jag tror vi flyr, och jag tror vi flyger nu

God kväll på er!
Jag kom nyss in från en runda med Dixen och Ronja. Innan det käkade vi lite kyckling, ägg, ärtor och majs.
Tidigare idag var vi hos Ronjas morföräldrar och tog en fika med dem. Träffade även på världens gulligaste hund, hihi.

Imorgon ska jag till vårdcentralen och efteråt blir det en 22minutare solning och sedan träffa Nicke. Det blir en lugn och skön fredag, om jag slipper prover på vårdcentralen vill säga..
Nu har jag disk som väntar och sedan ska jag baka bröd. Jag har nämligen lovat Ronja en finfin frukost imorgon så det måste jag ju fixa redan nu!





Dessutom är jag i stort behov av att färga håret. Hej natural.


Jag älskar min pappa



Hahah bilden till höger, jisses!


Nu åker jag till Ronjas morföräldrar. Hej!

Du är saknad min vän, minns du mig?


du har varit borta alldeles för länge nu.


Du är det finaste som finns. Du är det dyraste i världen. Du har allt det där som alla önskar sig. Jag diggar dig!

Vi fann varandra väldigt fort, du och jag. På mindre än en sekund så visste jag att du var min själsfrände, att du skulle komma att bli min bästa vän. Vi trivdes ihop, och det dröjde inte länge förrän du inte gick ett steg utan mig. Du fanns där som ett levande bevis på att änglar finns. Vi sökte oss till varandra och jag tror att vi båda finner ett lugn och ett förtroende hos varandra. Det är svårt att beskriva vad du har gjort med mitt liv. Du har berikat det med kärlek och omsorg. Och alla säger att någon som du inte förstår, dem kan dra åt fanders. Du förstår alltid; är jag ledsen försöker du göra mig glad igen, gråter jag så pussar du på mig och lägger dig sedan i mitt knä eller tätt intill mig. När jag är sådär glad som man bara kan bli så delar du glädjen med mig. Du lyssnar och förstår. Du skyddar mig mot allt ont i världen, du vakar över mig som en livets väktare.
Vårat band är unikt, du är min kärlek och min bästa vän. Det svider så extremt mycket inom mig att bara tänka tanken på att inte få ha dig nära, att förlora dig. Men som ett bevis på min kärlek så vill jag göra det som är bäst för dig. Jag älskar dig, och jag kommer alltid att ha armarna öppna för dig.
Du har berikat mitt liv och visat mig att en hund faktiskt är människans bästa vän.




Min älskade ängel, Dixie.


Look what we have done



- Ronja är ju stora, starka tjejen med tjackögonen.

Håkan Hellström, it's a true story

Och vad jag bryr mig om nu
är att se din blick så sårad
när alla löften klingar falskt
nästa gång du lovar någon allt
Vad jag bryr mig om nu
i dina armar om mig
även om jag vet att jag måste glömma dig


Vad jag bryr mig om är att se dig gråta
för jag har gråtit
och du ringde aldrig
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion
när du går sönder inuti
så som jag gjorde nyss
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaka till dig

När du har varit i alla vrår, och du har testat allt som går och när du tröttnat. Kom ihåg mig då

Hej på er!
Skulle lagt upp ett inlägg imorse men blogg.se ville inte fungera då, eheh.

Jag har iallafall varit i stan med mammi idag och handlat lite nödvändigheter till hemmet, så som iste till exempel. Svängde förbi jobbet och lånade en film till kvällen också, Mean Girls 2. Snart borde Moa höra av sig och ikväll sover Ronja här. Vädret gillas starkt dessutom.



Gömde mig bakom mina nya glajjor, sjöng med till Håkan och Winnerbäck och njöt av vårsolen idag.


du om nån borde förstå att man inte gör såhär mot mig

Hemma från skolan nu, ska ta ett glas vatten, en cigg och ringa upp Moa som ringt ett x antal gånger.
Ikväll blir det stan med Ronja och lyssna på någon hemsk sak. Kan uppdatera mer när jag är hemma sen.

Tidsfördrivet i skolan blev gangsta'foton med Henka och Casper. Haha fint.



Varför ringer du från okänt nummer? Ska vi prata så ringer jag

God morgon!
Efter skolan igår åkte jag och Ronja till Linköping, införskaffade två par solglasögon och fyllde magen med två koppar kaffe och en halv muffin.
Kvällen slutade med att Ludde, Casper, Ronja och jag softade med alkohol @ my place.

Idag blir det att umgås med Nicke, och senare ikväll blir det en drös med plugg om jag orkar.


Du borde sett hur underbart jag mår. Jag ska bygga mig en båt och segla tills det blir vår. Jag ska försöka att förtränga doften av ditt hår.

