Glad som tusan!

Både Erik och Rabih gick vidare i Idol. Det förtjänade dem verkligen eftersom dem har underbara röster!
Klockan är halv tolv och jag kom nyss ut från duschen. Jag ska blåsa och platta sen blir det till o sova för min del. Jag ska upp klockan åtta imorgon för klockan tio ska jag och mammi vara hos polisen. Efter det blir det skola, sen tandläkaren och efter det ska jag och Emeli träna. Fullspikad dag som ni ser, det är härligt.
Sov gott hörrni för det ska jag göra!

Ingelsta och idol

Jag åkte till Ingelsta, Maxihuset med mammi istället för stan. Inköpet blev: två linnen, glansleggings, trosor, armband, örhängen och en vinterjacka. Nu är jag mycket nöjd och jag har dessutom pengar kvar så jag ska nog köpa ett linne till på fredag. När vi kom hem bänkade jag framför tvn och tittade på Idol och jag är nog inte den enda som tycker om Erik dyngmycket! Rabih var också jättebra tycker jag. Nu väntar jag på att det ska börja igen men det är ju en timme och 40min kvar så jag ska fixa lite i rummet och pröva kläder osv.
Vem tycker ni mest om i Idol? :))

Vakna nu?!

Jag vaknade för ungefär 20min sen, inte bra.. Självklart är det alltid lika skönt att sova men att vakna när hela dagen är över..? Det är inte lika kul! Nu ska jag väl sätta igång att fixa mig. Jag var inte i skolan idag och då tänker ni som vanligt, skolk? Det kanske man kan kalla det, men jag mådde verkligen inte bra imorse.. Jag hade ont i hela kroppen och hade världens mag/huvudvärk. Men jag ska inte sitta och försvara mig, ni vet ingenting om hur jag mår osv! Fysiskt sett mår jag faktiskt riktigt jävla bra och jag längtar till helgen och ännu mer till lovet v.44, hoho! Nu ska jag fixa mig och dra in till stan tänkte jag, dessutom ska jag fråga Emeli om hon vill träna med mig annars gör jag det själv ikväll så himla sugen på att träna lite gym idag. Vi får se hur mycket jag hinner eftersom det är kväll redan snart. Men som sagt, fixa mig var det. Jag hoppas att ni haft en bra dag i skolan idag!

Dags för skönhetssömnen nu

Nu ska jag krypa ner i min säng och sova ut. Jag börjar elva imorgon så jag får lite sovmorgon faktiskt. Frågan är om man ska dra på någon film innan man somnar eftersom jag inte är så jättetrött efter att ha sovit på bussen i ungefär 3-4 timmar? Den här veckan är ganska tight måste jag säga. (Lägg till lite plugg varje dag också..)

Imorgon- skola till fyra, sen stan en snabbis, sen träffa en saknad person. Hemma runt sju-åtta?
Torsdag- Polisen kl.10, sen skola till fyra, sen tandläkaren kl.16.20. Hemma runt sex-sju?
Fredag- Skola till 14.10, stanna kvar och plugga till tre och direkt efter det Ingelsta med Moa, sen hem och fixa för fredagkvällen! Hemma runt: sju? För att sedan dra iväg och kanske inte komma hem under natten eller komma hem sent?

Dagen och mina köp

Okej jag ska säga vart vi var. Klockan 05.45 imorse åkte jag och Moa buss till Ullared. Jobbigt och kallt men allt blev bättre när man fick sova ett litet tag. Jag fick tag i mycket bra saker, som lite kläder, parfym, klocka, väska, plånbok osv. Dock blev både jag och Moa besvikna eftersom vi inte hittade någon jacka till i vinter. Det fanns inte en enda snygg.. Tur att vi har Norrköping nära iallafall. Bussen hem gick 15.45 och jag kan säga att jag inte var världens bästa resekompis eftersom jag sov i stort sett hela vägen hem med en Moa på min axel. Hihi mysmos.
Hahahah, självklart fick vi ett skrattanfall innan vi gick in i Ullared eftersom Moa satt i vagnen som på bilden och vagnen åkte iväg så folk bara glodde och skrattade åt oss! Ja, vi var turister idag, vi får ta kort och asgarva åt det. :))

Mycket nöjd över detta, och det gick endast på 300kr!
(Beckham parfym 50ml. Galet billigt! 150kr)


God natt :)

Nu ska jag krypa ner i sängen, klockan är mycket nu. Alldeles för mycket faktiskt!
Imorgon kommer bli en lång dag men jag kan nog sova på bussen. Vi ska ju ändå åka buss i 4,5 timme..
Jag köpte naturgodis och festis, men glömde självklart snus.. Vi får helt enkelt hoppas på ett stopp på vägen!
God natt mina kära läsare. (och mindre kära) nej jag skoja bara, ni vet att jag älskar er! ♥

Video!

Här har du Linnéa, eftersom du efterfrågat den så himla mycket ♥

Imorgon ska jag och min bästa vän ha en brabra dag!

Vart kan vi tänkas åka? Vi åker 05.45 från Norsholm och kommer hem senare på kvällen.
Du är den bästa och det vet du mycket väl. Utan dig skulle jag inte klara mig.
Bild på mig och Moa, från någon månad sedan. <3

Lunchrast

Jag, Linda och Josefin kom just från stan. Linda behövde köpa en navelpiercing så vi gick ner till City Life så hon kunde köpa en. Innan lunchen hade vi styling, jag sminkade Mickaela, en vardaglig makeup som jag tycker blev helt okej. Nu ska vi ha engelska och svenska sen slutar jag, dock inte förrän vid fyra. Då ska jag köpa cigg åt Moa och Emeli sedan ska jag hem, duscha och sova. Varför jag ska sova tidigt får ni reda på senare, stå ut! 
Ungefär en sådan köpte Linda, fast i silver bara.

Sådär ja

Nu har jag, Jenny, Linda och Terese sprungit runt i hela skolan och räknat brandsläckare samt nödutgångsskyltar. Jag upptäckte dessutom massor som jag aldrig sett på skolan, haha!
Inatt sov jag hos Moa som ni vet eftersom ni läste mitt tidigare inlägg. Igår kom Jesper och Jonte förbi och snackade lite. Kvällen bestod främst av rostade mackor och mycket prat om kärlek och allt som har med det att göra.
Nu börjar Bella prata om varningar om datoranvändningen så det är bäst att jag stänger ner nu, eheh.

Panikmorgon

Dagen började med att jag och Moa flög upp ur sängen eftersom min mobil trillat ner under sängen och sattes på högsta volym klockan halv sex imorse. Vi vaknade iallafall och kunde njuta av den där extra halvtimmen innan det var dags att börja fixa sig inför skolan. Nu sitter jag i skolan och har arbetsmiljö och säkerhet och vi ska tydligen göra en brandgrej nu så jag skriver mer sen, hej!

Partybilder

 
Anton och Emmi
Coffe, Heidi och Elin                                                     
                                                                     
Kenny

Coffe

Det kommer en video snart också!

