Klicka på länken

Marcus Dunberg (hittade länken på en annan (stor) blogg) har skrivit en text om sin mamma, den var faktiskt riktigt bra och stark på något vis. Den är verkligen värd att lägga några minuter på.

Emmi diggar och dissar!


Te med en knäckemacka till är en perfekt start på dagen. Och dessutom finns ju te i så många olika smaker och sorter. Vilken föredrar ni?
Edward Cullen (Robert Pattinsson) är så sjuuukt förbaskat snyggg! Edward Cullen kan man inget annat än bli stört förälskad i. Jag vill att en så snygg vampyr ska vara förälskad i mig också! Haha, nejmen, jisses så snygg!
Första advent är helt ok mysig faktiskt. Tända ett ljus och bara mysa. Ja, helt ok!
Regnet gör så att man inte ens vill gå ut, det förstör bara håret, humöret och allt annat. Ge mig sommar!
De senaste julkalendrarna är så sjukt dåliga när man jämför dem som gick på tv när jag var liten. Jag menar, då kunde hela familjen sitta och kolla på det, nu är det verkligen som gjort för barn 0-3år, come on fixa lite Pelle Svanslös-stuk igen!
Min uppdatering! (Jag var tvungen, ok?! Haha)

Te och rosenrot

Nu har jag fixat blue fruit- te, mmmmm! Och så har jag tagit min dagliga tablett som heter rosenrot, som ska göra så man blir piggare. Och det funkar faktiskt. Jag känner mig inte lika trött i skolan eller när jag kommer hem efter skolan. (Jag somnade ju alltid efter skolan och vaknade mitt i natten och ställde om dygnet vetni) Jag har fortfarande lite svårt att sova om nätterna men det börjar ge med sig lite iallafall.. Inatt låg jag vaken och stirrade in i väggen till halv fyra, hmm.. och lillfian Lady sov hos mig inatt, så otroligt urgullig är hon, hon verkligen måste ha kroppskontakt hela tiden så ni kan ju gissa om jag var rädd för att mosa den lilla plutten, hihi!
Nu ska jag gå ut och ta en morgoncigg iallafall!

Jag är så busig, hihihi LOL

Jag är trött, mobilen är cp och jag missade första lektionen som börjar strax. Därför kände jag att jag inte hade någon lust med skolan idag, inget kul att gå dit, ha styling 3h och bara sitta av det. + att mamma gapade som en idiot imorse så jag vaknade på fel sida, härligt! Och nu fortsätter mamma irritera mig och ljuga, som vanligt. Usch vad sur jag blir.. HAHA!


- Äta frukost (eller?!)
- Ta det lugnt till 10.00
- Plugga (2 datauppgifter, försäljning och service/personlig försäljning och kanske engelska..)
- Fira min kusin som fyllde 15år i lördags (18.00 ska vi vara där)
- TV Halv åtta hos mig

Busigt


Jag undrar varför jag inte är med på något kort de senaste släktkalasen? Likadant på varje bild så de tröttnar nog, fy Emmi! Hihi :)

Jag blir galen på Sony Ericsson!



Min mobil är trasig. Den stängde av sig och vägrade starta igen så imorgon måste jag lämna in den så jag kommer inte ha någon mobil förrän imorgon kväll.
Sony Ericsson är enbart skit och ändå älskar jag deras mobiler. Speciellt min! Omg.

Vad ska man säga..?

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga eller vart jag ska börja..
Mammi har börjat jul(mys)fixa här hemma och hon försöker dessutom få mig att göra detsamma i mitt rum. Jag har gått med på att ha två stjärnor i fönstrena. Jag har dessutom bytt gardiner till svarta fransgardiner så rummet ser lite.. deprimerande ut med svartsvartsvart! Men jag har alltid en lösning så det kommer komma upp rosa fransgardiner också! Ikväll har jag kollat på Mitt stora feta grekiska bröllop med mamma. Innan det följde jag med Heidi till Anitas gubben och fick sedan skjuts hem av Kenny i hans nya epa.

Igår var vi hos Robin på lite fest, Heidi bjöd på två vodkadrinkar, den ena var yyyyyammie, den andra var uäääk, haha! Men snällt iallafall tycker jag! Jag tog iallafall 00.30 bussen hem eftersom det blev lite stelt och dystert hos Robin. Men det var i vilket fall som helst trevligt att träffa lite folk igen, som man inte brukar träffa menar jag.

Partyparty

Om 20min ska jag ta bussen till Blacka, party ofc! Men nu fick jag reda på att det var party på ett annat ställe också, vi får se hur det blir.. Ha det nice! 

Ännu en tråkig lördag?

Idag var det meningen att mamma och pappa skulle gå på Kalle Baah -spelning i stan och att barnen skulle sova hos mormor så jag skulle ha huset för mig själv. Men icke då! När jag vaknar så säger mamma att dem inte ska gå på det, för att pappa tydligen inte vill. Men come on, till och med jag vet ju att han vill?!
Så där sket sig chillkvällen för jag pallar då fan inte ta hem lite folk när hela familjen är hemma. Därför har jag inte en aning om vad som händer ikväll.. det är ju lördag hallå, hjälp!


Jaa Kenny har visst tyckt att skolan är riktigt rolig en gång i tiden. Charmigt Kenny! Hihi!

Kinamat, grr

Mamma kommer snart hem med kinamat, så sjukt gott!
Jag vaknade runt tio av att mamma kom in med en stor vovve som heter Kax i mitt rum (han är livrädd för mig) så jag sa åt henne att hon inte kunde ha honom där när jag såg att han gömde sig som en bebis bakom henne, haha! Han är så söt, men jag skulle faktiskt aldrig vilja bli inlåst i ett rum med någon jag är rädd för.. ;)
Sen somnade jag om och vaknade för en timme sen.

Ska iallafall käka snart och sen fixa mig för att träffa sparven och senare mos.
Vad ska ni göra idag? :)

Halloj!

