nyduschad

Som rubriken säger så tydligt så kom jag precis ut från duschen. Eller jag har precis haft i en hårgrej så löshåret håller sig bättre, vad det är får ni inte veta, hoho! Såhär tror jag att min vecka kommer se ut, och nu är jag säker tror jag, eventuella ändringar och tillägg kan komma senare!

Tisdag: Skola 9.00- 2 lektioner stylist på förmiddagen och hela eftermiddagen SATS.
Efter skolan runt 16-tiden- hem en snabbis och packa om, sedan SATS med Moa och träna BOX 19.30.
Onsdag: Skola 9.00-16.00
Efter skolan, hem en snabbis och hämta en packad och klar träningsväska för att sedan bege mig till SATS och träna med Emeli 18.30.
Torsdag: Skola 9.00-16.00
Efter skolan, Biblioteket och fixa lånekort med Linda, sedan drar vi oss mot SATS för att boka personlig rådgivning eller något liknande.
På kvällen ska jag antagligen träffa Moa, vi får se vad klockan blir och hur trött jag är.
Fredag: Skola 9.00-16.00. Jag vet nästan säkert att jag har SATS då också.
Helgen tar jag som den kommer. Moa är ett stort måste iallafall!
Som ni ser är det väldigt mycket SATS och det är ju då gymmet jag tränar på, både med skolan och på min fritid. Gissa om jag kommer ha träningsvärk, haha!
Jag har dessutom bestämt mig för att sluta röka nu, så förhoppningsvis är det här eller nästa paket mitt sista. Fast om jag känner mig själv så skulle jag inte ha för stora förväntningar. Men nu ska ni få se vad jag bara måste ha pengar till nästa, samt nästnästa månad!

- Tre linnen
- Tjocktröjor (mys och till snyggt)
- Träningskläder
- Jeansleggings
- Foundationsvamp
- Puder
- Efterbehandling
- Underkläder
- Mjukiskläder
- Parfym
- Bodylotion
- Armband
- Datamus
- Headset
- Höst/vinter- kläder som skor, jacka, halsduk, mössa och vantar (mammi betalar nog det mesta av det)


Allt det där går nog på runt 2000+ kr så som ni då förstår finns det inga pengar över till cigg och jag kan verkligen inte skita i att köpa saker nu, för nu är det verkligen viktigt. Garderoben är så gott som tom! Och ett litet plus på summan eftersom min ekonomi är så bra just nu, jag måste klippa mig den här månaden. Samt ta bort och sätta i nytt löshår och då läggs det till ytterligare en summa på hårfärg och det är ju inte gratis att sätta i löshåret, som tur är har jag redan löshår så det räcker iallafall! Detta ser jag framemot ska ni veta! Ae fy, vi får se hur det går helt enkelt!
Nu ska jag gå ut och röka min god_natt_Emmi_cigarett och sedan packa och sova. Och om ni vill veta, jag orkade inte städa idag, jag tänkte lägga in en liten bild på hur det ser ut men det är för pinsamt så ni slipper se. Mitt rum kan verkligen inte bli äckligare just nu! Men god natt kära ni, sov gott!

hemma

Nu är jag hemma och sähär såg min dag ut!
- Mosstorp. Först åkte jag till Mosstorp och lämnade in hemkunskapsboken, stod och pratade lite om gymnasiet med Christina som följde med till Tyskland. 
- Ingelsta. Jag och mammi åkte sedan vidare till Maxi där jag köpte en rosa bh på HM och sedan köpte mamma lite smått och gott sådär. Sedan bar det av till City Gross där mamma köpte iste till mig och exotiskt godis samt tuggummi.
- City. Där mötte jag upp Moa och hon köpte lite saker.
- Hem. Jag drog hem och kom i fel sekund på att jag glömde mina cigg i Moas påse och Moa hade glömt nyckel så jag åkte till henne för att hämta henne men då kom hennes bror så vi rökte och Moa fixade sig lite. Jag körde ner henne till stationen och hon tog tåget till stan igen. Nu är jag hemma, ska strax äta för mamma ville att jag skulle pröva något nytt hon hade lagat till.
Den sista tiden som är kvar av dagen ska jag städa, duscha, packa iordning lite skit och sådär. Nu måste jag kila, hej!

mosstorp nästa

Emmi och en söt hemkunskapsbok. Failbild men puss.

Nu ska jag till mosstorp och lämna in hemkunskapsboken som jag glömde förra terminen. Efter det blir det Maxi och city. Sen hem och färga Moas hår, puss älskade läsare!

Emmi talar ut!

Jag diggar tjejer som har anorexi och lyckas ta sig ur det. Jag själv tycker att det är snyggt när revbenen syns men hur många killar tycker det egentligen? Jag har faktiskt pratat med några killar om det och dem tycker bara att det är äckligt. Vad har då killar för krav på tjejer? - Fin kropp tycker dem om. Jaha tänker man då och många slutar äta i hopp om den perfekta kroppen men icke, det leder till anorexi och på nolltid står du där med revben som sticker ut, inga bröst kvar och orkar inte ens gå upp från sängen. Sluta inte äta. Ät nyttigt istället och dissa utemat så som McDonalds, pizza osv. Ät en vanlig husmanskost, frukost och allt det där och det är inte skadligt att någon gång ta den där godisbiten. Jag menar come on, du lever en gång, vill du vara sjuk den gången? Dödligt sjuk bara för att du tror att killarna inte vill ha dig som du är. Många killar är faktiskt inte så ytliga, (alla har vi fantasier om hur snygg man kan bli, man menar inte att MAN måste se ut så, right?) Dem bryr sig inte om du inte har dem där gigantiska brösten, vältränade kroppen och den gyllenbruna färgen på kroppen. Du kan vara dig själv och så länge du är det så är du uppskattad av både tjejer och killar. Visst är det hur snyggt som helst att vara brun och smal men det är inget krav. Dessutom kan du gå utan smink, ingen kommer klaga även fast du tror det. Jag själv kan knappt visa mig utan smink och ofixat hår men jag tycker verkligen att det är super gulligt när tjejer vågar ha det så och skiter i om någon nu skulle bry sig. Det är faktiskt bara man själv som tänker på det och ju mer du tänker på det desto mer märks det hur obekväm du är med dig själv i den stunden. Skit i det säger jag, var dig själv och våga visa det. Vill du verkligen bli smal, sluta inte äta. Ät ordentligen och träna dig till den kroppen, ge det lite tid så kommer du att märka hur fort det går. Bara man orkar ta tag i det och det har jag bestämt mig för att göra nu. Imorgon är det träning och den här veckan har jag sagt hej då till utemat liksom chips och sådär. Och jag har alltid gillat exotiskt godis som nötter och sådant, mycket godare än vanligt godis. Så nu ska jag ta tag i mig själv. Och sola står också på listan eftersom sommaren inte gav så mycket färg som man hade hoppats på. Skit sommar och snart är det vinter. Passa på att träna då istället för att trösta dig med godis och liknande. Vad är skönare än att känna att man har gjort någonting nyttigt? Efter ett träningspass är du stolt och kan gå hem och koppla av och planera nästa träning ordentligt.
Emmi diggar:
• Mjukisdress: Så otroligt skönt och det finns faktiskt många snygga nu, på både Cubus och Bik Bok. Passar perfekt i vinterkylan.
• Förra årets vinterskor: Dem där skorna som ser ut som tofflor, med ull i. Otroligt sköna och så himla snygga!
• Exotiskt godis: Nötter, yoghurtdoppade nötter och allt vad det nu finns. Galet gott och bra mycket nyttigare än lösvikt godiset två hyllor bort.
Emmi dissar: 
• Klackskor mitt i vintern, barfota dessutom. Nej inte snyggt och inte skönt när det är -15°C.
• Vintern: Jag verkligen avskyr vinterkylan. Snö och blask. Det är ruggigt när man är ute. Mysigt om man är inne och har kurat ihop sig under täcket i soffan framför en bra film, laddat med varm choklad eller kanske pop corn till den.
• LapTops: Nej jag tycker mer om stationära datorer med plattskärm. Visst det är smidigt med en laptop som man kan ta med överallt men stationära, så mycket snyggare och bättre!
Pusss / Emmi :)))

