coming back to life again, we can make it, just hold my hand through this

Hej på er!
Fredagen var inget vidare men det klarnade upp idag, och då pratar jag väl inte direkt om vädret för vart i helvete försvann solen!?

Igår fick jag svaret på det mesta, varför det är som det. Jag hamnade i en kategori jag inte trodde var möjlig för mig. Nu ska jag få hjälp med att ta mig ur det här. Jag är sjuk. Jag har varit sjuk utan att veta om det i två år, om inte mer, men nu ska jag bli frisk igen. Det har dem lovat. Beblandar mig med en konstig känsla och ställer mig själv frågan; varför just jag?



Sitter i köket och väntar på Lasse som ska köra mig till jobbet, för ikväll ska jag jobba medan ni super skallen av er. Trevlig lördag hörrni, jag slipper vakna bakfull. Ni kommer vara avundsjuka imorgon.

With a hi, hi, ho, with a hi, hi, hey




Nu drar jag och Alexander till gymmet och biffar till oss! (nej, jag var verkligen inte tvungen att tjata på honom....)

Vårdcentralen gick väl.. bra antar jag. Om det finns någe bra med det. Aja, hej!

Men jag hoppas hon tar hand om honom väl, för jag vet vilken dy han varit i

Jag har en bitande och rivande känsla i magen, ena sekunden kan allt vara hur bra som helst medan det i andra sekunden kan sjunka till botten som en tung sten.
Jag vet inte varför jag går runt och oroar mig, jag har ingenting med det att göra egentligen.

Ibland undrar jag om jag valde rätt väg, för vilken väg är egentligen min väg att följa? Jag tror inte på ödet, just därför kanske jag stretar emot det hela tiden. Det dyker upp någonting nytt och jag väljer att stanna. Det är nog mest för att jag inte är redo att välja en annan väg, för att det är såhär det ska vara. Men kanske, kanske gör jag fel i det hela. Kanske gör jag rätt.

Jag önskar att jag kunde vara "hon". Hon som är med i någons drömmar, som syns i någons framtid eller som syns över huvud taget. Jag vill vara just din bästa vän, den du kan luta dig emot när allt blir tungt, det bevisade jag ju förut, eller hur? Räcker det, eller behöver jag bevisa det tydligare?

Jag är inte den som pratar, det har aldrig varit min gåva. Mina gåva är att skriva, det är det jag gör. Men ibland måste jag nog lära mig att prata om saker och ting. Mamma säger att jag är lik pappa vad gäller att prata. Då är jag ju åtminstonde lik någon annan människa. Fast jag vill inte vara som alla andra, så jag får väl fortsätta ses som konstig.

Konstig är jag kanske. Jag menar inte att folk ska ljuga för mig, liksom undanhålla sanningen, men ibland vill jag höra en finare version av verkligheten. Jag hatar folk som ljuger, om man inte ska vara ärlig vad är det då för mening med allting?

Vissa saker förstår jag helt enkelt inte. Och ibland blir det för mycket för mig att hålla inne. Jag har nog alltid varit lite av en funderare, en tänkare som håller saker och ting inom mig. Det ska tydligen bli ändring på det som jag har förstått det, men till vilken mening? Vem tjänar på det?

Jag kan inte formulera mig i ord när jag ska prata med en annan människa. Det är en svag punkt för mig, jag finner aldrig rätt ord vid rätt tillfälle. Därför förlorar jag ofta diskussioner. Det verkar inte vara någon som förstår mig rätt, inte så konstigt kanske. Jag kan ju som sagt inte formulera mig rätt.

Se bara, prata är inte min grej. Jag håller mig till skrivandet, det är det jag brinner för. Jag lever med pennan eller tangenterna, mer än gärna, det duger för mig. Men så finns det ju en annan sak jag lever för just nu, stor skillnad enligt mig. En enda sak, som nog inte gör detsamma för mig.

Ganska osammanhängande, eller hur? Fast det förstås, vem orkade läsa allt detta pladder? Jag skulle då inte göra det om jag ska vara ärlig. Ni kanske är annorlunda, kanske är ni inte som mig. Men ni tycks förstå mig, för ni stannar kvar och följer just mitt liv. Men varför egentligen? Jag är inte en intressant människa, fast jag har mycket bakgrund som inte många vet om. Den ni.

