15.52

Hej!
Jag har väl egentligen ingen lust att skriva något alls idag.. Dagen började med kraftiga sammandragningar, yrsel och illamående. På vägen in till stan vid 9.45 blev det bara värre och tillslut spydde jag, så det var bara att vända och åka hem med mig så jag fick sova så fick mamma vara min talesman på ett möte.
Nu har jag sovit och vilat framför tvn sen dess och känner mig lite bättre som tur är.

Igår var vi hos barnmorskan på den vanliga kontrollen och lillfisen har nu vänt sig och ligger med huvudet neråt, för mig var det förvånansvärt långt ner h*n låg, haha. Annars växer allt på som det ska och det har sakta men säkert stigit till mellersta kurvan vilket är jättebra!


Prata, prata på

Hej hörrni!
Jag sitter på jobbet och dricker drickyoghurt som vanligt nu för tiden. Förr åt jag aldrig frukost så det är svårt att få i sig annat, men jag måste ju tänka på den lilla nu också, hihi.

Idag slutar jag 15.30 för att åka till Mantorp med mamma och älskling, så jag är väl hemma igen senare ikväll och fy så trött jag lär vara!
Jag som dessutom trodde mig vara ledig och få sova ut imorgon, haha jo tjena.. Barnmorske 13-16.30, sen på tisdag har vi två möten i Norrköping 10.30-16.00 ungefär.. Aja, sen är jag fri tror jag! :)


Oh baby, i love you so

Sitter på jobbet och har gjort klart det mesta, så nu är det mest småplock till 16 då jag slutar.
Ikväll blir det god mat och filmmys med baby innan det är dags att sova för att åter igen gå upp och jobba.
Det kändes som en lång sovmorgon att gå upp nio idag när jag gått upp vid sex de senaste två dagarna.. På måndag tar jag en rejäl sovmorgon för att vila upp kroppen ordentligt, den känns ju så förbaskat tung!

Snart är graviditeten fullbordad och vi är tre i våran lilla familj iallafall <3


Kommentarsvar!

Tack Alexandra, för tipset ang. MTV's program. Det ska jag absolut kolla upp när jag är hemma ikväll! :)


Frukosttime

Nu blir det en stadig frukost bestående av smoothie, drickyoghurt och en smörgås som min otroligt gulliga pojkvän gjorde åt mig. Bara sådana små saker får mig att bli ännu mer nerkärad i honom. <3


Fredag kl. 07.14

God morgon! Jag hoppas dock att ni sover ut de sista dagarna av sportlovet nu och inte alls är vakna vid det här laget. En annan är påväg till jobbet och får inte sova ut igen förrän på måndag.. Det blev tyvärr lika dålig sömn inatt, tittade på Big Brother, sen fastnade jag framför en dokumentär och väl nerbäddad i sängen hade jag ingen ro, plus att bebisen hade något slags gymnastikpass där inne så det var inte det allra lättaste att koppla av kan jag ju tala om för er, haha!

Iallafall, idag jobbar jag till 16.00 och då ska jag hem och slappa i soffan med min snygging innan det är dags att sova igen för att komma upp de sista två dagarna.
Jag blev nämligen ombedd i förrgår att jobba åt en tjej som är sjuk så det är därför det ser lite annorlunda ut för mig denna vecka. Slipper iallafall kvällen idag vilket är otroligt skönt!


Good morning sunshine

God morgon!
Sitter på jobbet och försöker vakna till, inte det allra lättaste måste jag säga..
Jag somnade runt 02.30 och älskling väckte mig vid 05.45 och nu är jag alltså på My Way för att jobba till 16.00.


Ooppa!

Hej igen!
Just nu sitter jag och älskling vid varsin dator och dricker pommac, dessutom äter Alexander chips och jag morötter.
Mamma och pappa var här på en fika förut och hade med sig nybakade semlor som mina syskon hade gjort, första gången jag faktiskt tycker om semlor så det är ju pluspoäng till dem.

