Det var du som lät mig gå, det var du som lät mig gå

God kväll på er!

Idag har jag varit i stan och fixat lite, samt umgåtts med min saknade vän Ronja. Vi gjorde inte alls mycket, rensade tankarna lite med varandra skulle jag nog kalla det, vilket kan behövas ibland.
När jag kom hem mötte jag upp Alexander så gjorde vi varma mackor och nu vill han spela en runda kort innan det blir film att somna till.

I helgen väntar jobb så det lär inte bli någon direkt uppdatering. Men lämna gärna spår i två inlägg ner så hör ni av mig så fort jag har tid igen.

Just det, hörde en bra låt av Winnerbäck när jag var inne på Monki, men jag kan inte hitta den! "Det var du som lät mig gå" sjunger han i den. Vet någon vilken det är?!

Veckans "att göra"


Nu drar vi igång med..




Fråga vad du vill, här eller i mailen ([email protected]) så svarar jag när jag satt ihop frågor och svar.
Inte säker på att detta funkar eftersom jag har tappat många läsare..

my tears run down like razorblades, and no, i'm not the one to blame- it's you

Hejsan!
Jag har precis ätit frukost och nu sitter jag i sängen och vilar magen medan Alexander spelar. Lyckades med en himla god middag igår (helstekt fläskfilé, potatis&morötter, varma tomater, rödvins- och beasås och coleslaw till det) mums! Sen mös vi med lite godis till Orphan. Det kallas vardagslyx.

Idag ska jag försöka hinna in till stan för att fixa lite grejer på Maxi och hyra någon film från jobbet till ikväll. Men innan dess ska jag diska och slänga ihop någon mat. Fast får se vad jag orkar, är ju trots allt sjuk..

Ps. Jag ska bättra bloggandet, jag har blivit usel sedan jag fick min Iphone.. Ds.

i'll allways love you

Jag minns att jag såg den här när jag gick på Plusgymnasiet, kan tänka mig att jag la upp den på bloggen även då. Nu fick jag syn på den igen, på en annan blogg, och den får mina ögon fortfarande att tåras. Så himla mysig video!


Mattävling

Bild 1



Bild 2



Älskling och jag fick för oss att ha en liten "mattävling", så nu är det upp till er att hjälpa mig vinna över honom!
Kommentera "bild 1" om ni tycker att den ser godast ut, eller "bild 2" om ni tycker att den ser godast ut.

Tomten jag vill ha en riktig jul, en sån som man har när man är liten



Här har jag spenderat min helg, i sängen framför bland annat Pelle Svanslös julkalendern som visades 1997. Jag måste erkänna att jag för första gången fick lite julmyslängtan. Tänk att gosa ner sig under ett duntäcke och titta på mysiga filmer medan snön lägger sig fint på marken. Eller att baka lussekatter och spela julmusik. Dock så var känslan mer tydlig för en si så där tio år sedan.

Tillbaka till ämnet, jag har mått uselt, och nu när illamåendet har försvunnit så har jag blivit förkyld och har ont i halsen istället. Jag måste fixa min balkongdörr innan vintern kommer..

I don't feel good





Idag har jag mått illa sedan 3 inatt, vilket betyder att jag inte orkade gå till skolan. Illamåendet börjar lätta en aning, istället har jag fått ont i magen, fy. Sitter och tittar på Bonde söker fru, mamma och pappa kom nyss hit så de står och äter muffinsen jag bakade innan programmet.
Orkade även laga lite thaimat förut, glasnudlar är ingenting att rekommendera för övrigt.

Man vet inte vad man har förrän man är nära att förlora det

Hejsan!
Jag har knappt fått någon sömn inatt.. Inatt var ingen bra natt, fy.
Nu sitter jag iallafall i sängen medan älskling försöker fixa så vi kan köra CS med varandra, haha. Senare idag ska vi åka och handla med mamma, och ikväll blir det nog bara film och mys. Ska försöka ta mig upp till skolan imorgon, mornarna är inget vidare nämligen.


Jag älskar dig mer än ord kan beskriva.. ♥


Jag är lycklig med dig


Mums! Ikea gotti med mor

Hej på er! Nyligen hemkommen från sjukhuset och ÖB med mammi. Sitter och ser ut över mitt vardagsrum där allting ligger huller om buller och väntar på att fixas om. Jag var nämligen på Ikea med mammi i förrgår och köpte lite småsaker, likt hyllor, gardiner och lampor. Fick även med mig ett par jeans och en tröja som ni får bild på en annan dag.

Väntar på att klockan ska ticka så jag kan ringa lite ärenden innan Alexander smsar, för då blir det att laga mat innan han ska klippa sig i Mantorp. Ikväll blir det nog bara True Talent och mysa med älskling.

Dessutom ska jag antagligen hoppa av skolan. Jag har missat hela starten pga att jag legat dålig, och det intresserar mig inte ett dugg att arbeta med IT-ämnen.

Ta hand om er så hörs vi vart efter!

RSS 2.0