"A friend is someone who reaches for your hand, but touches your heart"

Love it. Citatet är fint, ajemen.


Ingen rubrik.

Igår satte Ronja i hårförlängning på mig. Mitt riktiga hår är svart, löshåret är brunt. Fail 1. Det gick inte färga löshåret, la ut onödiga pengar. Fail 2. Mitt hår ser ut som något katten släpat in. Inte ok.

Nästa helg kanske jag piercar mig, om jag vågar. Nästa månad tatuerar jag mig, förhoppningsvis. Positivt.

Min mobil är cp och har inget batteri även fast jag laddat den i 12 timmar. (ja, det stod att den laddar)

Min älsklingstavla har tagit slut, precis nu när jag skulle köpa den.

Jag har otur som in i helvete just nu så jag får svära. F*N H*LV*T*S J*VL* H*OR*! (nej, det kändes inte bättre)

Med min otur lär jag väl få vänta ett halvår innan jag får tid på ungdomsmottagningen också. Dyngkul.

Nu ska jag svära 100 gånger till den där Gud, sen ska jag sova. Lär väl drömma en mardröm.. God natt och sov gott hörrni.


Känner mig som en zombie

Hela veckan har jag gått upp mellan 5-6 och sen gått i skolan mellan 8.30 till ca. 15. Igår slutade jag 14, sprang en sväng på stan innan det var dags för jobb mellan 17 och 00. Gick upp skapligt idag och fick jobba extra 15-00. Stressade på som en galning eftersom det var någon bilgrej hela kungsgatan, 40 000pers samlade hörde jag rykten om, fullt ös medvetslös.
 Imorgon ska jag upp skapligt för att färga håret och sätta i löshår, vilket bästa Ronjis gör. Framåt kvällen ska jag endast ta det lugnt och sova tidigt för att inte vara ett vrak i skolan på måndag. Hej zombie.

Mina helger skiljer sig ganska mycket från alla andra ungdomars. Jag stressar livet ur mig medan alla andra super skallen av sig, kalas!

Tråkigt inlägg, jag vet. Men det finns inte så mycket roligt att berätta tyvärr.

Varför blossar du gandja?! (stavning HAHA)

Trivs dyngbra på Real, snart en vecka avklarad! Nästa eller nästnästa vecka får vi datorn, fint.
Imorgon slutar vi tidigare så jag hinner väl hem och byta om innan jobbet hoppas jag. Funderar på att söka ett till jobb, får se. Jag behöver verkligen pengar.
Ska prata med mor om två tröjor jag såg idag och ett par jeans, kläder till i vinter vilket är behövligt. Min garderob är tom som atten..

IDAG KOMMER DE ALLRA BÄSTA HEM! ♥ och på lördag har jag nog långt hår igen, wowowoooh!

Första skoldagen avklarad!

Jodå, trots för lite sömn och för mycket klädstress imorse så kom jag iväg till skolan, till och med för tidigt så jag fick vänta på åbygrabbarna i 25 minuter. När vi efter en timme fick gå gick vi ner till Coffee och slappade ett tag innan jag tog bussen hem.
Snart ska jag iväg och käka fetmat med Heidi och prata lite. Ganska behövligt, snacket alltså. Dessutom åt jag ju inte fetmat igår när det var söndag. Sista dagen med pizza nu, ska dra igång träningen såfort jag kommit in i skolans rutiner igen. Citerar Ronja "Nu ska vi träna din fläskpadda!" Haha roligaste må jag säga, dock var det ju typ ett halvår sedan det sas men ack vad roligt det var.

Ikväll taggar jag övernattning i gangsteråby med min gangsterkusin. Börjar 8.30 imorgon, slutar vid tre!
Jag är dyngglad, jag vet inte varför, haha. Men skolan verkar fett nice och personerna verkar lätta, dock är hela bunten datanördar, aja blir väl till o lira wow så jag hänger med i snacket, just nu har jag noll koll, heheheheheh, LOL. (did you get the point of my heheheh lol?) Ae, inte jag heller. HÄHÄHÄHÄ hej.


Snart är det söndag..

Imorgon är det lördag, då ska jag dricka vin. Sen ska jag sova, funderar på att dra en sleepover ensam, en ta-hand-om-dig-själv-dag, fast natt. Bada och sådär fint.


