♥ there's a reason that the sunshine shining



Nu ska jag krypa ner brevid min lilla plutt. Sov gott hörrni!


Emmi diggar & dissar



♥ Pussar. Jag ställer en motfråga till er; Kan man dissa det? Det är så underbart med en liten puss i vinterkylan, jag blir iallafall glad av det.

♥ Kilklackskor. Supersnyggt till allt verkligen, enda undantaget är väl mjukis dock. Men annars, God i love'em!

♥ Nordman. Är jag glad så lyssnar jag på Nordman, taggar jag så lyssnar jag på Nordman, är jag ledsen, arg eller allmänt nere så lyssnar jag helt enkelt på Nordman.
Jag hade en liten svacka nyligen, och då fick jag det fina tipset att jag skulle sätta mig ner och lyssna till texterna ordentligt för att finna mina svar. Och tänka sig, det gjorde jag.




↓ Snön. Är det bara jag som vill att den ska försvinna helt nu? Tack solen för att du ger mig falska förhoppningar och vårkänslor hela tiden.

↓ Pizza. Jag klarar det inte längre. Det gick kanonbra i Vadstena i helgen men idag fick jag knappt ner en bit. Det är fett och dyrt, plus att jag fick känslan av magont som jag hade problem med för en liten tid sedan.

↓ Bråk. Det värsta jag vet är att bråka. Eller okej, jag ska vara ärlig; det är underbart när man själv vet vad som är problemet, men när det är en gåta och man bråkar rent allmänt så står jag inte ut. Tur är väl att jag inte är långsint iallafall. För det mesta.

↓ Skitsnack. Att få reda på från andra håll att någon säger saker om mig istället för till mig är bland det dummaste jag kan få reda på. Speciellt är väl fallet då det handlar om sina egna nära och kära. Jag blir så besviken och jag hatar att vara besviken. (två dissar i en, skillz)

Nattinlägg på hög nivå

Någon mer än jag som är vaken, trots att det är skola imorgon?

Jag tog nyss nattciggen med min pingla, via mobil dock eftersom hon är i Vadstena. Trevligt sådär. Min ängel ligger och sover och har gjort det ett jäkla bra tag, så i risk för att inte väcka honom gick jag ner i källaren på toa, hahaha så störd är jag mina vänner.

Ikväll skulle vi haft filmmaraton med pizza och godis, men efter en film var Alex trött och somnade bums. Kanske var det lika bra eftersom det är skola imorgon. Jag är inte ett dugg trött så jag tänkte slänga ihop någon rolig diggar och dissar lista. (Heidi gav mig tipset, men det talar vi inte högt om)



Bilder tagna i Vadstena i helgen då jag var hos min fina vän.


God morgon från Vadstena

Jag sitter i skrivande stund i Heidis säng och är precis inkommen efter morgonciggen. Heidi är på sin skola där det råder Öppet hus för fulla muggar, hörde att Heidi var guide. Jag vaknade för ca. en halvtimme sen och är hur trött som helst. Igår drog vi oss till Katja där vi käka lite pizza och tog ett glas vitt, sen gick vi över till Jasmin där vi inte blev så långvariga. Istället gick vi hem till Heidi och kröp ner under varsitt täcke och tittade på Heartbreak kid innan vi somnade.

Ikväll ska jag jobba och sen möter Alex upp mig för han ska sova hos mig. Imorgon ska vi ha filmkväll med godis och mys, saknar honom en smula faktiskt. Jag är lite småhungrig men jag orkar verkligen inte koka vatten för tillfället. Jag måste fixa mig och det nu. Ha en fin lördagkväll så hörs vi!


2011-01-28 13.58



Bilden får tala för sig själv, jag vaknade för ett tag sedan, men det är först nu jag verkligen har börjat vakna till liv. Känner mig helt sliten, det kanske syns på mina ögon också? Whatever. Alex åkte nyss hem, Alex är alltså A*** som många undrat. Lägenheten ser ut som en svinstia så jag har egentligen ingen tid för datorn med tanke på att jag ska åka om två timmar ungefär. Då ska jag till Mantorp och sen vidare till Vadstena för att dra en sleepover med min bästa vän. Nu kallar duschen på mig, välbehövligt vill jag lova! Vi hörs kanske med uppdatering från Vadstena! Sup och svälj, trevlig helg!

