När jag kommer hem blir det en diggar och dissar- lista

självklart tittar ni ju in senare, aight? :)
Kanske bjuder jag på en bildbomb också, ni får väl kika in sen.

Jag orkar ingenting

Jag mår illa, äckligt som atten för det känns verkligen som att jag ska spy när som helst och så har jag känt hela dagen!
Idag fick jag min hårförlängning och jag har solat och blivit ytterligare lite brunare. Jag ska nog åka till Maxi med mammi och köpa hårfärg tror jag, så jag kan börja använda hårförlängningen redan imorgon.
Jag skulle gått på krogen imorgon med Heidi men planerna blev ändrade pga att jag inte kommer hem då jag ska jobba på fredag. Jag kunde ändå inte ha druckit så det hade inte varit värt att åka dit heller för den delen.. Det suger.

Fyllevideos

På Karros fest för några veckor sen. Macke sjunger en kärlekslåt till mig, aaaaaaw, haha!


Jo, dem låter ju himla smarta.. Hahaha


Fest hos Anton i somras, bästa sommaren-09, Heidi älskar mig!

En video, fler kommer. Mest test detta

Ni minns väl att jag var på Thåström på min mammas födelsedag? Här kommer en liten video från konserten!

Igår var jag ute i det fina vårvädret med min bror

Hahahahhahahh jag ser tjock ut och Emil ser ut som en bög.
Vi gick iallafall jättelänge och dynglångt. Spelade in några videos och så
lärde jag honom om musik. Han lyssnar ju på Emilush just nu.. ackack.

Jag spyr på onyttigt

Jag gjorde en milkshake förut eftersom vi varken hade frukt eller vaniljyoghurt. Nu mår jag sjukt illa, jag har ju knappt fått i mig något så onyttigt på jättelänge.. Jag skulle ha åkt till stan en snabbis men jag skippade det och bäddade ner mig i sängen och tycker synd om mig själv istället. Nej, inte riktigt. Men om jag inte spyr så ska jag iallafall åka och sola med Moa vid två-tre. Hon skulle komma hit snart faktiskt så det är kanske dags att lyfta på sin feta röv och träna lite.
Vet ni förresten?! Det är en råtta i ventilen, jag dör seriöst. Jag vågade inte sätta ner fötterna imorse, tänk om den attackerar..?!

AF, vägledningscentret, skolmöte

Jag åkte in till stan med mammi för att åka till Arbetsförmedlingen och gå på ett bestämt möte med min rektor.
På AF blev vi hänvisade till Vägledningscentret(?) rakt över vägen. Där fick vi prata med en gubbe som hjälpte och förklarade lite om folkhögskolor osv. Jag fick med mig två kataloger hem där jag kan kolla och läsa lite om dem.
Efter det åkte vi runt lite i stan, jag och mammi, vi gick in på Kungs och pratade med Micke, han lurade med mig tre filmer hem, Wallander-Vålnaden, American summer och Wrong turn at Tahoe.
Sen hade vi en halvtimme över så vi åkte till strömmen och satte oss, dock lyckades vi hamna i skuggan och strömmen såg äcklig ut..
Mötet som rektorn hade kallat oss till blev inte av eftersom han aldrig dök upp. Så jag drog ner på stan för att möta Moa men hon hade åkt hem så jag ringde upp mammi så hon kom och hämtade mig igen.
Nu är jag hemma och ska laga mat åt the family snart, sen ska jag träna hemma och lite sådär.
(Långt tråkigt inlägg, jag vet..)

De här fem ferraribilarna...

är de allra sista godisbitarna jag äter för en lång tid framöver. Jag ska alldeles strax hoppa ut genom mitt fönster och ta min sista cigg för natten. Fast att sova kommer att bli svårt, med tanke på att jag vaknade vid sex-sju ikväll, så ska jag krypa ner och ge det ett, eller hundra, försök iallafall.
Imorgon har jag ett möte vid halv tre med rektorn (+lärare?) och mammi. Efter det ska jag träna. Jag hoppas att jag blir arg på mötet så jag har extra mycket adrenalin till övers när jag ska kuta som en idiot på löpbandet, pumparumpa-maskinen och alla andra galna maskiner! God natt.

