Jag vet att alla tror att, om himlen finns är jag förlorad



Idag har varit en jobbig dag, avslutade dagen med att ta Millie med till stallet där min familj var. Provred Pochahontas ett varv för att se resultatet efter att hon varit iväg ett år. Oj, vilken skillnad, så glad!
Men eftersom jag inte ska rida på egentligen 3 månader efter förlossningen så får Emil ta henne så kör jag markarbete. Jag ser verkligen fram emot att börja med Pochahontas igen, ta upp ridningen helt enkelt.

Jag är ganska orolig, på tal om någonting helt annat, jag har haft det lite körigt med kroppen sedan förlossningen.. men imorgon ska jag på efterkontroll så då kan jag ta upp alla frågor som trängs i skallen på mig, se vad som är normalt och inte.. Jag är lite nervös inför svaren, både på gott och ont, men efter imorgon kommer jag nog finna lugnet igen. Man känner ju inte sin kropp efter en förlossning om ni missförstår mig rätt.

Nu ska jag krypa ner framför en film med min pojkvän och försöka ta igen dagen, det blir tidig uppgång imorgon. Jag ska försöka köra på att gå upp mellan 8-9 om dagarna igen, mycket skönare att ha rutiner nu när man har Millie att tänka på med. Dessutom kan det ju vara bra att komma i tid till jobbet framöver också. Jag börjar redan på lördag och kör lördag-söndag förmiddag, sen får vi se hur resten av sommaren blir. Det ska bli kul, det kliar i kroppen av att bara gå hemma. Ännu en gång får ni missförstå mig rätt; jag älskar varje sekund med min lilla familj, och skulle gärna ha ro till att bara vara, men det har jag inte. Jag var ju rätt sprallig innan jag blev gravid också för den delen, haha.

.


Monday

Idag råkade vi försova oss rejält så vi missade BVC.. Allt eftersom Millies mage har gett en rejäl omställning av våra sovtider så Millie sov till 10.30, därför fick vi en ny tid 13.30. Millie väger nu 4114 gram och är 56cm lång.
Efter BVC följde Ronja med hem på en kaffe och därefter åkte jag, Millie, mammi och mina två yngsta syskon till Ikea/Ikano och kikade runt samt tog en mysfika. Jag fick med mig två "toppar" till mig själv, burkar till Millies ersättning, påslakan, fingerdjur till Millie och lite annat nödvändigt till hemmet.

I kön på Ikea fick jag syn på en bebis som inte kan ha varit mer än en vecka gammal och helt plötsligt var Millie såååå stor! Jag kan inte tänka mig att Millie har varit så liten, så "rynkig" om händerna och att hon sett så ömtålig ut.. Tiden går så fort, Millie utvecklas och växer så det knakar, min lilla tjej!
Det var även ett utländskt par som grattade mamma till den lilla bebisen, trots att jag höll i henne och allt tydde på att det var min lilla plutt, haha.

Nu ska jag krypa ner i sängen, imorgon väntar nya tag och mys med min älskade unge och pojkvän! Dessutom hoppas jag på en del intressanta svar om soffan jag la ut på blocket nu ikväll. Jag har redan fått ett svar så det borde väl gå, eller hur?!


Mammas ängel

Sunday

Idag är det söndag och Millie gav oss en fin sovmorgon till 10, efter det har vi bara legat och myst och Millie har visat hur glad hon är idag.
Kvällen och lite in på natten spenderades på Barnakuten med Millie som hade ont i magen nu igen.. Hon fick en tunn slang genom tjocktarmen med ett medel för att hjälpa henne att bajsa då hon var rejält förstoppad, stackars liten. Så nu ska vi byta ersättning igen, nu till NAN H.A 1 och NAN bifidus som man köper på apoteket. Jag hoppas på det bästa, annars vet jag inte vad vi ska ta till för hjälpmedel för att våran lilla tös ska slippa ha ont i magen, hon är ju så känslig!

Idag står städning högst upp på listan så det är vad vi ska ägna oss åt. Det har verkligen blivit "äckligt" här hemma nu när Millies mage har krånglat igen.. Efter städningen ska jag trixa lite med Alexanders present som han ska få på våran ettårsdag som är i Juli nu. Sen ska jag leta runt efter en sak som han ska få när han fyller år nu den 4e.
Vi avslutar dagen med att fixa lite kring dopet som även det är i Juli (!!) och kvällen avslutas med någon film. Jag lär sova gott, haha!

Imorgon är det ny vecka och då står BVC, efterkontroll, schemaskrivning, stallet, presentletande osv. osv. på planeringen. Fullt upp men jag ska försöka bli bättre med uppdateringen.


Glad Midsommar

Idag är det Midsommar och vi är sjuka, hela familjen, vilket vi har varit i snart en vecka. Dock så är det på bättringsvägen, så jag själv har bara rethosta kvar och Millie är lite snuvig och slemmig i halsen. Inatt var det extremt men jag tror att vi fick ut det mesta under natten.

Idag har vi varit i Norrköping på Media Markt för att fixa med Alexs nya mobil och ikväll är vi bjudna till Millies farfar och Annette i Mantorp för att grilla och umgås. Millie har inte varit i Mantorp ännu eftersom det har varit så dåligt väder och väntan på tåget har varit runt 50 minuter, men nu är det nya bussar insatta och vädret är på topp så nu lär det absolut bli lite mer vistelse i pappas hemort!



Min finaste prinsessa


Glad liten tjej för det mesta! Jag blir så glad av att mötas av det här leendet. ♥


Jaaa, nappen SKA vara upp och ner enligt Millie, annars duger den inte!

Love

Hej!
Länge sen som vanligt.. men det är så tråkigt att ladda upp inlägg utan bilder och min app på mobilen strular..

Vi (min familj) har iallafall fått tag i ett stall så där kommer mycket tid att spenderas i sommar.
Igår var vi (min lilla familj) även bjudna till Heidi där hon höll studentfest, riktigt trevligt med god mat och trevliga människor!
Millie sov hos sin mormor, vilket var första gången hon sov borta, det hade gått bra så det var väl bara jag som led av saknaden, haha. Men världens bästa mammi vet vad hon gör så där är hon i trygga händer.

Millie har börjat med de första leendena, världens finaste tjeja! Det värmer otroligt, blir så glad och stolt över henne!

Ikväll ska hon badas och sen blir det bara mys x1000 med mina favoriter med pizza, film och godis, underbart. Millie får nöja sig med ersättning men det är ju gotti enligt henne, hih.


Stora tjejen

Igår blev min fina skruttunge 1 månad. Tiden bara springer iväg!




RSS 2.0