vad gör jag vaken?!

Jag är ledig idag, som ni vet och jag är vaken nu! Jag har varit vaken sen kl. 06.30 eftersom Moa inte kunde gå upp ensam. Inatt kunde jag verkligen inte sova, låg och vred och vände på mig från elva till två. Och när jag väl kunde somna vaknade jag redan efter en timme om inte mindre, och så fortsatte det till klockan sex. Galet jobbigt men för ovanligheternas skull så är jag faktiskt inte trött. Jag sitter just nu och dricker apelsinjuice vilket jag verkligen älskar på morgonen, både gott och nyttigt eftersom den är färskpressad med fruktkött! Om någon timme ska jag fixa mig och sedan dra mig mot stan, maxi. Efter det blir det till o vara med Moa på stan och efter det kanske (ett stort kanske) vi ska till Vånga. Jag tänkte på att alla gör sådär Hissar och Dissar och Gillar och Gillar inte på sin blogg, frågan är om NI tycker att jag ska ha så. Det blir ju lite variering på det vardagliga då ni bara läser om mina dagar. Vi får se hur det blir. Fast jag har faktiskt en tanke på vad jag ska skriva i mitt nästa inlägg, men innan dess ska ja röka och fixa mig tror jag. Sådant som märks, röka ska jag iallafall göra nu. 
Ha en bra dag i skolan, jag ska tänka på er stackare!

blir galen på internet

Jag har bara internet ute hos Moa och vem orkar sitta ute hela kvällen? Inte jag iallafall. Ibland är det tur att man röker, som jag gör nu, haha! Jag ska sova hos Moa som ni vet. Vi skulle se en film men icke, klockan är för mycket nu. Imorgon ska jag till maxi, köpa bh och sen stan med Moa och köpa cigg. Jag är ju ledig imorgon, mohaha! Det var tänkt att vi skulle till Vånga idag men dem tyckte att det blev för sent redan vid sex så det blev att sitta hos Moa, och så kom Heidi förbi ett litet tag. Idag har jag fixat pappas nya dator, ny spotify åt honom så nu behöver han inte min, vilket är skönt. Moa har också en egen nu men den är galen, ingenting funkar ju, nästan inga låtar finns, haha! Nu ska jag gå in, för det börjar bli lite kyligt. Ingen mer uppdatering idag för min del, men imorgon blire, och då har jag internet inne igen. God natt.


Moa, Emmi och Heidi.

besviken och sviker

Jag kände att jag behövde skriva av mig lite, förlåt mina söta läsare men ni får stå ut någon gång.

Jag sviker folk, det har jag märkt nu som först. Jag har varit blind eftersom jag själv har tänkt bort allting. Jag försökte bli en bättre människa. Jag var så trött på mig själv så jag tänkte att allt blir bättre om jag gör lite mer spontana saker. Tar en sak i taget osv. Men jag hade fel. Som vanligt. Jag är så himla besviken på mig själv just nu. Helst av allt skulle jag bara vilja lägga mig ner och dö för jag orkar inte mer. Jag orkar inte bli besviken på folk, på mig själv och jag orkar inte svika folk som jag bryr mig om. Men på senare tid har inte många visat att dem funnits där för mig. Inte när det verkligen behövdes. Det är bara ett fåtal personer som gjort det. Och nu när dem behöver någon, då ska jag finnas där. Det känns som att jag alltid har hjälpt, lyssnat men inte fått något tillbaka. Kanske är det så, kanske har jag bara varit blind. Jag har alltid stött bort folk från mig och nu när jag försöker bättra mig skiter sig allt. 
Jag är en dålig vän och jag erkänner det själv.

Nog om mitt tråkiga inre liv. Jag var nyss ute och träffade en lagom nykter Heidi. Elin var där också. Det var trevligt att prata lite, ta en cigg och sådär. Men fruktansvärt kallt! Vi sa iallafall att jag skulle försöka komma till Vadstena om två veckor. Det ser jag fram emot. Festa lite med partypinglan.