"Du är mitt liv, om vi bara har timmar kvar. Lev med mig då."
Jag avslutar med en Nordmantext och låter er ta en tankeställare om just era liv, precis som jag just har gjort. Eller har jag det? Jag har inte en aning, jag har iallafall inte fått någon klarhet i det hela. Jag vet iallafall att jag heter Emelie, men kallas Emmi och så ska det förbli. God natt hörrni.

And you never say hey, or remember my name. It's probably cause, you think you're cooler than me.

God kväller!
Jag har legat och tittat på kalasbra filmer hela natten med Alexander. Hata Göteborg, Blood and Bone och Never Back Down. Värda att se till tusen.
Tidigare idag var jag, Alexander, Ronja, Jesper K, Jesper P och Eddie och grillade vid P-äng. Och ännu tidigare på dagen stekte vi bara på balkongen, obehagligt varmt må jag säga!

Om tre och en halv timme ska jag befinna mig på Vårdcentralen av personliga skäl så fram till dess ska vi dra på ytterligare en film innan det är dags att fixa ansiktet så man ser lite fräsch ut där iallafall.


vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram, tar mig dit bara drömmar kan

God kväll!
Idag har jag varit duktig och gymmat + tagit en 22minutare med Ronja. När jag kom hem lagade jag mat åt mannen och nu sitter jag här vid datorn medan han spelar sitt tokspel som vanligt.

Imorgon blir det nog skola, och på Valborg äre jobb som gäller så festa lite åt mig dåva!

jag vill bara vara med dig, dag in och dag ut ska vi bygga upp vår kärlek för du betyder allt för mig i denna världsdel

Vaknade för ett tag sen vilket betyder att jag missade skolan idag, inte bra. Jag är fortfarande dyngtrött och har blivit dyngförkyld, då är det tur att man har en Alexander som hämtar god daim-óboy åt mig, hihi. Och hade jag sett normal ut på bild så hade ni fått se hur bra jag har det här i soffan men istället får ni se hur bra jag hade det igår ute på balkongen.


Ae inte alls mycket man såg; så tända ljus, musik, scones, negerbollar (till Alexander), påskmust vs saft, och efter ett tag blev det lite film istället för musik innan Alexander gav upp och ville in i värmen. Töntisen.

och det finns visst någon mening nu, jag tror att det är bestämt

*Puuh* städat hela lägenheten, eller dammsugit och våttorkat, och tacken blev en glasbit i foten. Inte så värst skönt men det är smällar man får ta i guess. Ikväll blir nog en vanlig filmkväll om jag inte lyckas övertala Alexander att tända ljus och lyssna på musik på balkongen och fixa lite gott att äta samt dricka. Ni blir uppdaterade om hur det blir, fixar bilder dirr då också, haha!


Oldiepic' från februari skulle jag tro!?
Tänk vad fort tiden går. Känns som att det var några veckor sedan Alexander slängde mig i snön.. hmm värt att tänka på.


cause' you are make me feel like i'm the only girl in the world

God morgon, eller god eftermiddag kanske jag borde säga. Jag och Alexander gick nyss upp från sängen, har legat och bläddrat igenom lite filmer och sådär och nu står han och lagar mat, köttfärssås och spagetti.
Efter maten blir det nog att fortsätta städa och sen bara ta det lugnt för imorgon börjar skolan igen.

"we don't give a fuck ismen"

Idag är ingen vanlig dag, nej idag är ingen vanlig dag för idag är det Beccas födelsedag, hurra hurra hurra!

Idag, den 26 April 2011 fyller min pingla Rebecca Jansson 18år! Fyfan vad jag saknar dig bruden, tiden har gått så jäkla fort. När vi var 13-15år var det våran tid, minns du den? Helt galen tid med moppar, alkohol, smygrökande killar och allt annat nytt och spännande som hör tonåren till. Nu räknas du som vuxen; du får rösta, ta körkort, flytta hemifrån, köpa lättöl, köpa cigaretter och snus lagligt, och det du kanske mest ser framemot idag- du kommer ut på krogen! Men vad annat är spännande med att fylla "vuxen"? Nu är du förebilden som måste sköta dig exemplariskt. Inga fler spårade p-äng fester, smygdrickande utanför öltälten, moppeolyckor eller smygrökande i hörsalsparken. Hoppas att du får lite åldersnoja iallafall, haha.