Jag är hemma, jag hann med allt utom Öppet hus som jag struntade i. Jag tog en sväng på stan och inhandlade puder och rouge samt en Burn. Sen gick jag till Stadsbiblioteket och lånade två böcker. Det är så skönt och avkopplande att lägga sig och läsa innan man somnar. Man kommer in i böcker så lätt, det blir som en verklighetsflykt liksom.
När jag kom hem hoppade jag in i bilen med mamma och åkte till Skärblacka bibliotek och lämnade tillbaka böcker jag redan läst ut och fick av en slump med mig ytterligare två böcker hem, haha vad händer?! 
Sen kollade jag på Halv åtta hos mig, Mammas pojkar och Kniven mot strupen. Alltihop var riktigt bra, toppenprogram denna torsdag.
Imorgon är jag ledig, tack somfan att Sara sa det innan vi skildes åt vid hållplatsen!
Det blir att gå upp skapligt imorgon och hälsa på sparven Linnéa som jag saknar x mycket. Och sen ska jag träffa Mos min Mos som jag också saknar x mycket! På kvällen är det inga riktiga planer ännu, kanske blir en skön hemmakväll eller en vild partykväll, det återstår att se.
Nu lockar boken, natti hörrni!

Dagens planer:

Köpa cigg √
Skriva matteprov √
Resten av skoldagen 
Stan: Köpa puder, rouge och kolla efter en tröja
Biblioteket
Öppet hus (?)
TV: Mammas pojkar
Sova tidigt
Uppdatering:
Skolan är klar och nu ska jag ner på stan och bocka av ytterligare två punkter, kanske bockar jag av tre punker, jag vet inte. Öppet hus, det orkar jag nog inte, jag har ändå ingenting att säga om skolan och jag har inte fått en plusgymnasiet-tröja som andra fått, buhu.. ae jag skoja, men vi får se vart vi hörs, om jag är hemma eller här när jag uppdaterar nästa gång. Ha det nice!

Jag är hemsk

Jag lovar er att uppdatera och så somnar jag osv. Förlåt!
Iallafall, god morgon. Jag är i skolan nu och ska ha matteprov snart. Jag kan inte ett dyft, bra jobbat Emmi!
Igår lämnade jag datorn hemma så jag kunde inte uppdatera och när jag kom hem låg jag framför tvn och orkade ingenting. I förrgår somnade jag innan Ugly Betty ens börjat.. Men iallafall, min lilla resa då, ni har ju undrat vart jag var så nu ska jag berätta.
Jag åkte ju 70mil härifrån, till Kramfors i Norrland, någon av er som varit där?  Det var kallt och ruggigt väder, men solnedgången var sjukt fin (eller vad det nu var) rosa och svart himmel och man såg ut över sjön, över trädtopparna. Jättefint, då önskade jag att jag hade en systemkamera faktiskt! Undrar ni något mer om Norrlandshelgen så får ni fråga helt enkelt.
Igår när jag kom hem kollade jag på Grey's, det är ju så himla bra! Efter det gick jag och la mig men kunde inte somna förrän vid halv ett eftersom jag hade ställt mig in på att läsa ut en hel bok, haha mina idéer alltså. Jaja, matteprov nu, önska mig lycka till!

Ta igen!

Hejhej på er!
Jag kan börja med att säga förlåt för den dåliga uppdateringen.. men idag har jag verkligen haft fullt upp!
När jag kom till skolan var ingen där så jag åkte till Ingelsta med mamma och mormor och fördrev tiden. Vid två tränade jag med Emelie, dock bara en timme eftersom ingen av oss hade någon speciell ork idag. Sen blev det stan med Becca, köpte lepsyl bara. Nu har jag suttit här i ca. 1h och 30min och läst ifatt allt jag missat på alla dessa bloggar de senaste 5 dagarna, men jag har fortfarande mååååånga/myyyyycket kvar! Gottat mig med lite tacochips och taco cheesedip och självklart iste.
Jag berättar om min helg sen för nu ska jag slänga mig i soffan och vänta på att tvkvällen ska börja.
19.30 Halv åtta hos mig
20.00 Ugly Betty
21.00 Desperata hemmafruar
(bloggar i pauserna eller efter alltihop) Stå ut!

Blött hår

Jag har varit vaken sen kl. 7 och ändå är jag dötrött och orkar verkligen inte ställa mig och blåsa håret.. Bussen går om en timme så det börjar bli lite körigt med tiden faktiskt. Jag börjar ju egentligen om 15 minuter men eftersom jag försov mig en timme och var tvungen att duscha hann jag inte med den rätta bussen.
Jaja, det är väl bäst att sätta fart nu.
I skolan uppdaterar jag om min helg på resande fot (eller något, haha?) och planerna inför veckan!
Just det! Jag måste packa, träning efter skolan, satan! Stress stress stress!

Stockholm

Nu har tåget gjort ett uppehåll i Stockholm, men snart är jag hemma.
Mer uppdatering då, internet är så sjukt segt haha! :)

Om 1h 30min

åker jag till Norrköping och köper det lite småsaker med mammi för att sedan slå mig ner så bekvämt jag kan på ett tåg där jag ska ladda med film, böcker, energidryck och frukt.
Jag fick nyss reda på att vårat internet kommer stängas av så jag skyndar mig att skriva ett litet inlägg här. Jag tror inte att det kommer att bli så mycket uppdatering men det gör ju bara så att ni uppskattar mina inlägg nästa vecka ännu mer, right?
Och en sista sak, glöm inte att rösta på mig nu!
Ta hand om er! Puss Emmi!

Imorgon bär det av, hej då Norrköping

Jag har varit fullt upptagen med att fixa och dona inför en liten resa som jag sett fram emot hur länge som helst nu och imorgon är det dax. Jag ska åka ungefär 70mil härifrån, från min trygga hemstad till en stad jag aldrig varit i. Jag är ganska orolig över tågbyten osv men det ordnar sig. Mobilen är tankad med massa ny freeesh musik och Emelie lånade ut sin hårdisk med filmer snäll som hon är! Jag håller på att packa just nu och jag har inte en aning om vad jag ska ha för kläder med mig faktiskt.. P r o b l e m
Men jag uppdaterar imorgon innan jag åker, sen kommer jag nog bara kunna slänga in något inlägg om dagen eftersom jag kommer ha annat att göra. Men mer om uppdateringen imorgon! Och glöm nu inte att rösta på mig på hottemptations.blogg.se eftersom jag inte är hemma när tävlingen avslutas, ge mig en överraskning när jag kommer hem nu!