Mysig torsdagskväll

Sitter i köket och väntar på att maten ska bli klar. Alex har suttit här och blivit arg på mig då jag av misstag förstört hans kortbygge ett x antal gånger. Förstår inte hur bordet kan vara så rangligt, haha!
Ikväll blire mys framför en film, som vanligt innan vi ska gå och lägga oss, hihi. ♥


Puss på världens finaste.


Love will come set me free, yes

Sitter på lektion med världens huvudvärk för tillfället. Slutar om 40min, då ska jag raka vägen hem, ta en kopp kaffe och sen åka igen. Jag hoppas verkligen att huvudvärken försvinner annars kommer jag vara världens bitterfitta idag. Hah.

Imorgon ska jag åka till Vadstena och sova hos Heidi, och på lördag jobbar jag 17-24. På söndag blir det nog storstädning i lägenheten, det behövs, det erkände A*** också, då äre illa.


En nyduschad Emmi igår innan jag fick besök.

Rökning skadar allvarligt dig själv och personer i din omgivning

God morgon! Jag är så sjukt trött, skulle inte tveka på att sova några timmar till om jag kunde. Men tyvärr så sitter jag ju i skolan nu, kom skapligt försent likt gårdagen.. :(

Igår hämtade jag iallafall gitarren och har lärt mig tre ackord nu, plus att jag kan plocket på nothing else matters. Nu äre bara att övaövaöva! Ni får gärna svara på frågan i inlägget nedan.


Hämtade gitarren idag!



Någon som vet bra sidor att lära sig på? :)

Tuesday, Dienstag, Tisdag

God kväll!
Slänger in ett snabbt inlägg i väntan på att A*** ska komma hit så vi kan gå till Shell och hyra film. Kycklingen ligger på upptining så det blir en mystisdag med god mat och förhoppningsvis en bra film.
Jag har städat av det värsta och tagit hand om tvätten idag, skönt att ha det gjort. Imorgon ska jag byta gardinerna i köket och tvätta fönstrena i hela lägenheten vilket är behövligt.

Nu blev jag sådär akut kissnödig, jäkla iste! Vi hörs hörrni.


♥ smell like me



Översta bilden föreställer min nuvarande favorit i min lilla parfymfamilj. Britney Spears- Believe.
Den nedre bilden är tagen på en del av parfymerna jag har. I det stora hela är Bruno Banani min favorit, men den är slut nu. Fyfasen, har köpt en ny flaska direkt när den tagit slut ända sedan nian. Älskarn.
Men på bilden ser ni: Beckham- Signature, Britney Spears- Believe, Midnight fantasy, Curious, Love at first glow by JLo, Paris Hilton- Just me, Can Can, DKNY- Apple, CATSUIT for women och Bruno Banani- Not for everyone.


my dear friend, my true friend, i love my icetea. det är galet vilken glad tös iste'n gör mig till! :)



Sitter hemma med min ljuvliga iste och vilar magen, alldeles strax ska jag kila ner till tvättstugan och tvätta, sen nalkas det dusch har jag hört.
På tal om ingenting från ingenstans så har jag upptäckt att min magsäck måste ha krympt rejält efter mina dietveckor (som för övrigt snart drar igång igen). Jag mår sjukt illa efter att ha ätit en normal portion mat, känns som att magen ska spricka.. :( Men jag kan glädja mig själv med att jag har gått ner tre storlekar i jeans, how great isn't that, huh!? Glad Emmi, superglad Emmi var det här!

Ikväll ska jag träffa A*** och imorgon äre skola inkl. idrott som står på schemat. Dessutom hämtar jag förhoppningsvis Caspers gitarr också!


you're my angel. you're the only sunshine in my life. feels like heaven when you take me in your arms

babe


With a hii hii hoo and a hii hii hey!


Det där med att ta egobilder på lektion var inte min grej, låtsades som ingenting och knäppte, tittade runt och pustade ut i hopp om att ingen såg vad jag just hade gjort, därav mongobilden. Pinsamt.

Jag sitter iallafall på en Programmeringslektion och låtsas förstå vad jag läser. Jag koncenterar mig nog mer på musiken som dunkar ur mitt rosa, fina Skull Candy- headset. Wolves of the sea är låten som spelas om och om igen för tillfället. För övrigt så fick jag och Henrik MVG på ett övningsprov i matten förut, jag är bra jag.

Jag vill ha sommar nu, tack!



Satt och pratade med Emil om sommaren. Sitta och dricka ute, grilla och chilla. Tända en eld framåt kvällen och knäcka några öl/cider. Ge mig sommar nu så blir jag världens lyckligaste unge.


