31 Juli uppdatering

Nu sitter jag här helt ensam och väntar på att mamma ska komma hem så jag kan käka och sedan gå ut. Vädret är ju inte så underbart som det borde vara, regnregnregn som förstör både humör, hår och smink, niiiice. Anyway, jag, Moa och Ronja tog 15.12 bussen till stan där jag köpte cigg och Moa letade present åt sin bror. Hela stan var full av Mosstorpare kändes det som, haha! Nu ska jag väl gå ner till mitt rum och fixa mig i väntan på mammi. Oh btw, stor säng nu, dubbelsäng, underbart. Jag vet att alla är intresserade av att veta det, men jaja. Moa sover hos mig inatt förresten, men jag lämnade henne i stan, utebion, eftersom jag ska leka med bästi Kennii yao!


31 Juli

Hejhopp, klockan är 11.45 och jag vaknade för ungefär en timme sen. När jag vaknade hade Moa redan gått upp så det var tomt i sängen. Idag ska vi till stan, kanske blir utebion ikväll. Jag ska väl fixa mig alldeles stax men jag är fortfarande dyngtrött, hade svårt att somna inatt, dels för att jag ställt om dygnet och dels för att jag låg och tänkte. Anyway, Moa dunkar musik i sitt rum och ni är väldigt dåliga på att kommentera, så kom igen nu! Idag åker Becca till Oskarshamn och jag kommer att sakna den sparven. Nu ska jag kila iväg och sminka mig, får se om jag orkar fixa håret eller om jag sätter mig här igen, aja, sådant som märks. Ciiao!

Jag hoppas att du är lycklig nu.





Emmi today, look the same as yesterday .-.

30 Juli uppdatering

Uppdatering uppdatering uppdatering uppdatering.
Nu är jag hos Moa plutt, som jag saknat henne dessa fyra dagar! Sitter i hennes brors rum och dricker iste för tillfället, underbart gott. Ikväll ska vi bara ta det lugnt hemma tror jag. Just det, jag sover hos Moa inatt, Emmi is back i sina vanor, hoho! Men nu vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva mer. Jag ska tänka i sisådär 15 minuter, och det gör jag genom att titta lite på Mysteriet på Greveholm.
Såja, ae blev inget youtube tittande. Men nu, nu vet jag vad jag ska skriva, enjoy.
Idag, en hemsk dag egentligen. Nu ger jag upp, jag orkar inte. Jag är så himla besviken på mig själv, och på allt som jag aldrig gjorde. Det var först idag som jag insåg att jag måste leva i nuet. Jag kom tillbaka till verkligen. Jag grät inte, men jag liksom bara satt där, tittade rakt in i väggen. Chockad. Jag tänkte tillbaka på allt, och jag ångrar det så hårt. Varför blev det som det blev? Varför åkte jag ens dit den där kvällen? Frågor, så många frågor men inga svar. Jag njöt av att leva då. Men är så långt, långt borta. Och om jag ska vara ärlig så har jag insett att  aldrig mer kommer tillbaka till nuet. Game over.


Emmi today hejhej .-.

30 Juli

Hejhej god morgon!
Kvällen igår spenderades hos Rickard med Kenny och Becca.s vilket var himla trevligt. Eftersom Kenny och Rickard ville till McDonalds så fick jag inte åka hem. Klockan 05.10 somnade jag, men jag bad dem väcka mig när vi skulle åka. Istället blev jag väckt 06.10 för att förflytta mig upp till ett sovrum. Detta betyder att det inte blev någon donken. Jag åkte hem vid ett och nu ska jag duscha och fixa mig, men jag är ju så förbaskat trött så jag lär väl somna i duschen. Idag har jag inte en aning om vad som händer faktiskt, sådant som märks. Uppdaterar nog senare när jag vet vart jag ska ta vägen, heeeeejs!

Btw, såg på Barnhemmet och 28 veckor senare igår. 28 veckor senare, en himla bra zombiefilm där zombierna även kan springa. Sorgligt att det i stort sett handlar om en familj där barnen får kämpa sig bort från sin pappa då pappan redan har ätit upp deras mamma. Barnhemmet, mer som en spökfilm, och dessutom handlar den om barn, vilket är sådär extra creepy om jag får säga så. Det enda negativa med Barnhemmet är att den inte är på engelska, vilket är lite störande i början. Bara ett litet filmtips sådär!



