Det är en resa upp till himmelen

Jag kunde inte slita mig från datorn, fastnade vid min fina vän Ronjas blogg (http://ronyala.devote.se), läste från April och framåt. Fasen vad jag saknar den tösen. Sinnessjukt. Minns när hon i stort sett bodde hos mig, när vi gjorde allt tillsammans. EH i Linköping, balkonghäng med islatte, skratten, videosarna till svensk musik, Dixie, allting. Vilka tider!

Så Ronja, jag saknar dig. Kommer alltid finnas för dig, bara så att du vet det. Du är bra bättre bäst. You're real. ♥






Jag hoppas att du kan förlåta mig för hur det har blivit, även fast du inte säger något, visar något eller så, så vet jag att jag har svikit dig, rejält.

Varje gång du ler så slår mitt hjärta dubbla slag



Fytusan vad klockan har rusat iväg, och vad har jag gjort?! Ingenting mer än att prova kläderna jag tänkte ha imorgon när vi firar in det nya året. Och så har jag ju.. eh.. lekt i camen, men bara två bilder blev sevänliga. Jag är inte ens trött än men vi ska upp skapligt (läs 12.00) för att hinna fixa oss, packa och käka lunch. Antar att det är bäst att släpa boyfrienden in till sängen och försöka sova nu. God natt hörrni! Jag uppdaterar med outfit och facelook imorgon innan vi åker, jag looovar! ♥

Förresten så spelade vi Magnus Uggla på jobbet ikväll, där talar vi nostalgi.

Forever young, i want to be forever young



Det finns väl alltid något man vill veta, eller? Ingen fråga är dum. Fråga här eller i mailen ([email protected]) så svarar och publicerar jag allt nästa vecka! ♥

It's a new year tomorrow night!

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- Gjorde och gjorde, jag har ju inte varit gravid något annat år så ja, upplevde (upplever det)!

Har du några nyårslöften?
- Jo, ska försöka dra ner på godis och andra onyttigheter. Annars finns det inte mycket annat just nu, men när den lilla är född har jag som löfte att inte "gå ner mig", dvs hålla igång med träning så fort kroppen orkar efter förlossningen. Dessutom spara massa pengar och ägna massa tid åt min fina pojkvän.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
- Nej. 

Vilka länder besökte du?
- Jag har inte rört mig utanför Sveriges gränser.. 

Vad önskar du att du gjort mindre?
- Köpt cigg såklart, skulle ha sparat en förmögenhet på det, hehe..

 
Bästa minnet från 2011?
- När jag träffade min älskling och fick reda på att allt var bra med pappa!


Bästa köpet?

- Min lcd-tv och "björn"-overallen till lillen/lillan. 

Vad spenderade du mest pengar på?
Cigaretter. Och.. ja, cigaretter.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
- Ja, att ha Alexander vid mig gör mig alltid glad. Mitt liv med honom helt enkelt, bebisen och snart lägenhet! ♥

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
- Med tanke på att början av året var väldigt dramatiskt, jag blev sjuk, och att pappas operation kom nu mot slutet så var jag nog ledsnare, men det väger ändå upp med "gladhet" med tanke på allt som hänt den senaste tiden och att allt flyter på med vårat förhållande, bebisen, mitt jobb och sådär! 

Favoritprogram på TV?
- Ingenting direkt, varken jag eller Alexander är några tv-fan då vi hellre håller oss till filmer!

Är det något du sakna 2011 som du vill ha år 2012?
- Mer pengar helt klart!

Vad ser du mest framemot med år 2012?
- Först och främst extra ultraljudet den 4e, sen allt som kommer efter så som flytt, bebis, förändringen i våra liv osv!


Kommentarsvar!



Svar: Haha vad roligt att du tycker det! Kommer känns lite märkligt eftersom det var ett bra tag sedan jag var där. Men nu ska jag verkligen komma igen med allting, alla behöver ju de där jäkla gymnasiepoängen! ;)



Svar: Lilla Mossi! Ja, din rödhåriga tid var det första jag tänkte på faktiskt, med lockarna jag gjorde på dig, så himla fint på dig! Och när du blev rosahårig av avfärgningen, hihi! Saknart!
Självklart kan jag göra det, du får en nu med en gång som är tagen igår (v.22+2, alltså v.23) :)





Svar: Tack så mycket! Känns lite ovant fortfarande men jag trivs med förändringen! :)



Svar: Jo det är D-kullen, lilla Dixie på bilden! Hon älskar snö så hon saknar det nog väldigt mycket. Förra året lyckades hon fälla mig så jag föll framåtstupa ner på backen! Så i snön har hon kul både ensam och med matte, hon måste vara besviken i år lillkickan! Jag ska hälsa!