Jag har stor lust att krypa ner hos mammi just nu och bara gråta, låta tårarna rinna. Få vara ett litet barn igen. Men jag står på benen och jag vägrar sjunka ner djupare på botten. Jag står kvar här och kämpar mot mig själv. Jag ska krypa ner i min säng, ensam. Dessutom ska jag låta bli att tänka. Jag ska sova. Jag ska se en film, utan att tänka, och sedan sova. Jag kanske kan vara stark för en kväll. Det brukar inte gå annars, när jag är ensam men någon gång borde det gå. Ensam är stark har jag hört. Let's find out. Sov gott.

blir tjock(are)

Rubriken säger allt. Jag sitter i vardagsrummet, frusen och äter godis. Jag bestämde mig för att lämna Moa hos John och åka hemåt i värmen, ujuj vad skönt. Ett tag trodde jag nästan att jag skulle dö, men så såg jag gatlyktorna och då fann jag lite hopp inom mig. Ikväll har vi varit hos John, vi kollade på film på trean, "Sagan om de två tornen" Nice movie och imorgon är det film nummer tre av Sagan om ringen- filmerna, kl. 21.00 på trean! Runt halv tre imorgon ska jag till stan med Moa och hennes mor, köpa en bh hade jag tänkt. På kvällen ska jag nog sova hos Moa, kanske åka bil i Vånga och lite sådär trevliga saker. Jag är ju ledig på måndag så då måste jag städa mitt rum, ush det orkar jag egentligen inte men det är ett stort måste just nu! Nu tänkte jag gå ut och ta min sista cigg och sedan krypa ner i min säng och kura ihop mig under täcket, få lite värme. Och jag saknar en person så jag blir galen på mig själv, men nog om det. God natt.

lyssnar på en svängig moalåt

Sitter hos Moa och lyssnar på Stupid Cupid, haha! Vi vaknade för ungefär två timmar sedan, och under dem två timmarna har vi ätit frukost, rökt och spelat kort. Jag vann! Dock med fusk men det behöver vi inte nämna egentligen, hihi.
Igår var vi hos Fredrik på fest men vi drog ganska snabbt iallafall, åkte hem och sov. Eller Moa sov, jag kollade på The Holiday, en bra film som ni borde se. Moa vaknade mitt i natten och nästan grät, sötnosan hade kramp men det minns hon knappt idag.
Idag ska vi antagligen till Vånga och sova där, se film och så. Antingen hos Jesper eller hos John, vi får se. Det kanske inte ens blir så eftersom Jesper kanske skulle på fest i Linköping med Viktor. Nu ska vi nog fixa oss iallafall, jag måste duscha. Uppdaterar nog inte mer idag så ni får vänta till imorgon, hoho!
Ha en trevlig lördagkväll för det ska jag och Moa ha!

ungefär god morgon

Jag vaknade för ungefär en timme sen av att Moa ringde och sa åt mig att gå upp, vilket jag gjorde. Jag gick upp och tog lite mat men aeae jag kan inte äta så det blev till o ge det till vovven. Så istället gick jag ner och duschade men jag ångrar att jag inte duschade håret, men det är inte bra för löshåret att göra det varje dag eftersom jag har märkt att det är då det lossnar. It sucks. Iallafall, nu ska jag gå ut och röka, sedan åka bort till Moa. Jag måste dessutom köpa cigg idag, så får hoppas att jag hinner det också. Tre cigg är inte kul att leva på på en fredag förstår ni. Jag är ganska trött och vädret ser ut att vara dåligt, det såg finare ut när jag var ute och rökte förut men icke. Jag måste verkligen fixa mig men det gör jag hos Moa istället. Just det, jag måste hitta min stickade tröja, den vill jag ha, annars får det bli.. hm jag vet inte riktigt. Jag måste leta efter kläder, atten! Jag hinner nog inte uppdatera något mer idag så ni får vänta tills imorgon! Jag hoppas att ni får en trevlig kväll och sup er inte redlösa. Det vill säga, ta hand om er och varandra! PUSS

uppdatering, no school

Sitter just nu och lyssnar på den här fina låten och väntar på pappa. Jag fick nyss reda på att vi kanske börjar ett imorgon men det var inte säkert och just därför tänker jag inte gå till skolan. Jag pallar inte åka klockan nio om det nu skulle vara så och vänta till klockan ett och jag tänker heller inte åka till skolan klockan ett så är jag försenad fyra timmar. Mamma blev arg men puss på henne jag orkar inte bry mig. Dessutom är vi lediga på måndag så jag har långhelg och det jublar vi för, hihi! På tisdag börjar vi på den riktiga skolan och det betyder att det praktiska börjar, om det ens heter det haha. Vi får skåp och allt det där så det blir mindre att släpa på varje dag. Jag har massor att göra nästa vecka, check it:

Måndag: Ledig
Tisdag: Skola kl. 9-16. Träna med Moa kl. 19.30
Onsdag: Skola kl. 9-16. Träna med Emeli kl. 18.30
Torsdag: Skola kl. 9-16. Kanske gå på stan. 
Fredag: Skola kl. 9-16. Hem och fixa till kvällen om någonting ruligt händer.

Det var inte så mycket, men det är just det där med att träna två dagar i rad och dessutom har jag träning i skolan två dagar också tror jag. Jag funderar på att se på film nu, Frontier(s), men det var skräck/thriller så jag vet inte om jag vågar när jag är själv. Jag är tönt, men jag klarar verkligen inte av att se på skräck ensam. Jag får panik och kan inte sova. Annars älskar jag skräckfilmer, så galet bra. Just därför kanske jag ser en annan film ikväll och övertalar någon att se denna med mig någon dag, kanske Moa? På tal om Moa, jag fick nyss ett lite charmigt sms av henne, haha. Vad det stod tänker jag inte skriva här, det är private things. Mos är min lilla gullfia, hihi. Jag övertalar nog mamma om att få köpa ett linne imorgon och drar med Moa till maxi när hon slutat skolan så jag har något att ha på mig för min garderob är så gott som tom just nu. Nu blire sängen iallafall och det betyder att jag nås på mobilen, iallafall en-två timmar till. GOD NATT!

fin låt

Ken Ring- Jag ber en bön

brukar inte lyssna på sådan musik längre, men vissa låtar är så himla bra och dem beskriver så mycket eller vad man ska säga.

Jag är sur och mamma är dum

Idag gick jag på stan med Becca. Jag hittade några fina linnen och en bh jag vill ha så jag har suttit här och beklagat mig inför mamma eftersom jag inte har några pengar. Och i hopp om att hon skulle säga "Du får 500kr så åker du in och köper det du nu har sett" så säger hon istället "Det där funkar inte, sluta rök istället" Jo men vad rolig min mamma är, ha-ha. Men jag har faktiskt bestämt mig för att sluta lite smått nu, pengarna bara försvinner. Jag gör av med ungefär 900-1000kr på bara cigg på en månad, det är sjukt! Jag vill ha massa grejer, jag behöver massa grejer. Men nu pratade mamma om att hon kände en så hon skulle prata med honom om eftermiddag/kväll/helgs jobb åt mig, pengar och alltid bra att göra egentligen. Fast det sa hon när hon frågade om jag skulle hoppa av skolan, om jag skulle göra det måste jag ha jobb. Sen blev det allvar eftersom jag måste ha pengar (fast jag ska ju inte hoppa av skolan såklart) Anyway. När jag och Becca väntade på tåget kom det fram en fullgubbe och började prata om att slicka f*tta, och att vi skulle gilla att han gjorde det, då flydde vi. Väl i Kimstad tog Becca bussen hem och jag gick hem till Moa och hämtade vattenpipan, satt kvar där med henne och John, pratade lite och sedan tog jag bussen hem. Snart ska jag sova, imorgon måste jag gå till skolan så halv sex måste jag gå upp. Jag slutar iallafall 14.15 imorgon vilket ska bli himla skönt. Då blire att vara med Moa och sedan kanske åka upp till Vånga, om någon vill ses såklart. Vi får se hur det blir med den saken. Jag hoppas iallafall att Linda kommer till skolan imorgon, jag skickade just iväg ett sms och frågade henne. Jag måste röka nu, men innan det ska jag hämta ett glas iste, yammie!