Bra bättre fest

Igår var det ju party hos Fredrik som ni vet. Galet mycket folk som man inte har sett på länge. Kvällen var ganska galen ändå, haha! Jag vet inte hur dags vi åkte hem men jag sov iallafall hos Moa, hennes mor kom och hämtade oss. Nu ska jag fixa lite och byta dator så ni får bilder från gårdagen snart!


PAAAAARTY!

Nu är jag fixad och klar för fest hos Fredrik! Heidi och Elin är här nu, pinsamt eftersom mitt rum ser ut som skit, haha! Nu ska jag dunka vidare med musiken och fixa lite i rummet. Ha världens bästa lördagkväll bitches! 

Bilder med Becca, iih

 
Bästa, bästa du. Jag har saknat min bästis! <3
Och nej, jag kan inte se normal ut på bilder med Becca, man börjar bara skratta då. Haha!

Nu är jag hemma

Jag tog 14.30 bussen från Becca, ni vet ju att jag sov där inatt. Kvällen började bra men slutade som världens sämsta fredag. Vi gjorde iordning taco och efter det fick vi för oss att dra in på fyllebrännbollen. Vi fixade oss och åkte dit, men var det någon där? - Nej, inte en jävel! Så vi gick runt för att hitta ut till spårvagnen för att åka hem igen. Då kom vi på att vi faktiskt kunde åka till Mats i Klocket och hälsa på honom så vi drog dit. När vi kom hem slocknade vi nästan direkt. Just det, haha tre turkar kom fram och började snacka (ragga) Becca körde på sura minen, men självklart fortsatte dem. Och på bussen hem var det spya där bak så det stank i hela bussen. Inte fresht!
Ikväll ska jag till Vånga och festa. Det ska bli ruligt, jajamen!




Lite synd att den person som är en av dem som står mig närmast hatar mig nu för att, ja jag vet inte ens varför. Du är iallafall, eller var (?) min bästa vän. Hur det blir nu vet jag inte, jag måste iallafall ordna upp mitt privatliv nu..

Sovit i en timme

Snart ska jag gå ner till bussen som Becca sitter på. Vi ska till Ica och köpa gotti inför kvällen, som taco, godis och lite sådär nivet. Jag var så extremt trött efter skolan så jag somnade och sov i lite mer än en timme, vilket var himla skönt. Nu måste jag skynda på, ha en bra fredagkväll! 

En lektion

Det känns ju nödvändigt att sitta här i skolan för att ha en lektion i 1h och 20min. Jag är här iallafall och det är väl bra att jag är i skolan, aight? Jag och Linda var nyss nere på Pappa Grappa och åt pizza. Inte så himla gott men det dög iallafall. Nu ska vi ha svenska eller engelska, jag vet inte. Lektionen ska börja nu men varken lärarna eller hela klassen är här än. Efter lektionen ska jag ner och köpa cigg och sedan hem och vänta på att Becca ska sluta skolan vilket hon gör vid fyra-halv fem tror jag.

Min gårdag och lite annat skit

Igår var jag ju i skolan som ni kanske minns? Jag sov ju ingenting igårnatt, men det gick faktiskt riktigt bra förutom att jag somnade under försäljning och service lektionen och sov i ungefär en halvtimme och vaknade av att alla gick ut på 10minuters rast. Då sprang jag ut och rökte för att piggna till och visst gjorde jag det. Lite iallafall..
Efter skolan, (slutade vi tjugo över tre) mötte jag Emeli och hon följde med mig och hämtade en grej på Kungsgatan. Jag frågade även om jobb, och det lät positivt! Han skulle höra av sig iallafall och förstår ni hur glad jag blev då eller? När Fuat sa att dem hade en som skulle sluta så det nog fanns en plats kvar till mig! :)))
Senare:
Hemma hos Moa var även Jesper Karlsson, vi åt morötter, dip och bänkade oss framför Idol. Vi slocknade ganska kort efter lite småprat och lite meningar som "det är bara att gillar läget, livet suger"
Snart ska jag börja fixa mig och åka till skolan, jag börjar ju 12.50 idag och slutar 14.10. Det känns ju nödvändigt, vilket det är då men jaja! Jag ska iallafall gå dit, bussen går 11.11 så tåget går strax där efter. Så jag tänkte faktiskt äta i skolan eftersom vi äter på restaurang, hihi! 
Fattar ni hur chockad jag blev imorse när jag skulle ta moppen hem och den inte var där? Nyvaken, äcklig utan smink och allt, moppen var borta! Jag ringde mammi så hon hämtade mig iallafall, thank god så jag slapp ta bussen när jag ser ut såhär, haha! 
Det blev ett långt ganska onödigt inlägg men jag var tvungen, man kan behöva skriva om sin dag ibland också. Ni får helt enkelt stå ut. 

Anyway

Idag är det fredag, det betyder party! Nej jag skoja bara. Jag ska faktiskt vara med Becca idag. Jag vet inte vad vi ska göra men det är kul att bara få umgås lite med henne. Jag saknar nämligen då vi alltid var med varandra. Vi kanske drar på myskväll eftersom flickan har piercat läppen och inte kan dricka alkohol. Hur ska jag klara mig om jag piercar läppen?!!!
OCH.....



Grattis Heidi som fyller 16 år idag! ♥
Det firar vi på party imorgon, då får hon även en liten present av mig. Till dess får hon en länkning, www.unknownemergency.blogg.se och så ser ni den under länkar långt ner till vänster där det bara är att klicka sig in till hennes blogg. Passa på att skriva grattis till henne då blir hon glader. :)))))) 

MOGNA GRABBAR!

eller flickor.. 
Aja, min moppe är stulen så om någon ser en röd/vit stor PGO någonstans så är den antagligen min. Dock lär den ju vara oigenkännlig vid det här laget tyvärr. Men det är ju moget iallafall. Som att strö salt i dem redan gjorda såren, det kan ju inte hända mer passande måste jag få säga. Dra åt helvete!

Hej jag är ett problembarn :(

Min lärare tog nyss ut mig i ett avskilt rum, hon sa att jag måste komma på ett uppföljningsgrej eller något för att plugga igen med 4-5 elever från skolan. Och sen satt hon och ringade in uppgifter åt mig i matteboken. Jag har missat en hel del. Dessutom sitter jag och räknar på en aktivitet just nu, jag kan inte ens 0,1x750. Eheh jag missade nog lite för mycket både på Mosstorp och i starten nu i gymnasiet. Icke bra vet ni! Men nu ska jag plugga vidare, har ungefär 30 sidor att ta igen och tusentals uppgifter kvar på aktivitetsgrejen. Ikväll blir det att plugga matte som bara den! Heja problembarnet Emmi! :( (om jag orkar plugga vill säga, mohaha!)
Jag + matematik = ett stort MINUS!!!