Dixie i April 2010



Svar: Ja, nu har jag börjat känna rediga buffar, speciellt på mornarna. Imorse var h*n helvild, magen buffades åt sidorna! Så himla mysigt, nu förstår jag verkligen vad du menade då jag var tidigt inne i graviditeten och du berättade om "upplevelserna" med Milya! :')
Verkligen en sista tid för dig att försöka njuta av varje känsla nu, även om det är riktigt obehagligt ibland, snart är hon ju ute i världen och då dröjer det väl innan du upplever det igen! Hihi :) ♥



Svar: Angående det, allt ser bra ut hittills som tur är!

There ain't no reason things are this way

Hej på er! Pussade precis Alexander hejdå så nu sitter jag på bussen påväg till jobbet. Slutar runt tolv och då ska jag direkt hem och pröva kläder till imorgon, om jag hinner ska jag även svara på era kommentarer, ni är braaa, fortsätt kommentera! :)

Älskling och jag igårkväll, puss på min fina fis! <3


Back to school och nyårsplaner

God kväll! Jag och baby har suttit som klistrade i soffan hela kvällen och spelat cod - black ops, jag vann faktiskt flera gånger så nu är jag nöjd och glad!

Idag har vi varit i norrköping då jag hade ett möte inbokat med min mentor, så nu är det bestämt att jag börjar igen den 9/1 precis som alla andra fast med ett annat schema. Skönt att komma igång igen faktiskt, hoppas mornarna blir bättre bara.. illamåendet är ju extremt vissa dagar, usch!

Nu börjar kvällen lida mot sitt slut för min del, jobbet kallar imorgon så bäst att vara pigg! Sen är det ju nyår på lördag, jag och älsklingen ska vara i Mantorp hos hans mammas väninna. Alexander lär ju antagligen dricka så jag får nöja mig med mat, mineralvatten och en puss vid tolvslaget.
Vad ska ni göra på nyår? :)


Jag älskar dig

Älskling har lagat mat så nu ska vi äta! :)


Redhead


Extremt dålig bild med iphonen men ungefär hur håret blev efter dagens färgning. Det är ganska snygg färg i verkligheten faktiskt, lite ovant med rött bara..

Alexander spelar GTA4 och jag har precis fixat naglarna. Dumt nog tog färgen slut när jag hade 2 ½ nagel kvar.. Attans!

Chailatte

Är på stan med älskling, köpt hårfärg, lösnaglar och hittat en tv jag vill ha till sovrummet! Nu ska vi röra oss hemåt, äta och färga håret. :)


Mellandagsrean idag igen

Hej! Sitter på bussen till stan med baby nu, ska som sagt titta efter lite saker i stan på mellandagsrean.
Hade väldiga klädproblem hemma, magen börjar ta riktig fart nu, fast alla andra säger att jag inte är stor alls.. Aja!

Uppdaterar mer sen, ha en bra dag! :)


What goes around comes back around

Sådär ja, nyfärgat och har precis plattat håret för att ens kunna reda ut det imorgon, det är verkligen ett fågelbo när det är nyduschat eftersom jag har så lockigt hår naturligt..
Imorgon ska jag och baby till stan och kika på mellandagsrean, han ville köpa något spel och jag ska köpa röd hårfärg och titta efter en tv till sovrummet.

Nu ska vi dra på någon film eller oc och försöka sova lite. Natti!


You're my angel, you're the only sunshine in my life, feels like heaven when you take me in your arms



Älskling ville spela Hänga Gubbe, jag skulle gissa ordet. Haha, så himla söt! ♥

Mellandagsrean







Var i stan och kikade på mellandagsrean med mammi igår. Hittade lite fint iallafall.