Vad håller jag på med?

Precis så, vafan håller jag på med egentligen? Jag vaknade nyss, och mitt schema är 9-16. Ärligt talat så vet jag inte själv, men jag har ingen ork längre, det har inte ens gått två veckor. Men imorgon tar jag nya tag, vilket verkligen är viktigt nu. Back in Mosstorpvanor? Jo det kan man säga.. Men jag tycker inte om min skola, vissa människor, mitt schema eller lektionerna. Jag vill byta skola, till mitt andra val men det får jag ju inte för mamma. Det kanske blir bättre nästa vecka då vi börjar med det praktiska. Just nu är skolan så seg, gå till ProNova och sitta av både lektioner och raster. Den här veckan har jag gått måndag och halva tisdag, bra va? Hejaheja mig! Jag saknar Mosstorp, alla människor. Men man måste inse att det aldrig kommer tillbaka. Plusgymnasiet är min nya skola och jag får väl helt enkelt vänja mig nu.

Idag ska jag iallafall till stan med Becca. Resten vet ni redan. Nu ska jag fixa mig. Jag saknar både Heidi och Linda. Tänk att skolan blir så mycket roligare när en rolig person är i skolan. Jag tänkte faktiskt fråga Heidi om jag får komma upp till henne någon helg nu, det skulle sitta fint. Vi får se. Jag smsar faktiskt med henne just nu. Hon saknar mig. Jag saknar henne. Nu ska jag gå till min plattång, hej då!

hej rubrik!

Jag kom ut från duschen för ungefär 30 minuter sen. Jag har laddat upp en bild på bilddagboken för dem som har missat att jag faktiskt har en bilddagbok också, getyourown heter jag där, kika in och kommentera för då blir Emmi glad! Det blev ganska sent idag, och senare lär det bli för nu ska jag röka, blåsa, platta håret och sedan blir det äntligen sova för min del. Ni som inte gått till sängs ännu, god natt till er! Och till er som redan sover och läser imorgon, god morgon till er, hoho. Jag har så extremt tråkigt och jag tycker inte om mörker, ensamhet, tystnad och tankar som smyger sig på. Jag funderar på att bara gå ut i tröja och trosor och röka, så jag känner att jag lever! Dessutom så saknar jag Moa redan, det är galet eftersom jag var hos henne för ungefär 4,5 timme sedan. Hur klarar man sig utan sina vänner, speciellt sina bästa vänner? I don't. Men röka och fixa nu så jag kan krypa ner i sängen snart!

Men, en snabbis om min morgondag!
•Skolan, såklart!
•Stan med Becca, kanske?
•Städa mitt rum, verkligen viktigt!
•Hämta vattenpipan hos Moa, om det går för sig när jag kan?

Puss sov gott, ni är dåliga på att kommentera!
(se, EN RUBRIK, haha!)


Otroligt söt, jag vet. Moa är såklart charmig som vanligt!

26 augusti uppdatering

Just nu ligger jag i soffan och kollar på lyxfällan men det slutar när som helst. Idag har jag varit hos Moa, vi åkte till Eber imorse där Moa lämnade tillbaka sina saker eftersom hon ska byta skola. Sedan åkte vi hem till Moa och åt, gotti. Dessutom kollade vi på film, "Death Sentence", en bra film som är värd att se! Vi rökte även vattenpipa idag igen. På kvällen kom Ronja, då tog vi lite bilder sedan åkte jag hem. Nu väntar jag på att mamma ska sluta jobbet. Igår kollade vi på en brabra film, "Män som hatar kvinnor", en svensk thriller tror jag det var. Snart är det dags att sova eftersom jag måste till skolan imorgon. Ronja kanske ska byta till min klass och jag tycker att det är tråkigt när Linda inte är i skolan, hon är sjuk.. Innan jag får sova måste jag duscha så det blir det snart. 

26 Augusti

Sitter ute på Moas altan och röker, ska snart gå till tåget och åka till Eber med Moa. Hon skulle lämna lite grejer. Jag själv orkade inte brännboll idag (och jag försov mig, eheheh) Nu är det Moas tur att kolla lite på datorn. Upptaderar senare, då kanske jag kommer på en rubrik.

25 Augusti

Sitter ute nu med Sara, Moa och Dessie. Internet är assegt men det funkar iallafall. Idag slutar jag klockan fyra, har idrott sista timmen. Jag har haft matte och engelska, fy vad tråkigt! Och dessutom kan jag verkligen inte bråkgrejer, aja. Nu orkar jag inte skriva mer, uppdaterar senare. Dessutom har folk börjat klaga på att jag skriver datum som rubrik så det får väl bli ändring på det! Men inte nu, haha! Efter skolan blir det Moa förresten, fixa musik på datorn och lite sådär.

24 Augusti uppdatering

Skolan idag: Kom dit vid tjugo i nio, började nio. Hade MAC-lektion med Emmy, sedan lunch men den sket jag och Linda i, istället gick vi ner till stan och satte oss på McDonalds. Efter det var det svenska lektion med Uffe. Efter svenskan skulle vi haft spanska men istället blev det till o gå till Arbetets museum men jag och Linda orkade inte vara kvar så vi gick vid tre. Då tog jag, Kenny, Elin och Jossan tåget till Linköping, drog ner på stan, men vi tröttnade, åkte buss med en sur busschaufför och fick springa till tåget. Sedan blev det att hänga i Kimstad med Kenny, Kim, Tobbe, Andreas, Micke och Anton. Nu är jag hemma, ska tvätta bort sminket, och sedan blir det världens bästa film och sova. Skola imorgon igen, yey, idrott på SATS och sedan vara med Moa, om jag inte minns helt fel. Annars blir det att bara ta det lugnt hemma. 