Bara ett hej så att ni vet att jag fortfarande är vaken

Nu är jag hemma efter att ha solat 30minuter och duschat i nästan en timme. Jag lyckades somna i solariet vilket var riktigt skönt. Jag menar, sova och samtidigt bli brun, det gillas starkt! Emelie har inte svarat på mitt sms angående träning så jag lägger mig nog och sover till tre och efter det drar jag in till stan och tränar någon timme, om jag inte kör hemma idag.. Vi får se. Jag har ju fått två träningsböcker av mammi så jag är lite nyfiken på vad som gömmer sig däri faktiskt.
Jag önskar att mitt löshår dimper ner i postlådan idag, och att jag får lite mer pengar för det är lite grejer jag måste köpa utöver P&L biljetter och jag känner att pengarna inte riktigt räcker till som det är just nu. Leva snålt i en månad är inte nice. Jag som kände mig lite rik nu med jobb och allt, men icke. Jag är bäst på att bränna pengar direkt när jag får dem..
Men sova var det, natti!

Natt/tidigmorgon-inlägg

Klockan är snart fem, jag kan inte sova. Och snart är det ändå ingen mening med det. Mammi går upp snart, då ska jag be henne köra mig till lägenheten så jag kan städa där och duscha innan jag beger mig till simhallen och solar, sen duschar. Sen tränar och duschar igen. Haha!
Nordman hörs lagom högt från mina högtalare, det skulle vara fint om han kom till P&L. På tal om det, jag har kollat upp massor om det nu, och snart äre dags att boka! Faktiskt i veckan tror jag, u-u-u-underbart!

Wipeout och Johan Falk

Moa kom till mig förut. Sen kom Heidi. Efter det kom Becca också. Vi kollade på Wipeout och skrattade lite. När dem åkte hem stannade jag i soffan och kollade på Johan Falk. Den var bra, inte den bästa, men bra. Snart ska jag tvätta bort sminket, sen sova. När jag vaknar ska jag träna. God natt.

GOD NATT!

Synd att jag alltid ska vara så seriös på mina cambilder.
Det känns så fjolligt att ta bilder på sig själv, men det är ruligt när man har trukigt.
Jag orkar inte, god natt, btw, atten vad nice att se att ni blir fler som läser.
Welcome to my bloggish. Aeaeae, trött som tusan, men hej.

Det är din förlust, min också kanske. Dock är det ditt val, inte mitt.

Jag är arg, men arg är kanske inte rätt ord, jag är besviken på hur man ska behöva bli "behandlad" av sina "såkallade" vänner (?!)
Jag ska tvätta bort sminket, sen lägga mig och somna till Håkan, underbara Hellström. Klockan är över fyra, en timme mindre sömn, det berör dock inte mig så mycket för jag sover tills jag vaknar. Jag hatar att bli väckt.
Jag längtar till P&L med bästa Emelie, det ska bli galet röj med den tösen vill jag lova!
"Det börja med att du bedrog mig med en annan, en som du sa var mycket finare än jag"
Jag fick lön idag, god natt.

Klädångest..

Jag kan inte bestämma mig för vilka kläder jag ska ha ikväll och jag ska åka till jobbet om 10min..
Gårkvällen var lite galen, minns inte så himla mycket, samtidigt som jag minns allt, hmm.. Det var helt ok iallafall, jag festade ju med bästa Jenny och Emelie. Lokalfest typ, massa 94or överallt, inte så konstigt kanske.
Nu måste jag rusa, ha det bra!

Friday

Trots att jag inte ens var trött vid tio imorse när jag vaknade så bestämde jag mig för att sova lite till, och vid tolv bestämde jag att sova ytterligare en timme. Det slutade med att jag vaknade vid halv fyra. Inte ok.
Om tre timmar ska jag vara hos Jenny där vi (några flickor) ska käka lite och sen dra vidare på fest. Det kanske blir lokalfest om vi inte hittar något annat. Jag ska kolla runt lite med dricka, men det lär inte finnas något så det blir nog en nykter Emmi ikväll. Atten, jag och Jenny som skulle supa tillsammans, som med tyskarna, haha! Det är fina minnen det.
Nu måste jag fixa mig lite fort så jag kan lägga tid på att välja kläder.. Kanske hinner slänga upp facelook och outfit sen, vi får se.

