God morgon onsdag

Jag vaknde ganska sent idag, fast inte riktigt nu faktiskt. Jag har ätit lite mat och nu sitter jag och dricker energidryck. Inatt somnade jag vid fyra-fem tror jag, trots att jag var dötrött vid tolv. Jag struntade i läkaren idag, jag orkar inte bry mig. De letar ändå bara fel och jag vill inte veta vad det är för fel på mig. Haha, bra inställning va? Skolan var väl inte heller tillräckligt motiverande för att jag skulle lyckas ta mig upp ur sängen vid åtta. Matteprovet var väl inte så värst lockande om jag säger så..
Anyway, idag ska jag ta det lugnt hemma. Imorgon ska jag till stan vid elva och leta upp en frisör som kan klippa in löshåret bra. På kvällen blir det lite träning med Emeli, vi bokade in oss på afrodans. Det ska bli intressant att se Emeli svänga runt som en afrikan och hoppa upp i luften som en galning. Hon kommer inte lyckas, hihi.
På fredag kanske jag ska färga Antons hår om han är frisk. Den lilla filuren har frågat mig nu i två veckor och jag har lovat. Det ska bli kul att träffa den lilla Vångabon igen. På lördag blir det stan och kanske Smedby, det ska bli intressant och himla roligt. Nu ska jag gå ner och hämta min mobil som ligger i min jacka och sen ska jag slänga mig i sängen och fundera ut om det är värt att slänga sig på en madrass och åka på den ner till källaren så jag kan duscha. Jag orkar nämligen inte gå i trapporna. Jag vill träna idag också, men jag måste nog vila lite eftersom hela veckan har bestått av träning. Jaja, ha det väldigt nice så hörs vi senare!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Jag är född för Afrodans ;D

Hoppa runt som en galning är det jag är bäst på ;)

2009-10-21 @ 18:10:05
Postat av: emmi

Svar till Emelie:

Haha det tvivlar jag starkt på, eller hoppa runt som en galning, det är sant. Det väntas att se imorgon! :)

2009-10-21 @ 18:50:32
URL: http://emelievictoriaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0