inköpen idag

Snyggt på men jag kan inte fota inköpsbilder, haha syns det? Men jag måste börja köpa snygga skor. Problemet är bara att jag hatar att köpa skor. Och skorna jag faller för är dyra.. Jag vill ha ett par snygga till tights, helst klack, har ni något tips på affär eller ett par skor? Kommentera eller maila gärna till [email protected] isåfall! :)

Hahahah hur söt? -svar: dyngsöt!

Hahaha kunde inte låta bli att småskratta för mig själv när jag läste min fina vän Jenny's kommentar:
vid intresse av "lånesko" från 
- Jennys Garderob AB - 
var god uppge följande:

skostorlek
önskad modell
önskad färg m.m



Hahah så fint, "Jennys Garderob AB" ♥
Dock har jag på känn att vi kommer vara på olika platser imorgon och då känns det så dumt att låna skor. Men vi gör såhär, jag smsar Jenny nu så får vi se om fina Jenny och jag kommer vara på samma plats! Ja, så gör vi.


Under tiden, i väntan på svar, så ska jag fota det jag köpte idag! :)

thaimat och massa mys

Nu är jag hemma igen, åkte ju till stan med mammi och handlade lite till mig, och självklart skulle mammi handla mat och grejer också. Ni får se vad jag köpte senare, om ni är intresserade alltså? Det var iallafall en outfit till imorgon, dock har jag inte bra skor, men det spelar väl ingen större roll egentligen, brukar inte bry mig så himla mycket. Haha.
På vägen hem köpte vi med oss thaimat till oss + pappa, starkt och sjukt mättande, känns nästan som att jag ska spy nu, usch. Men gott var det iallafall. Och så pratade vi även om hur Sverige är, jag skulle vilja rösta, då skulle jag rösta på SD tror jag. Nog med det, Paow var ju inte direkt poppis när hon skrev sådant, haha!
Nu ska jag sola och duscha med scrub, ansiktsmask och massa annat mysigt!

hahahah mina vänner är för goa'

Jag läste just en kommentar från Heidi, haha och nej självklart så menar jag inte dig i söndags, minns inte ens att du bett mig om det då? Haha!
Iallafall, god morgon på er. Jag hoppas att ni har sovit gott för det har jag!
Jag ska snart åka in till stan med mammi och köpa den där tröjan som jag la undan igår. Sen vet jag inte vad som händer. Måste åka till lägenheten när jag kommer hem igen, mycket planer för dagen detta. Men Moa skulle höra av sig sen så då vet jag mer vad som händer, vi kanske skulle gå en sväng på stan idag också, men vi får se.
Nu ska jag borsta tänderna igen och sen åka! Hejs!

Diggar och dissar- lista.

• Snåla personer. Nu menar jag inte personer som kanske lever fattigt en vecka och faktiskt inte kan, eller när de inte vill för att det upprepas hela tiden. Nu menar jag människor som faktiskt kan men bara är snåla. Som att ringa till exempel. När någon vill mig något och ber mig ringa för att den personen inte vill slösa mer pengar, vafan ta det på sms då. Jag vill inte heller slösa pengar, speciellt inte på någonting som en annan vill mig, så nyfiken är jag inte. Vill jag något ringer jag, svarar den inte ber jag den att antingen ringa eller smsa mig när den ser det.
Och jag som röker, ja, jag är för snäll jämt. Jag ger alltid ut cigg till människor, även dem jag inte känner (haha) men att ge till en och samma person känns ganska jobbigt i längden, när den aldrig har cigg alltså. För om jag saknar cigg (det händer inte ofta alls, för jag är rökare och beroende av att alltid ha cigg) men om jag gör det så kan den personen inte "ge tillbaka".. SLUTA RÖK! En rökare klarar inte en vecka utan cigg, då är man inte beroende.
Och man kan inte få en enstaka cigg när den väl har och man själv ska köpa när man är hemma igen. Det är snålt enligt mig.
Likaså så lägger jag ut pengar så vitt jag vet att jag kommer få tillbaka pengarna, och även om det dröjer en månad innan jag får dem så äre ok för jag kommer få dem. Men när den personen som man innan har lånat ut till måste ha samma dag (trots att den har pengar), då blire lite galet, eller snålt skulle jag vilja säga. (dock betalar jag alltid samma dag om jag lånar, vilket sällan händer att jag gör)
Men ni fattar min poäng va? Jag har tagit exempel som jag själv varit med om, och detta är bland det värsta jag vet. Så en fet diss till snåla jvlar, haha!



• Attention whores. Haha, snällt där men till sak. Jag ogillar och har alltid ogillat personer som måste ha all uppmärksamhet. Det spelar ingen roll om det är i plugget, på stan, fest osv. jag gillar det inte. Det är bevis på att personen har dålig självkänsla och hela tiden måste ha allas blickar för att känna sig uppskattad.
Till attention whore -kategorin alá Emmi ingår även "Åh det är så synd om mig..." -personer. Alla har det jobbigt någon gång, alla har hemligheter, men man behöver inte ta upp det hela tiden. Det är ett sökande efter uppmärksamhet. Det är inte alls samma sak som att jag t.ex pratar med mina vänner om att jag mår dåligt pga av att min farmor slagit mig. Ja, det är sagt och dem kanske tycker synd om mig, men det är inte det jag vill uppnå utan jag vill bara få lite känslor ur mig, om ni fattar? Men när en person hela tiden ska prata om det, och det är det enda som kommer ut ur käften så är det uppenbarligen brist på uppmärksamhet. Vad ska man säga 20e gången han/hon kommer fram och säger "åh min farmor slog mig.. jag vet inte vad jag ska göra.." Jag vet inte heller, funkade inte mina tidigare tips hur ska då mitt 20e funka? Sluta med det snälla. Det blir jobbigt och ni sätter bara folk i en obekväm sits!
Hoppas att ni fattar min poäng, jag försöker få med allt jag tänker på. Haha!