Augustifesten, fredag

Idag fick jag sluta tidigare för att kunna se lite band och sådär. Efter fyra av sju timmar på jobbet, rusade jag ner till torget för att hinna se Kalle Baah. Efter att ha käkat på donken och träffat lite fint folk satte vi oss (Ronja, Kenny och jag) på Hotell Hörnan där jag drack en iskall Heineken. Priset förvånadade mig dock.. 109kr för en öl!? EN ÖL FÖR 109 SVENSKA RIKSDALER! Hujedamig. Krogen kommer ruinera mig, det känner jag det.
Nu ska jag titta på en av mina favoritfilmer, Eastern Promises, där världens sexigaste man är med, Viggo Mortensen. Där har han även en läcker brytning på ryska, grr.. Det och engelska (brittiska?) är det mest ljuvliga i mina öron.

Imorgon hoppas jag på en förmiddag med bästa mammi i stan, kanske en lunch också? Jag älskar min mamma, bara så att ni vet alltså. ♥



Lite tankar just nu

• Legitimation på cigg är stenhårt, men en kall öl på krogen gick an. Hur kommer det sig?

• Vad förväntar sig äldre män när de vill bjuda unga tjejer på en öl?

• Varför ska alltid invandrare skylla på sin "ras" när svenskar säger åt dem att göra något som är en fin gest i landet? T.ex. "Du säger bara åt mig för att jag är svart!"

jag kommer sakna er

Igårkväll åkte Moa och Tobbe till Turkiet för att vara borta i en vecka.
Nu ska jag ha armbandet från Moa på mig tills de kommer hem igen. ♥


Augustifestivalen

Nu har Augustifesten börjat på riktigt. RixFm idag med Ronjis och lite annat folk, sen tivolit där jag fick en hund med ett hjärta på, aaw.
Imorgon ska jag jobba på kvällen, på dagen blir det marknaden med mammi en sväng. Jag hoppas innerligt att jag slutar tidigare så jag hinner njuta lite av det roliga på stan.
På lördag ska jag dricka vin med Becca och Ronja och förhoppningsvis ännu mera folk. Fint.
Nu ska jag sova. Nästan lika fint det. Fast bara nästan.


Ett år gammal bild på mig. Jag saknar håret. Extremt mycket. Åh..


ibland blir det bara för mycket för mig, ibland blir det bara helt fel. det skulle vart nånting på en helt annan plats, det skulle vart nån helt annanstans.

God natt och sov gott.


"När sanningen kommer fram, finns det inte så mycket kvar"

På torsdag är det RixFm, men de bästa är inte där den kvällen. De åker till värmen och är borta i en vecka. Hela Augustifesten är de borta, hur kul?! -Inte alls..
På måndag börjar skolan. Imorgon börjar Augustifesten. Fast jag ska umgås med Ronjis hela dagen imorgon, fika och sen blir det filmmys och en sleepover på det. Fint, eller hur? Jag tycker det.


The Stepfather

Jag tycker inte att det görs så många bra filmer nu för tiden, ja förutom Dear John såklart. Men äntligen har jag hittat en nyare film att tipsa er om, nämligen The Stepfather. En psykisk thriller där spänningen är på topp rakt igenom. Verkligen en film att rekomendera när ni, mina lagliga läsare ska springa till videobutiken för att hyra film till helgen! Eller så rusar ni bara in på Kungsvideo (aka My way på Kungsgatan i Norrköping) så plockar jag fram en riktigt bra film åt er! Haha.

Jag känner att det blir en aning mycket filmtips i bloggen, men jag är mycket av en filmmänniska så ni får stå ut faktiskt!
Imorgon kör vi på en hiss&diss. Ni längtar, jag vet!

Jag längtar till söndag redan på söndagarna

Idag är det söndag vilket betyder att det var den traditionella Emmi och Heidi slappdagen, som vi har haft nästan hela sommarlovet. Idag såg den dock lite annorlunda ut eftersom jag träffade Moa en stund och var barnvakt.
Om ni också vill ha en sådan söndag så behöver ni enbart göra följande:

1. Ring och väck din kära vän medan du sätter upp håret i en bulle och tar på dig mjukisbyxor och en skön myströja.
2. Köp en pizza att dela på. Ni ringer närmsta/godaste pizzeria och beställer en hawaii med banan och massa vitlökssås plus en burk med sås brevid.
3. Ta moppen och hämta pizzan.
4. Släng er i soffan och titta på gamla filmer medan ni diskuterar hur kul det är när pizzabagaren känner igen er.
5. Ligg och klaga på hur långt ifrån toaletten och dörren/balkongen är.
6. Res dig endast när du ska röka eller gå på toaletten.
7. Smink är strängt förbjudet!!

Inte så svårt, och visst är det billigt också, 35kr för en perfekt och skön dag!


Oj vilken galenskap!