Bild tagen: igår, 29 Juli 2009, fail men ni måste ju få
veta vem jag är, aight? hoho!


29 Juli uppdatering

Okej, kände för att blogga en gång till idag. Jag kollade nyss på OC, sista avsnittet av säsong tre. Fy vad sorgligt det är när Marissa (Mischa Barton) dör, om man inte är känslokall kan man inte hålla tårarna borta. Anyway, verkligen en serie att rekomendera! Nu ska jag fixa mig och sedan gå ut, se om man träffar någon rolig person ute. Lägg dessutom märke till att jag äntligen fått lite ordning på bloggen! :))


Mischa Barton, så underbart vacker.

It's a cold and it's a broken hallelujah.

29 Juli

Idag vaknade jag sentsentsent, inte kul alls faktiskt. Var meningen att jag, Becca och Emeli skulle åkt in till stan och solat men så blev det icke. Jag pratade nyss med mammi om planerna om mitt rum och hon lät för en gång skull positiv. Så jag hoppas på att få göra om rummet så fort som möjligt. Ikväll vet jag faktiskt inte vad som kan tänkas hända, ligger nog bara hemma i sängen och tittar på The OC, mår inte så bra. Men nu ska jag städa rummet och efter det blir det att hoppa in i duschen, ciiiiio!


Bild från stan igår. Emmi lär sig, men dock inte bra.


28 Juli

Igår kom Becca till mig runt åtta. Vi tittade på film, Da vinci koden och till det hade vi massor av gotti. Dock somnade jag självklart i slutet av filmen. Efter filmen gick vi ut och satte oss på altan och pratade, sedan in och somna till Along came Polly.
Idag åkte vi in till stan och träffade Ellen och Crille. Inköpet blev: En stor tröja och en stickad tröja från Gina Tricot, tuggummi och mat. Jag har precis rensat ur garderoben lite och hoppats på ett mirakel att det skulle ligga några tusen i någon gammal väska, men icke. Nu ska jag fixa och gå ut ett tag.


27 Juli Home alone

Idag är mamma, pappa och barnen i Skara vilket innebär att jag är ensam hemma hela dagen fram till tolv inatt. Becca kanske kommer förbi ikväll, då blir det emmi&becca kväll i guess. Film och så. Mys. Imorgon blir det stan med Ellen, så jag måste hinna köpa ett busskort också, eller mamma måste göra det rättare sagt.
Igår var jag hos Moa hela dagen, vi åkte in till stan och hämtade min moppe. Sedan gick jag ut till Kenny och Jeppe vid åtta. Vid halv elva- elva åkte jag, Jeppe, Kenny och Becca till Klinga och åt McDonalds. Dit kom även Alex, Theo, Albin och Eddie. Det var väl trevligt ute, bortsett från att det regnade och var lite kyligt sådär. Nu ska jag ut och röka, dessutom måste jag titta till Didrik, fylla på vatten och liknande.

26 Juli

God morgon söndag.
Jag är trött, riktigt trött. Vaknade för ungefär 20 minuter sedan. Igårkväll var jag och Moa på Klippan där det var fest. Dock drack varken hon eller jag, vi var väl de enda nyktra skulle jag tro. Efter att polisen varit där, lite småbråk och galningar som dansade omkring åkte vi iallafall hem till Moa där jag blev kvar över natten. Idag ska jag hem skapligt och ta barnen, mamma och pappa ska åka iväg efter min moppe eftersom dem inte orkar köra runt på mig mer. Ikväll blir det nog bara att ta det chill hemma framför tvn, somna tidigt osv eftersom jag ska vara djurvakt hemma och Pochahontas och Rosalie äter väldigt tidigt. Det blir mycket att göra imorgon, en lång dag helt enkelt. Nu ska jag ut och ta min morgoncigg, jag tror att Moa redan är där ute och om jag inte skyndar mig får jag nog sitta ensam och det skulle ju inte vara så himla kul, cu later!