♥ Kungsvideo! Jag älskar mitt jobb och jag älskar att hela tiden träffa på nya människor, av alla slag. Behöver jag säga mer? Ett extra hjärta såklart ♥
Strepsils jordgubb. Bästa halstabletten jag någonsin tagit. Hosta och halsont försvinner dubbelt så snabbt än med vanliga billiga halstabletter eftersom dessa är slemlösande och lindrar smärtan i halsen direkt.
Jag låg sjuk i tre veckor och på tredje veckan köpte vi dessa och jag blev så gott som frisk redan dagen efter. När jag hade ett virus (om ni minns det?) så tog jag dessa och blev av med det på bara några dagar! Mirakel-halstabletter som smakar underbart gott!

Valborg snart..

och jag har inte en aning om vad jag ska ha på mig!! Klädångest.
Jag vet heller inte riktigt vad jag ska göra, två fester, en middag och tivoli. Jag tänker inte planera någonting med någon, jag tar dagen som den kommer istället och fokuserar på min enda klara punkt, FESTA och dricka cider. Mycket skönare att inte låsa fast sig vid någon eller något och sen göra precis det man känner för, håller ni inte med?
VAD SKA NI GÖRA PÅ VALBORG? :)

God kväll

Jag och min bästa vän sprang runt överallt i Norrköping, HC, Ingelsta och city utan att jag fick med mig någonting hem. Men jag ska till Ingelsta och köpa en tröja eller två imorgon! Jag la undan en som jag verkligen älskar! Men jag måste hitta ett snyggt linne till..
Iallafall, annars har jag inte gjort så mycket mer idag, tittat på Greys bara. Nu ska jag sova, det blir ingen skola för mig imorgon eftersom jag inte behöver gå det som vi har på schemat imorgon, looooove it!
Dessutom har jag nu bytt abonnemang så jag har Comviq MAXI nu, mammi tyckte att min telefonräkning blev alldeles för hög, 1536kr.. så nu ringer och smsar jag gratis och betalar bara 200kr i månaden, bra va?

28 April 2010

Hej på er!
Jag har ganska bråttom för jag ska med bussen som går om 40 minuter och har inte fixat mig än! Jag ska iallafall till stan med Moa och kika efter en tröja som jag sa igår.
Jag uppdaterar mer när jag kommer hem. Ha en bra dag!

regnig kväll detta

Jag tog en liten tupplur efter skolan idag, inte bra eftersom jag har matteprov på torsdag och inte har börjat på kapitlet än.. Dessutom är det procent och det är någonting jag verkligen har svårt för, alltså det där med bråk grejerna man ska omvandla och förkorta. Haha vet inte ens om jag snackar om rätt grej nu!
Iallafall, jag vet inte hur jag ska lyckas somna, men jag måste göra det snart för att vara utvilad till Nationella i engelska imorgon, tre timmars lektion 9-12. Hur kul? - Inte ett dugg om ni frågar mig.. Jag tänkte iallafall dra ner på stan efter och kika efter en tröja till Valborg.
Nu ska jag gå ut i regnet och ta en lungtorped och sen blir det sängen för min del. God natt!

Bilder på lilla Ladybebisen

God morgon hörrni! Hoppas att ni mår bra. Själv är man sur för att jag vaknade försent och inte hann fixa håret ett dyft så det ser hemskt ut, krulligt lite där och vikt lite här, aeae inte ok!
Jag ska iallafall ha svenska om 20min. Lame att sitta här så länge när jag redan suttit här sen halv..

Freestyle Motocross

Riktigt fränt. Jag fick ont i magen när dem höll på och styla, haha fjantemmi.

Rätt svar: Rabih Jaber! och Eddie..

Självklart var den andra finisen Rabih! Jisses vad snygg han är. Och deras nya låt Hurricane var faktiskt riktigt nice. Fler bilder och en video kommer inom kort. (Måste ladda kameran, hehe)

Måndag 26 April 2010

Måndag, för många en inte så speciell dag, utan en helt vanlig tråkig måndag då det är dags för skola och plugg i mängder, som vanligt.
Men just idag, fast för 17 år sedan föddes en liten pingla vid namn Rebecca.
Idag är hon snart vuxen och när jag tänker på det så slår det mig hur länge jag faktiskt känt henne. 11 år! Det är ju helt galet vad fort tiden går. Från att hon var en klantig skitunge som hade sönder glas hemma hos sig så vi fick dricka ur pipmuggar, då vi åkte runt i hennes rosa lådbil och när vi var "emmi&becca" som höll ihop i vått och torrt. När hon fick sin moppe och vi vurpade två gånger på samma kväll och våran första fylla tillsammans, hemma hos henne, bara hon och jag. Till nu, trots att vi går på två olika skolor och inte ses så ofta så betyder hon lika mycket för mig som hon alltid har gjort.
Jag vill iallafall bara säga
smilesunshiine.blogg.se

Vaknade nyss..

God kväll. Jag vaknade upp ur en hemsk mardröm. Faktiskt den vidrigaste jag någonsin drömt, och då har jag ändå haft perioder då jag drömt mardrömmar i två-tre veckor i sträck. Jag somnade vid sex-halv sju och vaknade av att mammi bäddade ner mig vid åtta. Lika snabbt somnade jag igen och nästa gång jag vaknade var jag panikslagen. En dröm som kommer nöta ett tag känner jag. Får inte ur bilderna/detaljerna eller någonting ur huvudet, de som brukar glömmas bort ganska snabbt ändå.. Ska försöka somna om igen så ni får bilderna från min dag imorgon!