Inget tåg för min del

Jag fick skjuts av Cornis till skolan, snäll grabb det där! Kenny den muppen åkte från stan till Kimstad igen och fick skjuts han med till sin skola. När jag väl får skjuts ända fram till dörren kommer jag självklart på att jag måste ner till Skvallertorget och köpa cigg så det var bara att knalla iväg. Min lektion börjar inte förrän om 30min så jag vetifan vad jag ska göra nu, men jag har ju alltid datorn som tur är. Jag tror att jag är i rätt klassrum nu, jag ska ha matte. Och det var inte styling idag, utan massa plugglektioner bara. Aja jag överlever. Efter skolan ska jag hämta min tröja, köpa cigg åt Emeli och sedan träffa Ellen på stan. Trevlig dag det här, om vi räknar bort det första och skolan. Puss!

Onsdag? Torsdag?

Jag som alltid säger att det inte är ny dag förrän man vaknar, äre fortfarande onsdag för min del då?
För övrigt så ser sängen himla frestande ut, men nej, sova får jag göra ikväll när jag gjort det som står på schemat idag. Jag är egentligen inte trött men skolan? -Aeae låter inte kul alls.. men sådant som måste göras, speciellt när man inte gjort det som måste göras på länge. Antagligen massor av plugg idag, säkert styling också. Jag tänker inte tvätta bort sminket för att bli omsminkad och jag tänker heller inte tvätta håret där för att man ska öva. Nej då går jag därifrån. Jag måste hinna köpa cigg innan skolan också. Jag är en upptagen flicka må jag säga!
Vill ni veta dagens outfit, villnivillni?! Det är jeans och en tröja med mina svarta Fred Perry skor till, bitches! (((:


Det går ju förihelvete inte lägga in bilder, så det sket sig ju direkt. Det är något fel på min skoldator! :((((((

Halv fem och jag har inte lagt mig

Jag kanske borde sova, men icke!
Jag slutar skolan om 12timmar och jag har inte ens börjat än, haha galet! Nu ska jag lyssna vidare på musiken och hålla igång så jag inte slocknar, onödigt att inte komma upp imorgon och onödigt att somna nu när jag ändå klarat mig såhär länge! :D


Jag lär ju vara helt död i skolan, men aja!

En vanlig torsdagsmorgon ala Emmi? Nolifer, ohja

Sådär lagom omgjord eller vad säger ni, haha? :)))


Självklart!

Pitbull- Hotel room service

Emmi diggar och dissar!

Emmi diggar:
• Folk som visar att dem bryr sig- Finns det finare människor än dem som visar att dem bryr sig? Nej, det finns det inte. När folk skriver t.ex att dem kan komma och ge mig en kram bara sådär, eller att det bara är att säga till om det är något. När någon personligen visar att dem bryr sig om en, säger åt en vad dem tycker att man ska göra osv. Ja det är underbara människor det.
• När någon personligen säger att dem läser bloggen varje dag är någonting som gör mig riktigt glad och då ser jag en anledning till att fortsätta med bloggen. Fortsätt så, ni gör min dag ska ni veta!

Emmi dissar:
• Block! Vad finns det att säga mer om det? Det är fegt helt enkelt och så är det bara.
• Planering- när man planerar saker så blir det aldrig så. Man orkar inte, man hinner inte, det blir inställt osv. Däremot, ni som planerar och lyckas hålla det, ni är bra ni!

Nyduschad

Nu sitter jag här, nyduschad och irriterad. Jag ska nog gå ut och röka, lugna nerverna lite. Fast jag ska sluta röka snart, så jag ska nog bara köpa ett paket till faktiskt. Imorgon ska jag iallafall gå och hämta en grej på Kungsgatan och sen ska jag träffa Ellen. Kanske drar in och tränar på kvällen om jag orkar. Vissa människor är mogna också, haha! Jag tror nog inte att jag ska skriva mer om det. Jag orkar inte bry mig, jag kan bara skratta åt det. Och jag längtar till helgen då jag får träffa alla gamla goa människor! Nu ska jag ta min nattcigg, borsta tänderna och sova! Puss!

Tv och problem med datorn

Jag är helt slut i hela kroppen nu, jag orkade inte springa ner och duscha när jag såg att det var dubbelavsnitt av Grey's anatomy på kanal5. Det är ju så himla bra så jag ska se klart det innan jag hoppar in i duschen. 
Jag vill ha pengar, jag måste köpa nya kläder, smink och sätta i ny hårförlängning därför tänkte jag leta efter ett eftermiddags- och helgjobb. 
Jag måste dessutom lämna in min dator till Emmy och kolla om hon kan hitta felet på den. Min cam fungerar inte och den låter galet mycket. Jag vet inte vad det är för fel på den faktiskt.
Nu ska jag se klart Grey's för nu är det intressant här!






Någon som är med på att länka mig så länkar jag er i bloggen? Det skulle vara himla kul och bra för statistiken, alla vill vi väl ha fler läsare? 

Träning!

Idag har jag tränat med Emeli. Dock bara en timme, kondition, ben och armar. Jag känner mig duktig, haha! Imorgon är jag tillbaka i skolan, jag hade så ont i magen imorse så jag orkade verkligen inte gå dit. Istället gjorde jag absolut ingenting under dagen. Fikade med Emeli innan träningen. Jag tog en mint cocochino eller något, inte en aning men den var god iallafall. Nu är jag mest sur och funderar på att ta en dusch och sedan sova faktiskt. Ni hör nog inte mer av mig förrän imorgon, men släng iväg ett sms om ni har lust. Jag kanske ska träffa Ellen imorgon och på lördag äre party så ska få tag i dricka hade jag tänkt. Aja duschen väntar så ha det bra!

Vad styr du med?

Jag ville faktiskt bara skriva ett inlägg till en person, så om den personen läser så kan du ju ta kontakt med mig eftersom du inte svarar på någonting. Jag skulle vilja hämta vad som är mitt och du vet vad det är. Efter det behöver vi inte ha med varandra och göra om det är det du vill. Jag går vidare med mitt liv och jag vet att jag kan det. Du har mitt nummer, msn, vart jag bor och allt så du kan ju höra av dig om när jag kan hämta't! Om det inte är vad du vill, hör av dig iallafall. Allting är upp till dig nu, för jag skiter i det. Puss /Emmi

Godissugen!

Jag är hemma, jag har lagat mat åt pappa och barnen, kollat på idol och inte gjort någon nytta alls. Just nu väntar jag på att mammi ska komma hem och dessutom vill jag ha ett svar. Jag blir så himla sur och förvirrad just nu. Anyway, jag åkte ju till Moa förut. Vi pratade mest, och dunkade musik. Jag skulle ringa Heidi men det går inte. Jag måste lämna in min mobil, en knapp fungerar inte och samtal kan brytas helt plötsligt sådär. Men just nu orkar jag inte bry mig. Jag ska nog kila ner på mitt rum, ta en cigg och sedan bara ta det lugnt framför en film tror jag. Imorgon är det skol- och träningsdags! Nu kommer jag tillbaka efter mitt lilla break från det viktiga i livet. Jag ska dessutom börja äta lite nyttigt och kanske pierca läppen. Vi får se. Men nu är jag bara sugen på godis så jag ska nog kolla om vi har något gotti hemma och mysa ner mig i min säng och sura i min ensamhet. Slå en signal eller släng iväg ett sms om ni känner för det. Vem vet, ni kan ju faktiskt lyckas på mig glad ikväll.