Jag har försökt titta runt på MTV's hemsida för att se om det går att se Teen mom eller 16 and pregnant (mina två favoritprogram innan de tog bort MTV från våran tv) men tråkigt nog fanns det inte mer än i 3-6 minuters klipp.. Någon som vet vart man kan få tag i hela säsonger, eller är det helt omöjligt?

Istället får jag roa mig med Big Brother, haha!


Jag älskar dig mest av allt i hela världen

Freaky like me



Haha känner att det bara är massa bilder på mat i stort sett, men vad finns det att fota när vädret är så himla tråkigt och jag aldrig gör mig iordning förutom till jobbet? I vilket fall som helst så blev jag så himla sugen på glass, jordgubbar och chokladsås igår till tv-kvällen så det fick det bli, mums!

Idag har jag lämnat intresseanmälan på ytterligare några lägenheter och ringt några samtal. Det är så skönt att pusta ut när dagens sysslor är gjorda.
Mysmongot har precis diskat och torkat av spisen så nu ska jag ta tag i att slänga ihop köttfärslimpa, potatis och gräddsås innan magen börjar gråta.

Imorgon blir det en sväng till Norrköping med älsklingen för att uträtta lite ärenden innan vi far till Mantorp med mammi och hälsar på Alexanders föräldrar för lite prat.

Uppdaterar lite mer efter att vi har ätit. ♥

Bambi på hal is

Lyckat, tänkte inte på att det var så himla halt ute så tog ett jättekliv ut från bussen, vilket jag inte skulle ha gjort.. Nu tittar de gamla medlidande på mig och ler, haha det här händer bara inte.
Så nu är jag pigg nog för att jobba med skitiga byxor.
Hoppas att ni har en bättre morgon!


Mobilblogg

Sitter på jobbet och har precis ätit "frukost" bestående av morotsbitar och kexchoklad, helt ok eller?


Can't wait much longer


V.29+3 (v.30)

Inte långt kvar tills våran lilla ängel tittar ut. Mamma och pappa längtar efter dig! ♥
 
Måste ju erkänna att jag börjar känna mig både otymplig och klumpig med magen nu, den kom från ingenting till det där, haha. Dock har jag inte gått upp alls mycket. Tio veckor kvar till bf och jag har ökat 5kg i vikt sedan inskrivningen. Vi får väl se vart jag slutar, barnmorskan anser att jag borde gå upp lite till men det är svårt när jag redan äter som jag ska osv.

På tal om det. Cravings är kul, dock har jag inte haft något speciellt som hållt i sig hela graviditeten.
I de första veckorna var det äpplen som gällde iallafall, Alex blev så trött på mitt tjat att han gick ut mitt i natten för att leta äppelträd, haha sötaste!

Today is another day then yesterday

Hej!
Äntligen är dagens "att göra" uträttade. I eftermiddags åkte vi först till Media Markt för att hämta min mobil som var fixad, sen vidare till Vrinnevisjukhuset för ett snabbt möte. Sen handlade vi lite mat och högst onödiga saker.. Ikväll har vi lagat mat, diskat, tvättat och tagit en kvällspromenad. Nu väntar en helg av jobb innan jag får ta ut min helg.
Skönt att ha saker gjorda nu iallafall, lämnade intresseanmälan på fem lägenheter igår så får se hur det löser sig med, vi vill verkligen flytta nu direkt! Få vårat eget tillsammans, åh längtar efter att få dela det med min fina pojkvän och våran bebis. ♥


alla ♥'ns dag


Jag älskar dig, det finns inga ord som någonsin kommer kunna beskriva mina känslor för dig.


Statusen



Min iPhone är på lagning då den plötsligt slocknade igår, detta betyder att jag inte kommer att ha något internet förrän den är tillbaka hos mig igen, vilket kan bli om en si så där 10-14 dagar.