Nu drar jag, hoho!

Det blev en rejäl sovmorgon idag så jag hinner inte fixa mig mer, så det får bli slarv idag.

Trött som atten!

Jag är hemma, och har varit det i ungefär en timme. Vid åtta åkte jag till Becca och lite senare gick vi bort till Macke som hade lite party. Drack ingenting förutom en öl. Duktigt va? Jag känner aldrig för att dricka, ser liksom inte nöjet i det längre.. + att dagen efter är hemsk så det är inte värt det. Men på Valborg, då jvlar! Haha nejdå.
Jag, Moa, Ronja, Becca och Alex körde iallafall smsroulette hos Macke, herregud vilka sms man fick skicka iväg.. och folk tror att jag är seriös? Det är illa.. Sms som "Det sägs att du är en analtagare!" "Kom och rid med mig imorgon? :)" och "Vill du se mina nya underkläder? ;)" Jag menar come on.. helt plötsligt till folk man knappt pratar med.. Haha!
Nu ska jag iallafall krypa ner i sängen och lyssna på lite fin musik, så som Nordman och Magnus Weideskog.
Sov gott.

Ola Svensson med låten "Natalie"

Lite tråkigt att det brusar till ibland, så var det inte i verkligheten..

stan imorgon igen

Imorgon blir det en annan finis! Jag har faktiskt skrivit om honom ganska mycket i bloggen och jag missade sist han var i Norrköping, så jag är sjukt glad att äntligen få se honom!
Nåväl.. två bilder från dagen.
Maja gick iväg och kom tillbaka som en fjäril.
"Hejhej fjäril" sa jag och tittade vidare på Ola.
På vägen hem köpte vi kinamat. Jag ville så gärna ha
en lyckokaka och spara lappen. Nu är den borta, atten.

OLA SVENSSON, SÅ SJUKT SNYGG! 24/4-10 Media Markt Norrköping

Jag tänkte faktiskt inte signera en skiva eftersom det var så mycket folk
men allt folk ruschade och jag hamnade imellan och det slutade med
att jag stod långt fram i kön så why not? Han är snygg och galet bra.
Han skrev "kramar", tror ni att jag har halva inne? Nice isåfall, woho!

Vi hörs sen!

Dålig smink och hår dag. Får tar'e som det är, hej!

rise and shine sweeties!

Nu är jag vaken, eller jag har varit vaken i ca.20 min men iallafall.
När jag precis hade somnat ringde Kenny, jag trodde dock att det var larmet och blev himla ledsen faktiskt. Har nog aldrig känt mig så sviken av tiden någon gång. Men som tur var var det ju inte larmet så jag kunde somna om och sova 6 timmar och 20 min till! Dock bestod min natt av en drös mardrömmar. Hemska som jag vet inte vad..




Nu ska jag ta ett glas vatten och gå ut och röka!! Om en timme ska jag åka..

herregud vilken kväll

Kvällen var full av oväntade överraskningar, bland annat så kom Mats och Johan förbi, dock inte så nyktra men.. hehe! Kul att träffa Matspojken igen, verkligen! Ni vet, ostmats? Videon från i somras? Haha! ♥
Nu är jag så trött så ögonen inte vill samarbeta med mig mer, det är illa. Och imorgon ska jag upp redan vid nio, vad jag ska göra får ni reda på imorgon! :)
HUR TRÖTT?!
God natt!

lite cambilder innan jag åker till jobbet

Jag hittade mina gamla jeans, och var tvungen att pröva dem. Färgen är lite "farlig" när det gäller att matcha så jag gav det ett försök till min ljusa Cheap Monday-tröja. Den är lång så jag stoppade in den, inte min stil riktigt men vi kör på det idag. Jag som alltid har neutrala och mörka kläder, jo tjena. Haha, vi får se. Jag lär ångra mitt klädval i bilen. Det skulle vara så mycket snyggare med ett par skinnbyxor.. Det vill jag ha.

Pms gubbe vid Väster Tull

Hej! Sitter här med solen i ögonen och har precis ätit. Om ungefär två timmar ska jag åka och jobba så jag ska väl ut och ta en cigg och sen fixa mig.
Idag var det en seg temadag i skolan där vi pratade om regler angående rökning, mobbning, trivseln på skolan osv. Helt värdelöst, hade längre "rasttid" än lektionstid.. någonting måste ha slagit slint i skallen på lärarna.. Haha!
När jag satt och väntade på bussen vid Väster Tull tände jag en cigg, och eftersom det blåste så dant och jag ville sitta, så satte jag mig självklart på bänken där det inte var en enda människa. Och när jag var så gott som klar och skulle slänga ciggen kom en gubbe mitt från ingenstans och sa "Du är inte läskunnig va?" Jag förstod direkt att han menade skylten som står men svarade surt "Nej" Då jvlar gick han loss, ojojoj vad galen han blev. Han skulle trycka in ciggen i munnen på mig och han skulle göra både det ena och det andra om jag inte släckte den. Jag flinade bara åt honom och frågade vad hans fel var och hur dum i huvudet man får bli, sen släckte jag ciggen medan han fortsatte gorma på.
Att det finns så pantade människor. Han stod inte ens under taket och minst 5m ifrån mig och hade han velat sitta kunde han bett mig lite vänligt att gå utanför för att röka, inte hota. Ush, han förstörde verkligen min dag, äckelgubbe..

kan du se, hur jag ber om hopp? mina sömnlösa nätter, dom blir bara fler och fler

du sa att du älska' mig, sa att du har mig kär
ord är bara ord, och prata är något du kan
jag hör vad du säger, men jag undrar om du är sann.

kan du se, det jag ser?
kan du se, att jag har mycket mer, än vad jag ger
kan du se, hur jag ber om hopp
mina sömnlösa nätter, dom blir bara fler och fler


någon gång, någonstans
är jag över dig
har glömt allt, att du fanns
kommer att glömma
jag ska sluta drömma


Det är sådana här kvällar som jag hatar. När jag ligger här och musiken tyst och försiktigt sjunger ut sina opassande men ändå så passande texter medan jag försöker sova. Texterna som får mig att tänka tillbaka, sakna och önska. Hur länge ska det nöta? Jag vill inte falla tillbaka, samtidigt som jag vill det. Men jag har insett att det bara var tomt snack så det bästa är att glömma. Jag ska glömma. Jag orkar inte med detta mer.
Nu ska jag verkligen försöka sova, god natt!