Lättförtjänta pengar

Jag vaknade igen vid ett-två ungefär, med världens värk i magen men jag gick upp tillslut. Då åkte jag och hämtade Maja och Linus från skolan och dagis. För det fick jag lite pengar av mammi. När jag hämtade Maja från dagis kom det fram ungefär fem ungar som ställde jobbiga frågor som barn alltid gör "Vem är hon" , "Vad heter du" , "Åkte du moppe hit" osvosv. Dem klängde dessutom fast vid benen på mig och jag är faktiskt lite rädd för främmande barn som är för närgångna, jag vet inte varför men så är det. Nu är dem hemma iallafall och jag har fixat mellanmål åt dem. Jag skulle även köpa cigg men jävla turken sa bara "Nej inga cigaretter. Jag har hjälpt dig förut men nu kan jag inte även fast jag vill. Be tjejen utanför, hon köper" men där fick jag bara ett stort fett nej. Fyfan vad sur jag blev men nu är cigg fixat iallafall, tack och lov! Snart kommer Moa hem då ska jag bort till henne. Jag skulle ju egentligen till en person idag men så blev det inte. Och det är en dålig dag idag så jag hoppas att Moa kan göra mig lite glad iallafall. 

Dålig dag

Vädret låter inte roligt och jag orkar som vanligt inte gå till skolan. Jag borde nog ta tag i det här nu. Jag kanske borde byta linje, det här är nog ingenting för mig trots allt. Jag vill inte känna att jag eller någon annan tvingar mig till skolan. Det är som min mentor sa "Det är upp till dig, jag tänker inte gå runt och tjata på dig. Däremot kan jag säga att det här ser inte bra ut" Min mentor är snäll. Lärarna är bra, maten är god. Men linjen? -Är den verkligen rätt för mig? Jag vet inte. Jag vill gå en skrivkurs.. eller juridik. Fast jag hatar att plugga. Det är nog mycket därför jag inte går till skolan, jag har missat så mycket nu. Jag ligger liksom 30+ sidor efter i matte + två uppgifter, massa uppgifter efter i arbetsmiljö och säkerhet, svenska, engelska och styling. Jag behöver nog plugga ganska mycket. Jag vill sköta det här, jag vet ju själv att jag kan men jag måste hitta orken också och den har gömt sig.
-
-
-
Idag ska jag iallafall sova lite till nu, sen in till stan och träffa en person. Sedan ska jag till Moa eftersom vi lovat det jag vet inte hur länge. Nu är det äntligen dags iallafall, jag har saknat min plutt. Hur jag gör med mitt liv? -Det märker både jag och ni. För tillfället ser det ut såhär: Jag har ingen pojkvän, och jag lär vara arbetslös och utan utbildning om 10år. Jag kanske blir en av alkoholisterna i hörsal? Vi får vänta och se helt enkelt. Men om jag sitter där i hörsal och klänger på en 50+:are om 10år kan ni väl komma fram och säga åt mig? Eller ge mig en öl. Vi ses där!

Hej, ungefär så?

Det har varit en lång dag, och klockan är bara halv nio, ungefär. Jag skulle gissat på kanske.. tolv? Jag förstår ingenting, uppmärksamma i n g e n t i n g ! Jag vet bara att jag är kär, jag är sur men jag har dessutom lätt att förlåta. Bra, dåligt? Det kommer nog bli en lång kväll och jag har bara tre cigg kvar. Tack gode Gud för att pappa röker och nog inte märker om jag tar någon, hihi. Men aja, kvällen har faktiskt varit sådär, ganska kul att umgås med lite folk som man inte har träffat på år och dar. Nu ska jag fundera ut vad jag ska göra med mitt liv, och jag tror nog att jag vet. Ni får mer uppdatering senare, när jag vet vart jag står. För tills dess har jag ett privatliv att ordna upp. Och bara så ni vet, ta inte allt jag skriver j ä m t, så seriöst. Jag menar, tror ni själva att jag ser positiva saker i ett inlägg längre ner? -Nej, det gör jag inte. Jag ville bara ha lite ironi i bloggen, nivet! Puss kära ni för att ni står ut med mitt gnäll!


Uppdatering: Nu vändes allt med ens. Back to be confused..

Snacka skit va mannen!

Jag var nyss vid Kimstad pizzeria, sa hej då till Heidi. Jag träffade även Elin och Jossan, pratade lite med dem. Jag och Heidi snackade även lite om gårdagen och haha, det finns inte mycket att säga. Jag orkar inte bråka med folk men anyway. Ikväll ska jag ta det lugnt, Moa skulle sova hos Carl så det blev icke som planerat. Jag kanske drar ut och träffar någon senare, eller så städar jag rummet och målar över lite skitsnack, som jag ser det som. Imorgon måste jag hämta en grej i stan, så jag får fixa det efter skolan om det går då. Vi får se. Jag känner att jag uppdaterar lite mycket idag, jag hoppas att det uppskattas! Nu ska jag se om det finns nötter hemma, och självklart ska jag fortsätta irritera min bror. Jag är på det humöret. Han kommer inte in på datorn, pga mig, så jag får höra "Fuck you, bitch" och "Dra åt helvete" hela tiden nu, lilla gubben vet inte vad det betyder. Nu ska jag duscha och sedan kommer Milla och Lotta som ni vet.
Är det något bra på tv ikväll? :))

Telefonsamtal

Hemma hos morfar ringde en mig, det visade sig att det kanske var ett missförstånd det jag skrev igårnatt. Nu har jag iallafall hört från båda, och det är ju faktiskt så att det finns alltid två historier om samma sak. Jag är iallafall glad över att du ringde, det uppskattas. Jag bryr mig egentligen inte, för som jag skrev igår, det är bara kul att höra. Men tydligen var det ju inte så som jag trodde, om jag ska tro på det. Jag orkar inte bry mig mer, det var igår. Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen lite fort och sedan åka bort till Heidi, sen hem och träffa Milla och Lotta som kommer på besök.

Till Dig, om du läser.
Jag är faktiskt glad att du ringde och berättade din del också. Förlåt för det tidigare inlägget, (som kommer finnas kvar, jag orkar inte radera saker) Nu har vi snackat och vi behöver inte ha ouppklarade saker. Jag hoppas att det är löst nu iallafall. Jag blev bara galet sur, och när en kompis säger saker som någon annan random människa har sagt måste ju även du förstå att man blir lite sur? Aja, ha det bra! /Emmi

Hemma hos morfar

Som rubriken säger, jag sitter just nu hos morfar och Wally. Jag åt nyss jättegod mat, kött och potatisgratäng så nu är jag röksugen. Jag kan dock inte röka eftersom släkten inte vet om det, eller de äldre i släkten och dem skulle flippa ur totalt. Påvägen in till stan dunkade vi musik på högsta volym, rap das armas, ebba grön, svensk hiphop och massa annat. Då vaknade jag helt och humöret är ganska bra idag. Efter detta ska jag nog träffa Heidi ett tag och ikväll kanske jag sover hos Moa. Skola imorgon klockan åtta, det känns skönt, aeae inte kul faktiskt. Men jag överlever så länge jag har datorn och cigg. Nu ska jag vara social och det kostar för mycket att sitta och mobilblogga!