2011-01-23

God morning sunshines.
Jag vaknade för några timmar sedan men har inte gått upp förrän nu. Det är söndag och då får man ligga kvar och dra sig hur länge man vill.
Igår tog jag insiativet och löste en del ouppklarat tjaffs, och jag måste få säga att det känns riktigt bra faktiskt. Nu får det bära eller brista, mitt humör ska inte få sjunka till botten igen iallafall.

Nu ska jag hoppa in i duschen, för sen kommer mina föräldrar hit och jag måste ju bjuda på kaffe och inte se ut som ett vrak då. Ikväll blir det förhoppningsvis söndagsmys, det är sådant som gör en bra dag tusen gånger bättre.


♥ true love




Jag ville bara slänga in ett inlägg tillägnat världens finaste föräldrar. Efter lite mer än 24år tillsammans så vet jag att deras kärlek kommer att vara förevigt. Det är sådan kärlek jag också vill finna. Jisses vad jag älskar dem.


Because now you hold your breath and your tongue. Make a sound, make a sound, make a sound

Sitter och drunknar i underbara Johnossis texter och är på allmänt dåligt humör för tillfället. Vet inte vart jag har mobilen och jag bryr mig inte heller för den delen, för jag orkar inte. Jag orkar inte bry mig om någonting.

Jag funderar på att tända några hundra ljus och skriva lite. Det är vad jag gör, jag skriver.
Detta är en dålig dag. En in i helvetes dålig dag som kan dra åt fanders.

jag älskar lite nytt in sådär



Svart långärmad tröja med "genomskinliga" ärmar - Monki 80:-
Gråa "tights"/mjukis, softarbyxor - Monki 100:-

Hur många dagar har jag lämnat att försvinna, när jag förbannat att dom fanns?

Sitter i skolan och tråkar. Förstår ingenting av att arbeta med spel i Java faktiskt, och ärligt talat så skiter jag fullständigt i det också, hah.
Ikväll blir det jobbet, och sen blir det chill hos Kim med Ronjisen. Imorgon kör vi nog på lite flickmys och på söndag ska jag chilla som aldrig förr, fyfasen vad skönt! ♥


Min Sony Ericsson W995 är den bästa mobilen jag någonsin haft. Direkt när mitt abonnemang går ut ska jag köpa en likadan, haha! Love it.


Kanske är det här det finns en plats ändå, för främlingen som alltid kom, men bara för att gå.

"Lyssna igenom hans låtar, du kanske finner dina svar"


Hello niggah.



Jag hade en riktigt trevlig kväll igår. Satt och lyssnade på gitarrspelande, tittade på Madagaskar, Narnia och träffade på världens gulligaste bebis på fyra månader. Vaknade vid tre idag och låg kvar och drog oss till fem tills min spårvagn gick till tåget vid sex. Jag är världens gladaste unge egentligen! Varför kan jag inte intala mitt psyke det?

Sitter och leker med Ronja :)



Sitter hemma hos mig och leker med Ronjis. Lagat kyckling med pomme och café de paris-sås. Efter tvingade jag Ronja att fråga efter kaffe hos grannarna, då blev det kaffe och kladdkaka. Pretty awesome.


HAHAHAH prövar en videoblogg enbart för eran skull



Detta är dock inget jag kommer att fortsätta med. Bara en kul grej. Nästan så jag blir nervös över att visa mig såhär.
Nu kilar jag, vi hörs imorgon! Puss. (skratta inte ihjäl er..)

jag behöver uppdatera min garderob



Jag sitter och klickar runt lite på olika sidor, hittade detta på Nelly.com och funderar starkt på att klicka hem det när pengarna rullar in på kontot, men vi får se. Mest slapp och egentligen behöver jag "snyggkläder". Mammi fyller ju år nästa månad också så någon tusenlapp går ju till henne så måste hålla lite i pengarna så inte allt försvinner direkt. Jag är i vilket fall som helst shoppingsugen. Men en Sveamössa står högst upp på listan, måste bara hitta till butiken i Linköping, någon som vill hjälpa mig?

ibland måste man vara stark, även när man är som svagast




Jag är trött som atten, och verkligheten börjar skölja över mig nu. Jag orkar inte med detta. Vart är allt positivt när man behöver det som mest? Jag kan inte dölja det för mig själv, jag saknar dig. Fast jag förnekar det, och trots allt som hänt lite väl plötsligt nu på senare. Livet är ett ganska tragiskt spel som drabbar alla, tyvärr. Det är dags att öppna ögonen. Jag är svag.