Lite kommentarsvar! (kan inte printa så det får bli som det blir. jag har fått klagomål om att jag är dålig på att svara på era kommentarer så jag ska bättra mig)

Skrivet av: Jenny
Kan inte en katt heta Åke efter mig? (a)
Och en Charlie efter diG? HEhehehH
Svar: Hahah det är fortfarande du som är Charlie! och Åke :D Men Charlie är sött, men Åke? HAHAH det är fint på dig, men... en katt? :o Hahah gullunge! Jag saknar dig!
Skrivet av: Ronja
Några udda namn tycker jag! :)
Kan skriva några som jag tycker är finfina :)
Estelle, Shiloh, Ozzy, Lizzy, Charlie, Nanok, Ailak, Vega.
Det är några jag tycker är fina :)
Saknar dig, kram!
Svar: Det är roligt med udda namn, alla var fina, fast Charlie, Ailak, Estelle och Vega tyckte jag verkligen om. Vi får se hur många som är pojkar samt flickor och när de fått sitt "riktiga" utseende vad som passar in på just kissen som ska döpas.
Puss!
Skrivet av: Sandra André
Vad Fin Dixie är, så lik som bror Dexter som vi har.
Mvh
/Sandra i Visby
Svar: Ja, hon har blivit riktigt fin faktiskt, och hon är hur sprallig och glad som helst, haha!
Vad kul förresten att du hittat hit, hoppas att allt är bra med dig och Dexter. Take care!

21 April

Hej på er! Ni får ursäkta den dåliga uppdateringen idag men jag har varit upptagen faktiskt.
När jag vaknade imorse var det runt 10 grader i mitt rum. Inte så konstigt att jag vaknade sjuk, feber och halsont på nytt. (det hade gått över) så nu börjar det om igen, inget vidare faktiskt..
Jag skippade därför skolan och vilade upp mig lite eftersom jag hade extrem huvudvärk som inte gav sig förrän nu. Jag drog iallafall och solade med Moa och därefter åkte vi hem till henne och tittade lite på tv innan det var dags att röra sig hemåt.
Jag åt nyss en god grekisk sallad, snabbt, enkelt och underbart gott!

Nu ska jag läsa några bloggar innan jag tvättar bort sminket och kryper till kojs, hej!

Cappuchino

Jag kom hem för ett tag sen, har varit i skolan och efter det gick jag förbi och pratade lite med Micke, sen drog jag vidare till gymmet. Tränade dock inte så länge.. Nu ska jag dricka upp min cappuchino och sen gå ut och gå med Indra och min bror. Jag måste betala en glass åt honom nu, så det blir en sväng till Blacka, allt bara för att jag inte vill gå själv. Hej!

Ångest

Nu sitter jag här i skolan och har lite ångest. Jag vågar inte skicka in min novell, haha! Herregud så barnslig jag är, sen när brydde jag mig om jag har gjort 100% rätt? Det gäller bara att trycka på "skicka" nu..
Efter skolan ska jag iallafall träna, sen hem och gå en promenad med Indra. Min lilla Dix har magrat av efter att hon fick valpar eftersom dem tar all hennes energi så hon får inte anstränga sig. Istället ska hon vara lugn och bara äta, äta, äta. Stackars hund, tänk att bli tvingad att äta massa mat?! Jag skulle seriöst rymma..

Färdigfixad!

Dags att bli nörd och plugga på som satan i skolan! HEJ!

God morgon sunshine!

Jag vet inte hur länge sen det var jag var vaken så här tidigt, jag vaknade till och med självmant en minut innan larmet ringde klockan 06.00 förut. Fast självklart var min första tanke "FAN JAG HAR FÖRSOVIT MIG IGEN!" eftersom solen lös in i ögonen på mig. Men icke. Min andra tanke var "vartfan är hostan?!" eftersom jag alltid hostar på morgonen, men den kom inte så jag var tvungen att hosta med flit, bara för att det blivit en vana nu efter två veckor. Dem där halstabletterna är helt fantastiska, lätt värda 50 spänn. Nu har jag bara lite rethosta och igår hade jag världens hostattacker. Wiho!
Sen en annan sak, helt galet. Jag har inte varit sugen på läsk på två år och jag tycker inte ens om läsk, men nu har jag världens läsksug. Fast jag vet hur äckligt jag tycker att det är och hur ont i magen jag faktiskt får av läsk så nejtack. Men ändå helt galet..


Nu måste jag fixa mig, vi hörs sen!

Oliver Ingrosso

Alltså jag dör så snygg han är. Ligger och nöter Ciao Bella nu, bara för att han är så snygg och för att hans italienska brytning i filmen är så sjukt läcker. Dock fanns det ju inte många bilder från filmen på honom på google, lite trist. Men ja, dagens snygging detta. ♥
(1000x snyggare i filmen, när han ler, jisses..)