Försenad

Jag har försovit mig totalt, jag ska åka till morfan om en halvtimme, mitt smink är hos heidi, likaså plattång och volym master. Jag måste duscha och tvätta kläder. Men som ni förstår så hinner jag inte det. Jag får helt enkelt låna mammas plattång, leta fram något gammalt ur garderoben och sminka mig i bilen. Nu måste jag iallafall springa ut och röka. Stress stress stress!

Party, icke

Nu är jag hemma. Jag var i Skärblacka på fest hos Franka (tror jag?) efter att ha varit där i 45minuter, druckit en halv grogg och rökt en cigg så orkade jag inte mer. Jag gav bort allting, och gick ut. Där träffade jag Ellen och Crille, stod och pratade med dem i en och en halv timme. Sen kom Emeli också, pratade lite med henne och sedan åkte jag hem i kylan. Mina händer var illröda och jag kunde knappt röra dem. Självklart fick jag världens stöt av en sådan där elektrisk flugsmälla, aj säger jag bara! Anledningen till att partyemmi drog från festen, jag satt och tänkte för mycket, allting kom över och jag förstod mer och mer vad som hänt i mitt liv. Inte alls kul faktiskt. Livet suger, ibland. Eller oftast för min del. Jag är för kär i den där grabben. Men it's over och nu måste jag bara inse det själv. Så jag ska trösta mig med loka, cigaretter och film i mitt rum nu. Jag stänger mig inne och försöker tänka bort tanken på släktsamlingen imorgon. Jag som egentligen inte ens skulle sova ensam, massa tankar väller över nu, jag orkar inte mer. Typiskt mig, haha! Jag vill inte sova ensam i en stor säng. Jag hatar att sova ensam. Livet suger PUNKT

Imorgon ska jag ladda upp lite bilder från de senaste månaderna, så det blir bildattack så kika in då vettja!

Händerna skakar

Jag fryser, händerna skakar. Man märker att hösten sakta smyger sig på. Det är lite mysigt faktiskt. Med stora halsdukar, vantar och varma jackor. Dock hatar jag kylan så långa vistelser ute i naturen är ju något man bara kan drömma om. Mys framför tvn, varma filtar och något gott, det är rätt okej. Då har man en anledning till att bara vara där. Lite synd bara att jag sitter ensam, annars är det ju mysigt att dela den här kalla, sköna känslan med. Thank God för vänner. Vad skulle jag göra utan mina bästa vänner? Jag är så glad att dem finns och faktiskt visar att dem bryr sig och vill hitta på någonting för att liksom "peppa upp" en. Jag tackar även för mammi, vi ska riva min vägg så jag ramlar ner i källaren. Aeae det är inte bra, men skämt åsido, jag är faktiskt ganska deppig nu. Men ikväll blir det fest hos någon Franka. Vi super bort våra bekymmer, lalalalala. Nejdå, inte riktigt men nästan. Jag är dessutom bjuden på fest i Vånga men dit orkar vi inte åka, vi kommer inte dit på något sätt tyvärr. Annars hade det varit kul att träffa grabbarna igen. Nu ska jag åka moppe bort till Heidi, jag är moppeflicka, ohja vad underbart! Jag har inte kommit på något positivt till det förra inlägget, men det kommer. Ni kan ju alltid hjälpa mig. Jag är för sur för att orkar tänka positivt just nu i detta nu. Jaja, nu blir det galet. Ha en bra lördagkväll!

All alone

Jag hade precis släppt alla fåniga tankar och börjat njuta av mitt liv. Precis då tar det slut. Hoppas aldrig på för mycket mina vänner. Allting händer när du minst anar det. Jaja, livet går vidare, synd med väggen bara. Synd med det inre också, känslorna. För även om livet går vidare så står jag nog kvar ett tag till. Bara för att, nivet. Synd med dem där orden, som betyder så mycket men som används lite för ofta i överskattat bruk. Jag hade hoppats på mer kärlek men jag är glad iallafall. Lite ledsen när man tänker på att det aldrig blir så igen. Men ibland måste man tänka bort negativa saker och se det positiva istället. Men då undrar jag, vad är det positiva med detta? Just nu kommer jag inte på någonting faktiskt. Jag ska försöka komma på något innan den nya dagen stormar in. Mina händer skakar, hela jag skakar men inte en enda tår, det är överskattat att gråta. Det förvärrar bara situationen. Just nu är jag sugen på boxning, eller cross. Någonting så att jag kan fokusera på någonting annat. Just nu försöker jag tänka ut vad jag ska göra ikväll, antagligen party. Jag kan inte sitta still, jag måste göra någonting. Jag tänker inte sitta hemma och hoppas på att mina önskningar ska gå i uppfyllelse. Ändå hoppas jag verkligen att dem gör det. Jag tänker alldeles för mycket. Jag hoppas oftast på mer än jag borde. Mina cigg är slut också, eller jag har en, dock är den slut snart tror jag. Jag orkar inte sitta här och tänka ut vad jag ska skriva mer. Jag har nog fått med det mesta. Jag vill ha tillbaka kärleken. Fast jag hatar kärlek. Det är bara en lek, ett spel. Någon vinner, någon förlorar. Synd bara att jag är en dålig förlorare. Det är nog det jag är mest arg på just nu. Jag hatar folk som ser kärlek som en tävling. Jag tänker ha kul nu, jag skiter i kärlek men jag skulle ändå bli glad om han stod utanför min dörr ikväll, och att allt blev bra. Men det kommer inte att hända, inte när man läser mitt lilla söta sms jag fick för en stund sedan. Kiss my ass bitches, jag älskar er läsare. Tänk att jag öppnar mig så mycket för er, jag känner säkert inte ens hälften av er men det är så det ska vara. Förlåt för världens längsta inlägg men jag var bara tvungen att skriva av mig lite, jag är lite off just nu och funderar på att börja med poesi.

Party

Sitter hos Kim, dricker lite öl :)) Kims granne bjöd mig precis på något jättegott, mums!
Har ni kul läsare?

OHYES I'M BACK BITCHES

Yes I am. Nu är jag tillbaka och jag måste ju få säga att jag ordnat upp mycket med mitt liv nu. Jag är kär som aldrig förr, jag har gett tid åt moa, bestämt träff med min gamla bestfriend och ja, dock inte städat rummet men det kommer jag lovar! Ae men jag ska försöka göra bloggen lite mer intressant, mer personlig men jag vet inte riktigt hur faktiskt. Ni kan få höra lite om min helg här, händelserik men ändå inte.