Ljus i mörkret

Dagens finaste är detta, ljuset i mörkret. Så himla fint, det gör mig så himla glad. Ett blombud kom till mig imorse och lämnade denna fina bukett.
Tack, my sunshine <3

"Snart, väldigt snart"

Vad är detta? Jag är nyfikes as hell, men vad finns det att göra?
Jag är fast hos min sovande bästimossi och kan inget göra härifrån.
STORT HJÄRTA PÅ ALLT JUST NU IALLAFALL! ♥

Jobbig natt detta, men ändå ganska nice

Moa sover, hennes föräldrar + bror är i Stockholm och jag kan inte sova. Jag sitter helt ensam i vardagsrummet och gör ingenting. Roade mig lite med Bella&Tyra-show förut, det var faktiskt kul så det ska jag definitivt fortsätta se. Varje torsdag kl.21 tror jag att det är, webbtv och sådär.

Förut kom Tobbe förbi och tog en cigg med mig så snackade vi lite och sådär, trevligt. Dock kan jag inte låsa dörren nu, för jag vill inte väcka lillpluttan genom att smälla och dunka i dörren.. fast jag ska ju ändå vara vaken tills hon går upp, vilket är om 2,5 timme tror jag. Jag ska väcka henne, dramatiskt, mohhaha!

Nu ska jag smyga ut och fylla på min vattenflaska och sen röka, vilken livad natt detta är, ohja!

Dag 4 atr

Just nu sitter jag hos Moa, här är även Simpa. Dem har bestämt sig för att se på tönthockey. Det är töntvarning..
Jag var och solade förut, första gången på väldigt länge och jag fick rand, det är fint. En annan sak som är väldigt fint är att jag fått reda på att en vän till mig faktiskt lever. Jag har inte pratat med honom på två år och nu, nu bara är han där, det är fint.


Gammal bild på mig och Moa, från maj förra året. <3

Se vad som kom på posten idag

Vaknade av att mammi kom in med ett paket till mig, jag öppnade det
och där i låg min Fred Perry tröja! Nu ska jag ta på mig den och åka
till simhallen för att sola. Moa kunde inte hänga med idag, atten! :(

Dag 3 atr

Jag kollade nyss klart på Johan Falk med mammi, uj vad jag älskar't! ♥ Fast jag blir så arg på själva Johan Falk..
Idag var jag på gymmet med Ronja, tränade kondition, ben, armar, bröst och mage. Imorgon ska jag upp tidigt för att träna med Emelie och sen blir det solariet med Moa. Men nu, nu ska jag sova, god natt!

-

Spring Jean Patched SEK 395, Cheap Monday - NELLY.COM Gubi Top SEK 299, Gestuz - NELLY.COM
Enkel sommaroutfit, dock vill jag ha en snygg väska och stora solglasögon till också!
Cheap Monday jeansshorts- Nelly.com 395:-
Linne- Nelly.com 299:-
Gladiatorsandaler- Det är en gåta :(

Nice, huh? ;)


Check!

Adidas-tröja √
Fred Perry-tröja √
Löshår √
Tack mammi!
Jag har precis fixat mig, om två timmar blir det träning med Ronja, härligt!
Jag missade nationella i skolan idag, inte ok.
Jag har massa oanvända kläder, märkes som ska säljas, och en oöppnad parfym som jag har två av (Beckham) då blire money. Plus att lönen och studiebidraget kommer snart. Det kan inte bli bättre just nu!
Imorgon blir det träning och början på att bygga grundbrännan. Det passar perfekt nu när det bara är tre månader kvar tills man klarar sig utan solarium, då kanske jag hinner få lite färg till dess. Detta gillas, livet leker. Kanske ska man även börja röka marlboro igen, 10kr dyrare cigg? Haha, skämt dock.


Ni <3 Mig
Förlåt för att jag lämnade er så länge, förlåt.. Marlboro..