Långt hår

Nu börjar jag få riktigt ångest här. Jag har bläddrat igenom massor av bilder på mig, med långt hår. Åh herregud, jag måste få riktig hårförlängning igen. Nu. Med. En. Gång. Fan. Det är inte lite ångest detta, nej jag kan knappt sitta still och ögonen börjar svida. Ska jag börja tjuta över mitt hår? Svar: nej. Men det känns så, och det är hemskt. Jag måste, och det nu.
Så sjukt fint ♥

Vad ska man ha för rubrik..?!

Hej hörrni! Jag vaknade för lite över en timme sen, herregud. Allt bara för att jag drömde en så spännande dröm inte vägrade öppna ögonen vid tio. Jag skulle ha tränat på gymmet idag, men det får bli en träningskväll hemma. Jag skulle även ha träffat Moa men jag valde att strunta i det, pga anledningar mellan oss.
Gymmet svänger jag förbi efter skolan imorgon. Jag har/är ju sjuk så jag har inte kunnat träna på två veckor men nu när jag märkt att jag inte blivit friskare tänker jag göra det iallafall.
Jag gick in och läste gaybloggen (Amirs blogg) och såg att han gått ner 11kg på 4 veckor, (utan gym). Det är vad jag vill gå ner överhuvudtaget, så jag kör hans sätt nu så får vi se vart det leder. Förhoppningsvis är jag smal till sommaren! Yeha! :)


Senare ska jag även göra klart designen, om jag hinner. Vi får se hur det blir men det är verkligen viktigt, den ser ut som något katten släpat in för tillfället. Haha!

17/4-10

God morgon! Jag tog en rejäl sovmorgon idag eftersom jag är sjuk och ska jobba ikväll. Jag ska åka om en timme och 45 minuter, så jag måste nog fixa mig nu. Jag är trött och mår illa, jag vill sova.
Aja, bara att bita ihop!

ommöblering här på bloggen!

Jag är inte klar än, förhoppningsvis är allting ordnat till söndag iallafall så stå ut med ommöbleringen.
Det ska in en ny bakgrund, bakgrund till rubriken, och massa annat mer "småfix"
Nu är jag för trött för detta, jag ska jobba imorgon så jag måste sova nu! God natt ♥

Bildbomb, från de senaste dagarna. Enjoy!

F*ck you-finger och cigg, jag var arg. Till höger var jag väl lite småglad, jag skulle äntligen sola igen. Med mammi. I Skärblacka. Jag såg äcklig ut. Inte minst efteråt. Thank god för mina brillor då! Ehehhh.

Pappa valde att göra om sin första tatuering som han gjorde när han var ung och dum. Den fick sig ett litet lyft tycker jag allt!
Lyckades för första gången få en bra bild på Lady, ni vet min lilla chihuahua? Hur söt är hon inte? iiih ♥
Våran kissemjau Ronja blev mamma åt fyra småttingar i tisdagskväll. Än är de inte så söta, men charma kan dem allt. Jag blir helt till mig när de skriker och kan inte låta bli att pilla lite på dem, hihi!
Har ni några namnförslag förresten? Det är alltid jag som döper kattungarna. Det har jag gjort sen 10år tillbaka, så ni kan väl förstå att idéerna börjar ta slut? Hjälp mig! :)

Idag när Dix och jag var ute på upptäcksfärd hittade jag några söta små tussilagos och självklart hittade Dixie dem också. När hon såg att jag skulle fota dem satte hon sig rakt i klumpen och ville vara med på bilden. Tur för henne att hon är så söt, hennes charm räddar henne varje gång jag blir sur på henne. Haha ♥

Fortfarande sjuk

Aj aj aj! Halsen svider och när jag hostar känns det som att jag ska hosta upp mina lungor..
Jag har iallafall sovit på saken och jag kan inte lägga ner bloggen. Jag ska försöka att verkligen anstränga mig och lägga lite mer tid på att komma på roliga saker att skriva. Inte så lätt när saker och ting är som dem är men men..
Tack Jenny för kommentaren.
Gå gärna in och läs hennes blogg här

Why so serious?

Jag funderar på att lägga ner bloggen och bloggandet. Jag älskar't men inspirationen till ett enda roligt inlägg är borta. Ja, ni märker ju bara hur uppdateringen är.
Vi får se, jag ska sova på saken.

Nu säger jag och bebis god natt!

Haha ni ska se orginalbilden, innan jag beskar den, jag såg ut att vara i kanske.. 7e månaden, det sa mammi också :( Nyvaken och en otroligt trött Emmi som inte visar sig på bild.

Hej hallå!

Iförmiddags gick jag, mammi och pappa en promenad med Didrik, och på vägen tillbaka när jag skulle säga hej till Pochahontas och Rosali upptäckte jag att Rosali haltade på ena bakbenet så det blev till o ringa Andreas direkt! Det var ingen fara, vi skulle vänta ut det 2-3 dagar och se om det försvann. *puuh*
(oredigerad bild, dålig kvalité. Rosali, hela 26år, inte illa va? ;))
Iallafall, jag har tagit på mig ett stort uppdrag nu. Inte nog med att Pochahontas ska trimmas och bli ridduglig så har jag även bestämt mig för att lära Dixie, eller Dix som jag kallar henne, att uppföra sig som en normal hund. Hon är en väldigt ung schäfer som inte vet mer än att hoppa och nafsa så hon är ett stort projekt. Jag blir glad om jag lyckas med henne, för då blir hon ju så gott som min vovve! Iiiiih ♥

Novell, den kunde blivit mycket bättre, men aja.. Namn är ingenting, jag har bytt ut det som var från början!