Nu ska jag och älskling se på film, tror det blir Kenny Starfighter, sen ska jag ta mig tid att logga in och svara på mail och så, har varit väldigt, väldigt seg! Ikväll ska jag dessutom göra om mig lite såhär inför nyår. Ni får veta senare vad som sker och händer. Ha en trevlig kväll så länge!

Merry Christmas


Britney Spears - Fantasy parfym av mormor och Bruno Banani - Made for woman presentpaket av Alexanders pappa och låtsasmor. Favoriterna nu, helt klart!


Kaffekokare, bestick, dörrmatta och presentkort på IKEA av Alexanders mamma, tallriks/skål/mugg-set av mammi och en kaffebryggare av min morbror. Sparas tills vi flyttar!


Supermysiga tofflor av mormor, synd att storlekarna var 36-40 när man har 36 bara.. Men det går iallafall såklart!


Av min gammelmorfar och mormor, det gavs lite speciellt.


Tokfint halsband och bio av älskling, aw, älskar verkligen min Alexander!

Detta var det jag orkade fånga på bild.. Fick dessutom PS2 med tillhörande spel så som Guitar Hero, Sing Star och Buzz av mammi! Ett fint halsband av min bror, ljuslyktor av min andra bror och en äggklocka och ett doftljus av min syster. En mysig fleecefilt, doftljus + ljuslykta, Pettson och Findus julkalendern på dvd, pengar osv osv.

 Jag är helt klart mer än nöjd med min julhelg och julklapparna, fast önskar att det kunde bli julbord en dag till åtminstonde.. Fortfarande sjukt sugen på det, haha!

Dan före dan

Kom att tänka på att jag varit otrevlig och inte frågat er vad ni ska göra i jul och vad ni önskat er i julklapp?

Själv ska jag och Alexander först ha morgonmys med våra julklappar till varandra, sen ska vi iväg och äta julfrukost och öppna julklappar hos mamma kl. 8.30 imorgon, sen ska jag och min familj + släkt till mormor och äta samt se Kalle Anka osv. På juldagen ska jag och älskling till hans moster och fira jul med julklapps"spel" och sådär! På måndagen ska vi grilla hos mammi som ett avslut på julen!

Jag har inte direkt önskat mig någonting speciellt i år faktiskt, inte som jag minns iallafall..
- saker till lägenheten, så som köksgrejer och plock
- parfym
- julkalendrarna på dvd (haha)
- ps2

Jag tycker det är roligare att bli överraskad eftersom jag har pengar själv nu, och kan köpa det jag "önskar" mig. :)


All i want for christmas is you

God morgon! De flesta av er har väl den första lediga dagen idag och sover väl vid det här laget, så skönt för er!
Själv ligger jag i sängen och drar mig, har nyss ätit frukost på sängen som jag själv fick överraska mig med.. Älskling väckte mig runt 8.45 för att han skulle upp och iväg då, så jag har inte kunnat somna om.. Ska alldeles strax ta en dusch, fixa mig och äta lunch, jobbar ju ikväll, sen är jag ledig resten av julen. :)


I love you, i hope you do the same

Ush vad stressigt allt känns, känner mig helt färdig redan. Idag var jag och julhandlade all mat med mamma och mormor, sen slog jag in alla julklappar. Imorgon ska jag och älskling till stan och handla det sista. Sen är det jobb och julen kvar! Hinner inte ens dra fram datorn och svara på lite mail och så, vill bara sova, haha!


All i need is you baby



Ligger i soffan i min ensamhet och tittar på Runaway bride medan älskling ligger i sängen och spelar.
Idag har jag sluppit allting och bara tagit det lugnt med oljebad och mat serverad av sötnosen.
Imorgon ska Alexander hjälpa sin pappa med det nya huset och jag ska med mamma och mormor och julhandla, på kvällen blir det mys med mumsig mat och julklappsinslagning, kanske lite bak också om baby har lust, hihi.

Måste ringa lite samtal och ta mig iväg till skolan och prata med min mentor också. Dessutom har det gått 14 dagar sedan proverna togs så vi borde få provsvaren den här veckan. Hoppas på det bästa! Känns som att det verkligen är fullt upp den här veckan, men det hör ju faktiskt julen till.

Ps. För er som är intresserade så har jag börjat känna bebisen sparka, svagt men en början. Det är ju helt sjukt vad fort allting går. Ds.

