i wish that i could be sombody else, i wish that i could be somebody better then myself, somebody strong enough to hold you up and catch you when you fall



Nordman har alltid hjälpt mig igenom tunga faser i mitt liv. Nu när pappa ligger på sjukhuset, nästan förlamad i vänstersida så är mitt liv inte alls lika behagligt som det tidigare varit. Jag tycker inte om att se varken min mamma eller pappa gråta och tanken på att mina syskon tycker att det är läskigt att hälsa på pappa är ganska jobbigt det med. Jag förstår dem, det är mycket sladdar, slangar, apparater och läkare runt pappa just nu och den större delen är ganska sorglig när man är där. Ändå vill jag bara vara där hela tiden, dag in och dag ut. Jag saknar min pappa, den han egentligen är och som jag vet att han kommer bli igen. Jag älskar min lilla pappa och tycker så fruktansvärt synd om honom, det är så orättvist..

Nu ska jag fortsätta glo på tv och invänta älskling som kommer hem från praktiken om typ 6-7 timmar, alldeles för länge! ♥

Hold my hand and never let me go

Hej på er! Sitter hemma i soffan med Alexander som spelar gitarr och sjunger just nu. Vi har precis ätit spagetti och köttfärssås.
Jag skulle egentligen ha jobbat ikväll men fick sådana ihållande smärtor i magen under kvällen igår som även har hållt i sig en större del av dagen idag också.

Imorgon ska jag, älskling och min familj åka och bowla samt äta för att få lite kvalitetstid tillsammans nu innan pappa ska opereras vilket han ska göra på onsdag.. Usch, är så fruktansvärt orolig och rädd, men det ska nog gå bra!


Randombild

Let us introduce you to our beautiful secret


Första ultraljudet, igår. ♥

don't you worry about the distance, i'll be near if you get lonely


Halvny bild på mig innan jobbet, whitetrash

you're my angel, you're the only sunshine in my life




Älskling och jag var på dop och bröllop i lördags. Anna, hans mor gifte sig och Nelli, hans syster, döptes. Så min lördag blev riktigt mysig. Vi var hemma runt elva och då mös vi till en film och åt lite gotti.

I söndags jobbade jag till ungefär tio och efter det hämtade mammi upp mig och Ronja så åkte vi hem till mig där Alexander redan var så åt vi lite god mat och tittade på skräckfilmer till tidig morgon innan vi slocknade, trötta och livrädda.

And I will sleep to have the darkest dreams

God kväll! Sitter med hårfärg i håret, älskling färgade mitt hår och tog själv det resterande så nu blir vi båda brunetter, hihi.
Ikväll har vi varit och handlat med mamma och imorgon ska jag åka till Linköping med mormor och Lasse för att köpa en tvbänk och ett soffbord samt lite småplock till lägenheten.

Nu ska jag röra mig mot badrummet för att skölja ur hårfärgen. Så får vi se hur snygg min lilla Alexander blir som brunett! ♥

RSS 2.0