En verklighetsflykt
ett kapitel ur mitt liv, en flickas drömmar

Många skulle tycka att det var en helt vanlig matematiklektion. Men just denna lektion kunde jag inte slita min blick från fönstret. Utanför föll snöflingorna sakta ner från ovan, tyst och försiktigt som om ingenting kunde störa dess melodi. Då, mitt från ingenstans anföll drömvärlden mitt sinne, jag tackade inte nej till verklighetsflykten utan lät mitt undermedvetna ta över mina sinnen.
Jag såg vackra, somriga miljöer, platser jag någon gång hade sett, fast som i en dröm för länge sedan. Jag for fram i ett vimmel av bilder och ljud. Jag släppte med ens alla siffror som blivit mitt okunniga hav, havet där allt jag inte förstått mig på hamnat, likaså människor och minnen.

Mitt på en oändlig väg stod David, en grabb jag aldrig riktigt slutat hoppas på. Han log mot mig då jag långsamt gick emot honom, han sträckte ut sina armar och omfamnade mig. Hans närhet fick mig att rysa, hårstråna reste sig, även i verkligheten.
Vi gick mot någonting enormt, det såg ut som en byggnad. Ack så lätt det var att från ingenstans tänka fram nya saker, och en ny miljö. Allting hade plötsligt blivit grått och disigt, det såg dystert ut så jag tänkte mig en varm somrig dag, ett torg där människor sprang som galna för att dofta och provsmaka från de olika marknadsstånden, och vips så fanns det där.
Jag och David gick rakt igenom torgets mittpunkt, i centrum av folkvimlet. Förbi oss sprang skrattande barn, kraftiga damer i vida kjolar och ståtliga män i uniform. Jag anade att vi hade hamnat mitt i London, där ett krig nyligen tagit slut.
Jag bar en vacker klänning i ljusrosa ton med välgjorda korkskruvar i håret och en stor fin blomma bakom örat. David hade en skräddarsydd skjorta och en kavaj med flera olika medaljer på vänstra bröstet. På huvudet bar han en mössa, likt soldaternas men ack så mycket ståtligare. Han såg ut att vara en general av det finaste slaget.
Tonårsflickor i de gladaste och vackraste dresser jag någonsin skådat bjöd på vackra toner och utsökta bakelser med egenpressad juice till mig och nyjäst öl till David. Han höll mig tätt intill sig när vi närmade oss byggnaden. Innan han öppnade dörren vände han sig mot mig, böjde sig lite ner, kysste mig på kinden och viskade ”jag har saknat dig” Jag log mot honom. Det kunde inte bli bättre.
När vi kom in i byggnaden stod där en man i en lång vit, lila dräkt med ryggen emot oss. Det var en kyrka vi befann oss i. Londons största, mest omtalade kyrka. David förde mig fram till altaret och plötsligt var kyrkan full av bekanta ansikten, en del grät av lycka, en del av sorg i vetskap om att deras män omkommit i kriget. Kanske blev de påminda om deras egen lycka då de själva stod där med sin själsfrände och blev man och hustru. Kanske påmindes de av den dystra dag då de satt på raden längst fram medan prästen bad och tillsammans med herrskapet tog farväl av soldaten.
Jag släppte tankarna runt omkring och fäste min blick på mannen bredvid mig då jag hörde honom fast och bestämt säga ja. Då kom stunden då vi för första gången skulle kyssas som hustru och make. Den avgörande stunden som beslutade om det skulle vara förevigt.

En hög smäll väckte mig hastigt ur drömmen. Utanför fönstret föll snöflingorna sakta ner. Inga bevis på vart jag just hade varit fanns kvar. Jag var tillbaka i klassrummet, i min dystra verklighet där kärlek inte existerar.

 

 

Emelie Carlsson 2010


14/4-10

Det är ett rent helvete att vara sjuk när det är såhär fint väder, hosta och frysa när jag sitter i solen, åh! :( Imorgon blir det skola igen för min del. Jag sitter just nu ute på altan och dricker smoothie, tänkte faktiskt plugga lite även idag.

En enkel fråga bara..

Nu har jag skrivit klart och skickat in en uppgift i svenska, det tog mig tre timmar. Det var ett reportage om Moa Lagerdahl där hon svarar på några frågor osv.
Nu finns det inte mycket mer jag kan göra för jag måste prata med Uffe, Emmy och Alle innan jag kan fortsätta. Min kärleksnovell är ju klar men jag vet inte om det var så jag skulle skriva den så jag måste kolla på materialet angående den..
Med tanke på att jag gillar att skriva, och svenska är mitt favoritämne (låter som världens tönt nu, kul..) men iallafall, skulle ni vilja att jag lägger upp novellerna och sådär som jag skriver till skolan och delar med mig av dem till er? Bara en tanke som slog mig, ehhhehh.. Och om ni även vill ha upp intervjun med Moa (dvs mitt reportage) så kan jag lägga upp den, woho! :) Men jag gör inte det om jag inte ser från er att det uppskattas..

Plugg

Jag sitter på altan och dricker cappuchino, satte mig här ute och försökte plugga lite svenska. Försöker få ihop ett reportage, inte en aning om vad det ska handla om eller hur jag ska skriva ihop det på ett bra sätt.
Kärleksnovellen renskrev jag och rättade till igårkväll, mycket pyssel eftersom jag vill att det ska vara perfekt när jag skriver svenskauppgifter.. Någon som har lust att hjälpa mig med ett bra innehåll? Några idéer på vad jag ska skriva om? Lämna gärna en kommentar!

Veckan och sådär..

Jag har legat och kollat på film med mammi fram till nu, vi såg Game Plan, helt ok film!
Idag har jag klarat av en skoldag, eller uppriktigt sagt, jag gick när det var 30min kvar eftersom vi inte hade material till uppgiften. Åkte därefter och köpte en mixer med mammi, så jag kan göra mina smoothies.
Jag tänkte berätta lite vad som händer i veckan, utöver mitt skolschema.
Tisdag: Träna
Onsdag: Träna, kanske träffa Moa?.. eller Öppet hus på skolan (om jag måste delta) är inte direkt sugen på någonting där det handlar om att träffa folk egentligen.. Vi får se med den här dagen!
Torsdag: Sola med mammi
Fredag: Träna, hemmakväll
Lördag: Hemmakväll + promenad (kanske pilates)
Söndag: Ta-hand-om-mig-själv-dag!