Skolan 2011-01-19

Jag kom inte en timme tidigare tyvärr. Vaknade lite försent av att Moa skyndade förbi i hallen. Men jag kom så gott som i tid, ca. 2min försent bara. Vi ska arbeta med något Java-program nu, men jag och Henrik taggar hellre morgoncigg nu så vi hörs! Dessutom ska jag leta upp min kära goding till kusin också, vartfan han nu är.


It's a fcking pain in the ass.



Ni behöver inte ens fråga. Jag hatar kärlek och sådant tjaffs, men det vet ni väl redan? :)
Tänkte bara informera så ni inte ställer frågor likt "Vart tog A*** vägen? Varför? osv" för jag pallar inte det, it's out of your buisness tyvärr.

Och färglös som en tår blir jag, utan dina andetag

Jag verkligen älskar fina låtar, Håkan, Kent, HIM och Johnossi ligger nog högst upp på listan av favoriter just nu. Jag älskar att fastna i en låt så mycket att den spelas om och om igen, dagarna i ända. Musik är, för mig, det finaste som någonsin skapats.

Annars ska jag sova bort min ångest precis. Det är förnedrande hur vissa människor beter sig, nästan pinsamt.
"Människor som får en att må dåligt behöver man inte ha i sitt liv" -R.J.

Förövrigt så har vi tittat på en riktigt bra film ikväll, Forever strong hette den, rekomenderar den varmt till er. Imorgon ska jag till skolan, till och med en timme tidigare för att plugga ifatt mina efterhängande uppgifter. Efter skolan ska jag sova hos en fin person och bara glömma livet utanför dörren som man så lätt fastnar i.


Nej, jag är glad i vilket fall. Lite arg bara. Annars är jag alltid glad.


Fint


37 meddelanden när jag vaknade

Jag missade skolan idag pga att jag inte vaknade av varken larmen eller min privata väckare som spammade mig med meddelanden och tusentals ringningar. Inget att göra åt, jag gick upp lite halvsent och gjorde en macka med juice och kaffe och tittade klart på The Notebook innan Moa kom hit.

″What's up with my heart when it skips a beat?
Can't feel no pavement right under my feet

Up in my lonely room
When I'm dreaming of you
Oh what can I do
I still need you, but
I don't want you now

When I'm down and my hands are tied
I cannot reach the pen for me to draw the line
From this pain I just can't disguise
It's gonna hurt but I'll have to say goodbye″


Filmens romantik

Ja, som ni ser blev min blogg hackad av hackmazterN, fin gästbloggning, aight?

Jag sitter iallafall i skolan och taggar att gå hem om någon timme eller så. Ikväll blir det, faktiskt, The Notebook och bara ta det lugnt och drömma mig bort i filmens romantik. Kanske fälla en tår eller två just enbart för att den är så otroligt fin.

INTE OKEJ!

Cha cha bloggen! sitter i skolan och dricker lite cacao creme med extra mjölk, fjortis dricka of d00m. kraftig hosta har jag också. Ska snart gå på toaletten och filofisera om mina problem medans jag lägger en bajs. ska kännas bra. <3 Och bara för att jag har tråkigt ska jag också ta med mig mina söta killklasskamrater som stöd medans jag klämmer ut ondskan! 
Igår hade jag mysigt hemma, kollade på gamla Narnia! Tycker att hela den storyn är händelserik och spännande! 
Kanske blir att gå på stan med någon av mina fina väninnor. Kanske blir att sätta sig på CH ( Coffe house ) och tagga lite ännu mer fjortis dricka! TAGGARÅÅH. 
Sen om ett par månader är det Justin Bieber konsert! AAAAAAH GAAAAAH vad jag taggar! han är så söt och snygg! Helt galet! det bara flöder våthet där nere! Ikväll blir det notebook med lite chips & dip, godis och läsk! myyyyys!
xoxo / gibbcrew

Ronjabus Larsson

Jag är arg just nu. Väntar på Ronja för att bli på bättre humör och avsluta denna otroligt patetiska söndagskväll på ett bra sätt, kanske lite Harry Potter och hemmagjorda chips. Jag har saknat min Ronja. :)

Kvällen igår var trevlig, bortsett från mitt humör då och då. Jag har världens finaste vänner skulle jag tro. ♥


Notis till mig själv: Ensam är stark. Keep up the good things.