Jag saknar digdigdigdigdig.


Emmi och Linda, jag ser lite fail ut men det blåste ute.

24 Augusti

Sitter här i skolan nu, väntar på att börja.
I natt sov jag hos min kära Moa, lugn morgon för en gångs skull!
I förrgår efter stan sov vi hos Jesper. Jag, Moa, Ronja och John. Dagen efter åkte jag, Moa och Ronja till Domino och käka, pomme med bearnaisesås, yammie! :)) På kvällen rökte vi vattenpipa. Just det, inköpet på marknaden blev: 3 filmer- Death Sentence, Rescue dawn och en nazist film. Vattenpipa med kol och tobak till och en HIM tröja. Käka kinamat och lite så dessutom. Nu ska jag stänga ner datorn, börjar om fem minuter. Slutar fyra idag, puss.

Bara en bild, hejhej

Kissemjau Lisen och Emmi, klar för stan!

22 Augusti

Igår var en regning otursdag, och jag skojar inte!
Jag och Moa skulle åka till Vånga och köpa vin, vi fick soppatorsk på Kimstadrakan.
Jag spillde ut ett helt glas vin bara sådär.
Vi missade tåget och fick vänta i en timme.
* och * svarade inte på sms från mig eller Moa.
Det började ösa ner regn så håret blev bajs.
Paraplyet gick sönder.
Jag gick rakt ner i en sådandär djup vattenpöl brevid trottoaren.
Sedan hände det lite mer men kommer inte ihåg just nu.
Vi åkte iallafall fram och tillbaka till stan, träffade Vångaborna och följde med till Peppe där det var lite fest. Sedan skulle jag, Kenny, Stoffe och Fille sova hos Jesper men innan vi gick till honom så var vi vid Bergsmans och frös ihjäl till klockan fyra.
Mammi kom och hämtade mig och Kenny imorse någon gång och nu väntar jag på att Moa ska komma hem så vi kan åka till Augustifesten idag när det äntligen är fint väder igen! 

21 Augusti

Idag pojkar och flickor är det Augustifesten! Det blir till o dra in med Moa någon gång sen efter att vi har köpt Mümmelman. Ikväll ska jag ha kul och det hoppas jag att ni också ska. Anledningen till att jag inte är i skolan är för att jag var så himla trött imorse, hoho! Det är ju bra gjort av mig men aeae jag orkade verkligen inte.. Nu ska jag fixa mig och sedan dra mig bort till Moa så nu måste jag skynda mig lite och ringa mor för hon är lite sur för hon såg detta som skolk, hon är galen! Det var en helig_Emmi_sovmorgon som ofta hände på Mosstorp, haha! :))))

20 Augusti uppdatering

Min dag, bussen till Finspång gick 8.15 från stan. Väl framme blev det lite Easyline, vilket var helt okej, lite Tennis som jag och Linda inte orkade så vi gick iväg efter en oseriös match med Nyköpingsborna, lite god lunch på O'Larrys, lite Spinning som jag verkligen inte orkade så jag gick, och sedan blev det att skita i sista timmen och sitta ute och vänta på bussen. När jag kom hem gick jag till Moa, åt och spelade Plump. Sedan fixa och skynda med Ronja och Moa till tåget till stan. Vi gick till Rixfm festivalen men vi tittade bara på Ramsells (eller vad det nu heter), eftersom vi gick omkring och träffade folk istället. När vi hittade Anton, Jesper, John, Fredrik, Fille och Viktor gick vi till fyrverkerierna med dem galningarna och tittade på det, sedan hem i ett överfullt tåg, runt 30grader med fönster öppet och mycket knuffande och vinglande! Jag stannade och tog en cigg med Moa och nu är jag hemma sedan 1,5 timme och har precis duschat och ska föna och platta håret sen sova vilket jag ser framemot galet mycket just nu, dyngtrött och skola imorgon! Det blir även Augustifesten med bästa och självklart lite karuseller och alkohol inblandat, vilket är himla nice tycker jag.  Nattttti

20 augusti

Sitter utanför medley i finspång med Linda, har haft friluftsdag på gymmet hela dagen. Bussen går om 35min och vi har redan suttit här i över en timme! Inga cigg har vi heller, det kan inte bli värre just nu. Mitt första mobilinlägg så jag vet inte ens hur det blir. Nu kan jag inte slösa mer pengar på det här. Men ikväll blir det rixfm så får se om jag hinner blogga innan dess, om inte uppdaterar jag ikväll.

19 Augusti

Just nu sitter jag i skolan, har precis fått datorn och jag förstår mig verkligen inte på den! Idag slutar jag klockan fyra och då ska jag ner på stan och köpa skor och väska. Nu orkar jag inte blogga mer, rökrast nu!

18 Augusti uppdatering

Hej bloggggen, ungefär så. Jag har sovit från eftermiddagen någon gång och jag vaknade av att Heidi ringde mig, hon är hemma nu eftersom hon blivit sjuk, så jag åkte bort till henne en sväng, tog en cigg och pratade. Idag var det skola igen, vilket det kommer vara varje dag nu framöver. Det har jag inte riktigt fattat än, känns som att man bara är någonstans och hälsar på. Idag var det en långtråkig dag, började nio och slutade vid två. På morgonen pratade Ingo och Uffe bara lite, sedan kom SATS och hade information. Lunchen idag var fisk, och fy, jag hatar fisk! Anyway, efter lunchen skulle Stylist A gå till SATS och hämta träningskortet och ha lite vidare info, fick en väska och sedan tog jag tåget hem. Imorgon börjar jag också nio, då får jag min dator, iiih! Nu ska jag ner och duscha, sedan blir det film och sova, jag funderar på att ta ett senare tåg imorgon, men jag får se hur det blir med den saken. Jag skulle sovit hos Moa inatt men hon sov visst med Ronja, aja care. Imorgon efter skolan ska jag till stan och köpa idrottsskor och en väska, sedan hem och träffa Heidi ett litet tag!

& jag vill bara att allt ska vara som förut, som i början av sommarlovet.


18 Augusti

Idag börjar dem flesta andra gymnasiet, och jag själv har inte en aning vad vi på Plusgymnasiet ska göra. Fast SATS skulle komma idag, vi får ju gymkort vilket är nice! Idag gick jag upp tjugo över sex och nu är klockan tjugo i åtta så om tio minuter ska jag till bussen, bäst att sätta fart eftersom jag ska borsta tänderna och leta fram en jacka!