Hahah just det, Moa är sjuk, läs och häpna

I förrgår sa Moa att hon hade skrivit en sexnovell (hahah) och jag sa åt henne att skicka den. Bara för att hon hade skrivit en (och jag gillar att skriva ibland) så satta jag igång och skrev en jag med, men det blev mer som taget ur en kärlekshistoria. Men jag kanske ska lägga upp den, vill ni läsa noveller mina sötnosar? Hahaha! ;)

JAG BEHÖVER ER!

Det är såhär att jag är en av finalisterna på Hottemptaions.blogg.se
Nu är det upp till er att se till så att jag vinner, för ni vill väl att jag ska bli veckans blogg, right?
Det enda ni behöver göra är att klicka här och gå in på veckans blogg och kommentera "3" så har ni röstat på mig. Kom igen nu, jag behöver er!



Kom igen nu, en kommentar är väl inte så svårt? Ni vill väl ha något ni gillar att läsa om, right?


Därför har uppdateringen varit sjuuuukt dålig

Hej mina otroligt gulliga läsare!
Jag vet att min uppdatering har varit sjukt dålig och endast bestått av tråkiga inlägg, men jag kan faktiskt försvara mig på den punkten.
•  Jag har börjat ta tag i skolan igen, dvs långa skoldagar, tidiga nätter
•  Jag har mycket att tänka på just nu
•  Jag har varit upptagen med en sak som ni får reda på senare ikväll
Men nu ska jag bättra mig, Emmi is back on track nivet! 

Mycket tankar, mycket känslor på en och samma gång

Vad hände med mitt liv och det jag levde för?
Jag tog ett felsteg och försökte febrilt att rätta till det. När jag väl lyckades och allting såg ljust ut tog en annan ett felsteg som drabbade mig. Det var ingenting jag kunde rätta till. Lågan som brann inom mig slocknade och jag blev inlåst i mitt eget liv med en fråga som går på repeat i mitt huvud; vad hände med mitt liv, vad gjorde jag som var så fel? Jag kan inte få något svar och jag kan inte fråga någon för jag skulle inte få något svar.
Jag kan inte andas här längre, jag ser ingen mening med att leva mitt liv. Friheten togs ifrån mig, jag blev bestulen på mitt eget liv.
Jag vill bara kunna ställa allt tillrätta, ändra på några små detaljer och börja leva igen. Men kanske är det bäst att bara inse att jag gick av mitt spår och att jag nu måste hitta en ny väg att gå. Frågan är bara vilken..


Läst en bok?!

Idag var jag på biblioteket och fixade ett nytt lånekort eftersom mitt förra blev spärrat, eheh..
Iallafall så lånade jag två böcker, Brevvännen (en mordgrej, ungdomsbok) och Avhopparen (knarklangare och blodbad, ungdomsbok) som jag redan läst ut, 143 sidor och jag läste hela! Sjukt bra bok faktiskt. Jag har inte läst på flera år men imorgon ska jag låna de andra två delarna eftersom den här slutade så sjukt.. Jag ska dessutom låna världens bästa bok Älskade Mikael imorgon.
Tro nu inte att jag är värsta läslus nörden, nej jag ska faktiskt ha böckerna till ett speciellt tillfälle snart så det var inte meningen att jag skulle läsa ut den där boken redan idag, men gjort är gjort och det blir lätt så när man fängslas!



Nu ska jag fixa mig, röka och krypa ner i sängen, jag börjar klockan ett imorgon, egentligen tio men jag orkar inte SATS med hela skolan så jag tränar med Emelie på kvällen och går bara på föreläsningen klockan ett.
Sov gott!

Engelskalektion

Igår somnade jag runt 17-tiden och vaknade imorse runt 6-tiden. Dock vaknade jag fyra-fem gånger och var jättepigg men övertalade mig själv att inte gå till datorn så jag skulle ställa om dygnet. Nu har jag iallafall engelskalektion och jag förstod precis vad det var Alle pratade om, haha lyckat, men jag har ju inte läst boken som detta handlar om, eftersom jag inte varit i skolan.
Jag fick nyss skolkatalogen också så jag har suttit och bläddrat i den ett tag, lite roligt faktiskt.
Jaja, bäst att hänga med här nu!

En lista om Emmis dag, hej


Dagens humör: Glad men lättirriterad
Dagens mående: T r ö t t
Dagens borde: Plugga, men det kommer jag inte orka
Dagens frisyr: Platt, lite volym och en hårnål på sidan för att hålla bort luggen
Dagens klädsel: Vit stickad tröja, jeans, Fred Perry skor och stor vinterjacka, inkl. smycken
Dagens planer: Skolan, träffa Moa en stund, hem och sova
Dagens vill ha: Helg
Dagens längtan: Helgen
Dagens roligaste: Jadu, knäckemacke-konversationen imorse
Dagens tråkigaste: Stylingen
Dagens tidning: Extra Östergötland (horoskop + serier, Kalle och Hobbe gör min dag)
Dagens låt: Bad day



Styling- spolar

Jag får panik på detta, de åker ner och blir allmänt fula. Tur att jag ändå inte ska bli frisör! Jag menar tur för er alltså.. Haha!
Jag var nyss nere hos rektorn och fixade med ledigheten osv.
Nu ska jag gå ut och röka och sen fortsätta med den här jobbiga dockan.

Skolan

Dygnat ännu en dag innan skolan. Sliten? - OHJA!

Nu ska jag iallafall ha Arbetsmiljö och säkerhet, fick reda på, liksom de andra 7 här att vi egentligen var lediga denna lektion, surt.
En fet diss till alla lastbilar imorse som körde i 200km/tim förbi mig och blåste regn på mig! Jag vet inte hur många gånger jag sa "FAN" för mig själv, haha!