Panikpanikpanik

God kväll på er!
Jag gick nyss ut för att ta en cigg, jag drog med mig Indra ut så hon skulle få kissa också, då hör jag massa konstiga ljud i mörkret, jag slår av glöden fort som atten och kutar in. Tur som jag har så står pappa i köket så jag drar med honom ner i pannrummet för att röka klart. Där hade mammi och pappa rensat så hela väggarna var helt tomma, vad ser jag? Jo en spindel, jag får panik och tycker mig se spindlar överallt, komma emot mig, instängd som jag var knuffade jag undan pappa och öppnar pannrumsdörren och kutar ut. Hela jag var/är på högvarv. Nu får jag panik för att jag verkligen vill träna också, jag måste det nu med en gång. Jag hatar när det blir såhär, jag kommer inte kunna somna inatt. Vad ska jag göra egentligen? Jag hatar sömnlösa nätter fyllda med panikångest. Jag hatar när ögonlocken är tunga som stenar men att inte kunna stänga dem. Jag hatar att vara så mörkrädd som jag är och inte kunna släcka lampan och somna som en normal unge, utan istället vara tvungen att starta en film på lagom volym och somna till, bara för att ha ljus och ljud omkring mig. Jag hatar att sängen är så stor att den rymmer en till när man ändå tvingas sova ensam.
Jag vill vara liten igen, utan massa dumma tankar och måsten, och istället få somna tätt intill mammi och känna mig sådär stark och trygg som jag gjorde då. ♥

Lite tankar kring livet och tråkigt nog, framtiden.

Ni som följer min blogg har nog märkt hur min skolgång gått sedan jag började ettan på Plusgymnasiet. För er som är nya så kan jag berätta för er att jag inte gått till skolan så mycket, dvs att jag har skolkat en hel del, hur många procent osv behöver jag inte ta upp här. Ni vet ju även att jag var på en annan skola och kollade lite men det var inget som föll mig i smaken. Jag vet ärligt talat inte varför jag inte klarat av skolan eftersom jag aldrig tidigare har haft några som helst problem innan. Jag har inte svårt för någonting när jag väl är där och jag jobbar hyffsat bra då.
Var skaver då skon? Jo, skolan är trist och folket är väl inget att jubla för direkt (nu menar jag självklart inte alla) Jag har valt helt fel linje och trivs inte med det jag gör där. Jag är exremt skoltrött dessutom, och det förbättrar ju inte direkt det hela. Mina föräldrar vet givetvis om hur det ligger till så det är ingenting jag ljuger om så ni vet.
Jag pratade med min mor häromdagen och vi båda tyckte att det skulle vara kalas om jag fick ett till jobb och hoppade av skolan och sen läser in grundämnena på Comvux och på senare tid läser juridik eller ekonomi på
Campus. (jag tror att jag är rätt ute nu, haha)
Just nu jobbar jag ju på Kungsvideo på helgerna, men för att hoppa av skolan krävs ju lite större ekonomi eftersom jag förlorar busskort, gymkort och studiebidraget.
Detta är ingenting som är klart på långa vägar eftersom jag inte tagit tag i det ännu. Jag ska iallafall gå klart ettan och sen får vi se vad som händer helt enkelt. Jag ska på ett möte med min rektor och mammi nästa vecka för att det gått för långt nu. Jag tar en dag i taget så får vi se vad som händer, det är ju trots allt min framtid som står på spel!

Dag 1 atr

Jag har klarat en dag, jag är stolt över mig själv!
Kvällen spenderades hos Alex med Heidi och Tobbe, senare på kvällkvisten kom även Moa och Simpa förbi och sa hej. Vi tittade på The last house on the left, ruggigt bra men ack så hemsk. Nu är jag hemma, har varit och köpt ciggisar, äntligen! Om en liten stund ska jag bädda ner mig i mitt nya fina bäddset och se på film, jag tror att det blir Prinsessa. Den sägs vara helt ok iallafall så jag litar på det. Imorgon ska jag till skolan, men först efter lunch, jag orkar inte stylingen eller maten. Så lite sovmorgon blir det iallafall!

Säg hej till en korthårig Emmi..

Jag har kort hår nu, jag skäms ihjäl och vill inte visa mig ute, egentligen. Men mammi sa att jag kanske kan få en ny hårförlängning om hon hittar någon till ett bra pris. Jag älskar min mamma. ♥
Ikväll ska jag till Alex med Heidi och Tobbe och se film. Heidi åker till Vadstena senare ikväll så det ska bli mys att träffa henne en sista gång för sen syns vi inte förrän på fredag igen. När jag kommer hem ska jag köra ett träningspass och sen sova hade jag tänkt. Om jag hinner ska ni även få ta del av några av mina tankar och planer så kika in ikväll igen!

hjärta

Igår var det lite förmys hos Becca, vi lagade taco och drack baileys. 20.30-bussen tog oss till Karro där det var lite party med trevligt sällskap. Dock blev det lite lame för min del så mammi kom och hämtade mig vid tio. Väl hemma drog jag på en film och när jag äntligen blivit trött och lagt mig bekvämt så ringer Vångaborna och säger att jag ska bli hämtad till fest, jag fixade mig lite men orkade inte vänta på dem, plus att jag inte ville träffa en person som var där så jag gick hem och somnade bums.