2011-01-15

God morgon bloggreaders!
Jag vaknade för ett tag sedan, skapligt trött efter att ha jobbat hela kvällen igår och knappt sovit i veckan. Somnade i soffan eftersom jag inte kan sova i den stora sängen själv och A*** var hos en vän igår. Kändes lite konstigt tomt utan honom faktiskt, börjar bli för van att ha honom vid mig hela tiden. :(

2011-01-12

Hejhallå!
Jag sitter i skolan, som ni kanske förstår med tanke på inlägget nedan. Somnade igårkväll och vaknade halv ett på natten så har varit vaken sen dess. Kollade på film med A*** och bara tog det lugnt. Jag kom iväg till skolan i tid för en gång skull iallafall.

Slutar skolan 15.00.
Stöd till Casper 16.00.
Ta en cigg med Moa och Tobbe 17.00.
Resten av kvällen blir en myskväll med A*** likt de tidigare kvällarna.

Nu äre back to schoolwork som gäller! Vi hörs nog med ett inlägg ikväll, lite bilder och så.


skolan skolan skolan

Lärare: Det blir väl distraherande med datorerna framför?
Emil: Det är mer distraherande när någon pratar.

Ah iskall, love it!

Jag...

  • är sur som atten
  • är trött som satan
  • har jvla ont i magen
  • är övertrött och skrattar som en idiot

Nu ska jag göra klart min dumma uppgift, så jag får sluta någon gång.


Fick skjuts hem av polisen

God kväll. Kom hem för ett tag sen. När vi kom till Kimstad skulle det inte gå någon buss så vi började knalla. Innan Greby stannade polisen och frågade om vi ville ha skjuts. Eller egentligen stannade dem för att säga åt oss att gå på trottoaren. (HAHA!)

Nu ska jag vara social med A*** ett tag innan det är dags för lite sömn. Skola imorgon, buhu! För övrigt så sover A*** här inatt igen, mysigt. ♥

Jag dygnar med min far ♥

Jag ska alldeles strax ner och röka, för att sedan göra frukost åt pappa, för att sedan bege mig hem och städa.
Ikväll har jag jobbat, sen åkte jag till Blacka och träffade folk, fick följe av Heidi och snackade en massa skit vid vägkanten imellan våra infarter. Annars har jag träffat A*** vilket jag även ska göra ikväll! Det ser ut att bli en toppensöndag, bortsett från städningen då.. (((: dock kommer inte ni få så mycket uppdatering, men det kan ni leva med, eller hur?

Make me feel alive. Ah hej!


Jag hatar östgötatrafiken!

Hello sunshines!
Somnade vid 9, vaknade vid 17, härlig vändning på dygnet, eller hur?
När jag gått upp och fixat mig och sådär (hade världens sämsta smink- och hårdag ;<) så spenderade jag iallafall resten av kvällen med A***! Hihi. Imorgon ska jag jobba, och på förmiddagen får det bli dagens "att göra" → nämligen städa.
Men nu ska jag sova, god natt!

Juste! Jag hatar verkligen Östgötatrafiken. Först ska jag ta ett tåg hem 00.11, men det kom inte, så skulle ta 01.11 istället men då blir det försenat 30minuter. När jag väl är i Kimstad går det ingen buss så fick gå en timmes promenad hem. Fyfan!


Eftersom jag har väldigt många nya läsare så kör vi en "detta-är-jag-grej" likt den jag hade uppe för över ett år sedan

Vad heter jag?
Jag heter Emelie, men jag hatar mitt namn och föredrar att ni säger Emmi!



Hur gammal är jag?
Jag är född den 14 juli 1993, alltså är jag inne på året då jag fyller 18år.

Vart bor jag?
Jag bor i en lägenhet i Skärblacka, men flyttar så småningom till Norrköping.


(min balkong! på google)

Varför började jag blogga?
Jag minns knappt hur det gick till, men jag har alltid tyckt om att skriva så jag skaffade en blogg när jag var runt 13år, men tröttnade snabbt och tog bort den. När jag hade fyllt 15 startade jag den här bloggen och sen dess har jag inte fått nog, trots att jag har månader då jag har extrem bloggtorka.

Jag röker, men varför började jag och hur mycket röker jag nu?
Jag tog mina första munpuff-bloss när jag en liten skit på 10år och ville veta vad det var. När jag var 12-13år började jag sno cigg av min pappa (HAHA) och satt på nätterna och smygrökte med en vän. När jag började festa kom ciggen in i mitt liv på heltid eftersom jag feströkte och festade i stort sett varje dag!
Nu försöker jag trappa ner för att sluta så jag röker ungefär 5-7 cigg om dagen, innan rökte jag 1-1,5 paket om dagen.
För att tillägga så är rökningen det dummaste jag någonsin börjat med i mitt liv!