Igår fyllde jag iallafall i och lämnade in alla papper som verkligen var på tiden, var även på två möten och fixade och styrde. Tackar Gud (som jag för övrigt inte tror på) att jag har min mamma som hjälpte mig med allting som annars hade tagit mig två veckor att göra. ♥

Annars letar jag lägenhet, söker jobb, jobbar och ja, nödvändigheter helt enkelt. Har även några möten inbokade nu i veckan och den kommande veckan och hela helgen är inbokad med jobb. Så jag skulle kanske ändå vara lite väl upptagen för att sätta mig ner med bloggen eftersom jag knappt har den tiden som förtjänas över till min fina pojkvän i nuläget. Trots det har jag sett vad ni önskar och ska uppdatera lite mer enligt era önskemål så fort mitt internet fungerar igen. (läs; min dåliga iPhone).

Till dess får ni ha det kalasbra!

Whatever you do, wherever you go



Hittade denna bild av ren slump på internet, min lillasyster som är född 2004 ligger kvar på Folkbladets hemsida. Det är ganska häftigt att de bevarat "annonserna" så länge, eller så är det bara jag som är så lättfashinerad, haha. I vilket fall som helst; Satan vad hår hon hade, alla mina syskon (inkl. jag) har haft lika mycket i stort sett så vi får väl se hur våran lilla bebis ser ut när h*n är ute. Jag hoppas att mitt mörka överdominerar Alexanders ljusa, hihi. Mer eller mindre 78 dagar kvar innan vi får veta det!

There ain't no reason



Hjälp mig nu, lämna en kommentar om vad just DU tycker och vill ha mer (eller även mindre) av. Tack!

Happy birthday



Gjorde en tårta och älskling gjorde kladdkakemuffins som vi också garnerade.

Imorgon ska jag och mammi på ett möte, sen till försäkringskassan och lämna in lite papper och sådär. Så det blir bums i säng och titta på några OC-avsnitt med baby innan det är sovdags om jag ska orka upp imorgon.

Slänger upp ett inlägg till snart där jag vill att alla mina fina läsare slänger en kommentar för att hjälpa mig!

Grattis till min fina lilla mammi ♥

Idag är det en speciell dag. Det är nämligen så att min lilla mamma fyller år och ska uppmärksammas lite extra. Så strort grattis till bästa mammsen!



Klockan 18 har jag bjudit över min familj på födelsedagsfika så innan dess väntar affären, bak och garnerning. Uppdaterar nog med lite bilder senare.


Kommentarsvar!



Svar: Jag bor tillsammans med min pojkvän, Alexander, i en tvåa i Skärblacka för tillfället, men vi ska förhoppningsvis flytta ihop på riktigt inom kort då han mer flyttat in hos mig här. Barnet kommer självklart att bo hos oss, om det var så du menade? 
Min mamma och pappa tog det jättebra och har verkligen stöttat oss till hundra procent genom det jobbiga som var. Nu längtar de efter att bli morföräldrar, hihi! Mina vänner har också tagit det bra, tror jag, haha?!
Jag jobbar i en videobutik i Norrköping, socialt arbete och jag trivs så himla bra där!
Tack så mycket! :)

I've tried so hard, i can't go on

Detta skulle upp tidigare idag...

Tråkiga måndag, likt alla andra dagar. Idag blev det lite ändring trots allt, ska snart iväg och handla lite då det börjar eka lite i kylen och skafferiet. Strax därefter kommer älsklings far och Annette med lite möbler, så som en ny soffa, sängram och tvbänk.

Tog en snabb bild på magen, men det är fortfarande lika svårt tycker jag, haha!


v.28 idag enligt bf, men enligt ultraljud osv 27+6. Knäppt det där.


Melodifestivalen och 40-års kalas

Sitter i soffan och knaprar chips till melodifestivalen som är på tv just nu. Har bara gillat Dead by april ikväll, kul att de tar med sådan musik också faktiskt.
Annars har jag städat, diskat och dammsugit nu ikväll så nu är min rygg paj, ajaj! Tidigare idag var vi på Camillas 40-års kalas, åt supergod smörgåstårta och klappade på en urgullig liten hund.
Imorgon blir det ännu en tidig morgon då älsklings pappa med familj kommer på besök.

Men nu ska jag fortsätta äta mig fet(are) och titta på tv innan duschen ropar! Ha en fortsatt trevlig lördag.


RSS 2.0