På fredagen chilldrack jag lite med två brabra och vi sov kvar i båten.
På lördag försökte vi få tiden att gå, vilket ledde till att det gick ännu segare. Väl hemma hos bästa drack vi lite och sedan gick vi ut och hälsade på en igelkotte, rökte upp 19 cigg på tre timmar och somnade till en prinsessfilm.
Igår åkte jag hem runt fem och jag har aldrig känt så stort behov av att duscha, så det la jag med ens tid på när jag kom hem! Bytte två öl mot ett ciggpaket och fick lite godis på köpet. På kvällen åkte jag till Moa och sov där.
Idag kom jag en och en halv timme tidigare till skolan eftersom Moa började klockan åtta. Jag glömde min laddare hos Moa och datorn dör om 24 minuter. Jag måste skicka en uppsatsgrej till Uffe men mitt adela fungerar inte så jag får komma på någonting annat. Och inte nog med detta, kaffemaskinen är inte inkopplad än och jag som är så sugen på varm choklad med grädde. Nu ska jag ha styling, it sucks men anyway. Efter skolan ska jag till bästa och sedan hem och träffa Moa. Mer uppdatering får ni ikväll eftersom jag äntligen är tillbaka och ni verkligen vill läsa om min vardag och mitt liv, aight?! 


Har ni haft en trevlig helg? :)))

Hej emelievictoriaa's läsare!

Jag tänkte bara informera er om att jag tar ett uppehåll från bloggen nu i en vecka. Jag måste få ordning på mitt liv och sådär. Men om en vecka är jag tillbaka med nya, lite mer intressanta inlägg, jag lovar! Ta hand om er och håll koll om en vecka som sagt. Puss på er / EMMI


Bild från i våras, haha!

Lördagkväll hos Becca, det får vi inte glömma!

Lite tidigare på lördagkvällen åkte jag och Emeli till Becca för att göra henne glad. Det blev hon, vi lagade mat, rökte vattenpipa och lyssnade på musik. Självklart massa prat också! Även detta är något jag gillar väldigt mycket. Spendera en kväll med underbara personer som jag saknat. Ni är guldvärda flickor!
Innan jag åkte till stan igårkväll svängde jag förbi Moa och pratade lite med henne också, det känns som att vi har hur mycket som helst att prata om, vi måste ta en dag till det, antagligen idag när jag är hemma från stan.

Det är jättekul att ni läser min blogg, hjälp mig göra den bättre, vad vill man egentligen läsa i en blogg? Tacksam för svar!

Lördag eftermiddag

Idag vaknade jag innan Moa, kan ni tänka er? Jag vaknade klockan två och Moa klockan tre. Jag har fixat mig, rökt upp min sista cigg och bara suttit här. Idag ska jag träffa bästa Anton och sötnosen Emeli, vi får se vad det blir senare på kvällen, Emeli skulle kolla runt. Dessutom ska jag prata med mammi om dem där mjukisbyxorna jag hittade igår som jag vill ha! Fanns bara ett par S kvar så jag la undan dem men hinner inte in idag så får göra det imorgon isåfall. Nu ska jag göra någonting annat så jag uppdaterar senare, men om jag inte skulle hinna det så får ni ha det så roligt denna lördagkväll!

Emmi talar ut!

Jag verkligen diggar folk som kan stå emot grupptryck! Ja, det gör jag verkligen. Man får ofta höra "Kom igen, ta ett bloss! Ta en öl, var inte så j*vla färsk nu! Drick mera j*vla pussy! Var inte så tråkig, häng med ut och tjäna lite pengar nu. Sno sprit, annars behöver du inte komma hit. Du måste ju testa allt, häng med och rök lite!" Många kan inte säga nej och vart leder det? Man fastnar i det och hamnar med fel kompisar. Man förändras och det leder endast till problem. Det är inte farligt att säga nej, du blir inte hatad för det. Du kommer inte förlora dina vänner. Så som dem beter sig är inte rätt men oftast handlar det om att dem vill ha en stor plats och mycket uppmärksamhet, dem vill vara lite tuffare och spelar oftast en annan person som dem kan hålla fast vid och så glömmer dem bort hur man har kul utan alkohol och droger. Jag vet folk som faktiskt håller på med droger och jag blir lika ledsen varje gång jag hör det. De människorna som i vanliga fall är underbara blir helt borta och ser bara det som en ljuspunkt i livet. Men hur mycket förlorar man för att drogerna är så viktiga? Jo, man förlorar i många fall sina vänner och hamnar i fel kompiskrets. Dessutom är det svindyrt så pengarna försvinner ju direkt och det leder till att man lånar höga summor pengar som aldrig kommer tillbaka till ägaren och du hamnar i en jobbig sits. Du blir stämplad för livet om du någon gång blir tagen av polis, soc osv. det vill säga att du alltid kommer höra av dem och det drabbar inte bara dig, utan alla personer i din omgivning och du sårar många. Du skadar din kropp med både alkohol, cigaretter och droger.
Det är faktiskt vanligt att människor som lever under kompistryck hamnar i det här, du kan aldrig säga nej och det blir en vana att göra som kompisarna säger åt dig. Stå på dig lite mer så ska du se att livet blir mycket enklare. Lev med dina egna mål och tankar. Bara din röst räknas och jag vet att ni kan stå emot det här jobbiga grupptrycket!

hej deppkväll

أريد أن ولكنها لا معنى له
أفتقد وجودكم

Ni förstod va, haha?! Ae bara massa skit saker just nu kära ni. Men efter regn kommer sol och så kanske det är, efter något dåligt kommer något bra, eller vad tror ni? Jag verkligen avskyr kärlek och sådant tjaffs ibland. Det blir bara problem när jag är med i bilden. Jag som brukar bli skrämd av kärlek och fly från det när det är som bäst, jag som aldrig ger det en chans, vill göra det nu och nu är det försent. Är det inte typiskt eller? Någon av er som känt likadant? Skriv gärna, antingen här eller i mail ([email protected]) Jag önskar verkligen att allt kunde blir bra och att kärlek kunde vara lättare. Men nu äre punkt där, det blir bara massa onödigt deprimerande tjat känner jag. Men om mr. X skulle läsa, haha hej du är snygg.

Min fredag kunde varit mycket bättre, men det kanske blir bättre imorgon då det är lördag. Emeli skulle höra av sig, sötnos som hon är! Nu ska jag komma på något intressant att skriva i nästa inlägg.

Chills med Emeli och Moa

Vi kom hem för en liten stund sedan. Vi var ute i Kimstad med Kenny, Nicke, Bobby, Elin, Lizz, Jesper och någon Erik men det blev kallt så vi åkte hem till mig. Pratar lite och sådär, mysflickorna! Nu ska jag vara social, uppdaterar nog sedare. :)))))

god morgon

Hej bloggen!
Jag sitter här invirad i en filt och vaknade för ett tag sedan. Snart ska jag dra mig mot stan men innan det måste jag fixa mig. Jag struntar i skolan idag, även fast jag bara har två lektioner. Jag kollade bussar alldeles nyss och dem gick vid fel tider för att passa till då jag börjar idag. Jag har bestämt mig för att sätta upp ett mål för mig själv. Vi börjar med att jag ska gå till skolan hela nästa vecka och dessutom jobba ifatt det jag missat nu.. Det ordnar sig för det här börjar bli värre än när jag gick på Mosstorp. Nu ska jag inte sitta här och uppehålla tiden något mer, plattången och locktången är på och sminket står där inne och väntar. När jag kommer hem ska jag städa mitt rum och sedan kan fredagskvällen börja! Ha en rolig kväll och ni vet att jag älskar mina läsare men släng en kommentar ibland så blir jag superglad!