Du kommer alltid räknas som min bästis, det vet du va? Grattis stumpan, hoppas att du får världens bästa 18års dag för det är du mer än värd!

http://www.youtube.com/watch?v=RY5ofmMoZ6Q


Våran danslåt, haha ♥

det är en resa upp till himmelen

Har städat, dammat och dammsugit i vardagsrummet och börjat med hallen och badrummet, inte kul inte. Alexander sköter musiken och tar en ciggpaus med mig då och då, lite nytta iallafall hihi. Men nu äre dags att bli klar med skiten så vi kan dra igång en film snart!
Ha en trevlig kväll, jag ska tänka på er som har skola imorgon medan jag steker på balkongen och njuter av min studiedag.


Oldiepic'


jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu

Hej på er, vad har ni för er i det underbara vädret?
Själv sitter jag här med Alexander och ska snart bege mig hem till mammi för att grilla med familjen medan Alexander åker till Linköping för att gymma. BiffN.



Alexander bestämde mina kläder idag då jag själv hade lite klädnoja och inte hittade någonting, så det blev lite rasta och det får det även bli på minnes som nalkas om si så där dryga tre veckor! Awesome.

På tal om det, vilka kommer befinna sig vid Folkets hus den 14e maj? :)


kom ihåg mig då

Ligger i sängen då det är alldeles för varmt ute, ushja.
Igår var jag på påskmiddag hos mormor sen åkte jag och Casper in till stan där vi skiljdes åt då jag begav mig till jobbet.

- Wow, du skrämde mig!
- Men så farlig är jag väl ändå inte!?
- Nej, men farligt snygg!

Hahaha lololololol. Nu ska jag ut och roeka, hej!


Jag är en fråga utan svar; aldrig tydlig, aldrig klar

Sitter hemma hos mig med Alexander just nu, väntar på att pappa och barnen ska komma så att vi kan gå hem till huset och ta hem lite filmer, snabbt och enkelt.

Ikväll vet jag inte vad som händer riktigt, ska träffa Ronja och sen ska jag höra av mig till Moa och Tobbe också så får vi se vad det blir. Jag hoppas att det blir en riktigt trevlig långfredag för imorgon jobbar jag hela kvällen.


för här kommer alla känslorna på en och samma gång

Vad kan jag säga? - Jag är lycklig med dig.

Life aint no what it seems to be, words can't explain what you mean to me. Even now you're gone we're still a team

Hej på er, härligt väder inte sant?
Vid två drog jag hem och sa hejdå till Pochahontas, min lilla gris har flyttat för ett år nu och de andra pollarna gnäggar satan efter henne medan pappa tröstar Rosalie med att mamma scan kommer och hämtar henne snart. Sjuka familj, haha!

Jag ska alldeles strax sätta mig på balkongen och njuta lite av kvällssolen innan det är dags att bege sig iväg igen. Jag har faktiskt städat av det värsta här hemma nu behöver jag bara be mammi svänga förbi och köpa en ny dammsugare åt mig, Dixiehår lite här och var och min gamla dammsugare fungerade ju inte riktigt som den skulle.

Långt onödigt inlägg, jag sätter punkt här. Hej på er sålänge!

there aint no reason i say the things that i say, but i say them anyway

Det finns ju roligare saker än sms.. mammi och jag kör på att mms:a våra budskap till varandra istället.
Som här tillexempel, mammi skickar en bild på min apoteketpåse, jag svarar:




I vilket fall som helst så har jag nyligen diskat, nu behöver jag bara storstäda hela lägenheten för ja, inte är den fräsch iallafall..
Ikväll har jag varit hos Heidi med Moa och så var Tobbe där ett tag också. Vi tittade på Wrong Turn med Heidis mor och spelade några kortrundor. Mysig onsdag med fina människor som jag saknat x mycket.

if i could write you a song to make you fall in love

Sitter på balkongen och steker i solen med min sambo. Ska snart iväg till mina bästisar som jag inte har träffat på dölänge. Vi hörs!









Allt förändrades på mindre än en kväll. Nu ger jag upp, jag orkar inte mer.

Jag kan inte bli lyckligare, underbara dag!




Ute på gården där godingarna leker, hihi

Idag har vi varit i Ödeshög och köpt en bebis på 9v, chihuahua, gulligull! Sen har jag och Alexander varit bebisvakt hela dagen, lagat mat och stekt i solen med godingen. Ibland kan man inte älska livet mer! Haha.
Snart kommer Ronja hit en sväng, sen får vi se om kvällen blir som jag hoppas!

