Om bara 23 minuter

.. äre höstlov. Fyfan vad skönt! Dock är jag sjuk så jag kommer inte kunna göra så mycket, men sovmornar och film långt in på nätterna, sena samtal och bara trevliga nattcigaretter går för sig utan att ångesten kryper fram.

Jag har antagligen sömnproblemet Insomnia, jag går på antibiotika nu för en bakteriegrej som smygit sig in i min kropp, magen är fortfarande ett mysterium för läkarna. Jag ska återigen till sjukhuset om det inte försvinner med antibiotikan. Vem vet, det kanske fungerar för både och?

Ikväll blir det kanske Skärkind, imorgon jobbar jag och på söndag ska jag nog hem till mammi på middag.

Jag fick MVG på en deckare, i love it. Och klockan är 13.37.
Vi hörs, hej!


2010-10-24

Jag tar nog det här med "the game" lite väl stenhårt. Ni förlorade iallafall nu, likaså jag.
Här sitter jag och min far vid varsin dator, var nyss ute och tog en cigg. Han spelar, jag bloggar. Fint det där, det börjar bli en vana med tanke på linjen jag går, hah.
Snart blire film och sova tror jag, måste bara hitta täcke och kudde först.

Jag tycker om min vovve trots att hon spydde som en gris inatt..




Ni hittar mig hos mammi ikväll!

Stadsbiblioteket i Norrköping

.. det är där ni hittar mig just nu. Killarna sitter och spelar, och sådär.

Igårkväll började jag tömma sovrummet, tänkte fixa med lite hyllor, garderoberna, sängen och andra fina saker. När det, och de andra rummen är klara ska jag fixa mitt rum hemma så jag kan flytta hem till våren. Awesome, right? Fast det är ju ingen brådska, bättre att det får ta sin tid och bli bra än att stressa ihop allt.

Jag har världens sötaste lillasyster



Sitter på lektion atm. Krig äre. Dino och Lucas sitter mitt emot vid andra bordet och kastar massa "stenar" så illa men kul.
Jag orkar inte plugga, Casper är tråkig och drar hem. Stryk borde han ha!
Aja bäst att ta tag i skolarbetet, fast det är skönt att det bara är tisdag och jag bara har en uppgift kvar innan jag är klar för den här veckan. Eller ja, bortsett från matten och labben då.

let the sun refuse to shine, it won't be long before the days are brighter

Jag har magsmärtor. Extrema magsmärtor varje dag, och de blir bara värre och värre. Det är dags att uppsöka läkare snart tror jag, mamma håller med. Men jag hatar ju blodprov, jag gråter som ett litet barn när de sticker in nålen i min blodådra och pumpar, trycker → paaaain.

Nu ska jag plugga upp mitt naturkunskapsprov till G och sen ska jag skriva om vad som gör filmen 2012 äkta amerikansk, mer än hjältescener och romantik när döden är runt hörnet. Haha illa. Men först, mat.


Min helg i bilder


Ronja och jag gjorde egna chips kl. halv två på natten. Mums!



Vi åt pizza, var barnvakt och mös med min lilla bebis- Dixie.


i cant pretend anylonger


 Jag lyckas alltid, bli kär i kärleken. Party with my paaaaaaaain.


min finaste, älskade


love is a mistery without melody

Jag hatar att bråka men jag älskar känslan efteråt.

Dixie vägrar att lyssna på min mor nu, hon väntar nog på att jag ska ta med henne hem. Men nej, i de otroligt dystra veckodagarna är det enbart jag och mina nära vänner; Bitter- och Ensamheten.



Btw!
Tjaffsen om ® under stjärnan på Converse kan upphöra nu. De är äkta om de har ® under stjärnan, om inte är de oäkta (eller icke registrerade) eftersom enbart registrerade varor får märkas. Samma regler som med ©, fast det betyder att du inte får sätta en copyright-symbol på något som inte är ditt.
 Ni vet väl att även affärer kan köpa in varor från billiga länder för att tjäna på att sälja varan till oss? 
End of diskussion.

"The registered trademark symbol, designated by ® and also known as a racol (derived from Registered & Authorised Company Logo), is a symbol used to provide notice that the preceding mark is a trademark or service mark that has been registered with a national trademark office. In some countries, including China, it is against the law to use the registered trademark symbol for a mark that is not officially registered in any country. Trademarks not so registered are instead marked with the trademark symbol ™, while unregistered service marks are marked with the service mark symbol ℠. The proper manner to display these symbols is immediately following the mark in superscript style."