23.45

Jag sitter bara här och glor för tillfället, och jag kan faktiskt vara vaken ett tag till för jag börjar inte förrän 12.50 imorgon, sug på den ni!
Nu ska jag gå ut och röka, sen blir det att tvätta ansiktet och krypa ner i sängen, kanske städar av rummet lite fort, vi får se. Men till er blire god natt!
Kennys "lilla" Red Bull

Dessutom så struntar jag i kärleken nu, det var bara överskattat att hoppas på någonting. Men om det nu skulle finnas något kvar så är det klart att jag inte skulle säga nej. Ville bara få det sagt!
Och mina läsarsiffror ökar så visa att ni finns genom att kommentera också! Puss

cigarett attack

Jag som imorse sa att jag skulle sluta röka. Ett tuggummi och jag höll på att spy, det sved i halsen och fy vad äckligt det var. Jag kan inte förstå att pappa tuggade 3 kartor på en dag förut. Nu ligger jag i min säng och ett cigg paket kom nyss flygande genom rummet. Sluta röka? -Verkligen inte nu!
Idag har jag bara varit lite med Moa, tills hon skulle på bio med John. Då åkte jag hem och tog det lugnt i väntan på ett telefonsamtal, kollade på Unga mödrar och duschade min syster. Snart ska jag nog sova. Som tur är har värken i kroppen gått över nu.
Det har varit en känslofylld dag, mest tänkt på saker som jag saknar som ni såg lite utav i dem förra inläggen. Allra mest saknar jag ju min förra klass och den gemenskap vi hade. Men saknar även personer, underbara människor som betyder så himla mycket men som man inte hör så mycket av längre på grund av skolan, olika tider och inte mycket fritid. Beccas idé om en som jag vill kalla det, "återföreningsfest" på p-äng skulle sitta fint nu. Förra sommaren festade vi där hela tiden och vi var med om så mycket där, polis, soc, alkoholförgiftningar och kärlek mellan många. Det var helt galna fester och det skulle vara kul att göra om det. Fast vi kan ju strunta i det dåliga, haha! Men jag hoppas att det blir så, vi får hoppas på vädret och att många faktiskt är på och drar med sig dem gamla partykungarna!



Emmi diggar:
• Fester med mycket härligt folk och bra stämning!
• Värmeskydd till håret- Mycket bra för håret när man plattar, lockar och allt sådant. Det ser både freshare ut och 
sliter inte lika mycket på håret.
• Träning. Hur underbart är det inte att träna? Eller rättare sagt känslan efteråt? Och dessutom är det nyttigt och hjälper dig med en fin kropp!
• Förhållanden som är sådär extra mysiga, utan bråk och otrohet. Då paret hittar på saker, som bio, film mys och sådär.



Emmi dissar:
• Lössnus. Det ser så himla äckligt ut när folk snusar lössnus och dessutom blir tänderna vidriga. Men det gäller ju både lös- och portionssnus.
• Nikotintuggummin som är ä c k l i g t. Det svider och känns värre än "snus saften" som rinner ner i halsen och dessutom går det inte bort på länge.
• Plusgymnasiet. Trång skola med små rum. Och ett stort minus är att det inte går mer än tre killar på skolan!

bara sådär




JAG SAKNAR ER, JAG SAKNAR OSS! JAG SAKNAR VÄRLDENS BÄSTA KLASS! <3

Det är så galet tråkigt att inte vakna på morgonen och känna att man verkligen inte orkar gå till skolan, Mosstorp. Tråkigt att inte missa bussen. Tråkigt utan alla bråk och jobbiga disskutioner på lektionerna. Det är tråkigt utan er. Rökrutan på nya skolan suger. Jag saknar våran rökruta, lärarna som tjatar, alla skratt. Jag saknar våra jobbiga lärare, och våra skrattanfall på lektionerna. 9B hade allt, världens bästa klass. Okej, alla kände väl någon gång hur mycket man hatade klassen, att man bara ville sluta på Mosstorp. Men när slutet närmade sig så förändrades allt. Alla ville vara kvar, eller dem flesta verkade det som iallafall. Jag kunde aldrig fatta vad som hade hänt, att aldrig mera komma tillbaka till Mosstorp, träffa alla människor. Att alla skulle gå skilda vägar nu. Det var liksom slut. Efter tre långa år så var det slut, vi hade gått i mål, tillsammans. Nu är det över, vi går på nya skolor och jag hoppas att ni har det bra. Nu finns det bara minnen kvar, underbara minnen med underbara människor.
Jag saknar er, jag saknar oss. Jag saknar 9B så otroligt mycket.

vi förflyttar oss tillbaka i tiden

Så sant som rubriken säger, jag tänkte berätta lite om mitt utbyte med skolan i Lilientahl som ligger i Tyskland.

Den 10 Mars 2009 flög jag för första gången i mitt liv till ett annat land. Jag läste ju tyska då så vi blev erbjudna att vara med i ett utbyte med Tyskland. Då undrade jag verkligen vad jag hade gett mig in på. Jag skulle nämligen bo ensam hos en tysk familj. Min tysk hette Leonie Roschen. Första dagen var så himla pinsam och jag ville bara hem! Men det flöt på och både tyskan och engelskan satte sig direkt och jag trivdes faktiskt i min tyska familj. Dem bodde lite avskilt i ett jättemysigt hus. Jag fick ett eget rum med en stor, skön säng. Jag saknar faktiskt familjen och hela utbytet. Vi åkte till Hamburg och Bremen på besök, gå på stan osv. Vi var även med i tidningen där. Jag gjorde några inköp men herregud vilka kläder det fanns, det mesta skulle jag aldrig ta på mig. Däremot smycken, örhängen och piercingar, så fina och så billiga! Maten, vad ska man säga om den? Jag åt knappt någon ordentlig mat, helt olika matvanot när man jämför med Sverige. Men Lilientahl då, mysig liten stad men skolan såg ut som ett koncentrationsläger. Stora stängsel runt och man fick absolut inte gå utanför grinden. Jag och Heidi gjorde ju det misstaget. Vi ville röka och gick utanför. Tyskarna skvallrade och vi blev varnade, en gång till och vi fick åka hem omedelbart. Det hände aldrig mer. Kvällarna var nog bäst, jag och några svenskar och deras tyskar hittade för det mesta på saker. Som tvkväll, myskväll, disco, utflykter och sådant. Riktigt rolig vecka som jag gärna gör om! Jag saknar Tyskland, dem härliga människorna och att bara komma iväg med underbart folk!