Nu tror du säkert att jag hoppas på nåt som aldrig ska bli av, men jag har aldrig lyssnat när du lovat, aldrig ställt några krav

Jag har spenderat hela dagen i soffan, och nu är klockan snart sex. Galet hur fort tiden går även när man gör ingenting. Jag har hög musik på, basen får soffan att studsa till och hela gården hör ekot från Lars Winnerbäcks härliga stämma, Nordmans dansande säckpipa, Håkan Hellströms falska toner och för att krydda det med Melissa Horns djupa röst fylld av sorgsen melodi.

Music ala' Emmi världens bästa spellista, ta en titt vetja!


Emmi för nästan exakt tre år sedan, (April-08), VångaIF tröja och grejer.
Jag kan ju glädja mig med att jag var tjockare då, men vägde mindre. Haha!


Jag vill inte tänka framåt, men är livrädd att fastna här

Jag försöker träffa andra men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt



Nu kan det vara för sent att säga som det är

Det är jätteskönt väder ute, men jag tänker njuta av det inifrån, möjligtvis lite när jag går ut och röker. Idag är ingen bra dag, och för att göra dagen ännu sämre så kan jag dessutom nämna att mina tabletter är slut. Jag hatar söndagar. Jag hatar April. Jag älskar min soffa fast jag vågar inte titta på mina filmer ensam.

La vita é bella, ciao!


Ursäkta äckelemmi som visar fötterna i cam, det är ingen sjuk fetish för egentligen vill jag bara påminna er om att livet är underbart!

Dreaming bout the day when you wake up and find, that what you're lookin for has been here the whole time

Oh I remember you driving to my house in the middle of the night
I'm the one who makes you laugh when you know you're about to cry
I know your favorite songs and you tell me about your dreams
I think I know where you belong. I think I know it's with me.

But she wears high heels, I wear sneakers




Brb, måste göra någonting åt håret! Spana in min snygga tröja sålänge. UllaredsMorgan, ah grr.

Vi är nog med varandra bara för att det alltid har varit så, vi kommer nog fortsätta vara med varandra bara för att det alltid ska vara så

Jag kom hem för en stund sedan. Har varit ute i Kimstad, pizzahäng och en mycket livlig diskussion om när det är rätt att slå någon annan. Suttit i samtal med olika människor och bara försökt hänga med i fredagnattens händelser på avstånd. Det duger för mig. Det är mer än jag gjort på länge faktiskt..

Jag känner mig instängd i mig själv och tomma intet. Som att jag lever men inte finns till. Jag vill vara någons Gerry, (citerat från Ps. I love you). Jag vill vara vacker, och någon som syns i andras ögon. Jag vill vara den där tjejen som du drömmer om. Inte den där tjejen som finns men inte tillräckligt mycket. Jag vill vara tjejen som du säger har fina ben, inte tjejen som du säger "tror du att du har fina ben?" till. Jag vill vara tjejen som existerar och räcker till för en enda människa. Jag vill vara den du vill leva med, inte den du vill träffa när ingen annan kan. Jag är trött på mig själv och på allt jag gjort, som jag gör och allt som jag kommer att göra.
Ibland vill jag bara inte finnas helt enkelt.


Det är så magiskt men tragiskt.




Sitter här med Alexander och ska snart åka till jobbet. Såhär roligt har vi. Eller jag. Jag tvingade honom att ta fula bilder med mig men jag fick ändå inte lägga upp dem, haha. Så nu sitter han och spelar sitt tokspel igen.
Äsh, ska väl fixa det sista nu, sen är jag hemma igen runt halv ett inatt.
Sup och svälj, trevlig helg!

Ps. Påsklov nu då. Ds.


how does it feel when you kiss when you know that i trust you, and do you think about me when she fucks you?

Ligger här nerbäddad i soffan med Alexander brevid som spelar något galet spel medan jag försöker bli trött. Jag är lite småsur ikväll faktiskt. Mycket är ångesten över att jag saknar mina fina vänner såsom Heidi, Moa, Becca och såklart min kära kusin Casper.
Vet i fasen vad jag ska göra för att bli trött, kedjeröka fungerade icke, och "sömntabletterna" fungerar heller inte.

