i stay

Hej!
Jag har funderat fram och tillbaka nu, och jag har bestämt mig för att börja med bloggen igen. Jag stannar tills vidare här på blogg.se så får vi se om jag byter senare.
 
Innan jag kan börja måste jag installera nya windows i datorn och fixa ett redigeringsprogram, göra en header osv. Inte nog med det så har jag en flytt på gång om ungefär två veckor så det får bli därefter jag drar igång aktivt. Låter bra, visst? Det gamla arkivet kommer finnas tillgängligt, men det är inte relevant att bläddra i det utan jag behåller det enbart för att bilderna jag har här är oersättliga, det enda jag har kvar efter att ha fått allt från tidigare år raderat.
 
Nu vill jag veta, vad vill ni läsa om? Undrar ni nåt? Har ni några förslag? Kommentera!

Long time no see

Jag tappar hakan när jag går in och ser hur länge sen det var jag skrev någonting senast. Jag tror inte att någon finns kvar, men om det är någon stackars sate som fortfarande klickar sig in här så hej, och förlåt.
 
Jag har suttit och funderat många gånger på om jag ska kika in och skriva en rad, men av olika anledningar har jag låtit bli. Jag har ögnat igenom hela mitt arkiv och fått både fina och mindre fina känslor i kroppen.
Mina första år här, jag var så förvirrad, så ung. Så vilsen. Jag minns den tjejen så väl.
 
Iallafall. Jag funderar på om jag borde göra en re-start här. Lite kluven om jag borde starta en ny blogg eller ha kvar denna. Jag gillar mitt arkiv men det finns år jag helst bara vill radera och inte vill att ni eller några nya läsare ska behöva se, som jag själv heller inte vill se för att det tillhör en annan del av mig, förstår ni? 
 
Vi gör såhär, jag tar ett par dagar till att fundera. Antingen länkar jag er vidare eller så kommer det uppdateringar här. Tills dess så får ni ha det hur fint som helst! /Emmi

RSS 2.0