Pratar knäckemacka med Kenniibooy


Förresten så hittade han digistive med smör och ost! Hahah så sjuk! :D

Sorry

Det är något fel på blogg.se så det går inte ladda upp bilder just nu, ni får imorgon.
Nu ska jag sova, puss på er!

Hej hörrni!

Jag somnade tidigt igår men blev väckt vid halv sex igen, men det gör absolut ingenting faktiskt!
Idag vaknade jag vid halv tre eller halv fyra tror jag och det har väl inte hänt någonting speciellt, lite musik sådär.
Ikväll ska jag plugga lite Försäljning och service och skriva ut lite fler bilder. (Jag ska sätta upp massa bilder på väggen nämligen, haha)
Nu ska jag iallafall ta en cigg och bara ta det lugnt 10min. Jag lovade ju er bilder också, det får ni sen, så ni inte tror att jag glömt er!


Happy girl!

Jag trodde att alla mina bilder från Tyskland försvunnit eftersom min dator krasha så hittade jag ett minneskort och där fanns alla bilder, gissa om jag blev glad?! Så nu har jag suttit och skrivit ut kort och sådär, mitt lördagsnöje eftersom jag är så sjukt trött idag. Blev frågad om jag skulle med på fest men jag tackade faktiskt nej, galet!
Nu ska jag iallafall lägga mig i sängen och kolla på film, god natt hörrni!

(Ni får se bilder imorgon, puss)


,


Herregud, jag vet! Men jag har ingen fantasi alls och det blir bara tråkiga inlägg.
B l o g g t o r k a


Här kommer iallafall en bild på chihuahuabebisen Lady mammi köpte för ett tag sen:


Jättedålig bild, jag vet, men hon vill verkligen inte vara med!

Och här kommer två bilder på flickorna igår:


Moa och Emelie


Ellen och Becca

Tjejkväll hos Emelie

Imorse vaknade jag vid sex och följde med Emelie till ungdomsmottagningen trots att jag var ledig. Jag förstår att hon inte ville gå själv, därför ställde jag upp och följde med utan att hon ens bad om det. Hon är för gullig, hihi!
När jag kom hem åkte jag till stan med mammi och köpte naturgodis och iste samt cigaretter.
Sen vid sex åkte jag, Moa, Ellen och Becca till Emelie i Vånga på tjejkväll, mysigt. Vi kollade på Idol, men jag satt faktiskt bara och tänkte "FAN ATT INTE RABIH ÄR MED" haha. Sen åkte jag hem, kollade vem som åkte ut vilket var Eddie, han stod mot Reza och jag tycker faktiskt att hon ska ut från Idol, hon är inte bra någonstans!

Kom igen Emmi, ha tur!

Jag hoppas verkligen att jag inte har engelska imorgon, dvs att jag kom i samma grupp som Linda, för då är jag ledig imorgon!
Jag var hos rektorn för en stund sen, och oj vad arg han var på mig, jag är så busig, hihi..
Nu ska jag ha datakunskap, men jag måste prata med rektorn igen, eftersom mitt adela fortfarande inte funkar, och jag sa till om det för en timme sen och fick nytt lösenord. Segt som atten!

06.06, god morgon Matsa som läser min blogg! Haha

Jag har dygnat (ja, jag är frän som har lärt mig det ordet) så nu sitter jag och dricker te och knaprar på en knäckemacka så man lär väl inte kunna sitta i den här soffan när jag knaprat klart. Smulor överallt, hihi!
Snart är det dags att börja fixa sig, bussen går 07.50 och idag kommer jag iväg faktiskt, eftersom om den skulle åka förbi då har jag ett alternativ, alltså att ta den 20min senare, bra va? Ni lär höra mer av mig i skolan eftersom jag går på en hightec skola där vi använder datorerna hela tiden, sug på den ni! (och Emelie var tyst nu vad gäller datorerna, okej)

Emmis sköna reggae-spellista

Klicka här om du har spotify!

Natti

Nu ska jag tvätta bort sminket och dra på mig en skön sovtröja, därefter blir det sängen för min del. Mammi väcker mig med vatten kvart i sex imorgon. Imorse funkade det inte ens med 1 alarm på datorn, 3 alarm på mobilen och en personlig väckare, ackack..

Är det sant att min blogg börjar bli jättetråkig?
Jag funderar på att lägga ner bloggandet men det skulle bli så tomt..

Barnvakt just nu

Mina syskon är som vilddjur och går inte och lägger sig så nu gav jag upp och satte mig i vardagsrummet, ska se på Grey's om 20min. Jag somnade igår innan desperata hemmafruar och vaknade när det var slut. Sen kunde jag inte somna förrän vid halv sex så jag kom inte upp till skolan. Min mamma var dum i huvudet imorse så nu ska jag vara långsint, moget va?
Idag har jag iallafall varit hos Moa, spelat plump och pratat, riktigt trevligt. Dessutom satte jag mig av någon anledning och gjorde hennes läxa. Haha jag börjar faktiskt sakna skolan!

Nu är jag hemma igen!

Hej hörrni! Allt bra? Själv känner jag mig jätteduktig. Jag har nämligen tränat stenhårt idag vilket verkligen var på tiden! Jag skulle ju fotas som ni vet, men det är så dåligt väder så det blir nog till helgen istället.
Ikväll ska jag se på Desperate Housewifes klockan 21.00 men innan dess ska jag hinna duscha och fixa håret (dvs. ha i massa hårprodukter, föna och platta) sen ska jag bara mysa med mitt varma täcke och en kopp te i soffan. Jag tror att jag går och lägger mig direkt efter desperata hemmafruarna, jag är galet trött och ska ju till skolan imorgon, som tur är börjar jag klockan elva. Nu ringer mobilen hör jag, hej!

,




Animal Planet är en perfekt sovkanal. Jag verkligen beundrar och älskar Djurpolisen och jag har alltid velat jobba som dem, problemet är att jag inte tål blod och öppna sår så jag fick lägga ner den drömmen. Men det dem gör är verkligen starkt och värmer om hjärtat.

