Inlägg 1

Hej på er!
Nu har jag sovit ur rejält, jag vaknade vid halv tre av att Becca ringde, sen somnade jag om igen. Nästa gång jag vaknade ringde jag Heidi och så blev det bråttom till Kimstad pizzeria där vi skulle träffa Tobbe, Macke, Alex, Moa och Ronja för att käka.
På vägen till bussen mötte vi min gamla klassföreståndare Kalle som vi bytte några ord med, ytterst trevligt!
Nu ska jag röra mig ner mot mitt rum för att sedan åka till lägenheten och packa samt städa och diska.
Imorgon blir det först banken med Moa för att hämta ut mitt leg och bankkort, sedan rör vi oss mot stan där det blir shopping och snacka med någon tatuerare.
Detta blir det enda inlägget idag, jag tänkte "börja om på nytt" här, så vi tar det lugnt och sakta.
Imorgon blir det bildbomb från mina galna dagar i lägenheten samt från fester de senaste veckorna, så håll utkik! :)

Jag är tillbaka för att stanna, hej

Jag har haft sådan hemlängtan den senaste veckan så det var väldigt lätt att ta beslutet om jag skulle flytta hem eller inte. Jag har saknat mina älsklingsvovvar, Indra, Diva och Lady. Speciellt min mysbebis Diva. Mamma och pappa var också galet saknade. Så lägenhet var jag inte mogen för ännu, jag kommer självklart att bli det, men jag är 16 snart 17, jag ska vara en trotsig skitunge ett tag till.

Veckan har varit helknas, inte mycket sömn osv. det kände jag på jobbet idag då jag var väldigt off och inte kunde föra mig socialt med kunderna. Micke förstod och tog fram burnshots, ni vet den där lilla burnflaskan som är lika mycket som sex stycken vanliga burn? Svinäcklig men behövlig, det förvånar mig att den faktiskt hjälpte. Innan jag gick hem tog jag ut min lön, så nu äre cashflow vilket betyder shopping och kanske tatuering.

Snart ska hårförlängningen ur och då blire kort hår och ny hårfärg, jag hoppas på det bästa. Jag ska dessutom fatta beslut om jag ska pierca mig eller inte.

Men jag tar en dag i taget så får vi se hur det hela slutar. Snart är lovet slut och mina veckor framöver består inte av så mycket fritid. Jag har skola som alla andra på vardagarna och på helgen jobbar jag en dag, dessutom måste jag ha kvällar/helger till plugg eftersom jag vägrar att gå om ettan. Jag har alla prov sen start att ta igen, tusen gånger tusen inlämningar och en jvla massa sidor att läsa i böcker. Tre dagar i veckan ska träningen klämmas in också för att få bra betyg i det, och för att inte glömma så ska ju min kropp bli duglig till i sommar.
Det är fullt ös medvetslös, but i'm strong and i will make it!

Ska man kalla detta "Emmi talar ut"? Jag hoppas att ni orkade läsa och stannar kvar trots att jag lämnat er en lång tid. Nu är det nog dags för lite välförtjänad sömn, jag har hört musik någonstans ifrån, samma låt, samma mening i snart två timmar, det är knas men what to do? Jag måste röka, jag ska sluta. Men inte förrän efter sommaren. God natt, punkt.


Seg uppdatering, right? :(

Hej på er! Mår ni bra? Själv har jag alldeles för mycket drama i mitt liv just nu, ackack..

I lördags blev det lite party hos mig, bilder kommer någon annan dag. Det var helt okej kul. Lite tråkigt med oinbjudet folk och stulna saker bara men det lär väl komma fram vem det var någon gång.. På natten var det läger med alla som sov kvar (inkl. däckade i min soffa, haha), och jag kände mig lite som en mamma, haha aeae. Dagen efter var väl inte lika rolig men det är smällar man får ta och jag var väl inte ensam om det heller.
Skulle dessutom ta ett glas blåbärssoppa på morgonen för att må lite bättre, vad var det i då? - jo vodka. MUMS..
 Alldeles strax ska jag dra mig hemåt, jag har massa disk som väntar från i lördags och en promenad med Becca. Dessutom åkte Moa nyss från stan och ska hämta sina grejer hos mig. Hon får inte sova hos mig den här veckan, sadface, faktiskt! Min partykorv.
Nu ska jag kolla buss och fly från Kimstad. Over and out.


Vänj er vid att jag är en smula bättre än den som hackade min msn!

Jag lyckades ta tillbaka min msn, så nu är den aktiv igen! Happyface, ajemen!
Just nu sitter jag i klassrummet, fick precis rast så ska nog dra ut Linda i snön och röka.
Jag känner mig riktigt duktig för den här lektionen skickade jag in min andra svenska uppgift sen jag började på Plusgymnasiet. Det är bra för att vara mig, jag som aldrig gör någonting på lektionerna. Jag blev väl helt okej nöjd med den, svenska är mitt favoritämne och det som jag har lättast för men jag har på något vis tappat passionen för att skriva..
Men bara för att det blev helt okej så tar vi en cigarett för att fira! :)

Tacka fan att man inte ens kan lita på sina vänner

Moget att en idiot har hackat min msn och bytt lösenord. Jag blir så sjukt jävla arg så det är inte sant, omg dags att växa upp kanske.
Men bara så ni vet, maila inte [email protected]

Hej, jag lever- inlägg 8

God morgon, nu sitter jag i skolan och väntar på första lektionen. Jag är för en gångs skull här, tack vare Moa som fick kämpa som ett djur för att få upp mig imorse, ehehh..
Iallafall, det känns inte förjävla kul att vara tillbaka i skolan när jag har haft praktik i en vecka, men that's the way it is.
Happyface dessutom, jag har fått jobb nu äntligen! Så jag jobbade mellan 16.30 och 23.30 i lördags, riktigt nice!
Jag känner mig ganska vuxen faktiskt, flyttat till lägenhet, skaffat jobb och måste ordna allting själv. Galen känsla men det är väl dags att vänja sig nu, fyller ju ändå 17år om några månader! :)

Hej jag lever- inlägg 7

God morgon på er! Jag hoppas att ni mår super i kylan. Själv har jag gått och blivit sjuk men trots att jag knappt kan prata eller andas, och hostar som en idiot så är jag påväg till min praktik, kungsvideo. Jag hoppas att ni står ut ett tag till utan inlägg.. Vi hörs när vi hörs. :)

RSS 2.0