Jag vet att ni vill höra om mina tysta dagar så lite snabbt bara för eran skull. Alexander och Ronja har sovit här de senaste två nätterna, mest glott film och sådär. Vaknade halvvägs in i sovrummet igårnatt av att Alexander bar mig för att jag somnat i soffan, haha. Idag har vi bara segat framför Wrong Turn- filmerna och inte mycket mer alls faktiskt.

Men aja. God natt hörrni.


Hahaha randombild.

jag börjar sakna saker som man alltid tog för givet

God kväll!
Jag kom nyss ut ur duschen, och sitter för tillfället och lyssnar på gammal "hiphop" jag alltid lyssnade på 2008.
Var ute och gick en lång promenad i Grebyskogen på en timme förut, härligt! Snart kommer Ronja hit, vet i fasen vad vi ska hitta på men det är sådant som löser sig. Nu ska jag iallafall titta klart här sen blir det till o blåsa håret.


but when they told you not to worry, didn't it bother you? well all that's very nice but this is still a song against life

Jag är nyss hemkommen från skolan, gick hem för att jag hade huvudvärk och var förbannat trött.
Snart kommer skolkar-Ronja och tar en islatte med mig innan jag ska iväg, det låter ju ganska mysigt med balkonghäng, eller hur?


Bildvänlig? - inte idag.. idag är ingen bra dag

Du é la go, ey så jävla go!

Det var ett tag sedan hörrni. Jag har faktiskt inte haft någon blogglust alls då det inte har hänt någonting samtidigt som det har hänt alldeles för mycket.

Jag har iallafall spenderat många dagar med min sambo Ronja och med min familj. Vi har hämtat en liten vove på 5månader och för att inte glömma dagarna på balkongen med brillorna. Jag har gjort mig av med Dixie och jag har gått långa fina promenader med en fin person. Jag har "festat" med mina föräldrar och fått höra att jag är en dålig människa samtidigt som jag fått höra att jag är världens bästa. Jag har skolkat lite för mycket och skickat in förvånandsvärt många skoluppgifter. Livet leker med mig.

Vad har ni haft för er de senaste dagarna?

Fuck you, and fuck her to

Nu har jag äntligen min smiley igen!

Jobbade hela kvällen igår, och idag skulle jag och Ronja följt med Jesper till Idol audiotion i Linköping men tönten bangade. Nu ska vi istället till mormor för att fira hennes 65års dag.

Jag tänker inte på dig längre, men det där kändes lite..

Piercing och jobb hela kvällen

Hej!
Jag ska alldeles strax till stan för att pierca mig och sedan åka till jobbet.

Igår var jag, Ronja och Jesper i Linköping och drack kaffe. Senare på kvällen kom Kenny, Nicke, Albin, Theo och Jonte och gjorde oss sällskap med lite alkohol @ my place. Lite trevligt sådär.

Kommentarsvar!



Svar: Haha, nu skämtar du hoppas jag! Vänta bara tills min operation har gått igenom då jvlar får jag fint leénde! :)

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv, det kan va så förfärligt, det kan va så bra. Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd

God morgon!
Jag sitter i skrivande stund på lektion och har allmänt tråkigt. Gick upp vid åtta för att ta blodprov på Vårdcentralen, ajaj. Nu kommer jag bli stammis där men det får Kalle stå ut med, han ska hjälpa mig.

Jag slutar vid tre och då blir det stan en snabbis för att leta efter en almanacka och dra en solning innan jag drar hem och pluggar eller någonting annat.



Min fina frukost, bortsett från att det var Red Bull! Ah grr


Jag kan ha glömt din vaksamhet, jag söker inte mer än sympati (eller jo det gör jag visst) Inga kan ta fel på varann som vi

Imorse var jag på Vårdcentralen och pratade med en jättebra läkare. Fick sömntabletter utskrivet och ska tillbaka dit nästa vecka för att ta blodprov och sådant. Han ringde upp mig ganska omgående och lät mer än orolig, vad är det för fel på mig?

Aja, fredag idag. Jag ska nog dricka lite vin eller bara ta det lugnt. Ska in till stan med mammi och lillebror snart, jag tänkte nog dra en solning och sedan hem och städa av lite innan kvällsridån går upp. Ögonen står som i kors.


Förmiddagsfika med föräldrarna ♥


 


RSS 2.0