Träning, jag har diggat det innan har jag för mig och jag måste göra det igen. Det finns ingen skönare känsla än känslan efter ett hårt träningspass. Och med en sjukt rolig vän så blir träningspasset också roligt. SATS är bäst och magmaskinen samt rumpa/lårmaskinen är favoriterna. Dessutom ger det faktiskt resultat ganska fort. Me like!

Uggs som jag personligen tycker är grymt snyggt och perfekt i vinter. Varför köpa ett par iskalla stövlar när man kan köpa ett par varma fodrade Uggs? Okej att de är ganska dyra om man vill ha äkta (som är det snyggaste) men det är det värt för att inte frysa, eller hur?

♥ Stort hår är så sjukt jävla snyggt och enkelt att fixa. Nu menar jag inte söndersprayat stort hår utan fixat stort hår. Det är stor skillnad ska ni veta.



"Jag är så snygg, jag älskar mig själv" osv efter varje bild på sig själv. Detta är överdrivet fjortissnack. Jag brukar inte irritera mig på vad folk skriver men detta är bara för mycket..

• Östgötatrafiken.
Gör de någonting rätt? Antingen är de 30min försenade, förtidiga eller kommer inte alls. Dessutom stannar dem inte alltid vid hållplatser och chaufförerna är inte ens trevliga. (Detta gäller självklart inte alla bussar, men majoriteten)

Pratshower, det finns inget tråkigare tv-program än det helt enkelt.

Nu drar jag och tränar samt fotas!

Vi hörs ikväll hörrni, då kommer även ett diggar och dissar -inlägg som jag precis har skrivit ihop men som får ligga i utkast till sen. Glöm inte att kika in senare alltså. Hej sålänge! :)

Ett måste att se


Jordens undergång? Vad tror ni? Jag vill iallafall se filmen så jag får se hur jag kommer dö. Skämt åsido, kanske ingenting att skämta om, filmen är säkert jättebra, frågan är ju bara om det verkligen tar slut 2012.. Vi får se, till och börja med kan vi ju se filmen och njuta av livet.
Den sägs ju bli årets bästa film men den har ju faktiskt lite konkurrens, nämligen...


Twilight var ju en succé och jag, liksom alla andra flickor smälte ju totalt för vampyren Edward Cullen. Hela filmen var ju verkligen underbar, och grymt bra. En av favoritfilmerna så jag kan ju inte missa uppföljaren.

Emelie blev nog arg på mig. Hon ska vara glad att jag inte ringde och sjöng i telefonen haha

Emmi: Bussen åkte förbi mig imorse (:@) så jag kan åka in tidigare om du vill <3
Emelie: Ja men jag tar en buss som går 12.57. Tack för att du väckte mig, lol


Bild från Februari, jag bakifrån och Emeli posar snyggt

JÄVLA BUSSFAN



När jag väl bestämt mig för att gå till skolan och är påväg till bussen ser jag att jag inte hinner med om jag inte får skjuts till hållplatsen så pappa är snäll och kör mig, när jag kommer ner så kör bussen bara förbi, den var både tidig och dum i huvudet. Jag verkligen hatar Skärblackas chaufförer, alla kör i förbi J Ä M T! Det är nog någon mening att jag inte ska gå till skolan, jag funderar seriöst på att hoppa av nu. Och pappa då, haha:

P - Hallå, det går ju ett tåg om 20 minuter, ska jag köra dig till stationen då?
E - Nej, jag tänker fan inte ha någon jävla hjälm och jag tänker inte komma försent. JAG HOPPAR FAN AV!
P - Öööh.. aa.. okej, ja..
Hjälm när jag fixat håret i en timme och åka genom Kimstad på en cross så polisen säkert tar mig också? -Nejtack! Det räcker med att håret redan är B A J S nu förresten. Och hur snygg entré gör man när man inte varit i skolan på två månader och kommer försent när man väl kommer? Inte speciellt snyggt va? Fan..

Mitt humör är inte det bästa, och när jag senast inatt tänkte att jag skulle införskaffa mig en boxningssäck för att bli av med adrenalinet och agressionen inom mig så är detta kanske inte rätt läge för en buss att åka förbi mig. Jag ska fan stämma Östgötatrafiken och be om att få taxi till bara mig som dem får stå för. Så skulle jag åka lite extra, upp till Norrland och tillbaka, endast för skadeglädjens skull, hihi!

Nu ska jag sura och smsa Emelie om att vi kanske kan åka in tidigare och träna om hon vill. Ha en bra dag i skolan/på jobbet!

Facelook och sådär tisdag

(nya modet, olika vantar? Skämt dock)
Jag ska alldeles strax gå till bussen, jag tar för första gången en 20min senare till skolan, jag hoppas att jag hinner annars skyller jag på att katten käkat upp mina vantar och visar oskyldigt att jag faktiskt har en av varje på mig. (vilket jag inte kommer ha, men då kan jag ju visa bilden. Jag har ju trots allt Uffe, han förstår mig)

Tisdag 10/11-09 06.20 (innehåller ett bra tips till er läsare!)

Jag är vaken nu, kan ni tänka er? Jag laddade hem en väckarklocka till datorn så för första gången då jag vet hur lite jag får sova kände jag mig säker när jag somnade. Och klockan 06.00 bröt datorn ut i hög dunkande Hardcore Superstar, haha jag måste vakna brutalt om jag ska vakna överhuvudtaget.
Nu ska jag kliva upp från soffan och göra iordning en knäckemacka och lite juice sedan fixa mig, skola idag, wihu!
Klicka här om ni är lika morgontrötta som jag och vill ladda ner väckarklockan till datorn. Den är enkel och smart att använda. Ta det första alternativet när ni ska välja "vad" ni ska ladda hem, sen är det bara att kicka på "next" hela tiden. Inga konstigheter! I installationen medkommer även bildalarm (en blinkande bild kommer upp över hela skärmen och detta alarm kan kombineras med ljudalarmet), ballongalarm (som är ett litet meddelande som kommer upp längst ner till höger. Smidigt om du sitter vid datorn och har t.ex mat på spisen och vill ha lite koll på tiden) och ett textalarm.
Lycka till och ha en bra dag!