25 Juli

Dagen efter hejhej.
Kvällen slutade ju inte så himla bra igår måste jag ju få säga. Efter att ha beerbongat lite för mycket vin för nöjes skull mådde jag ju inte så bra då. Jag ringde mor min som hämtade mig vid tre. Väl hemma följde jag av någon konstig anledning med pappa och Hasse ut med båten och fiskade, vilket är lite sådär små pinsamt om man tänker efter, dock finns det ju inte så mycket att tänka tillbaka på eftersom det är en enda galen röra från igår. Det jag minns är min upprepade mening, "Pappa, fisken kommer väl inte äta upp mig va?"  Som en liten 5åring. Aja, sådant som händer. Ikväll ska jag till Moa och där blir jag kvar över natten. Nu ska jag äta massor av isglass och hoppas att baksmällan går över, cyyyya!


Kenny igår.

Beer Bong.


24 Juli

Hej läsare!
Jag sitter hos Kenny, Becca är här också! Dricker lite, beerbongar, feting niiiiiice! Nu ska jag tjata på Kennyboy att dricka upp sin jäger så jag kan få beeeerbongen och dricka lite, hahahha fan fort gåre. Men nu ska jag ut, röka, dricka, softa och så. Dessutom sover jag här. Jag i Kennys rum och Becca och Kenny i ett annat rum. Riiing/sms om det är så, skulle vara niiice! Pusss! :D

i miss you

24 Juli

Jag vet inte vad det är med mig, men jag orkar ingenting, blir sur för allting men vill ändå ut, träffa folket. Det kanske är lite det också, alla som man alltid har varit med, alla som alltid har funnits där, dem finns inte där längre. Det som fanns för några månader sedan är som bortblåst och jag saknar det, så himla mycket. Jag saknar mitt liv och skulle helst av allt vilja spola tillbaka tiden och slow it down så man hinner njuta av dem härliga stunderna som bara swochade förbi på 0,002 sekunder då. Jag saknar det gamla som bara är minnen nu. Minnen som jag helst av skulle vilja hoppa in i, leva om och om och om igen. Jag saknar alla människor. Alla nya människor jag lärde känna, men som försvann lika fort.. Jag saknar det, jag saknar dem. Dem som gjorde min dag lite ljusare.

Idag ska jag kanske ut, en viss person sa åt mig att fixa dricka så tar väl det jag har och går ut eftersom det inte blev något med den där festen i stan. Imorgon, Moa tjatar på mig om att följa med på fest, dock vet jag inte om jag orkar eftersom jag inte känner en enda person där, typ. Det kan faktiskt vara så att min lördagkväll blir räddad om det nu skulle vara så att en annan liten chillfest blir av, vilket skulle vara galet_nice! Well, vi får se vad som händer med min helg helt enkelt.


23Juli 02:24

Okej, Becca visade hur man fixade sin egen design, jag har suttit ganska länge nu så fixar till resten imorgon. Nu vet jag iallafall hur jag gör och det tackar jag Becca för!  Nu ska jag gå ner på mitt rum och gråta mig till sömns till the OC, natti!

23 Juli

Klockan är 13.16 och jag vaknade för en liten stund sedan. Mamma och pappa är i stan och fixar lite med bilen så det är jag som är barnvakt, ingenting ovanligt med det. Vad som händer idag det har jag inte en aning om, jag får ta kvällen som den kommer helt enkelt. Imorgon blir det antagligen party i stan och på måndag är jag ensam hemma hela dagen/kvällen/natten. Nu kommer lite bilder från gårdagen eftersom Elin tjatar! Hej!

Elin, Linnéa och Jesper.

Elin och Linnéa.

Lite folk.

22 Juli uppdatering

Hej alla läsare!
Jag var nyss ute, mor min har kommit hem nu. Jag har suttit ute och varit social och dessutom tog jag lite bilder på bror1 och bror2 som badade. Ikväll blir det till o dra till Mosstorp istället för Glan. Mor kör mig dit så åker dit runt nio. Till dess är jag barnvakt framför spegeln. Ett megastort + idag, jag får behålla älsklings Leo, jag älskar mamma! Hejs!

Linus och Emil.