Jag såg årets första fjäril, det måste ju betyda att våren är påväg?

Ursäkta kvalitén, zoomen är på! :(

Dag 1.

God förmiddag!
Jag är barnvakt åt min syster för pappa var tvungen att åka till jobbet. Tillsammans har vi städat hela undervåningen och dammsugit övervåningen. Nordman har dånat från högtalarna och vädret är mysigt idag. Jag funderar på att ta med Maja på en liten promenad, men det kanske inte är så smart nu när hon är sjuk och så gott som utan röst. Jag får hitta på något annat att göra med skitungen.
Ikväll blir det träning med Ronja och lite senare så kommer mammi hem och då får jag grejer. Jag vet redan att jag får fyra tröjor, hoho!
Nu ska jag se om diskmaskinen är klar och isåfall starta en ny omgång. Det är galet mycket disk eftersom pappa aldrig tar hand om det, och jag inte hann det igårkväll. Men hey, vi hörs senare!

Bildinlägg


Studiedag, fail

Alla sa att det var studiedag idag så jag stannade hemma och sov, men fick reda på av Linda att det inte alls var så, ehehh.. what to do? 
Om ett tag ska jag iallafall dra in till gymmet och träna någon timme eller två. Mammi är i Ullared så jag antar att jag lär få städa av och laga mat åt ungarna innan jag åker. Bäst att kolla det redan nu. Vi hörs sen!

Min helg.

Hejhallå! Det var inte igår, nu ska jag förklara vad jag har haft för mig.
I fredags var det fest hos Tobbe, tequilarace och lite spårat, men det var trevligt så länge det vara.
I lördags mådde jag inte så bra, trots att jag inte ens blev drunk. På kvällen jobbade jag med Fuat, det var förvånandsvärt lugnt tycker jag.
Igår var det släktkalas för min syster som fyllde i onsdags och för mammi som fyllde i februari, det var trevligt. På natten ringde en full Kenny och sa åt mig att komma ut och ta en cigg som slutade med att jag hängde med på en "raggarrunda" med Kenny, Albin, Ponta och Thato. Sen somnade jag direkt när jag kom hem, dock var det ju runt fyra-fem så det var ju inte så tidigt direkt.
Hur har eran helg varit? :)

Dagens:

Frukost: ett glas isvatten + en cigg
Träning: magträning
Klädsel: don't know
Parfym: Paris Hilton- Cancan
Smink: foundation, rouge, puder, maskara och ögonbrynspenna. Ikväll blire mer party
Frisyr: Utsläppt i guess, iallafall ikväll
Ont: hela kroppen ffs
Musik: Håkan och Pink Floyd
Planer: skola 12.50-14.10  party ikväll
Saknad: Heidi
Kärlek: no'one

Ang. tatuering

Jag var hos tatuerarn idag med mammi och kollade på det han ritat upp åt mig. Den var jättefin men ack så stor, alldeles för stor för att ha bakom örat så det blir att tatuera en annan grej på ankeln, vad säger jag inte än. Men tid ska bokas imorgon, dock hade han ingen tid förrän om tre veckor så jag hinner tänka till ordentligt innan. :)

Jag känner mig duktig :)

Hej hörrni! Jag kom precis in från en liten springrunda med bror. Innan det körde vi en halvtimmes konstant träning, mage, rygg och armar till hög dunkmusik.
Dessutom körde jag 1,5timme på gymmet ikväll, även där konstant träning i över en timme. Kroppen värker just nu men fan vad jag älskart!
Igår gick jag och bror till Blacka och tillbaka, sen hem och 30minuters träning mage, rygg och armar. Jag ska försöka hinna med träning på gymmet varje dag nu, förutom fredag och lördag.
Imorgon ska jag upp klockan sex (trots att jag börjar klockan ett) och springa en runda med bror innan han börjar skolan. Nu ska jag köra några situps, sen hoppa in i duschen för att sedan slänga mig i sängen och försöka sova. Kan jag inte sova ikväll heller måste jag ta mig fan gå till läkaren och kräva sömntabletter, detta är sjukt.
Jag är peppad till tusen som ni kanske märkte i dagens inlägg! Ta det lugnt och tänk på att sommaren närmar sig med stormsteg, dags att sätta fart med träningen om ni vill bli snygga till bikiniperioden.

