Merry christmas ❤️

God jul lite i efterskott. Jag har haft en fantastisk jul med min dotter, familj och släkt. Vi har fått otroligt fina julklappar och ätit god mat, men jag måste säga att det är så otroligt skönt att julen är över och stressen inte kommer förrän om elva månader igen. Julen är mysig men två dagar räcker gott och väl! 

Jag och Millie har ett litet julfirande kvar imorgon då hennes farfar, bonusfarmor och gammelfarmor med man kommer hit. Jag tänker dock inte lyxa till det alls, det får bjudas på enbart kaffe eftersom jag misstänker att alla är trötta på både julmat och socker vid det här laget. 

Imorgon tänker jag dessutom släpa mig upp på stan för att kika efter lite kläder, träna och sola. Millie är borta till den förste januari så ska passa på att bara tänka på mig själv. 

Med det säger jag god natt och hoppas att ni har haft en fantastiskt fin jul ni med. 





Älska dig själv innan du älskar någon annan

Det känns som att det mestadels blir nattliga inlägg när jag väl kikar in här.. Jag förstår inte varför jag har så himla svårt att sova nu igen. Säkerligen årstiden, det är mörkt och dystert och man känner hur ångesten kryper i hela kroppen. 
Just ikväll ligger jag och tänker tillbaka på sommaren. Framför allt midsommar och hur fantastisk den kvällen var trots alkohol och kalla kläder. Hur jag då tyckte att livet lekte och hur förväntansfull jag var inför sommaren. 
Men.. någonting gick snett. Det tvärvände. Alltihop! Jag tappade mig själv, och mitt i all stress att hitta mig själv och komma i balans igen så framstod jag som min egen motsats- känslokall, konstig och velig. 

Så ikväll är en sådan kväll. Ångest för hur jag framstått och hur jag har behandlat människor som jag bryr mig om. 

Efter Turkiet och tiden jag var sjuk så har jag verkligen insett vad som är viktigt och har äntligen börjat hitta mig själv igen. Äntligen är jag lugn i själen och fokuserar på mig och min dotters välmående. Helst av allt vill jag bara få en möjlighet att be om ursäkt till vissa människor som råkade ut för lidande när mitt liv var som en orkan. Men efter att ha fått en ny chans att bevisa att man inte är sådan så blir det rätt patetiskt och pinsamt att ens säga ett ord till någon. Så jag hoppar den och låter det vara som det är, även fast det är trist! 

Jag har iallafall lärt mig att man måste vara tillfreds med sig själv innan man kan ta in nya människor i sitt liv. Och jag är så otroligt förväntansfull och positivt inställd på 2015. Det ska bli mitt år och aldrig igen ska jag tappa mig själv. Men fram till det nya året är det helt ok att ha lite kvällsångest över 2014 som blev en riktig flopp! Gör om, gör rätt helt enkelt! 

Jag ska dessutom göra mig redo för beach2015 och ha ett helt vitt år. Det kan nog bli bra det här. 





RSS 2.0