Jag måste erkänna att jag saknar mina gamla sovvanor; natten ter sig annorlunda och mer fridfull än dagens sträva och dystra framrusning

Den låten, den meningen. Den säger så mycket om allt och ingenting. Jag sitter i mitt fönster, fyller mina lungor med skadliga ämnen som finns i bara dryga centimeternas såkallade cigarett. Jag kan inte sova, jag är inte ens trött. Klockan tickar iväg som ett tåg i all dess hastighet, med andra ord väldigt fort. Jag börjar tro att jag lider av sömnproblem. Kan detta bero på mina oroliga tankar? Mitt oroliga liv? Det är en av tusen frågor jag dagligen ställer tyst för mig själv. Men jag trivs på natten. Allting ter sig annorlunda. Det är tyst, stilla och fridfullt. Varje gång jag ser ljuset smyga sig fram, liksom smeka bort nattens iskalla mörker, ställer jag mig frågan "varför sover jag inte?" Jag får aldrig något svar. Kanske för att det inte finns något svar. Jag kollade mig i spegeln nyss, min kropp viker sig. Den ger med sig. Mina matvanor har ändrats på senaste tiden. Jag äter sällan. Jag äter och ibland kan det vara normalt, men det är inte allt för ofta. Jag är glad över att se resultat men det är inte bra, det är inte rätt resultat. Jag måste sluta med mitt cancerframkallande beteende också, det vill säga rökningen. Jag gick ut från rummet för en stund sedan. När jag kom tillbaka och slog upp min dörr slog lukten emot mig. Det stinker gammal tant som inte orkar röra sig från soffan, ut till balkongen. Det stinker tonårslägenhet där nöjet att röka under fläkten precis har slagit till. Jag tänker kanske för mycket om nätterna och jag undrar om det finns någon sömntablett för mig. Jag vill nämligen sova som en normal människa vilket jag inte gör i dagens läge. Det kan vara för att dagens händelser inte lockar mig, utan att nattens frihet känns mest bekväm. Jag kan själv erkänna att jag lever på natten. Jag lever i min ensamhet och jag vet inte vad jag söker. Kanske är det äkta långvarig kärlek. En människa som älskar mig för den jag är. En människa som jag kan vara mig själv med och koppla av med. En människa som jag är trygg hos. Någon som jag kan sova brevid om nätterna utan att känna mig ensam. En människa att dela livets alla stunder med. Både lycka och sorg. Jag söker nog någonting som lugnar mina tankar och någon som kan få mig att inte behöva tänka alls. 

Skriven en tidig oktobermorgon 2009

its always me

Jag försov mig som vanligt, så 35minuter innan skolan började rusade jag upp och fixade mig, och som tur var kunde mammi köra mig till stan.
Så nu sitter jag i skolan med failsmink och oplattat hår. Awesome.

Har inte sovit så bra på länge som jag gjorde inatt. Jag fick låna pappas tröja att sova i, pappalukt är lika med trygghet. Med andra ord, hemma är jag trygg.

Nu måste jag nöta in en engelskatext, redovisning snart! Hihi


but she don't sleep at night, afraid to turn out the light

Hej på er! Jag tänkte bara slänga in ett snabbt god natt- inlägg.

På grund av den hemska mardröm jag inatt fick bevittna djupt i mitt undermedvetna, sitter jag nu ute i en till synes kuslig skog hos min kära mor. Här blir jag självklart kvar medan nattens mörker sveper förbi och i all ära och förundran släpper in den nya dagen.
 Tystnaden i huset bryts av vattnet som pulserar genom pumpen i akvariumet och en svart hunds djupa andetag bara en armslängd ifrån mig. 
 Vid den här tidpunkten sover hela huset, även de oinbjudna. En trappa upp i en stor dubbelsäng ligger en vit, beige hund, som aldrig någonsin visat så mycket glädje och entusiasm över att se mig som hon gjorde ikväll. I ett litet rum, under en våningssäng ligger en röd, långhårig katt med fyra bebisar som tuttar och gnyr, oberörda av livet omkring som de omedvetet håller på att växa in i. 
 För att göra en lång text kort kan jag med andra ord säga, "Det är fint att vara hemma igen!"

Imorgon börjar skolan 8.30, sen blir det att tillbringa resten av dagen/kvällen med H.


Mys på coffee med downieloverrrrrs

- Känn på min nya jacka
◊ Oh vad härlig du
- Nej, den är ny!

Haha, hon gjorde min dag på jobbet i fredags.

Just nu sitter jag iallafall på stadsbiblioteket med Runjis, ont i magen efter två koppar te och skratt i massor. Men det är bara att gilla läget, som man så fint säger.
Om 15minuter går bussen till Blacka, det blir nog att se klart filmen som gav mig mardrömmen inatt och bara chilla gärnet med R.
Jag kommer sakna min bebis i veckan, på tal om annat alltså.