Kom hem från Heidi för en stund sedan, var där och åt middag som Heidis mor lagade, det blev även en bra thriller och lite kortspel som jag förövrigt failade totalt på.
Igår åkte vi till Moas mormors land och övernattade. Jag var nog ganska tråkig eftersom min mage leker med mig nu för tiden. Jag somnade tidigt och vaknade skapligt för att väcka sjusovarna.

Imorgon blir det tömma rummet och jobbet vid 17, sen hem och sova för på lördag ska jag upp tidigt och kanske fika med Johanna (inkl. Ronja om hon kan) sen är det kalas hos Jesper Karlsson som jag ska kika in hos och iallafall gratta. Dricker inte så mycket längre eftersom jag inte ser något nöje i det hela.
Men nu ska jag iallafall dregla på kudden lite för imorgon får jag även reda på om jag kom in på gymnasiet! Natti ♥

En plats kvar!

Titt på fan, god morgon!
Jag har varit vaken i en och en halv timme utan att ha behövt dygna, bra va? Jag sitter just nu och smaskar på en macka alá Emmi, mums!
Kan ni, mina kära läsare, hålla tummarna för mig nu i en timme? Håll tummarna för att ingen tar den allra sista platsen till det gymnasie jag vill gå. En plats och det är en hel timme kvar tills vi kan prata med dem. EN PLATS! Den är min, min, min, min, MIIIIIN!!!
Nej, nu går det överstyr, håll tummarna så hörs vi kanske senare och då får vi se om jag fick platsen!

Ps. Se inte The lovely bones (aka Flickan från ovan at Swedish) inte sevärd alls tycker jag, och ni brukar ju gilla min filmsmak, right? Ds.

♥ en fin dag kan inte börjas bättre än med fina filmer ♥

Idag kommer vara en sådan dag då jag är väldigt trött. Jag ser ingen mening med att sova nu och inte vakna förrän ikväll så det blir bäst att dygna. Dessutom har jag en himla massa att stå i idag.
Men innan min dag börjar, innan det blir liv i huset och möblerna är upp och ner, innan det ska jag se på en annan otrolig film. PS. I love you.


The Notebook (Dagboken)

Jag har legat och tittat på en av mina absoluta favoritfilmer denna fina morgon. Till den har jag både gråtit och skrattat. Den är så makalöst fin, jag finner inga ord.


Föll ner i fällan, ajaj!

Jag har ont i magen, och det på grund av den där dumma, dumma yoghurten mammi hade köpt hem. Jag vet ju att jag inte får äta mjölk för min mage. Jag vet det så väl och jag har ju klarat det så bra! Nu är det som det är, min mage värker och yoghurten står säkert med ett stort hånflin i kylskåpet "Haha Emmi, haha" tänker den.

Frågan är om jag borde skylla på min kära mor som köpt hem min favorityoghurt när hon mycket väl vet att jag inte kan äta det, eller om jag borde skylla på mig själv och min dumma klåfingrighet. Ack så svårt men jag väljer nog att skylla på mamma.

På tal om annat så borde ni se den här videon, hohoho vad kul!


Random och ett bra musiktips! (klicka bara på länken)

Flogging Molly – If I Ever Leave This World Alive



"if I ever leave this world alive, i'll thank for all the things you did in my life
if i ever leave this world alive, i'll come back down and sit beside your feet tonight
wherever i am you'll always be more than just a memory
if i ever leave this world alive"


Ond cirkel

Jag har sovit tre timmar av 36 timmar, och jag är inte trött än. Jag orkar inte med det här. Jag skulle ge allt för sömnpiller just nu.
Idag var jag på Skänningemarknad, inköpet blev: parfym, plånbok, 14 filmer, nagellack, ramar, present till Tobbe, tre sovtröjor och en HIM-flagga. Efter det sov jag två timmar innan jag åkte till Moa för att fira Tobbe som fyllt nitton år nu, stort grattis! Vi tittade på två bra filmer och nu har jag precis sett klart Remember me. Inte alls så bra som jag hade förväntat mig. Jag gillade den inte.

Jag hittade Snurre, våran enormt stora katt som varit borta i ett år, en månad och en dag imorse. Han är kåt och jagar Ronja. Han har lagt revir i mitt rum så det stinker. Imorgon tänker jag tömma mitt rum, nu har jag en sjukt stor anledning till att verkligen börja.
Nu ska jag lägga mig i soffan och se om jag kan lyckas somna framför Disney Channel eller en bra film på datorn.
God morgon.

Dear John, underbar film


RSS 2.0