Mitt nya schema -.-


Förklaringen till min skolgång

Imorse fick jag hem ett brev från Norrköpings kommun om att jag ska gå på enbart engelska, svenska, matte och idrott i skolan och ändå få studiebidrag osv. Därför tvingade mamma upp mig, trots att jag inte ville.
Alltså går jag inte hantverkslinjen längre. Varför och vad jag ska göra efter sommaren kommer ni få reda på vartefter, för ingenting är klart ännu. Jag väntar på ännu ett brev. Nu ska jag gå klart ettan på Plusgymnasiet och försöka få godkänt i ovanstående kurser iallafall.

Tvingas åka till skolan nu, förklarar när jag är där!

Outfit:
Cheap Monday tröja från d&company
Lackleggins från Gina Tricot
Jacka från HM
Brillor från HM

Punkt punkt

Jag mår inget bra, varken psykiskt eller fysiskt. Jag vet inte vad som har slagit till i mig, men jag ser saker som jag har varit blind för innan. Det kan vara hallucinationer, om man kan ha sådant i det "inre"? Jag vet inte vad jag snackar om. Jag tänker lägga mig i sängen och kolla på OC nu iallafall, senare drar jag bort till lägenheten och sover där tror jag. Jag behöver lite tid för mig själv och därför kommer jag heller inte uppdatera mer förrän jag känner mig lite mer glad(?!), för som sagt, jag mår inget bra.

Sant eller falskt.

Jag är så trött på alla dessa vänner som alltid ska finnas där, som man kan lita på och som man tror kommer höra av sig. Det här lovet har varit det mest långtråkiga men även det som har lärt mig mest.
Människor är som djur, de kommer när dem själva vinner någonting på det. Det känns inte som att jag passar in i den värld jag lever i, att alltid se "behind the scene" och förstå hur allting egentligen ligger till är ingenting för mig, speciellt inte när det kommer till falskt eller sant. Dock är det väl dubbelmoral, för det är väl en självklarhet att man vill veta vart man har sina närmsta, men inte när man får reda på att allt bara har varit falskt, en tunn yta. Då vill man inte veta, då lever jag hellre i min lilla bubbla och tror att allt är som det alltid har varit.
Jag är trött på att bli sviken, jag är trött på att visa mitt jag när jag får ta den här smällen. Jag vill kunna lita på dem jag låter komma in i mitt liv, jag vill inte bli sårad. Det blir som att öppna ett sår och låta det vara öppet istället för att sätta ett plåster över, det svider.
Hela kvällen har jag legat i min säng och önskat att jag ska få flytta härifrån, långt bort. Allra helst till Kalifornien, där verkar allt så fint. Någonstans där jag kan få börja om, med nya människor och kanske, kanske skulle jag få slippa de falska människorna som nöter inom mig nu.
Det var allt för mig, god natt.

Deprimerande inlägg, bäst att kolla vidare på OC

Jag vaknar upp ur en dimma nånstans av känslan att inget finns kvar.
Hur livet jag levde förlora sin klang, det minns jag ingenting av.
Jag sökte nånting, en förklaring på allt, som plåga min rastlösa själ.
Det enda jag hitta var andra på flykt, precis lika vilsna som jag.
Jag längtade bort, men jag kom bara hit. Jag vänder där vägen tar slut.

Sjuk :(

Nu har jag gått och lyckats bli sjuk. Hosta, halsont och feber. Jag vaknade och hade ont i halsen igår, och nu blir det bara värre och värre. Fast jag ska dra mig bort och sola med Becca sen iallafall. Efter det blir det en "ta hand om mig själv"-kväll med scrub, ansiktsmask smoothie, mentholcigg och massa avsnitt av mitt underbara OC! ♥

Dåligt av mig..

Hej! Ja hörrni, min uppdatering har varit kass de senaste dagarna, jag vet.
Jag har varit hos Moa och sådär, så jag har helt enkelt inte haft någon tid åt datorn. Iallafall, på påskafton var jag hos mormor och åt påskmiddag, sen åkte jag till Moa där även Becca, Emelie och Jenny var. Vi + Robin spelade Pratmakarna, såg film och hade det allmänt trevligt.
Dagen efter blev det stan med Moa, och sen sov jag hos Moa till idag då jag åkte hem.
Emelie och Jenny var här ikväll, lite prat och sådär bara.
Inköpet på stan blev en jättesöt bh från HM och solglasögon. Sen har jag fått in ytterligare 500:- på kontot så det blir stan imorgon igen då jag även ska på ett nytt möte med rektorn och mammi. (Måste snart beställa P&L för annars kommer jag slösa bort mina biljettpengar..)
Nu blire lite Nordman tills jag somnar. ♥

Våren visade sig på riktigt på påskafton!

Så jag passade på att ta några egobilder i solen innan jag åkte till mormor.

