2 veckor och 6 dagar sedan

Lange sen jag skrev ett inlagg men det ar ju faktiskt sa att jag inte har nagon dator langre. Forutom denna som inte ens har de sista bokstaverna, hahaha snyggt detta eller hur?
Jag kommer absolut inte att lagga ner bloggen, men det kommer droja ett tag innan jag orkar skriva, for som ni forstar ar det inte ok att skriva sahar.
Pa sondag drar jag iallafall till Stockholm med min familj, Moa, Robin, Tobbe, Martinsson, Landin, Pulkis och kanske Bakern. Dyngnice!
Imorgon are midsommar och jag jobbar, inget fel med det inte. Lika glad ar jag for det, ajemen!

beccadag

Ikväll har jag mest stekt i sommarvärmen med tönt-Becca. Käka hamburgare och pomme på gräset och bara hade det nice. Det är fint att ha en vän som Becca, det borde alla ha faktiskt!
Imorgon ska jag till stan ganska skapligt och kika lite med tönten innan det är dags att kila till jobbet. Måste köpa en fin klänning till kusins student. Jag vill också ha studentvecka nu.
Det gick inte att vända bilderna så ni får vända på huvudet eller ignorera dem. För övrigt kände jag mig väldigt trash idag med pappas maskulina linne och mina slappa byxor med ofixat hår.

Emmi roar sig lätt, ajemen!

"Är det du som målat en gubbe på toan?"
Haha wtf?! Alltid jag som får skulden i detta hus.

booooooring

Hej goddag. Idag var det meningen att jag och några till skulle åka båt, men det blev icke så tråkigt nog. Då var det meningen att jag istället skulle sola, men det blev icke så för det är spindlar på filten! :(
Därför funderar jag på att åka till stan och titta runt. Måste ha en ny maskara och lite skit. Aja får se. Måste duscha nu i vilket fall. HEJ

Känsloladdad natt

Dagen i ära började med att Becca ringde tusen gånger och väckte mig. När jag gått upp och tagit på mig bikini ringde Kenny och vi roade oss med telefonfunktioner, haha. Sen kom Becca, vi solade, grillade och gick till Blacka och köpte glass och stekte i solen.
På kvällen kom Moa och Tobbe till mig och vi drack cider och körde en påhittad lek med min pappa och Dennis. Jag kom tvåa med pappa medan Dennis vann och Moa kom sist.

För en liten stund sedan när jag letade efter min sladd till mobilen hittade jag istället privata brev jag fick under en svår period. Jag fick för mig att läsa allihop, ovetande om hur många sår de skulle riva upp. Det gjorde så obeskrivligt ont att ta sig förbi varenda ord, ni anar inte. Jag kunde riktigt känna smärtan jag kände då och bilder for fram i mitt huvud. Verkligen helt galet, men ack så ont det gjorde.

Be cool, stay in school

Datorn är rensad. Jag kan nästan höra ekot från finder där "mitt liv" tagit plats i tio månader. Det är sjukt att jag inte kommer ha min MAC kvar efter måndag. (Ni kanske inte visste att jag har hoppat av skolan och därför inte får behålla min dator eftersom det är en skoldator? Nu vet ni det iallafall.) Det var en jobbig känsla att tömma mapparna och försöka trycka på "TÖM PAPPERSKORG"- knappen. Ingenting finns kvar, eller jo, på min stationära men inte här.

Mina val är inte så smarta, gör inte som jag. Stanna i skolan, det är viktigt.

Tisdag

Vilken sekund som helst kommer jag få ett sms från Becca, hon vill att jag ska hämta henne vid bussen. Och vet ni anledningen till varför hon kommer till mig? - Jag ska hjälpa henne med en uppsats! Förstår ni hur jag har det? Haha, nejdå. Hon ska med ut på en promenad också, hon vet inte det än dock.
Moa sov hos mig inatt, det blev Chicago, fruktsallad, thaikäk, naturgodis, saft och massa girltalk. Hon kanske sover här imorgon också, mysigt.
Nu ska jag ut och röka, ikväll äre desperata, dyngnice!

RSS 2.0