Älsklings Leo, min bebis. <3


22 Juli

Äntligen är solen framme igen! Det jublar vi såklart för!
Imorse vaknade jag upp hos Moa. Jag gick upp, åt frukost och stekte sedan i solen. Dock bara i 10-15 minuter. När vi suttit och spelat kort ett tag tog jag 14.20 bussen hem. Mamma och Maja är på marknad med mormor och Lasse så dem kommer hem om ungefär en-två timmar. När jag kom hem satte jag mig framför tv:n där ett avsnitt av Top Model visades. När jag gick ut greppa pappa tag i mig och skulle självklart visa sin lilla fiskefångst vilket var en ål. Bland åskådarna, vilket var jag, Emil och Linus fanns också Robin och Tobbe. Vi tittade alla på pappsens patetiska försök att få upp ålen som slutade med att han hällde ut allt vatten så ålen ålade omkring där ute vid utgången. Ikväll tänkte jag hitta någon att dra med till utebion men istället hittade Linnéa mig för att dra med på fest i Glan så det blir det ikväll. Nu ska jag fixa iordning mig och sedan pallra mig iväg till Ica där Linnéa kommer och hämtar mig runt åtta.

21 Juli

Igår natt tog jag och moppeflickan Moa hennes moppe till Vånga och sov hos Jesper. Vi började titta på en film som verkade nice men som tyvärr började hacka så vi inte kunde se klart på den. Den hette iallafall Four Brothers, det blir nästa nedladdning. Just nu är jag barnvakt, mor och far är i stan och fixar lite grejer. Från Emils rum hörs ''Du är den finaste som finns, sötaste som finns'' osv. haha! Ikväll ska jag sova hos Moa, så det blir till o åka dit direkt när mamma kommer hem, därför ska jag hoppa in i duschen nu. Pusss

20 Juli Öland here I come!

Idag for jag, Moa, hennes mor och hennes mormor till Öland. Jag och Moa sov nästan hela vägen, både dit och hem. Väl framme på Öland åkte vi runt och letade efter Robins bil, och när vi hittade den satt det en liten kondom på antennen, det var lite ruligt! Nu är vi hemma, har nyss ätit och ska väl ut och röka strax. Dessutom sover jag hos Moa inatt igen.Hej Moa.
Det blir en liten söt bild på Moa som är tagen under fikapausen.

19 Juli

Inatt sov jag då hos Moa, vi vaknade tio i tolv och gick därmed upp och fixade oss. Därefter åkte vi in till stan, inköpet blev: ett par svarta byxor från Cubus. Jag älskar rean, wiiie! Jag sover hos Moa en natt till. Imorgon ska jag följa med Moas familj till Öland över dagen, så vi hoppas självklart på sol och värme, dvs det perfekta sommarvädret! Nu ska jag fixa lite film till mobilen och sedan ut och röka. Heeeeeeeeejs.
Mos och Emmsi


18 Juli

Hej bloggen!
Idag vaknade jag ganska sent, Moa ringde och väckte mig. Då steg jag upp från min säng och hoppade in i duschen. Mamma var på krigsstigen så det var bara att hålla sig undan. På kvällen, när mammas humör var lite bättre åkte vi till Norsholm och lämnade Antons saker, sedan åkte jag till Moa, där jag sitter nu. Moa sitter och äter den mat vi nyss lagade. Kött, potatis och sås, det var gotti! Ikväll ska vi antagligen titta på film och bara ta det lugnt. Vi tänkte åka till Emeli i Vånga men det blev icke så. Nu ska jag ut och röka, ciiiiiiiiao!


17 Juli Stockholm here I come!

Klockan 08.24 avgick tåget från Norrköping till Stockholm. När vi kom fram till Stockholm gick vi en sväng genom stan där jag hittade ett par Fred Perry skor på rea. Då blev jag glader, men pappsen blev sur eftersom han hatar att gå runt i affärer. Så vi fortsatte genom gamla stan och jag och mamma fick nöja oss med att kolla i skyltfönstren. Vi tog färjan över till Grönan. Väl inne sprang jag raka vägen till Insane men självklart var den avstängd pga tekniska fel, så istället blev det Uppskjutet, wiie! Under dagen kom det hur mycket folk som helst så köerna blev dunderlånga, 45 minuters kö på de flesta karusellerna, vilket inte var någon höjdare att stå i, i den stekande solen precis! Och gissa vem som kom upp i Fritt Fall då, dyngnice var det. Men kortet blev dåligt och suddigt eftersom kameran var sämst på den sidan så det blev till och åka en gång till. Whatever. Kom hem runt tolv och somnade med magont ungefär omedelbart.
Fred Perry!
Skorna.
Fritt fall!
Fritt Fall!
Båt.
Bara en bild.