                  Facelook och outfit tooooday!

17 Augusti uppdatering

Idag var det då första dagen på gymnasiet. Det var väl sådär, ganska tråkigt faktiskt. Vi fick ett "startkit" med penna, sudd, linjal, block och almanacka och dessutom fick jag ju mitt busskort också, eller det var en lapp som jag ska tills jag får det riktiga. Jag kom iallafall i A-klassen och ska väl börja läsa spanska eftersom det är det enda språket dem har och jag måste ju välja till någonting. Jag fick Alle som lärare, jag kommer inte ihåg vad hon heter egentligen men hon ville ju bli kallad för Alle så det får bli det. På torsdag börjar jag 8.15 i stan och ska då åka till Finspång eftersom jag har friluftsdag där, på Medley, ett gym, bad och grejer. Så jag ska gå in och välja vad jag vill ha för aktiviteter snart tänkte jag. Imorgon börjar jag iallafall klockan 9 och jag har inte en aning om vad vi ska göra. På onsdag får jag datorn och jag hoppas på att man får någon väska till eftersom jag vill ha hem den och jag har ingen väska som passar, hoho! Dessutom sover jag hos Moa imorgon, tror jag det var. Nu ska jag välja det där och sedan leta fram en väska man kan ha till skolan eftersom jag måste få med allt imorgon. Jag är trött som satan måste jag ju få tillägga också!

17 Augusti

GODMORGON! Nu är klockan fem över sju och jag är faktiskt helt klar, eller jag ska borsta tänderna snart också. Jag gick upp tio i sex så ögonen står i kors nu men det är härligt! Om nästan en timme blire att gå till bussen för att ta tåget till stan och därifrån ta en buss till skolan, låter det inte underbart eller? - Kanske inte.. Men jag slutar iallafall runt tolv-ett så då blir det till o gå till Moa direkt när jag stigit av tåget. Nu kommer outfit och facelook, hejaheja mig!

 
             Emmi facelook                                               Emmi outfit

Ni får ursäkta bilderna, dem blev inte så bra men vafan, nu måste jag leta efter det där jvla busskortet som är helt försvunnet och jag har inte en aning om vart det kan vara faktiskt! Heeeeeeeejs!

16 Augusti

Nu sitter jag här, måste hoppa in i duschen och hänga upp kläder på tork. Imorgon börjar skolan för min del, underbart! Sommarlovet är alltså över, och det har faktiskt varit helt okej. Den största delen har jag väl spenderat med Moa och i Vånga, hoho! Det är sjukt hur mycket jag kommer sakna alla gamla människor här ute, men kontakten tar ju inte slut för detta inte.
Igår åkte jag och Moa till Gryt, vi spelade boule med hennes mamma, pappa och två till, jag vann iallafall två gånger tror jag. Sedan film och sova ungefär. Idag vaknade vi vid tolv, vi badade och surade över att vi inte hade cigg. Väl hemma hos Moa, vilket var vid sex någon gång, åkte vi upp till Jesper för att leta efter batteriet men utan resultat. Så jag körde Moa till John och sedan åkte jag hem och ringde Heidi som har flyttat nu.
När som helst nu ska jag gå ner och duscha, fast först ut och ta min sista cigg för ikväll. Jag uppdaterar nog innan skolan imorgon, eller efter, beror på tiden.. Upp halv sex imorgon, låter härligt, ohja!
JAG HITTADE ETT ANNAT BATTERI HEMMA SÅ JAG HAR MOBIL IGEN!


15 Augusti

Dagen efter, hejhej!
Jag vaknade för över en timma sen, huvudvärk och ont i magen. Vad ska man säga om gårdagen då? - Galen? Det var ruligt. Lokalfest i Klippan som ni vet! Dock finns det ju alltid ett men med efter en icke-alkoholfri-kväll. Mitt batteri är hos Jesper eftersom jag och Kenny åkte dit med Jespers bror efter festen, vi trodde att han var vaken, men icke! Så jag ringde mamma klockan fyra, lagom nykter, och bad henne hämta oss, hon blev glad, ohja! Men hon kom iallafall, och jag tappade mobilen så den gick i tusen delar, eller iallafall fyra och vi hittade inte batteriet efter det, kul. Så vill ni något får ni ringa hem till mig, bara så ni vet. Idag blir det till o åka till Gryt med Moa. Mår inget bra idag så jag struntar i mina andra planer och åker bort, badar och tar det lugnt istället. Nu nåste jag fixa mig, ska åka om en timme ungefär.
Bilder kommer såfort jag har min mobil igen!

14 Augusti

Nyss hemkommen från stan. Åkte dit klockan tolv med mammi. Inköpet blev: Jeans från Bik Bok och en tjocktröja från Cubus. Dessutom fick jag lite pennor, block och sådan skit av mamma, till skolan som börjar om 3 dagar, jippie! eller inte. Nu ska jag börja fixa mig tänkte jag, ska förfesta hos Heidi vid sex och sedan åka till Vånga vid sju. Jag funderat på att locka håret idag, korkskruvar, det var länge sen, men jag vet inte riktigt än. Dem går ut direkt och då ser det bara skabb ut, det kanske blir rakt iallafall, med volym. Och dessutom funderar jag på att ha klackskor idag, eller om jag ska ha mina Fred Perry, aeae svårt. Det blir iallafall mina nya jeans och någon tröja till det. Sminket vet jag inte hur jag ska göra med än, det får bli som det blir. Aja, blir dusch nu, skynda Emmi! Bilder kommer ikväll eller imorgon :))))

Nattinlägg, bara sådär helt plötsligt!