,


Dålig uppdatering denna måndag eftersom jag sovit/slappat i soffan

Idag har jag inte skrivit ett enda inlägg om vad jag haft för mig som ni antagligen märkt. Ni kanske har letat och tänkt "jag måste ha missat det, vart kan det vara?!" men icke. Jag har inte haft någon ork eftersom jag känner att mina inlägg börjar bli väldigt tråkiga! Jag ska bättra mig med bilder, diggar&dissar, Emmi talar ut och sådant som handlar om mitt eget tycke, mina egna åsikter och bilder som omfattar min dag och gör bloggen personligare, ja nivet. Imorgon ska jag bli fotad så då kommer några bilder upp här, fast bara som "smakprov" för det ska bli bilder till headern också, jag hoppas att det blir bra och att ni uppskattar det för jag gör det endast för er, faktiskt.

Vad tycker ni?


Detta vill jag ha nu


                    899:-                                            399:-

 
                 249:-                                            Tågbiljetter, runt 500:-

Kvällens mysoutfit, hahah charmigt


Ett ljus och middag hos mormor

Vid fyra åkte jag och min familj till mormor där vi åt mat och fikade. Jag satt mest för mig själv, drack 0,5% cider och kollade på bilder från balen. Det var meningen att jag skulle till Moa efter men mamma var så seg på att prata med alla så vi blev kvar hos mormor till sju och då såg jag ingen mening med att först åka hem och hämta mina cigg och sedan ta bussen till Moa så vi ska ses en annan dag denna vecka.
Ikväll har jag kollat på film med mammi, Män som hatar kvinnor, den är riktigt bra och nu är jag sugen på att se Flickan som lekte med elden. Jag åt självklart lite popcorn med grillkrydda och drack iste, ackack vad ont i magen jag har nu, haha!
Imorgon äre skola igen, men jag ska nog bara gå efter lunch eftersom vi börjar klockan åtta och jag orkar verkligen inte gå upp halv sex och sen ha styling i flera timmar, ae icke!


Jag hade så tråkigt hos mormor när de vuxna satt vid bordet brevid och snackade skit, mina syskon sprang runt som vilddjur och mina kusiner hade åkt hem så jag tog 10000 kort på ett jävla ljus.

Nu ska jag sova (dvs krypa ner i soffan och kolla på tv) GOD NATT!

Nu drar jag!


Enkelt och snabbt, plattat hår, mascara och en stor kofta från mammis garderob!
Jag vet att ni ville veta det, (och ignorera böghårslingan på första bilden.) PUSS

Partypics


Emmi och Matsa (jag var för full (ful) för att visas) Min kusin trodde att han var ett lejon

Hejhej goddag farsdag idag

Idag vaknade jag halv tio av att mamma, pappa och barnen satte sig så gott som på mig och åt frukost så det var bara att se till att hålla ögonen öppna. Jag kom på att det är farsdag idag och mamma hade köpt daimtårta så vi fikade nyss och pappa fick lite småsaker. Senare idag ska vi till mormor och Lasse och fira Lasse som fyller år, där blir det lite mat och sådär. Mätt och belåten ska jag sedan åka till Moa en sväng. Ikväll ska jag sova tidigt för imorgon börjar ju skolan igen och jag har väldigt mycket att jobba ifatt, men jag är ju trots allt Emmi, jag klarar allt! Nu måste jag fixa mig, hej!

Fest

Ikväll var jag på fest hos min kusin, Kenny och Becca följde med mig men drog efter ett tag. Det var chill, trevligt sådär. Jag drack vitt vin, helt ok men nu är jag sjukt hungrig. När jag väntade på tåget som skulle gå om en timme träffade jag en 40+ gubbe som gav mig ett ciggpaket, riktigt hyggligt!
Bilder kommer imorgon eftersom det är ansträngande att skriva just nu, haha!

Jag kan inte säga att jag inte saknar dig.. Fan.. :(

Fredagnatt

Jag kom hem från Becca för en liten stund sen, jag tog 20.15 bussen dit. Vi gjorde inte så mycket, letade fest men hittade ingen och inget godis hade vi till kvällen heller. Kenny kom vid nio-halv tio och gjorde oss sällskap denna fredagkväll. Sen tog jag 00.30 bussen hem och nu surar jag för att Rabih åkte ut från Idol..
Imorgon blir det ös iallafall, mer om det imorgon för nu ska jag tvätta bort sminket och lägga mig i soffan och kolla om det är något bra på tv, förhoppningsvis är det Djurpolisen i Phoenix på Animal Planet. Sov gott!

HELVETES JÄVLA ¤#%/(&&¤¤?!?!?"!()!!!!

Fan jag tänker fan aldrig mer kolla på äckelidol! Hur fan kan man rösta ut världens bästa RABIH?!
Idol är slut för min del nu! Jävla skit, jag kommer fan börja tjuta! Hur tänker svenska folket?! :(


Trött och seg

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, beslutsångest.. Antingen är jag med Nickewhat och Kenny eller så är jag hemma och tar det lugnt. Men det är ju fredag, då kan jag ju inte sitta hemma men det är ju Idol på tv ikväll! Jag ska iallafall ta en cigg, tänka och sen ska jag fixa till mig lite iallafall, då lär jag bli mer sugen på att vara med folk idag. Idol går ju i repris trots allt. Vad ska ni göra ikväll?