Vart köper jag helst kläder och hur mycket pengar spenderar jag på kläder varje månad?
När jag väl köper kläder så blir det på Monki, HM, Cubus eller märkeskläder som mammi beställer från internet.
Jag spenderar inga pengar alls i månaden på kläder eftersom min "förmögenhet" går åt till cigg, men låt säga 2-300kr i månaden.

Vad använder jag för parfymer?
Jag verkligen älskar Bruno Bananis parfym men den är slut nu och jag har inga planer på att lägga pengar på en ny den här månaden så istället blir det parfymer såsom Britney Spears, Beckham, JLo, Paris Hilton, DKNY osv.



Hur ofta festar jag och vad dricker jag då?
Jag festar kanske en kväll på tre månader och då dricker jag cider eller vin.

Har jag pojkvän, eller någon "på g" ?
Nej icke, på kärleksfronten är det väldigt torrt just nu faktiskt.

Mina piercingar och tatueringar:
Jag har två hål i öronen, ett på vardera sida, en piercing i tungan, överläppen och min smiley som sitter i strängen under överläppen och därmed faller ner över framtänderna.
Jag har en jättefin text på foten där det står "La vita é bella" som betyder "Livet är underbart" sen har jag ett nygjort hjärta på handleden.



Vad gör jag på fritiden?
Har jag fritid, haha? Då jag inte pluggar, städar eller jobbar så har jag en hund att ta hand om, jag glor väldigt mycket på film och umgås allra mest med Moa och Tobbe. Nu har jag även börjat sola och träna en del. Såfort jag får chansen till lite ledigt passar jag på att spendera tid tillsammans med min familj i Kimstad också!



Vart jobbar jag, och hur kommer det sig?
Jag jobbar på Kungsvideo i Norrköping, numera Myway. Jag hade praktik där både i 8an och i 1an på Plusgymnasiet så jag lärde känna Micke och Fuat och en dag frågade Fuat om jag ville "provjobba" en helg så jag gjorde det och fick jobbet!



Hur ser jag på plastikoperationer?
Jag anser att om man verkligen vill förändra någonting på sig själv så ska man få göra det för det handlar om att trivas med sig själv. Men att förändra hela sitt utseende tycker jag bara är idiotiskt, likaså att gå från A till D-kupa.
Men jag vill faktiskt göra plastikoperationer. Jag vill operera min framtand rak, fixa läpp- och hakinplantat samt operera brösten, inte större dock.

Vad är viktigast i mitt liv?
Mina vänner, min familj och pengar.

Hur är jag som person?
Jag ser mig själv som väldigt snäll och glad faktiskt. Dock är mitt morgonhumör världens sämsta och likadant är det när jag inte har rökt på en hel dag. Jag är ganska trött av mig och jag hatar vintern samt regn och blåst. Jag känner att jag kan klaga ganska mycket på onödiga saker. Om jag blir väldigt irriterad så kan jag flippa ur totalt men det händer inte alls ofta, tro mig. Jag har svårt för att lita på människor eftersom jag förlorat så många i mitt liv eller bara blivit sviken av människor. Däremot har jag väldigt lätt för att förlåta och ge människor en ny chans. Jag har jättedåligt självförtroende och galet dålig humor.

Är jag ett hälsofreak?
Jag intalar mig själv att jag är sjuuukt nyttig, haha! Jag äter pizza, friterat, godis osv. men får en sjuklig ångest efteråt då jag räknar kalorierna. Ibland äter jag ingenting liksom vissa dagar slänger jag i mig mat.
Däremot dricker jag inte läsk, och det har jag inte gjort på tre och ett halvt år faktiskt.



Hur ser mina framtidsplaner ut?
Jag hoppas på att jag får skapliga betyg nu på Realgymnasiet så jag kommer in på juridiklinjen där jag ska utbilda mig till advokat. Så jag hoppas på en bra inkomst, ett barn innan jag är tjugo med en pojkvän som jag bor tillsammans med i en lägenhet i stan. Senare i livet vill jag köpa ett hus i Californien och bygga mitt drömhus här i Skärblacka/Kimstad. Min lägenhet ska vara i klass och lyx och jag ska ha en sjukt snygg bil.




Vill ni veta något mer så äre bara att fråga!


