Filmtips i höstmörkret



The hunger games är filmen på allas läppar just nu, filmen på varenda facebook-status. Fast.. jag hade högre förväntingar. Missförstå mig rätt, den var bra, riktigt bra men inte så bra som jag trodde och hade hoppats. Jag kan nästan jämföra den med tiden då Avatar var nysläppt, alla pratar om den, skriver om den med mera, men så blir man en aning besviken. Precis så känner jag. Men se den, den är ju definitivt sevärd. Skippa de höga förväntningarna bara!

American Pie Reunion däremot, vilken succé. Jag har tyckt att American Pie blivit lite uttjatade och långtråkiga nu mot slutet, men här kom ju vändningen!? Kanonfilm, riktigt härlig komedi, som de första American Pie! Love it.


One week

Det var faktiskt ett tag sen senast igen, så sorry! Jag har faktiskt inte haft tid, eller jo men då har jag gjort annat nödvändigt och/eller glömt bort er..

Jag har iallafall inte gjort allt för mycket, vi har legat sjuka hela bunten, jag och Millie är fortfarande förkylda och lite hostiga.

I måndags var vi på BVC, fyra månaderskontrollen. Millie väger nu 5605 gram och är 63 cm lång. Liten börjar bli stor! Hon äter numer gröt 1-2 gånger om dagen (banan och äpple/päron) Igår fick hon smaka mosad potatis och mosad morot, och även lite morotsjuice. Det var enbart juicen som dög dock.. Annars är det inte mycket mer som förändrats (för mig är det massor, men ingenting som jag behöver skriva) haha.
Storstädade även när vi kom hem, Alex la sig och sov efter två vakna nätter framför sin förbannade plåtburk.. så jag tog skiten i brist på annat. Passade även på att tvätta osv. Millie var en liten ängel hela den dagen, låg snällt och skrattade/jollrade framför hela Dumbo, busade i babygymmet, medan jag donade, dammsugade, våttorkade, allt här hemma. Älskade unge!

I tisdags följde jag och Millie med mormor och gammelmormor (för Millie så klart) till stallet där jag och även mammi red Golinda. Hur mysigt som helst. Vi bytte bett, och tänk att det lilla kunde förändra hela ridningen, jisses.
 

Mammi och Golina

Igår kom Ronja hit på kaffe, men det blev så mycket mer, massa prat osv. Älskar min fina vän, hon får mig alltid glad! Även idag kom hon hit en sväng, dock bara 1,5 h eftersom hon skulle jobba men det blev en kaffe iallafall.
 
Imorgon ska Ronja med till stallet, då ska vi mysrida Pochahontas och Golinda medan mammi tar Millie, längtar!!
I helgen jobbar jag igen, 11-16. Ganska slapp vecka.

Välkommen hem till oss





Det har önskats bilder på hur vi bor. Jag är inte nöjd alls, jag vill inte alls ha så som vi har, riktigt trött på det. Jag vill ha vitt vitt vitt överallt! Och självklart större. Fast det är ju ändå en etta på 53 kvm, helt ok just nu. Fotade dock inte hallen och toan, behövs ju inte, haha. Och för att inte glömma, vi har tre uteplatser. En stor gräsmatta, en mindre (där vi har utemöblerna som vi inte suttit i sedan maj..) och en grusplätt (ev. parkering). Jag får nog bara vara nöjd, det funkar ju faktiskt som första egna lägenhet.

RSS 2.0