Hangover part 2

God kväll! Så himla skönt att äntligen ha den här appen så jag slipper dra fram datorn, nu kan jag uppdatera mycket mera och enklare.

Jag ligger i sängen och väntar på älskling som är på toa, vi ska se på Baksmällan två innan vi somnar.
Ikväll har vi varit hos mammi och tittat på film tillsammans med henne och pappsen, han är utskriven från sjukhuset nu efter två månaders vistelse där.. Skönt för honom. Och perfekt nu till julstöket, hihi!

För övrigt har det varit en lugn söndag, vilket verkligen kan behövas då både jag och Alexander är snuviga.. Måste ju bli frisk till julhelgen då det lär bli fullt ös!


I want to lay like this forever, until the sky falls down over me

Hej, prövar mobilblogg för första gången på iphonen.
Är påväg hem från Mantorp, vi har varit hos Alexanders mamma och ätit samt pratat en massa.
Hemma om ungefär en timme eftersom det inte går någon buss till tågtiderna..

Imorgon blir det film och mys hos mammi med la familia.
Hoppas att ni har haft en bra lördag, natti!


Snart fjärde advent, snart julafton



Jag ligger i soffan med datorn i knät och försöker koppla av så att magen ska sluta göra ont. Funderar på vad man ska ta sig till att göra idag.. Det blir nog ett långt härligt oljebad med tända ljus och sen mys med älskling. Ja, det får det bli. Imorgon jobbar jag, vet i tusan hur resten av helgen ser ut, men är det jobb på schemat då också så kommer jag sakna honom så galet mycket, som vanligt. Jisses, verkligen nerkärad i min fina plutt! ♥

Men nu då, vad ska man hitta på? Dammsugaren, disktrasan och skurhinken skulle verkligen behöva komma fram nu med en gång. Orkar man?

Ullaredsnytt!


Ram med plats för två bilder och doftrosor som man har i badet

Väggtext "Kärlek"

Vetekudde, bomullstrosor och tights med mönster. I bakgrunden syns ett fotoalbum, toffsar och hårnålar

Jumpsuit Peak, i fleece. Köpte även en i mörkblå till Alexander i för tidig julklapp

Handduk och pyjamas som passar både flicka och pojke eftersom vi inte vet vad det är

Julkalendern, är svag för de gamla, haha

Sen fick jag med mig en massa julklappar som inte kan visas, en jättefin våg, hårfön och lite småplock som inte behöver visas. Tyvärr hade de inte alls mycket i klädväg, varken smått eller till mig den här gången. Men det gör inte så mycket, har hittills bara gått upp 0,7-1kg och kommer fortfarande i mina favoritjeans och mina tröjor. Knäppt, är ju ändå halvvägs nu och magen "väger" ju, alltså bebisen, fostervattnet osv!

i will stand by you forever

Blev en sen uppgång idag, inte sovit såhär länge på ett tag nu faktiskt. Sitter i vardagsrummet och dricker kaffe med älskling i allafall. Idag blir det städning, diskning och matlagning innan vi ska iväg till Parkskolan och titta på Linus lucia. Imorgon blir det en fika hos mormor och resten av veckan ser lugn ut, skönt.

I helgen har vi spenderat lite tid med Ronja och Ludvig här hemma, tittade på film och pratade mest. Vi har även hunnit med ett besök hos Alexanders mamma, fikade och busade med världens sötaste Nelli på ca. 6 månader, hihi mysigt!

Nu ska jag titta runt lite till på internet, har verkligen en enorm längtan efter att köpa en häst till och hittade en som verkade helt perfekt på Hästnet!


Saknar min fina Pochahontas!! ♥

Dessutom har min lilla Alexander namnsdag idag så grattis till honom! ♥

California here we come, right back where we started from

Det känns så konstigt just nu, konstigt och fel. En orolig känsla, hos både mig och Alexander. Kanske är du sjuk, kanske är du frisk. Tiden får utvisa det.. Förstår bara inte hur hon kunde påstå att allt såg bra ut, när det i själva verket var väldigt fel..

Den sista tiden av Ullared var inte mycket att hurra för, fick ett telefonsamtal från barnmorskan som fick oss att tappa lusten till att vara kvar, så vi åkte hem.
Nu är jag sjuk, väldigt sjuk faktiskt. Hög feber, frossa, hosta, halsont och genomförkyld. Har inte orkat fota någonting av det jag köpte.. Jag ligger i sängen med min fleece "onepiece" och tittar på OC i väntan på min älskling. ♥

Tidsinställt inlägg!