Tyskland och alla vi som var med i utbytet! <3

ont i hela kroppen

Jag vet inte vad det är med mig, men jag har fruktansvärt ont i hela kroppen, därför gick jag inte till skolan, kan knappt röra mig. Jag sov till två och vaknade av att pappa kom in och frågade om jag ville ha mat, men ae.. Nu väntar jag på att Moa ska sluta skolan så jag kan ringa henne. Jag hoppas verkligen att det händer någonting kul i helgen, vara med Moa ska jag iallafall, och händer det ingenting kul ska vi nog bara vara hemma och se film osv. Nu ska jag ringa Moa och fixa mig.
Dessutom, jag fick nikotintuggummin av pappa igår, så tänkte försöka sluta röka nu..
Önska mig lycka till!

träningskväll igen

Kollade på tv med mammi och höll på att somna, kollade på något program på tv4fakta om barn, hyfsat bra men lite läskigt. Jag är galet trött och måste duscha nu, sen blir det sängen direkt. Det var meningen att jag skulle duscha och sova direkt när jag kom hem men pratade med mammi först och fastnade som är lätt hänt. 
Tränade någon SATSdans med Emeli, det var väl lite sådär, ingenting för mig faktiskt. Men jag har verkligen fastnat för att träna så jag gör nog det på söndag också! Lite träning kan väl inte skada? Fast det är ju lätt hänt att man fastnar i det och då kan det ju gå över styr men det tror jag inte kommer hända för mig, haha! Nu måste jag verkligen duscha, ögonen vill inte vara öppna mycket längre. God natt.

hemma från skolan

Jag är hemma nu, dock har jag ju faktiskt varit det ett tag. Jag har ätit lite pastasallad och druckit ordentligt. Om ungefär 40 minuter kommer Emeli och hennes far och hämtar upp mig, vi ska ju nämligen träna ikväll. Jag har faktiskt lite ont i magen och armarna efter träningen igår eftersom jag är galet otränad! Nu ska jag packa och sedan fixa till mig lite och sedan ringa Moa igen. På stylingen idag arbetade vi bara med plattänger och volym master-tängerna, samt att lägga benor och sådär. Jag satte mig ner och fixa mitt egna hår eftersom alla andra redan arbetade med varandra idag. Jag skulle egentligen fixa Lindas hår men Josefin (eller vad hon heter) fick ta över. Jag hatar att ha hårförlängning på ett/flera sätt, dels är det jobbigt när andra ska fixa ens hår eftersom keratinvaxet är i vägen och många vet inte vad man ska göra då. Och dels för att det har vuxit ut så mycket och dras bort så lätt så jag är lite rädd för att folk ska råka slita bort mer. Jag måste verkligen ta bort det och sätta i nytt, det sa min lärare som är fd. frisör också. Så det blir att prata med mammi om det ikväll. Nu måste jag skynda mig lite, ni hör mer av mig ikväll!

styling härnäst

Sitter uppe i stylinglokalen nu, ska ha slyling om tjugo minuter. Okej mitt schema då:
Måndag: 9.10-16.00 styling halva dagen
Tisdag: 9.10-14.10
Onsdag: 10.50-16.00 styling halva dagen
Torsdag: 9.10-16.00
Fredag: 12.50-16.00
Ganska nice, fast inte att sluta 16.00 men sovmornar iallafall! :)))

skolan

Sitter i skolan nu, börjar inte förrän tio över nio. Idag försov jag mig jättemycket så hann inte fixa håret, det ser bais ut! Jag skojade bara med er igår, jag har styling i eftermiddag, nu var det spanska och eftersom jag inte visste det kommer jag vara här till tio över tio om jag inte går på spanskan idag bara. Men varje dag nu framöver har jag sovmorgon på onsdagar, skönt! Efter den här lektionen är det matte.. Aja jag överlever. Hoppas på god mat idag, igår var det ju kycklingfilé och potatisgratäng med sås, yammie! Fast jag tror att det var köttfärssås nu när jag tänker efter, det är säkert gotti. Nu ska jag vara social här vid bordet så ni hör mer av mig senare. Ha en bra dag i skolan, puss!

träningskväll

Jag är hemma från träningen nu, och jag är känner mig faktiskt väldigt duktig. Tränade i en och en halv timme. Först gym i en halvtimme (tränade kondition på löpband) och sedan en timme BOX (boxning) Helt slut nu, trött som satan så jag ska sova efter det här inlägget. Imorgon blir det SATS med Emeli, då ska vi tydligen träna dans som Emeli bokat, hihi. Jag bokade även att ha en instruktör nästa tisdag så det blir träning då och nästa torsdag och därefter ska jag försöka hålla dem dagarna. En dag gym och en dag gym och grupp tänkte jag. Härligt! Sedan ska jag även passa in solning i mitt lilla träningsschema så jag tar det samma dag/dagar. Brun och förhoppningsvis smal om ett tag! Jag slutade 14.10 idag, som jag gör varje tisdag nu framöver, himla skönt måste jag få säga eftersom vi slutar klockan fyra alla andra dagar.
Skolan är inte riktigt som jag tänkt mig, det ser inte ut som en skola men det blir nog bättre när dem fått ordning på allt. Stylingrummet är fint, ungefär som en frisörsalong så där lär jag trivas. Just det, vi hade inte styling idag, schemat var: svenska, engelska, matte och SATS. Imorgon är det styling hela förmiddagen, vi får se hur det blir. Jag verkligen avskyr matte men det var ganska nice ändå, jag som bara vill uppnå G behöver bara göra a och halva b uppgifter och det är inga speciella krav på hur mycket man får gjort, utan man jobbar i sin egen takt. Nu ska jag tvätta bort sminket, borsta tänderna och sova, ögonen vill inte vara öppna mer nu! God natt.

första dagen i nya skolhuset

Sitter i nya skolan nu, i sal. London. Jag ska ha svenska med Uffe. Idag började Ronja på Plusgymnasiet, dock inte i min klass. Imorse försov jag mig en och en halv timme så mitt hår ser förfärligt ut och jag är röksugen. Jag vill ner och fixa skåpet men jag satt med Ronja hos Ingo så jag hann inte det. Alldeles strax börjar lektionen, eller oj såg just att det var 6min kvar. Vi gick runt och kollade runt i skolbyggnaderna för en stund sedan. Det ser väl helt ok ut, lite ofixat men det blir nog bra. Men nu måste jag sluta, lektion. Ha en bra dag! Hej!

Uppdatering i samma inlägg.
Den här lektionen verkar jag inte kunna göra någonting eftersom jag inte var här förra veckan då alla fick firefox och lösen till plushemsidan eller vad det nu kan vara. Och eftersom jag inte kan komma in där så förstår jag ingenting, haha lyckat Emmi!
Nu kom Ingo in så nu får vi nya schemat. Dessutom, vi ska inte ha i obligatorisk idrott med skolan, vi får gå dit när vi vill, och vi måste träna två gånger i veckan. Mycket skönare så.
Nu ska jag vara lite aktiv, böcker och grejer, hej!

RSS 2.0