Fredag 6/11 2009

Hej där alla go'a läsare!
Jag är trött som jag vet inte vad och jag funderar på vad man kan göra ikväll.. Det låter ju faktiskt ganska skönt att bara stanna hemma och ta det lugnt framför tvn men jag vet inte än. Jag uppdaterar iallafall senare så får vi se hur min kväll blir! :)

Såhär ligger det till

Anledningen till varför jag var i Vadstena- Jag skulle kolla hur skolan där var eftersom jag tänkte byta dit. Jag pratade med SYV-gubben men det lät lite negativt men han skulle ringa min skola och kolla med lärare osv. och höra av sig om några dagar.
Internatet och människorna på skolan var kanon, människorna var trevliga och väldigt välkomnande så det sved faktiskt lite att lämna det trots att jag bara var där över en natt.
Men, som alltid så finns det ett men. Jag var helt säker på att jag ville byta och flytta dit tills jag satt på tåget hem. Då kände jag att det inte var rätt utbildning för mig, jag vill inte jobba inom turism. Fast det kände jag redan på tursimlektionen jag var med på.. Och dessutom måste man plugga vidare på högskola och jag pallar inte det.

Alltså stannar jag på Plusgymnasiet och fortsätter min utbildning som stylist. Jag har ju dessutom Handel inräknat på den här utbildningen så jag har ju två alternativ när jag går ut skolan. Och dem garanterar nästan jobb efter och egentligen vet jag inte vad jag inte gillar på Plusgymnasiet, jag menar lärarna är bra, man gör alla arbeten på datorn och det är mycket praktiskt arbete. Dessutom får man gymkort istället för idrott i skolan och vi äter på Pappa Grappa.
Dock gillar jag inte att det är så gott som en tjejskola med endast 4 killar. Jag trivs mer i en kompiskrets där det finns killar, tjejer kan bli så jobbiga, haha!
Jag ska försöka plugga ifatt så mycket det går, jag tänker inte sitta på helgerna men på vardagarna då jag ändå inte gör något speciellt ska jag lägga ner tid på skolan. Det kommer bli tufft men det är jag själv som satt mig i situationen.
Det kommer dessutom bli jobbigt att komma upp på mornarna eftersom jag är ovan med skola nu. Men jag klarar det nog, jag måste bara hitta viljan!

Och anledningen till varför jag inte gått i skolan är för att jag inte haft någon ork och haft dålig inställning och uppfattning av skolan. Jag har bara kollat det negativa som tidiga mornar (som inte alls är så tidiga egentligen), tråkiga lektioner, jag hatar matte och engelska, tråkig skolbyggnad, stylinglektionerna var inte alls som jag tänkt mig osv. Men det mesta berodde nog på att jag gick in på fel spår, det blev ok för mig att tänka "jag skippar skolan idag och tar igen det imorgon" eller "jag skiter i den här veckan, jag börjar på måndag" eller "sova, fan vad skönt" tusentals olika tankar som blev min vardag. Mitt dygn är omställt och ser för tillfället ut såhär: jag somnar mellan 6-8 på mornarna och går upp mellan 15-18 på eftermiddagarna beroende på vad jag ska göra. Detta är inte ok men jag har faktiskt problem med att sova, och skulle behöva sömntabletter egentligen men eftersom jag bara är 16 år så får jag inte det.
Men jag ska verkligen lägga tid på skolan nu och ta tag i mitt liv, jag vill/måste ha en utbildning. Ni kommer inte hitta mig i Hörsal om 10 år! :)

Nu vet ni det, och jag råder er till att inte göra som jag gjort!


Sista avsnittet av Inlåst

Fan idag var det ju sista avsnittet av Inlåst, det som var så galet bra.. 
Just nu väntar jag på att jag får ta pappas dator så jag slipper sitta vid min skoldator, men han sa att det skulle dröja flera timmar?! Inga cigg har jag kvar heller eftersom jag lyckades tappa den sista, som jag så flitigt sparat, i en vattenpöl. Riktigt surt.

Hahahah Emeli @ existenz

När jag fick höra det och se alla smsspammare, samtal osv så dog jag lite. Jag tycker faktiskt lite synd om Emeli, hur många sms som helst på bara någon minut, haha!
Idag har jag iallafall tränat med Emeli och nu är jag hemma och ska bänka mig i soffan för att stanna där hela kvällen. Det var meningen att jag skulle vara med Moa men så blev det inte tråkigt nog. Imorgon är det skola klockan ett och på kvällen vet jag inte vad jag ska göra faktiskt. Kanske drar ut på kvällen om det händer någonting, det är sådant man får se imorgon.

På tv ikväll:
TV4 19.30 Halv åtta hos mig
TV4 20.00 Mammas pojkar
TV4 21.00 Inlåst (sista avsnittet)

God natt?

Nu ska jag krypa ner under täcket och sova jättelänge! Jag har precis lagt på telefonen, efter 3h 30min. Jag är inte trött eftersom jag har sovit redan så lycka till till mig, jag kommer inte kunna somna om. Jag måste bara påpeka att jag älskar att ligga och prata i telefon! Sov gott, eller ha det bra i skolan för många går ju upp till skolan nu faktiskt!



Jag ska till skolan på fredag om ni undrar, då tar jag igen matten imorgon (idag?) så jag kan göra provet på fredag och så ska jag även fixa Adelagrejen på fredag i skolan så jag åker in tidigare. Jag måste fixa till ämnena och betygen nu. Det är ett  s t o r t  måste!

God morgon?

Jag somnade halv nio vilket betyder att jag missade Grey's, h e l v e t e
Jag vaknade iallafall för en timme sen och hade sjukt ont i örat. Kanske för att jag hade somnat med turban eller vad det nu heter på huvudet så att jag bröt örat, haha! Jag gjorde iallafall lite tröstmat, knäcke med korv och gurka med te till, tjockis.
Jag berättar om Vadstena imorgon, nu ska jag ut och ta en nattcigg och sen krypa ner under täcket igen. Och förresten så struntar jag nog i skolan imorgon och går på fredag, personliga skäl puss.

Snö, jag hatar snö!

Nu är jag hemma efter en lång buss- och tågresa. Det snöar och blåser ute så jag drabbades nästan av panik när jag väntade på tåget i Mjölby, galet kallt! Nu ska jag duscha och sen ska jag mysa framför tvn, det är ju Grey's Anatomy ikväll.
Ni får veta hur dem här två dagarna varit och varför jag var på Vadstenagymnasiet lite senare.