Mitt schema dagarna framöver


Väntar på svar ang. lägenhetsvisning

God kväll!
Nu har jag suttit här ett bra tag och kikat runt efter lägenheter i Norrköping och jag hittade en, eller egentligen två stycken som jag gillade. Skickade iallafall en intresseanmälan till en av dem så får hoppas att vi får visning på den och kanske lyckas "vinna" den sen, hihi. Det var iallafall en tvåa på Albrektsvägen med balkong precis där jag vill. Jag längtar så jag håller på att spricka vad gäller att flytta in till stan!

Nu ska jag fortsätta min kväll genom att göra absolut ingenting, och kika runt på arbetsförmedlingen efter tillgängliga jobb!

Bilden visar hur jag vill ha min lägenhet, ungefär. Haha!



Somnade vid 8 och vaknade vid 17 idag. Mår verkligen inget bra och vill bara sova hela tiden.
Mammi och pappa kom och väckte mig i lägenheten och då följde jag med dem hem igen, sen dess har paint och efterrätten varit mina bästa vänner.
Ikväll drar jag på en film och glor på i min ensamhet. Jag skulle ju ha umgåtts med Anton nu ikväll men eftersom jag mår piss så fick jag ställa in det. Tråkigt eftersom jag verkligen såg fram emot det och har gjort det i över en månad. Imorgon ska jag städa i lägenheten och på lördag äre back to work som gäller! Skola snart igen då, inte överlycklig precis.

Nya tatueringen och lite annat tjaffs


Dålig bild, hjärtat är rött med svarta konturer och tusen gånger sötare i verkligheten. Ni ska få bra bilder, imorgon förhoppningsvis för då ska jag hem. Då ska jag även försöka få in en video jag spelade in medan jag tatuerade mig, eller pappa tatuerade mig rättare sagt. Det låter som att jag har världens dialekt, dumma norrköpingskan nivet, men ni vet ju att jag pratar rikssvenska egentligen, eller hur? (säg ja!)

Förövrigt så väntar jag på att mammi ska vakna och åka till jobbet för jag kan inte sova trots att jag legat och vridit och vänt på mig i över en timme. Simhallen öppnar klockan sju så jag ska vara först på plats sen råder det extremdusch och dyngstädning hemma!

imorgon kör vi på harry potter- maraton med en favorit i repris; anton


Disney Channel

Jag hade tänkt åka och simma plus sola imorgon men kom på att jag inte kan det pga tatueringen så det får bli en långpromenad plus tömning av rummet istället. Attans att klockan redan är halv fyra, aja får glo lite till på Rasten med min bror innan jag stänger ögonen för att ta en tupplur. Jag vill sova ut! :(


Done!

Sådär, nygaddad på handleden. Bilder kommer när jag har hittat kamerasladden, och antagligen när den är helt klar. Det blev så svullet och tog ju typ en timme så jag valde att fortsätta en annan dag. Hah! :)

Nu ska jag sova, god natt!

Brb gadda mig!


Det blir en 30-minutare

Sådärja, ringde nyss och väckte Ronja och ska alldeles snart upp och lägga lite puder och leta fram en bodylotion. Men allra först- morgonciggen!
Var uppmärksamma på att jag inte kommer att blogga någe mer idag med tanke på att jag ska till Ronja direkt efter solningen, men jag slänger in ett inlägg direkt när jag är hemma i eftermiddag/kväll, brun och fresh!
Ha en bra dag!

Första måndagen 2011

Hejhallå! Idag vaknade jag runt 18 och sen dess har jag knappt lämnat soffan, än mindre gjort mig iordning. Riktigt skönt må jag säga. Det blev lite tv-tittande med mammi och ungarna, Familjen annorlunda och Spårlöst. I skrivande stund sitter jag i vardagsrummet med mina bröder, kikar på Antz och ska försöka sova strax för imorgon ska jag nämligen sola med Ronja runt 10-11 sen ska vi umgås och se film, samt dricka kaffe som hon har klart direkt efter solningen, har jag bestämt.

Nu ska jag upp och borsta tänderna och sedan krypa ner under täcket och sova. Ni får ursäkta de tråkiga inläggen utan bilder, men jag har min kamerasladd hemma. Imorgon ska jag slänga in lite bilder åt er, jag vet att ni längtar. Hihi puss.


