vi drog ju från Jeppe vid tio- halv elva igår och det kändes meningslöst att dra till festen i Blacka eftersom alla andra drog till Vånga då så jag stannade hemma och satt och umgicks med fullisarna som var här. Mankan ramlade ner för trappen och hamnade i en snöhög, Tobbe satt och bögade sig med pappa som självklart gjorde detsamma tillbaka. Robin stod och rappade och mamma satt bara och fnittrade. När jag väl gick och la mig kom Robin in hundra gånger och tjatade om att det fortfarande var fest, pappa sprang runt och frågade om någon ville ha choklad, sen tog han mitt ciggpaket när jag bjöd honom på en cigg (haha?)
Mitt nyår, väldigt kortfattat. Nästa år ska bli så mycket bättre, stor fest och massa bilder.

Jag kom på några nyårslöften igår när jag pratade med Tobbe om det:
• Sköta skolan och ordna upp mina betyg
• Sluta röka
• Träna hårt och regelbundet
• Äta mindre och gå ner 10kg

Hej kära läsare

GOTT NYTT ÅR!

RSS 2.0