Monday

Blää vad trött jag är.. Hade svårt att somna in ordentligt igårkväll, vaknat och varit pigg till och från hela natten. Steg iallafall upp när mamma kom hit på morgonfika vid 9.30 tiden. Men nu har hon åkt hem för någon timme sen så jag och Millie myser i soffan framför barnprogram.
Snart är det dags att ta tag i dagen, mycket ska hinnas med idag så får se vad kroppen tillåter. Jobbade ju hela helgen och är fortfarande(!!!) sjuk.. Att det aldrig försvinner.. Hostat i över tre veckor nu. 

Raggsockor och barnprogram

Jag ska försöka slänga in ett inlägg senare ikväll när Millie somnat för natten, nu ska det mysas för fulla muggar innan vi tar fart med alla måsten!

We cant stop

God kväll!
Millie är lagd för natten och jag ligger i soffan och ska alldeles strax hoppa in i en dusch innan det blir tv-kväll, Halv åtta hos mig och Kockarnas kamp. 
Lite senare kommer Ronja hit och sover och imorgon ska Millie med Ronja och övernatta medan jag intar jobbhelg! 

Imorse tog Alexander lämningen på dagis och jag sov vidare, somnade runt 23 igårkväll och vaknade i panik kl. 13 idag så det var bara att rusa till dagis och hämta hem min pärla och laga mat. 

Jag är så otroligt trött hela tiden, sömnbrist givetvis och inte på grund av min älskade dotter. Höstmörkret gör det inte bättre heller.. Så ruggigt och mörkt ute! 

Igår började dagen kl. 8, fastighetsskötaren kom precis när vi skulle gå till dagis så pratade lite och visade frysen och sa att han inte skulle låsa sen. Påväg från dagis så ringer han och berättar att han åkte för en stund sedan och låste ordentligt efter sig.. Stod och plingade och bankade på dörren fram till 9.40 men Alexander sov riktigt hårt.. Där stod jag med mjukiskläder utan bh, ruffsigt hår och kom inte in i mitt eget hem. Ringde Ronja som bjöd hem mig på frukost i stan, pinig bussresa men vad gör man inte? Ha ha.. 
Vid 12 var vi åter utanför mig och dunkade i panik då elektikern var på ingång, efter ett bra tag så öppnade en nyvaken sambo och såg ut som ett frågetecken.. 
Elektikern kom och sen var det bara att rusa efter Millie på dagis.. Fy vilken morgon/förmiddag alltså! 



Bus påväg från morfar som bjöd på mat igår eftersom min frys var tom! 

Jag är din soldat

Hej! 
Dagen har varit bra om en försovning till dagis, trasig frys och mat för 1500kr som kastats är bra.. Nja! 

Vi vaknade iallafall 8.20 så på med kläder, i vagnen och mackan i handen för lillan och vi var iväg och framme till 9. Hem, musik, städa, rensa och fixa garderoben innan det var dags var hämtning 13.30. 
Alexander åkte på en shoppingtur med sin far så jag och Millie tog en promenad till Ica och gick hem för att laga mat. När maten var uppäten kom pappa Alex och farfar hem hit så det blev kaffe och jag fick en något försenad present av sambon. En fin tröja som han valt ut och tyckte var min stil, och det blev en fullträff! 

Kvällen har bestått av bekymmer om den där nedrans frysen, rensa ur och slänga allt.. Inte nog med det, igår fick jag en skyhög elräkning som jag ringde om och fick reda på att vår lägenhet är uppsäkrad till 50 Ampere (ett helt hus ligger normalt på 20 Ampere!!!) så ni kan ju tänka er vad en tvåa ska ligga på.. Skulle jag ignorera och betala in så skulle min elkostnad ligga på 14000kr om året istället för 1-3000kr om året.. Så imorgon kommer en ny frys och även en elektriker och säkrar ner lägenheten så det blir normalt för här förbrukar jag ingen el i kostnad direkt.. 

Ikväll visas fotboll på tv så inget kul att se så det blir nog en tidig kväll. Imorgon måste jag upp kl. 7 för att lämna Millie och städa vidare. 

Tröjan jag fick av Alexander


Jag står framför dig nu, vad är jag för dig?

Ni måste lyssna på Rörelsen- Sexleksak! Ny repeatlåt.. Riktigt skön faktiskt! 

Hej förresten! Jag ligger i sängen, riktigt sliten och halsen svider.. Jag som nästan hade blivit frisk innan jobbhelgen.. Nu är den avklarad iallafall och jag ska ha en lugn vecka..

Igår efter jobbet så hade jag jordens energi för en gångs skull så jag och Millie busade en massa, städade, lagade mat och diskade innan det var dags för ett bad och lördagsmys! Vi "tittade" på den nya barnfilmen "Epic" och åt ostbågar. Kan inte riktigt förstå när min lilla plutta blev såhär  stor..

Idag när jag kom hem städade jag och fixade fika innan Millies farfar med familj kom på besök. Millie fick massa fint från Ullared, bland annat en snalika mössa som jag letat efter ett tag nu..
Sedan lagade jag mat till mig och sambon, taco-köttfärsfylld paprika med sallad och fetaost, mums!



Jag har även klickat hem jacka, vantar, halsduk och ett par uggs till Millie nu på kvällen och avslutade med "I taket lyser stjärnorna" 
Nu väntar sängen, god natt!


Du är den vackraste jag mött

Sjuk igen.. Halsen kliar och svider och kroppen orkar ingenting.. Härligt när en jobbhelg väntar. 

Millie har börjat dagis igen, lämningarna har inte gått särskilt bra men hon har enligt personalen lugnat sig nästan med en gång. 
Imorse lämnade vi Millie som vanligt till 9 och skulle därefter åka och sola samt uträtta lite ärenden men icke då.. Bilen vägrade starta, stod och frös i en evighet i hopp om att starthjälp skulle fungera men icke.. Fick skippa planerna och åka hem istället.. Lika bra det kanske då jag somnade direkt och vaknade när Millie skulle hämtas. 

Nu ligger jag i soffan och väntar på att klockan ska ticka och visa kväll.. Dela för att Millie är trött och tvär och dels för att jag ska ordna en sak vid halv åtta. 
Mer om det en annan gång! 

Pappa Alex skickade denna i helgen, Millie var tydligen sur, syns det? Haha..



RSS 2.0