Nu är vi iväg och sover antagligen i baksätet medan mormor och mamma sitter och pratar en massa strunt.
Jag har höga förhoppningar om att få tag i allt jag tänkt mig så vi får väl se. Visar självklart bilder imorgon för när vi är hemma igen är nog klockan alldeles för mycket och jag lär vara helt slut. Kommer nog längta efter att få krypa ner med älsklingen brevid mig och bara sova sova sova! ♥


This song is for you and me, living out our dreams


Aw, älskling! ♥

Första snön har landat och den gick vi ut och invigde nyss, busigt.

We're going to the wrong side of town

Om några timmar ska vi bege oss till Ullared för en heldag med shopping och trevligheter. Kan inte säga att det känns direkt lockande att åka kl. 03.53 på natten men vi ska ta med kudde och headset för att kunna sova vidare i bilen. Får se hur illa jag mår under de 64 milen nu när jag är gravid och redan innan har "lätt" för att bli åksjuk i baksätet, haha!

Hoppas att ni får en jättebra tisdag!

Kommentarsvar!



Svar: Ja, absolut. Såg efteråt att hela inlägget blev lite nedlåtande, men det viktigaste är ju självklart att allt är i sin ordning! :)

never gonna let no girl take him from me

Nu har jag jobbat klart för den här helgen. Har kört fredag 17-24, lördag 11-16 och idag 10-16, så nästa helg kör jag bara fredag kväll. Skönt med en ledig helg!
Älskling är i Mantorp med en vän och jag har precis ätit pasta och tittat på julkalendern. Ikväll blir det lite städning innan min finis kommer för då blir det filmmys med godis innan vi slocknar. Måste ställa om dygnet lite, mormor, mammi, älskling och jag åker till Ullared kl. 4 på tisdag, äntligen!

Hoppas att ni har haft en kanonhelg!


There's a new life growing inside of you



Bilden blev dålig, hade världens suraste barnmorska som verkade vilja att det bara skulle bli klart. Fick inte reda på mycket alls, mer än att allt ser bra ut. Var ju där i fredags förmiddag, med älskling såklart.

Oh boy, you make feel like, no boy can make me feel like you

Sitter fortfarande i köket och väntar på att Alexander ska komma hem så vi kan gosa ner oss och titta på världens bästa OC. Fick just reda på att han är i Kimstad nu, så då är han hemma snart!
Har suttit här och bläddrat runt, läst mail från olika företag och tittat efter en klänning/tröja till tights till julafton men utan resultat.
Börjar få skapligt ont i svanskotan och runt där, hoppas verkligen inte att det är början på foglossning, har nämligen känt det på jobbet tidigare också..

Nu ska jag ta mig ett glas o´boy och invänta min söta pojkvän.


Stort lockigt hår, min fina tröja, och bästa mobilen.

Du är allt jag har och allt jag ber om

Sitter i köket nyduschad och smsar med min älskling som kommer hit om någon timme kanske.
Igår fick han ett tuppjuck och skulle städa, röja och tömma så det var bara att resa på sig och sätta igång. Så nu är det jättefint här hemma, julgardinerna är uppe och lussekatterna som vi bakade igår är nästan slut.
Idag har vi varit barnvakt åt Emil, Linus och Maja, så nu är jag helt slut. Gick ju upp vid 7.10 för att självklart se julkalendern, haha! Den verkade faktiskt riktigt bra jämfört med de senaste misslyckandena..

Nu ska jag titta runt lite på andra bloggar innan jag förflyttar mig till vardagsrummet och tittar på tv tills älsklingen dyker upp. ♥


En plåt av två, mums!

New in, money's out




Som jag letat efter denna, älskar den verkligen! I Norrköping har de bara funnits i vitt eller som jacka och ska det vara en så ska det vara en precis likadan som man tänkt sig från början. Så hittade jag den här förra veckan och idag skulle mammi till Linköping så det var bara att skicka med henne pengar och så kom den levererad hit ikväll, snäll mamma man har! Hihi ♥

RSS 2.0