God natt- inlägg

Nu är jag hemma från träningen. Jag har ångest över allting just nu, jag avskyr när det blir så. Jag har ångest för att jag köpte en foundation idag, jag har ångest för att jag köpte en chailatte, för att jag inte tränade ordentligt idag, för att jag inte gick till skolan, för att jag måste spara pengar till P&L och tatueringen. För att klockan är över nio och jag måste duscha och hänga tvätt. Jag har till och med ångest för att jag ätit idag. Detta är helt sjukt.
När jag kom hem satte jag på hög musik och tränade lite iallafall, typ som situps, bror hjälpte mig. Dessutom kom vi överens om att nu framöver ska vi ut och springa en timme varje dag, eller det blir till våren, nu när det är halt ska vi gå i snabb takt så vi inte halkar och har oss. Inte nog med detta, jag ska lägga pengar på bantningspiller också hade jag tänkt.. Nu ska jag ta mig fan bli smal!
Sängen lockar så nu är det dags för en snabbdusch! God natt!

Inlägg 7

Hej hörrni, jag gick inte till skolan idag när jag fick reda på att Linda inte skulle dit. Jag orkar inte ännu en lame skoldag. Istället sov jag bort dagen i fåtöljen, inte riktigt så skönt som det kunde ha varit, vaknade av att jag hade kramp i benet och ont i nacken. 
 Om en kvart går bussen till stan, då ska jag först gå och köpa mig en foundation och sen blir det träning med Ronjalus. Det ska bli riktigt skönt faktiskt, jag känner (och ser) att det verkligen behövs.
Har ni sett vädret idag förresten? Snön smälter, ett steg närmre sommaren! Det gillar vi, eller hur? :)
Lillfian Lady, min lilla chihuahua på 6månader.

JAG KLARADE MIG!

Det är måndag och jag är redan bjuden på två fester, dock är de på samma dag, men jag vet redan vilken jag ska gå på. Nu får jag hoppas på att jag får jobba på lördag och kan vara med på festen på fredag, jag ska prata med Fuat sen eller imorgon. 
Jag är himla glad nu för jag pratade nyss med min mentor, och betygen ser inte bra ut men jag behöver verkligen inte gå om ettan sa hon, istället får jag ett tuffare schema där jag ska tenta av allting under hela min gymnasietid. Tack och lov. Hon berättade dessutom hur orolig hon varit för mig eftersom jag varit borta så pass mycket, så himla söt! Jag fick sitta, som med de andra lärarna, och säga att jag mår bra trots att de säger att jag ser så ledsen ut. Jag är ju så himla trött varenda gång jag är här, det kan bero på att jag inte sover på nätterna när jag ska till skolan. Ja, det kan faktiskt bero på det.
Men som sagt, jag är glad och där lyftes en stor tyngd från mitt bröst. Jag har varit så gott som panikslagen med tanke på skolan.

Äckliga.

Bad hairday, som tur var hittade jag min gråa mössa, den räddade mitt hårs öde här i skolan, tack mössan min! Mamma tyckte att jag såg ut som en rumpnisse i den, mamma är elak. Fast dem är ju charmiga, det är inte jag.

BTW! På min skola går det äckliga fjortisar som verkligen tror att de är något. Det roliga är att dem fortfarande inte har släppt den lilla händelsen då jag var en jvla fitta och hora som stod i vägen för dem? Att man kan blänga så mycket fortfarande, det är sorgligt. Tur att jag ser sådär ledsen och oskyldig ut idag, man kan ju inte annat än att tycka synd om mig. Och visst är det synd om mig, Linda är inte i skolan, jag har inte sovit i natt, min tändare är trasig och rektorn fick ett spel på mig för någon timme sen, what to do? Jag är inte poppis på den här skolan, jag är redan en hora och fitta och har en rektor som verkar vilja ha bort mig härifrån. Två år kvar, är jag vid liv då? Det mina vänner, återstår att se.