Hej Emelie fina Jonsson!

Jag har fått en begäran om att uppdatera bättre, så jag kan ju försöka.

I helgen hade jag min bebis hemma hos mig, världens finaste vovve. Drömde en mardröm inatt, vilket börjar bli en vana, så jag vaknade kallsvettig och helt skakis med tårar i ögonen tio i fem imorse. Då kröp Dixie upp i soffan helt random och pussade på mig, sen hoppade hon ner igen. Mitt lilla gull, hon förgyller mina dagar. ♥

Btw, jag ska nog pierca underläppen också, för att se om jag vill ha ring under eller som jag har nu. Med andra ord så ska jag bara testa vilket jag vill ha.

lite nytt, lite nyare, lite nyast


Nya tröjan och jeansen

Piercingen

Jag vet att jag har glugg, som paow, så ni behöver inte klaga på mig som ni gör på henne ;<

Random, bara för att ni ska ha något att läsa

Dagens humör: Seg och lättirriterad
Dagens mående: T r ö t t
Dagens borde: Städa och ta hand om Dix
Dagens frisyr: Uppsatt
Dagens klädsel: Nya jeans, whowhowho cares-linne, svart tjocktröja, massa armband, headset och converse
Dagens planer: Skolan 15min till, köpa softarkavaj, ta hand om Dix, städa
Dagens vill ha: Massa kläder
Dagens längtan: Helgen
Dagens roligaste: Don't know
Dagens tråkigaste: Matematiken imorse
Dagens tidning: Extra Östergötland (horoskop + serier, Kalle och Hobbe gör min dag)
Dagens låt: The messenger

Linkin Park- The messenger


move pen, move ♥


it's been one hell of a year

En timme kvar i skolan, sen ska jag ner på stan en snabbis för att köpa tröjan jag pratade om. Vid tio i går min buss hem, om jag inte tar tåget, för jag ska hem till min älskade Dixie som antagligen kommer flytta hem till mig på helgerna för att lära sig vara inne utan att skälla som en idiot.



Om några dagar får jag en pälsväst, om inte mammi är fettgay och tar den själv. Jag vill verkligen ha den nununu! Sen ett par ursnygga Shepard Uggs och grr vad snyggt, eller ett par converse med ull i, sniggt det med. Åh jag vill ha så mycket, jag dör.



Nu ska jag iallafall plugga ifatt matematiken, bråktal och potenser ffs. Love it.. eller!?

Hejgoddag fina ni

Jag tog upp en sida här och tänkte skriva, men jag kommer inte på något att skriva.. Därför kan jag ta det som är tråkigast att läsa, bara för att nivet.

Igår lämnade jag min inrökta, stökiga boning, åkte hem till min mor och hälsade på mina vovvar och mina gulliga syskon.
Vid halv sju åkte jag hem och mötte upp min bror för att laga mat och dra en sleepover. Mysigt.
Nu har jag lektion. Casper och jag kom 15min försent för att vi satt och pratade ute, ehehh..

Tipsis

Jag kollade lite i mitt arkiv precis, ni har hängt med på mycket faktiskt. Resor, skolskift, kärlek, depression, osvosv.
Kollade i september-09, min depressionsmånad. Jag minns det så väl, och ändå är det mer än ett år sedan, sickt..

Ett litet tips till er nya, om ni vill läsa roliga inlägg går ni bara tillbaka till i vintras, då var jag som mest aktiv och brydde mig om min blogg. Bara ett tips, det är upp till er om ni vill kolla! Hihi


Kanelbullens dag, 4/10-10

Eh hej.. lite pinsamt att blogga nu, det var ju ett tag sen, som vanligt...
Aerå. Hur mår ni? Själv mår jag prima, lite trött och lite ont i läppen bara. Jag piercade mig nämligen i lördags, vilket var på tiden! I fem år har jag velat ha det, i tre år har jag tvekat och nu äre gjort! Ni ska självklart få se en bild på det när jag lagt in den på datorn, och kanske tagit någon ny, jag har ankläpp atm, haha!

Igår var jag på stan med Ronja. Köpte ett linne x2 (det satt ihop och jag klippte isär det eftersom det var mycket snyggare. Sen köpte jag jeans och armband bara. Idag ska jag köpa en assnygg softarkavaj, om jag får tillbaka mitt bankkort.
VETNI?! Bankomaten tog mitt kort igår?!?!?!! Jag bara WTF, omgomgomg!?!??!?!!!


RSS 2.0