Svar på kommentar: kärlek



Jag fick en kommentar till frågestunden och jag tänkte att jag faktiskt kan svara på den iallafall. Så here it comes;
Jag har väldigt svårt för att bli kär, och speciellt för att släppa in människor i mitt liv. Självklart har jag träffat killar nu på senare men det har inte räckt till för att bli kär. Jag lyckas alltid bli kär i kärleken trots att personen i sig är helt fantastisk. Jag kan tycka att det är helt underbart att umgås med en person och att allt känns rätt och blablabla, men direkt när det blir tal om kärlek och förhållande så backar jag tio steg, man kan nog kalla det att jag flyr från det. Avslutar snabbt och drar mig tillbaka. Helt ärligt så har jag bara varit riktigt tokkär en gång och det var i mitt ex. Ganska sjukt va?
Ändå är kärlek så fint, men man kan inte stressa fram det, liksom tvinga sig till att bli kär i någon. Känns det inte hundra procent rätt från första stund så kommer det aldrig att göra det.
Fast jag vill ändå ha en person att dela allt med, leva med och se en framtid med för jag trivs inte ensam. Men ska jag gå in i ett förhållande ska det kännas rätt och jag ska vara sådär djupt förälskad, annars vet jag att jag tröttnar på det ganska fort. Så just nu väntar jag på att just han ska träda in i mitt liv och skaka om min värld. Haha! Kort och gott- jag är inte kär just nu!

2 januari 2011

Nu har jag bestämt mig för att flytta hem de sista dagarna av lovet och ta tag i mitt rum och umgås med min familj. Det är viktigt och någonting att verkligen prioritera först faktiskt.
Så imorgon tar jag en sväng till lägenheten för att städa och packa resväskan, haha. Sen bosätter jag mig i soffan hemma hos mammi och satsar på att sluta röka och träna bort fettet, samt slänga in lite plugg på förmiddagarna. Så de kommande dagarna vet ni vart ni har mig och vad jag sysslar med. Tvkvällarna med mammi är det jag ser fram emot mest för att vara helt ärlig!

Och snart väntar en förvandling också, men det hörrni, får bli en överraskning! Hihi. :)

Natten då 2010 blev 2011

Nu tänkte jag berätta lite om mitt nyår.

Det började med att jag gick upp skapligt och fixade mig för att åka till jobbet klockan två. Väl där stressade jag och Jani med allting innan det riktiga draget drog igång, vilket inte var så fasligt jobbigt trots datumet. Jag slutade klockan tio och då åkte jag och mammi hem till mig och jag sminkade mammi lite för att sedan ta Dixie med oss och knäcka en cider för att sedan invänta tolvslaget tillsammans med Robin, Tobbe, Krille, Båkern, Bettan och hennes boyfriend och resterande familjemedlemmar.
När vi står där ute, jag samtalar lite med Robin, skriker alla plötsligt att vi måste springa. En meter ifrån oss fastnar en stor raket i snön och sprängs inom 30sek. Jag hinner inte iväg så jag, mammi och pappa flyger omkull av trycket. Det är rökfyllt och alla tittar till varandra och har lite småont. Mammi däremot har fått handen skinnflådd och hela Canada Goose jackan förstörd, stackar'na.
Vi går in och fortsätter festa lite då de plötsligt får idén att dra fram tatueringsmaskinen. Tobbe blev gaddad och jag gick upp och la mig och somnade med en gång.

Igår jobbade jag på för fullt med Jani igen, men fick sluta vid halv tio då jag åkte hem och hade lite myskväll med de bästa. Gick loss på godsaker för hundra kronor och idag käkade jag den allra sista utematen. Imorgon drar allvaret igång på riktigt!

Hur var eran sista dag på 2010? :)

Mina mål till 2011, bättre sent än aldrig!

• Träna och gå ner i vikt
• Sluta röka
• Spara och inte slösa
• Fixa mer jobb
• Festa och umgås med folk mer
• Spara till långa naglar
• Flytta till stan
• Sköta skolan och fixa betygen

Det är söndag

Jag sitter och dricker cider som blev över från nyår, man tager vad man haver skulle jag vilja säga. Jag är hemma hos mammi eftersom alla mina lampor i vardagsrummet gick sönder och jag inte kan sova utan Dixie runt mig. Och för att vara helt ärlig så saknade jag familjen lite också.
Nu ska jag dricka upp min cider i väntan på att Kenny ska svänga förbi och ta en cigg med mig. För övrigt, i risk för att låta lite extra mysig, cidern bubblar ut genom näsan, grr.

Första inlägget 2011

Fyrverkerier felsprängt, Tobbe nygaddad och jag svintrött, nu ska jag sova. Ni får höra mer imorgon. Natti!


RSS 2.0