Inlägg 6

God morgon! 
Jag höll mig vaken, min frukost blev energidryck och en cigg på det!
Nu sitter jag i skolan, vi hade visst prov men jag hade inte ens en aning om vad det handlade om, pinsamt när jag utbrast "vad äre vi ska göra egentligen?!" och läraren säger "vi ska göra ett praktiskt och ett teoretiskt prov..?"och alla började skratta. Så nu sitter jag i ett grupprum med två brudar från min klass och "pluggar" på provet som jag tydligen ska göra på onsdag.. Lycka till, haha! 
Nu är jag röksugen så frågan är.. hoho aerå. 
På torsdag blire tatueraren med mammi och kolla motivet han ritade upp åt mig, och boka tid till nästa vecka, happyface, ajemen! :)))))

07.41

Jag känner mig nog dynfreeeesh när jag ska till skolan utan att ha sovit en blund i natt och har softarkläder på mig, dvs mjukisbyxor och mjukiströja. En färgglad mössa på det och min dag hade varit räddad, atten att jag inte äger någon. Mina Fred Perry hjälper mig lite iallafall, big love på dem! ♥

Bilden blev fail, jag vet men jag orkar inte bry mig om era åsikter angående det.



Det är natt och jag är ensam. Dessa kvällar och nätter består oftast av mycket tankar.
Jag har skrivit ett inlägg, men jag vet inte om jag vågar lägga upp det just nu. Frågan är om jag ska våga stå för det jag känner, eller om jag ska lägga det bakom mig och gå vidare helt och hållet med mitt liv. Jag menar, jag har gått vidare, men det är natt och jag är ensam med mina tankar och känslor. Jag är ensam om att se mina felsteg för det är inte många andra som ser dem. Detta är inte första kvällen jag tänker på just detta. Faktum är att jag gör det nästan varje kväll, och många dagar varje vecka. Det är en lång tid kan jag ju försäkra er om.

Jag ger mig själv ont i magen och bryter mina egna löften.

Frågan är om det är värt att ta ett chips..? Det ser hemskt gott ut men jag har löften till mig själv och jag får så sjukt ont i magen av det..

Jag ska iallafall dygna så att jag kommer iväg till skolan klockan sju. Musiken dånar ut ur högtalarna, röksuget sliter ut min koncentration och festisen gör det inte lättare att stå emot. Det kan bli mycket bättre!

Inlägg 5

God kväll hörrni!
Heidi är här och vi var nyss ute med Tobbe och Alex i en timme och snackade. Heidi och jag kör på det som börjar bli en vana, nämligen varsin dator här, woho!


Igår jobbade jag med Micke, dyngnice så blev det bråttom till tåget eftersom vi båda glömde bort tiden där vid kvart i tolv. Då drog jag till Karro där det var party, självklart blev jag överfallen av alla fulla som klängde och ropade mitt namn överallt, det är alltid lika trevligt, haha! Dock slutade det ju med lite tjaffs och så, men det var rätt ändå tycker jag. Gick hem med Ronja vid tre och här blev hon kvar över natten.

Dags att tjäna lite pengar!

Nu ska jag ta en cigg, sen borsta gaddarna och åka till jobbet!
Festa lugnt ikväll, förutom mina partypinglor som ska hålla festen igång tills jag kommer! Wiho!

Det börja med att du bedrog mig med en annan, en som du sa var mycket finare än jag

Väntar på att plattången ska bli varm, jag ska åka om mindre än en timme. Håkans röst dånar från mina högtalare, det kan inte bli bättre.

Livad fredag!

Jag har hunnit med fem fester, och träffat massor av nytt folk ikväll, fan vad röj!

.. eller så har jag bara spenderat min kväll hemma? Det är nog det som stämmer bäst. Heidi kom hit vid åtta iallafall och hon sitter vid min Mac som hon gjort sen hon kom hit, haha vilken fredag. Men jag avbokade mina planer för att jag blev sur så jag får skylla mig själv. Det har ändå inte varit en pain in the ass kväll, skrattat gott med Heidi och tydligen har jag whinat på en person också. Som min goda vän säger, uhjaa fan vad jag whinar! Synd att jag är glad som atten nu bara.
Nu kom Tobbe hit och tar en cigg med oss, då åker Heidi hem dessutom så jag får sitta här helt ensam med enbart min musik sen. Det blir nog fler inlägg senare. Hej sålänge!

