Grr

Sitter i skolan atm, har ingen lärare i klassrummet så passar på att trotsa reglerna, as usual. Uppdateringen är fortfarande inte ok, jag vet. Ni får stå ut, jag har bloggtorka.

FAN VAD FREENT btw, min blogg är kändizzbloggish, welcome IT1A! Hahah eeeeehh


Kameran i focus typ, pretty awesome


SAYWHAT?!?!?



Förlåt för att jag aldrig uppdaterade något mer i lördags men min telefonräkning skulle blivit för dyr om jag skulle fortsatt vara uppkopplad på internet via mobilen. Jag bor ju hos pappsen och där har vi inte internet..

Men iallafall, jag har inga bilder på min outfit heller, som jag lovade er. Min kamera dog efter bilden ovan togs.
Vi får ta allting som hänt under tiden vi inte har hörts av en annan dag, jag orkar inte skriva en massa för jag vet inte vart jag ska börja riktigt.
I måndags var jag, Moa, Tobbe och Ronjis på bio- Resident Evil After life i 3D. Helt ok, men inget jag skulle rekomendera att se på bio. Den hade dessutom varit mycket bättre utan 3D.


Glasögonen var otroligt sexiga iallafall. Så sexiga så jag funderar på om de fungerar att använda i verkligheten. Det skulle vara fränt att se sitt eget liv i 3D, eller hur? Hihi.


Getådalen, tisdag


Freeeenaste gruppen, fifän! Vi vann iallafall alla tävlingar.

Ludde och resten av gruppen.

Pontus.

Casper, Shawn och Pontus.

Casper och Ante.

Casper, Ante, Ludde, Emil och Pontus.

Ludde, Pontus, Casper, Shawn och jag.

Jag, Casper, Shawn och Ludde bakifrån.


God morgon klockan 14.17

Nu har jag sovit ut, men inte är jag piggare för det inte.
Läste igenom mitt inlägg nyss, och oj vad många fel det fanns. Nästan så att jag skäms över mig själv, men jag skyller istället på att jag var trött.

I skrivande stund sitter jag och dricker Red Bull Och ska snart samla ork till att fräscha upp mig lite. Men nu ringe mammi så ska springa ut och få pengar. Vi hörs med bilder om ett tag igen!

Det var inte igår ni

Det har hänt himla mycket på den tiden ni inte har hört ifrån mig faktiskt. Dock så orkar jag inte gå tillbaka i tiden och berätta för er ikväll, för jag är så himla trött i skrivande stund. Jag kom nyss hem från jobbet, där det för övrigt råder ombyggnad. Iallafall, jag kom nyss hem och slängde mig i soffan och startade datorn för att säga hej till er mina fina, inte ens jackan och halsduken har jag fått av mig än.

Jag har så himla mycket att berätta för er, men det får vi ta imorgon. Då ska jag festa också, vilket var galet länge sen jag gjorde. Så imorgon ska jag klä upp mig, inte slappkläder då inte (har haft det i stort sett varje dag i skolan) så ni får förhoppningsvis snygga outfitbilder imorgon. Både innan partymaken åker på och efter.
Nu ska jag klä av mig och krypa ner framför tvn, åh så skönt det låter, hihi.


Bilder från i onsdags när jag försov mig. Jag har gått ner i vikt också förresten, eller jag har inte vägt mig, men jag ser att det är påväg neråt när jag tittar på kroppen. Micke påpekade även det idag, att jag måste gått ner lite. Hur underbart är inte det? Fast det kan ju bero på att det enda jag får i mig i stort sett är Red Bull, som jag med andra ord har blivit beroende av..

Som idag, jag har inget minne från när jag köpte min Red Bull, helt plötsligt var det bara iskallt i handen, haha så sjukt så sjukt. Mitt hjärta måste pumpa läskigt fort snart. En månad med ungefär 1-3 red bull per dag, varje dag.

Men som sagt, täcket lockar, god natt hörrni! ♥

RSS 2.0