Snygginlägg- att det ens existerar sådana snyggingar på vår jord, grrr.. <3

Vem/vilka är de snyggaste kändisarna, tycker ni? :)

God morgon =)

Jag vill först och främst hälsa mina läsare en riktigt glad och trevlig påsk! Sen hoppas jag att ni får massor av påskägg och får en himla bra dag!
Det är jättefint väder ute, har ni sett det? Jag var ute förut. Vi har nämligen som tradition att leta efter våra gömda påskägg ute i trädgården. Det är någonting som jag kommer sakna när jag flyttar hemifrån.. Tillbaka till saken, jag fick två påskägg, vilket betyder att jag måste ha varit jättesnäll! Dock inget godis, tack och lov. I ett av påskäggen låg det 200kr och ett tuggummipaket och i det andra låg det 10 tior och okej, några chokladmynt nivet? :)
Vid fyra ska vi iväg till mormor för lite påskfirande och senare ikväll ska jag till Jenny där det blir filmkväll med några brudar. Jag lånade med mig två filmer från jobbet igår som vi ska se ikväll, Närkontakt och en annan skräckfilm. Jag kunde inte låta bli att ta med mig Eastern Promises så nu ska jag lägga mig och dregla lite över Viggo Mortensen och sova någon timme till!

Långfredag

Hejhej!
Ikväll ska jag jobba med bästa Micke, ajemen!
Nu ska jag gå ut och ta en lungtorped, trevligt eller hur?
Ha en bra fredagkväll så hörs vi!

Ronja på Augustifesten

Ujujujuj finfint, haha!

Hahhahah >.<

Alltså ja, det är sjukt synd om flickan, men ack så ruligt det ser ut. Garanterat irl på den videon. Ojojoj..



Humor, kanske inte lika kul om man inte var där

Den är lång, men jag gillarn. Dock råkade jag pausa då Mats får ett utbrott och kastar och skriker.. Atten!
Kom ihåg en sak innan ni klagar, vi hade sjukt tråkigt och Mats och Anton vägrade att vakna. Vad ska man göra?

JAG ÄR SÅ SJUKT TRÖTT PÅ MIN DESIGN

Jag orkar inte fixa någon ny, eller rättare sagt så kan jag inte fixa någon ny för min brors dator suger, min pappas likaså och min är en dum MAC som inte gå att göra något på.
Om ni inte förstår vad jag vill komma fram till så.. hjälp mig med designen. Iallafall kom med förslag på hur jag ska ha den, det är ju trots allt ni som ska se den varje dag.. :)

Något är fel, eller ska det vara så?

Pappa ropade ut mig och jag skulle ändå röka (vilket tar fem minuter för mig) jag gick ut och pappa sa åt mig att kolla på månen.
När jag kom ut och tände ciggen såg man knappt halva månen över trädtopparna, jag stod där och tittade på den. Efter inte ens halva ciggen såg man så gott som halva månen. Och när jag var på halva såg man hela månen en bit ifrån trädtopparna. Man SÅG hur den rörde sig åt sidan och uppåt. Helt sjukt med tanke på att jag stod på exakt samma ställe hela tiden (annars kan det ju bli skillnad i olika vinklar) När jag var klar hade den stigit ytterligare. Call me crazy, men ska det verkligen gå så fort? Man brukar ju inte direkt se "förändringarna" när solen eller månen rör sig, man ser inte när gräset blir grönare, när hår/naglar växer. Det ska inte gå så fort, eller hur?
På mindre än fem minuter såg man från att inte ens se halva till att se hela månen röra sig mitt på himlen.


Det var vackert att se, orange och skarpt lysande. Dock tyckte jag att detta var läskigt, fast jag är ju ingen månexpert så jag vet inte hur det kan bli.. Synd att jag inte har en super-mega-dunder-bra kamera som kunde fångat detta.

Skärtorsdag

Hej på er!
Jag vaknade runt tolv idag. Nicke sov hos mig inatt eftersom han inte kom hem.
Jag har enbart hunnit göra en smoothie och en uppdatering här, inte ok.
Jag skulle ha tränat med Emelie vid tolv men eftersom Nicke sov här så ville jag inte slita upp honom som var bakfull och grejer.. Jag åker in och tränar senare ikväll istället. Först måste jag laga mat åt pappa och vara hemma ett tag medan han hämtar Maja på dagis.
Om några timmar blir det bildbomb, jag rensade nämligen mobilen igår så jag har bilder från sum'-09 till wint'-10 som ni ska få ta del av. Dessutom kommer 1-3 videos också, så kika in senare sweeties!

Mitt internet strulade igår så diggar och dissar- listan kommer nu istället!

Solarium så man kan hålla sig brun året runt eller bara bygga grundbrännan innan sommaren så man kan få chans att få den där snygga brännan i sommar!
Smoothie, så underbart gott och dessutom nyttigt om du har i rätt saker i rätt mängder! Dessutom är det en sommarkänsla över den så det är perfekt att inviga vårvädret med en smoothie på morgonen.
Gym. Jag bara måste sätta det på diggarlistan. Att gymma är bland det bästa som finns. Jag skulle vilja vara på gymmet varje dag, men det är ju så jobbigt att alltid behöva ta pendeln till stan för att gymma. Men tillbaka till själva gymmet. Att träna är verkligen bra för alla, för de som vill gå ner i vikt, bygga muskler eller bara hålla sig i form, dvs för hälsan. Gymmets maskiner ska hjälpa mig med sommarkroppen nu, wihu!
Pendeln som ersatte bussarna är det sämsta kommunen har gjort. Det är alltid något fel på den, och förseningar slipper man aldrig. Så för min del är det nej tack till pendeln!

• Vind, blask och lera. Behöver jag säga mer?
• Onyttig mat går oftast fortare och är något som alltid blir då man har en hektisk dag. Ändå undrar folk varför de går upp i vikt. Det är lätt att en dag beställa pizza, köpa mcdonald's eller fritera lite pomme och ta kall sås till. Dock är detta något som man lätt fastnar i och ett undantag kan lätt bli en vana. Vad är det fina med onyttigt som man sedan ser på sin kropp? Onyttigt är gott, men nyttigt är godare. Så verkligen nej tack till onyttigt, även fast det frestar.

RSS 2.0