Hör på fan

Har ni hört? Jag är i skolan idag! Dock inte på Plusgymnasiet i Norrköping, idag är jag i Vadstena och hälsar på. Men att jag är i skolan, ett stort plus till mig, right? Jag är på tyskalektion nu, jag har saknat tyskan så mycket! Skämt åsido. Jag har ont i magen och jag hade svårt att sova inatt så jag fick ungefär 3timmars sömn. Jag har alldeles för mycket att tänka på just nu, och det tar över som ett virus i huvudet på mig.
Jag ska iallafall hem idag, även fast Heidi ville att jag skulle med på fest ikväll. Jag har ju lovat att komma hem till Moa och träffa henne och dessutom har jag inga partykläder med mig. Träna ska jag också göra, det är jag i behov av.
Slutar om en timme, jag som trodde att det var nu tjugo i, en och en halv timmes tyska, jisses!
Nu ska jag planera min död, hej!


Livrädd

Jag sitter på tåget nu och jag är faktiskt livrädd, haha. Jag vet inte vad jag ska göra med mitt liv och känns det som att jag flyr. Jag sitter just nu och lyssnar på SVART- Tåget, en låt som faktiskt "hjälpt" mig många gånger. Texten har alltid passat och den är så bra och säger så mycket. Dock passar den inte i det här fallet så nu blir det dunklåten We dont celebrate sundays, sjukt bra, ni hittar den i ett tidigare inlägg. Jag höll precis på att gå av på fel ställe för att jag inte hörde vad det var för station, lyckat, haha! Jag måste hänga med nu, ha det bra!

Nu åker jag

Nu åker jag en bit härifrån, jag kommer hem imorgon.
Därför passar jag på att säga god natt redan nu; god natt!

Trött som satan

Jag vaknade vid tre och är hur trött som helst! Fast jag ska iväg och träna med Emeli vid halv sex, det ska bli himla skönt att komma igång igen, jag har faktiskt saknat träningsvärken i magen, hoho.
Jag har precis läst de dagliga bloggarna och Lady har somnat i mitt knä, jag vill verkligen inte resa mig så hon vaknar.

Jag drömde världens sjukaste men mysigaste dröm inatt, det var en sådan dröm som man absolut inte vill vakna upp ifrån, men jag blev smsspammad och ögonen tvingades upp, ackack.




Nu ska jag ringa ett viktigt samtal!

God natt hörrni!

Nu ska jag sova. Det blir kanske skola imorgon, vi får se. Jag har ju lite på gång här så jag vet inte om jag stannar hemma för eventuella telefonsamtal eller går till skolan. Jag ska upp om 3timmar om jag går till skolan, 8timmar om jag inte gör det så det lutar ju åt att stanna hemma som antagligen är det bästa. Tjatigt inlägg haha!
Ikväll har jag iallafall kollat på tv och sen ägnat lite tid åt telefonen. Jag är en upptagen kvinna, jag vet! Skämt åsido, jag har mycket på gång just nu, jag vet inte vart jag ska ta vägen.

Kolla bara:
Veckan: Hemligt men upptaget.
Helgen: Hemligt
Veckan därefter: Hemligt
Helgen därefter: Hemligt
Uuuuh det trodde ni va?!



Hej det är jag som är SÖTLEIF, jag dör, god natt!


Beccadag

Idag var jag på stan med Becca, jag köpte bara en foundation och sen åt jag på Chicken kebab. Sprang runt som en galning med Becca och försökte byta hennes jeans men det fick hon tydligen inte så hon blev lite krigstokig ett tag. Kenny kom och gjorde oss sällskap också, men innan han hittade oss så såg konversationen mellan honom och Becca ut såhär:

K- Vart är ni?
B- Hm
K- Vart är ni? Jag sitter på 113
B- Hm, den går ju hit
K- Vart är ni då?
B- Hm
K- Men säg!
B- H och M

Hahahah sjukt kul, min dåliga humor, men Kenny är så trög ibland! :))))

Nu sitter jag iallafall och kollar på Ullared på kanal5, riktigt rolig måndagkväll eller hur?

Failhår, faildag, failemmi

Idag vaknade jag i soffan runt elva, men jag låg och drog mig ganska länge, så himla trött. Nu är jag fixad och ska ta tåget in till stan inom en timme för att möta upp Becca. Håret failar sönder som vanligt, jag vill att det ska se ut som det gjorde på en bild jag tog för ett tag sen, men det är ju omöjligt att få till det. (som headerbilden)

Så idag blev det såhär:


Ha en bra dag!


Man hade ju velat gå på konserten i fredags!

Rise Against


Hero of war

Swing life away

Filmsöndag

Jag kollade på På smällen med mammi för en stund sen. Vi hade chips, dip och loka till det. Jag har ju sett den filmen innan och tycker inte om den så mycket men det är ju alltid någonting att kolla på. Klockan är snart tolv och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag är ju iallafall ledig imorgon så jag kan sova ut innan jag måste plugga ifatt 110 sidor matte..

Nu är jag röksugen så jag ska ta en cigg och sen krypa ner i soffan och kolla om Djurpolisen går på tv ikväll.

Inte mer än rätt

Jag har sovit i soffan hela dagen och bara vaknat lite då och då. Jag kollade nyss på Camp Rock och jisses vad bra film! Nu springer mina syskon runt och skriker och bråkar så jag får panik på dem, jag ska fan aldrig ha barn! För övrigt är jag träningssugen och pizzasugen, hemmagjord pizza, så sjukt mycket godare än pizzeriors.


Hannah Montana & HSM

Jag har precis gjort frukost åt Emil och Maja så nu sitter jag i soffan och kollar på Hannah Montana på Disney Channel. Lady springer runt och dummar sig, det ser så kul ut när hon bara en liten skit på 15cm, haha!
Idag ska jag bara ta det lugnt tror jag, vara hemma och inte göra någonting, ja nivet.
Snart börjar High School Musical på Disney Channel, självklart ska jag se den. Det var galet länge sen!


RSS 2.0