16 Juli

Jag och Moa bestämde att ta tolvbussen till Klocket för att sova hos Mats där även Anton var. Vi kollade på film och självklart somnade jag först. På morgonen gick jag upp, fixade mig och väckte sedan Moa som var lika pepp som jag på att väcka Mats och Anton.

15 Juli

Dagen efter. Hejhej.
Okej, kvällen igår började bra. Vädret, personerna, stämningen. Men mot slutet blev det lite för mycket alkohol och jag började bråka med en person och ja, jag ville bara dö då. Annars är jag supernöjd över min födelsedag, den kunde inte blivit bättre. Dessutom fick jag lite presenter: ett litet porrpaket av mina söta små vänner Becca och Kenny, ett halsband och ett ciggpaket av Nicke. Tråkigt nog var det någon som snodde två paket cigg av mig och ganska mycket blev förstört. Ett stort tack till alla som kom på festen. Ni gjorde min dag! Moa och Mats med partyhattarna!
Moa och Mats med partyhattarna
Jag och Stoffe med partyhattarna!
Jag och Stoffe med partyhattarna
Mats!
Mats
Moa!
Moa

14 Juli, Happy birthday!

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det Emmis födelsdag,  hurra hurra hurra!
Familjen väckte mig halv tio med frukost och paket. Jag fick: Ny mobil, sony ericsson W995, solglasögon, armband och shorts. Sedan åkte jag och mor in till stan och där valde jag då mobilen, köpte armband och cigg. Nu ska jag duscha och fixa, snart är det paaaaaaaartytime! So long bitches!


13 Juli

Dagen började med en lite tripp till stan med mor. Inköpet blev: Ett lila linne, jeans leggings, stor tröja, parfym och trosor. Dessutom handlade vi lite till partyt imorgon också. När jag kom hem från stan träffade jag Moa ett tag, och hemma hos oss var även några släktingar. Men inte kom dem för att gratta mig inte, nej, de skulle hämta Love. Lilla kissen blir stor och flyttar. Senare på kvällen kom Becca till mig och färgade mitt hår, har inte blåst håret än så vet inte hur det blev.
Anyway, klockan är över tolv och jag fyller 16 idag. Dock är det ju inte ny dag förrän man vaknar.

Jag hoppas att det blir bra imorgon! Jag är fett pepp på att festa och umgås med roligt folk. Men det kan ju dock bli totalt misslyckat så det väntas att se.


12 Juli uppdatering

Det blev ingen utebio idag. Istället kom Becca till mig. Vi hann dock inte vara hos mig så länge eftersom vi skulle ta bussen till Nicke där även Kenny var. Självklart missade vi bussen, så det blev en liten promenad för oss. Vi spelade poker och pratade lite. Sedan tog vi tolvbussen hem.

Allt blir så himla fel hela tiden. Jag orkar inte mer. Jag bara gör inte det.

12 Juli

Har icke fixat någon design eftersom jag inte kan hoho.

Jag har inte mått något vidare de senaste dagarna, och jag har faktiskt ingen aning om varför. Ångest och galna tankar som trängt sig på varje kväll. Jag kan inte hindra tårarna längre. Jag är glad över att jag har de vänner som jag har, sunshines.

Idag var det släktkalas, fick lite pengar och så. Dock var jag galet sur på min mor så det förstörde hela humöret, tyvärr.
Ikväll blir det utebio med de bästa, m & b. Dessutom lär jag träffa lite folk där också vilket ska bli himla trevligt. Tummen upp för det. Vi får dessutom hoppas på en regnfri kväll! Jag vill även tillägga att jag fyller år på tisdag och då blir det självklart party, woho!
Grattis till pappa och bror som fyller år idag!

RSS 2.0