Jag har suttit och kollat lite på Blondinbellas och Kissies bloggar, två kända bloggare som ni nog vet. Kissie har en så hård stil, verkligen bitchig stil och Blondinbella är sådär mjuk, inte alls bitchig. Det är helt otroligt hur många dem kan få med sig, som vill vara exakt som dem. Som Kissie hade lagt upp ''Kissies new BFF'' och vem f*n går på en sådan sak? Jo självklart korkade små wannabes som säger att dem inte alls vill vara exakt som Kissie, utan att dem redan är det. Lite kul att läsa/se faktiskt. Men på något vis fastnade jag ändå vid hennes blogg, hon har en galen attityd! Dock har hon ju lite 14årig fjortis-stil i sig. Blondinbella är mer seriös med vem hon är, Kissie är en annan person. Men vad vet jag? Ögnade bara igenom några inlägg och var tvungen att skriva hur galet det egentligen är. Men som sagt, väldigt kul att läsa, och att sitta vid bloggar, det är någonting jag fastnat för nu. Men nu ska jag ta en nattcigg och sen krypa ner i sängen, självklart borsta tänderna. Men ack, man blir ju bara pigg av det, atten, det kanske blir datorn ett tag till efter det iallafall! Men till er blir det till o säga GOD NATT nu, pussilu


13 Augusti uppdatering igeeen

Sitter här och kände för att blogga igen, haha! Ikväll har jag varit hos Moa. Gjorde inte så mycket, blev lite tv och sen hem direkt, var dyngtrött då men inte nu. Sitter med lite musik nu och peppar inför imorgon, faktiskt!
Här kommer en bild från grönan, ingenting att göra så blir så :))



Emilia på Gröna Lund


Sean Kingston- Fire Burning

13 Augusti uppdatering

Uppdatering, uppdatering, uppdatering hejhej.
Kom hem från John för ungefär en timme/en och en halv, sedan. Jag har ätit lite men fick ont i magen direkt så ae. Snart ska jag duscha hade jag tänkt, vilket ska bli himla skönt kan jag lova! Just det, mogna vissa är som förstör moppar, som på festen hos Anton. Jajja, orkar icke bry mig atm. Ikväll blir det till o åka till Moa, se film och mysa, wiie! Och imorgon blire partyyyy i Klippan! Just det, igårkväll såg jag och Moa en brabra film, ''Crash'' den rekomenderas, jajamen! Och hos John såg vi "The new guy"den verkade lite kul, men jag och Moa somnade såklart, haha! Imorgon runt tio-elva ska jag till stan med mor, ska köpa jeans och hoppas på att mammi ska ge med sig så jag får en tjocktröja också. Ja, jag och mor är sams igen, hon är snäller nu, hoho! Dessutom, nu ska ni få en brabra låt, lyssna och njut, den förra var en partylåt som vi lyssnade på då så var tvungen att lägga till den, den heter iallafall "Kick- Fest hos mig" Och denna heter
 "Saving Abel- Addicted"



Icke redigerad, men det är Heidi, Moa och jag på stan igår

13 Augusti

Sitter hos John med Moa och Jesper. Vi gick upp vid halv tre, då åt vi frukost och så. Nu sitter vi bara i Johns rum, alla är sega. Vi kom hit vid fyra inatt, dyngkallt och dimmigt. Nu orkar jag inte skriva mer, uppdaterar senare. Ciiiao

12 Augusti uppdatering

Alla kan ju bara dra åt helvete. Förstör ändå bara allt, allt, allt. Jag hatar mamma och min äckliga bror, och jag blir så jvla sur på folk som håller på hela tiden. Låt mitt liv vara. Okej, jag hatar kanske inte mamma men blir så dfhsjghlajfog sur på henne, aja orkar inte nu.

Men, var på stan idag med Moa och sen kom Heidi också. Inköpet idag blev: Mascara och Bruno Banani parfym från Cubus. Dessutom bråkade jag med mamma så jag fick dåligt samvete efter lite saker jag sa så jag köpte lite grejer åt henne, vilket jag ångrar eftersom hon ändå bara sabbar humöret för mig. Blöööööööh. Snart flyr jag iallafall ut, till Vånga i guess, då slipper jag det ständiga bråket, woho! Ni kan ju höra av er på mobilen om det finns täckning vill säga haha! Dessutom hatar jag att bråka med bästi, aja får väll se vad detta är om. Ska fixa och dra bort till Moa snart. Heeeeeejs alla GLADA

12 Augusti

Nu har jag precis fixat mig, men det blev helt fail och jag får panik att det regnar ute. Kenny och Becca är här nu också, men dem ska åka nu. Jag väntar på att mamma ska köra mig till Moa eftersom vi ska till stan. Igår hade vi filmkväll, vi såg på: The Village, en skräckfilm, den är ganska seg men helt okej. Den utvalde, en svensk thriller, väldigt bra film faktiskt. Sen somnade vi till Säg att du älskar mig, svenskt drama skulle jag tro? Aja, den är inte så speciellt bra men perfekt sovafilm. Nu ska jag åka, och jag fick precis dyngont i magen! ;<

Videobloggen



Haha titta och njut galningar! ♥ (icke nyktert men kul då)

11 Augusti

Vaknade nyss, dyngtrött och mår illa. Snart ska jag fixa mig för att åka till stan med mamma, köpa foundation och kolla lite kläder. Ikväll ska jag antagligen träffa Becca, saknar den flickan så det ska bli ruligt! Just nu sitter jag och skriver med min lilla tyska Leonie, och jag förstår så mycket, haha! Men nu blire fix så jag hinner med mammi, hoho!

10 Augusti uppdatering

Klockan är 21.12 och jag har precis fixat mig lite för att gå ut, ska träffa bästi Kenny och några mer i guess. Slängde ihop lite mat förut, det blev helt okej men atten vad ont i magen jag fick av det. Icke kul! Imorgon ska jag försöka få tag på Becca och se om hon vill leeeeka, om inte så vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Kanske åker till Maxi imorgon med mammi och köper foundation eftersom min är slut sedan en tid tillbaka. Whatever, nu ringer mamma och klagar så ska springa upp och se vad hon vill. Ciiiiao!

10 Augusti

Hej bloggggen. Jag vaknade nyss, hittade en videoblogg som vi gjorde igår, så jävla sämst men vi var ju inte så speciellt nyktra då heller! Ignorera att jag ser ut som ''Hej kom och hjälp'' i videon, vi hade iallafall kul. Jag var ju hos Anton igår, mycket öl, cider, sång och dans. Dock blev det ju lite bråk mellan några pojkar där men det löste sig till slut. Och självklart blev det ''lite'' bråk för mig med på slutet, ajaj. Men som tur var löste sig det med. Nu ska jag ut och röka min morgoncigg och sedan blire till o fixa sig. Idag kanske jag ska leka med bästi Kenny, vi får se. Nu ska jag försöka ladda upp videobloggen, haha!

Aeae kan icke lägga in videon, den kanske kommer senare.