ɯɐɹɟ o ʞɐq ɹǝu o ddn

Så skulle jag vilja säga att mitt liv är just nu..


Jag har gått den tuffa vägen
Jag har sumpat mina lägen
 

ɯɐɹɟ o ʞɐq ɹǝu o ddn

Bildbomb!

När mammi fyllde år tog vi med henne på en Thåströmkonsert där även det underbara bandet Johnossi spelade!





Det var lite chill i Blacka!



Ën kväll spårade allt, bland annat så var Alex där!


Vi har haft våra lama chillkvällar hemma hos mig med spel och mycket skratt!






(Macke däckade på golvet)

Alla dagar mår man ju inte så bra och vill bara ta det lugnt, då blire pizza på Domino!



Vi avslutar detta inlägg med en bild från när jag och Emelie åkte ut på ett äventyr, det var awesome!


Jag har världens finaste vänner, tack för dessa fartfyllda veckor, speciellt sportlovet!
Jag ska fixa videosar också, men detta får räcka för tillfället. :)

Inlägg 4


Kax, världens sötaste hund

Idag när jag vaknade var Kax här, han har aldrig vågat komma fram till mig om inte Robin tvingat honom, men idag följde han efter mig överallt och han gav mig till och med en pussis. Så nu är vi bästa vänner, haha!
Anyway, om en halvtimme ska jag, Moa, Alex, Macke och Tobbe åka till Heidi i Vadstena. Alex kommer hit och hämtar mig och Mossi och så är jag väl hemma ikväll någon gång.

Igårkväll var jag ute med Kenny och träffade Ponta, sen åkte vi hem till mig och kollade på några filmer. Han drog hem vid fyra och då somnade jag med en gång.

Nu kom Moa så bäst att byta om innan Alex kommer!

(Förhoppningsvis blir det bildbomb ikväll för nu har jag precis fått in dem på datorn!)

Grattis Crille 19år!

Idag är det den tredje mars vilket betyder att det är min kusin Crilles födelsedag. Om ungefär en halvtimme ska vi åka till stan och fira honom. Just nu är Moa här, jag har tvingat henne att titta på säsong 1 av The OC, så nu sitter hon klistrad framför skärmen och kan inte sluta titta på det. Hon har dessutom fått låna hela säsong 1 av mig, och efter det får hon de andra säsongerna.

Imorgon ska jag till Vadstena och hälsa på Heidi med Alex, Tobbe, Macke och Moa. Det ska bli riktigt trevligt och jag ser framemot det något enormt!

Nu ska jag fixa mig lite till och sen bär det av till stora släkten!

Inlägg 3

Hejhallå!
Kenny ringde och väckte mig vid tjugo i ett och frågade om jag skulle med till stan, så vi drog dit och med mig hem fick jag en tröja, bodylotion och en mobilladdare. Sen åkte vi runt lite i Blacka innan han körde hem mig.

Imorgon fyller min kusin 19år så det blir till o åka dit vid 18.00 och fira honom, men innan dess är det en skoldag att ta sig igenom, ackack! Därför borde jag sova nu, men först måste jag städa rummet så det är bäst att sätta fart nu!


Inlägg 2

God kväll hörrni!
Idag blev det en heldag med ärenden och en runda på stan med Moa.
Vi gick upp runt halv tio och drog oss bort mot banken någon timme senare. Där hämtade jag ut mitt leg och fixade bankkort medan Moa sprang över till biblioteket med mina böcker och sen till Konsum och pantade mina burkar, haha! Vi tog tolvbussen till stan där jag åkte till Kungsvideo och lämnade filmer, bjöd Moa på Burnshot och pratade med Micke. Sen gick vi till Tattoverk och pratade med en kille där som skulle rita upp min tatuering till nästa vecka, vi hann även med ett snabbt besök hos min moster som bor mitt emot. På stan hittade jag ingenting så inköpet blev enbart löspuder och mat på chicken kebab.

När jag kom hem packade jag det sista och fixade lite i lägenheten innan mammi kom och hämtade mig och allt jag äger, haha. Så nu är jag hemma och myser i soffan, riktigt skönt! :)

RSS 2.0