9 Augusti

Idag vaknade jag hos Moa runt åtta eftersom att det var galet varmt, då hämtade Moa en fläkt så somnade vi om till kvart över ett. Jag åkte hem runt två för att måla, vilket jag gjort nu. Nu har jag lite pengar, dock är 500 redan spenderade på Gröna Lund.
Iförrgår åkte jag och Moa till Jesper som ni vet, det slutade med lite för mycket öl. Då blev det hem och sova hos Moa och vakna halvt bakfull, men som lyckligtvis gick över ganska fort eftersom Moa, gullig som hon är, tvingade i mig litervis med vatten hemma hos henne, haha!
Igår var jag, Moa, Robin och Amanda i Stockholm, Gröna Lund, det var ruligt. Dock var det ju synd om Robin eftersom han mådde dåligt och bara hann åka två karuseller och sedan gick till bilen. Den här gången åkte jag iallafall Insane, härlig karusell, skrek som en galning! Upp och ner, bak och fram. På kvällen åkte vi till Blacka där det var fest hos någon Nicke Eriksson, där stannade vi inte så länge eftersom det var efterfest hos Anton. Hos Anton blev lilla Moa fuller och mådde icke bra så vi åkte hem till Moa och sov.
Ikväll blir det Vånga igen, grillparty hos Anton, trevligt. Sover hemma ensam för första gången på, jag vet inte hur länge. Nu skulle mor köpa pizza så jag ska väl äta min pommetallrik och sedan fixa mig inför kvällen. Dessutom har jag beslutsångest om jag ska dricka ikväll eller inte. Jag kanske uppdaterar om jag hinner.
Bilder kommer så småningom, okokok


7 Augusti uppdatering

Hej, nu ska jag upp till Jesper med Moa, dricka lite öl hoho :))))))
RING/SMS 0707763868

7 Augusti

Shubre, eller någe liknanade! Det har varit lite dålig uppdatering dem senaste dagarna, förlåt för det. Anyway, jag och Moa har varit mycket i Vånga de senaste dagarna.
Den 5e åkte vi upp till John där även Jesper, Fredrik, Simon, Stoffe och Fille var. Vi åkte till någon sjö där dem badade, stekande varmt ute. Sedan åkte vi mot Viktor för att träffa honom och Anton. Vi såg dem åka bil så vi gick dit. Resten av kvällen spenderades hos Anton.
Igår var jag och Moa i Skänninge på marknaden, inköpet blev: en liten väska, en sovtröja med text, yatzy, brända mandlar och chips med dip. Senare på kvällen åkte vi till Viktor, där drack vi lite, eller jag och Moa till en början för sedan sålde jag mina sista öl och Moa sin vodka till Stoffe och John. Kvällen slutade inte så bra och inte så tidigt heller för den delen. När vi kom hem lämnade jag Moa till sängs och åkte till Kimstad och träffade Kenny. Vid 5 åkte jag hem och sov.
Idag vaknade vi runt halv två, då gick vi ut och rökte och sedan åkte Moa hem. Jag upptäckte dessutom ett stort brev på mitt skrivbord, från Plusgymnasiet (skolan jag ska börja på den 17e). Där i stod tid och plats första skoldagen, det börjar närma sig nu! I eftermiddag/kväll blir det till att åka till Moa och sova där, vilket blir skapligt eftersom vi ska till Gröna Lund med Robin och Amanda imorgon!


5 Augusti

Idag vaknade jag vid halv ett av att Moa tjatade som vanligt, när jag vaknat till lite kommer hon in med frukost åt mig. En härlig flicka det där!  Igår var vi hos John, lite chillparty. Drack lite och blev lite, ytterst lite dragen. På vägen hem såg vi Heidi och Elin vars moppe hade stannat så dem fick honka med oss från Mårn till Vickelby. Väl hemma hos mig somnade jag och Moa direkt. Nu ska jag fixa mig och åka till Moa. Ikväll blir det till att åka till John igen, får se vad det blir. Jesper kanske kommer dit också, trevligt att umgås med Vångafolket lite sådär, hoho! Men som sagt fixa mig, men först ut och röka, ciiiiao! 


4 Augusti

Igår kom jag hem från Kenny vid ett, somnade direkt och vaknade halv elva på kvällen. Vid två drog jag bort till Heidi och såg på en film, en norsk, "Fritt byte" tror jag att den hette. Den var bra! Efter filmen var klockan tio över fem och då åkte jag hem och somnade framför tvn. Idag gick jag upp tio över fyra och snart ska jag dra mig bort till bästa Moa Lagerdahl. Ikväll blir det kanske Vånga, eller så softar jag hos Moa. Hej

(2)3 Augusti, anyway uppdatering, LAN

Sitter här hos Kenny, klockan är tio i sex ungefär. Spelar något pangpang spel, Soldiers of fortune 2, ganska skapligt kul bortsett från att man dör och måste börja om från början. Moa har somnat, Jesper har dragit hem, så det är bara jag och Kenny kvar här vid datorerna. Han sitter och nördar the sims 2, haha! Jag börjar bli trött, eller det kommer och går, jag blir pigg av att spela det där pangpang spelet så det får bli det, dags att börja om från början alltså.. Dessutom har jag syndat, jag har druckit läsk. Icke bra, icke kul! Men eftersom jag får ontont i magen av det så blir det aldrig mer efter idag. Nu vaknade Moa, så nu vill hon ut och röka, Emmi joinar såklart, ciiiiiiiiiao!

2 Augusti

Idag vaknade jag med en Moa brevid mig. Efter mycket om och men fick hon upp mig. Vi gick ut, spelade kort och sedan blev det vattenkrig! Aeae. På kvällen åkte vi hem till henne, och sedan blev det minigolf. Jag vann! Efter det bestämde vi att lana hos Kenny så där är jag nu, ska installera ett spel snart så blir ett kort inlägg nu, uppdaterar antagligen senare! Ciiiao

1 Augusti

Idag hade min bror barnkalas, Moa var där och hjälpte till med danserna. 12 småungar sprang runt och lekte, fy. På kvällen åkte vi till Simone där det var party. Efter det hem, mysa med chips, dip och kortspel. Igår var jag med Kenny, först hemma hos mig, sedan åkte vi till Vånga, icke lätt att åka med en full Kenny på moppe, haha! Festen i Vånga tog slut efter 2 öl eftersom Fredriks far kom och slängde ut alla. Då bar det av till Jesper. Väl där däckade Jesper så jag och Kenny hoppade på honom, eller ja, jag gjorde det medans Kenny höll bort Sacko. När Jesper inte orkade kämpa mot mig mer försvann han så efter en timme åkte jag och Kenny hem. Jag somnade i mammas säng och Kenny däckade i min säng, det var väl runt 7-8 någon gång. Aja, gick upp på morgonen och resten vet ni. Puss. Btw, bilder kommer när jag är hemma.


RSS 2.0