Jag ska skrika så det hörs genom all grå betong, för här kommer alla känslorna på en och samma gång.

Sitter i skolan brevid min emokusin. Suttit ute hela lunchen och taggat medan han suttit och deppat, vilket inte är ok.
Vaknade upp och var dyngglad och så en islatte och Lars Winnerbäck på det, life's good. Nu vill jag ha rast igen, sol, pk och musik!
Efter skolan blir det Linköping med min Ronja! Kolla brillz och dricka kafferåååe.
Osammanhängande inlägg, men vårkänslorna tar över mig, hiihihih!

Forever young, i want to be forever young

God kväll hörrni!
Jag har spenderat många dagar i Linköping med min fina vän/sambo Ronja. Sitter flera timmar på Espresso House och bara tar det lugnt med tjejsnack.
Kom hem för en stund sen faktiskt, käkade Subway och sen två kaffe på EH.

På tal om ingenting, jag vill inte bli gammal. Jag är snart 18år och jag har redan åldersnoja. Det började då jag fyllde 17. Allt snack om att bli vuxen skrämmer mig lite. Ansvar hit och förebild dit. Jag vill stanna här och nu.


Ronja igår på Espresso House.

Kommentarsvar!



Svar:
Hej Anonym!
Den där texten är väl lite specifierad till en del av mitt liv, och till en specifik person. Där med menar jag att jag ska lägga kärleken på hyllan för ett tag nu, alltså inte "leta" efter kärleken eller "kämpa" mer för någonting som är lönlöst. Det har varit väldigt mycket drama som inte skrivits ut på bloggen så jag förstår att ni kanske blir lite förvirrade av vissa texter.
Men är det någonting du/ni undrar över så är det bara att slänga en kommentar så svarar jag så gott jag kan!

we belong together

God morgon, om det finns någon som är så pass morgonpigg att man går upp klockan sju på morgonen!
Jag själv har ingen ro till att somna, jag har alldeles för många tankar i hjärnan. Till en början var det alla dessa tankar på "hämnd" eller "payback" på grund av ilska. Nu är det mer ett litet hopp. Antagligen för att jag tittat på ännu en fin romantisk film. "Letters to Juliet". Den rekommenderas varmt och ömt till er. Den gav mig en liten tankeställare angående kärlek faktiskt.

Iallafall, Ronja ligger och sover i sovrummet och Dixie följer mig som en svans vart jag än går. Jag tänkte ställa mig och baka scones om ett litet tag och slänga ihop en varsin islatte till mig och Ronja för att sedan väcka henne med frukost på sängen. Är jag inte en underbar sambo så säg?


It feels like i am in a game, where i'll be the loser and you'll play all my feelings off

'
Stod och larvade mig framför camen, nyvaken frilla och sovkläder..

Då slog det mig att det var en halvtimme kvar tills mamma kommer och hämtar mig..


Efter 5min var jag färdig för ett besök hos mormor och jobb hela kvällen.

Ibland förvånar jag mig själv faktiskt.
Ha en toppenfredag för det ska jag få min till!

"Välkommen på interjvu"

Kul att jag satte mig i februari och sökte jobb, och nu, nästan två månader senare ser jag att jag fått "Välkommen på interjvu"-post. Aja, bara att söka om för jag fick mail om att jag matchade deras "önskemål" så får se vart det leder. Synd att jag ska vara så klantig, haha!

Känsloladdad text

Den osynliga muren
- en flickas känslor



Tron på äkta långvarig kärlek mellan två individer dog ut för länge sedan. För mig är kärlek enbart en verklighetsskildring skapad av inbillning.
Jag har aldrig förstått hur en människa kan bli så beroende av en annan att varje minut ifrån den gör ont i hela kroppen, inte minst i hjärtat.
Jag har aldrig förstått varför man ligger sömnlös om nätterna, eller hur man kan spilla något så värdefullt som tårar på grund av en människa man förlorat eller är på väg att förlora.

Ja, kärlek är en inbillning som lägger sig som en tjock hinna över allt annat så viktigt i livet, som gör en blind från verkligheten.
Jag har själv upplevt kärlek, men för det tror jag inte på den. Eller i alla fall inte nu i efterhand. Jag har själv blivit förblindad av allt mys, gos och tjafs som förekommer mellan ett par. Men varför fäster man sig just vid en person när det finns så många fler runt om kring en?


Jag har mött många människor under min nästan artonåriga livsväg, men aldrig någonsin har jag tillåtit mig själv att låta någon annan riva min mur som skyddar mina djupa känslor. Aldrig någonsin har någon fått se mig svag, jag har aldrig lagt mina känslor i någon annans händer där jag är utom kontroll att styra dem, inte förrän nu.


Jag kan inte direkt påstå att jag ångrar det, jag lärde mig att visa mina känslor tack vare det. Dock så ångrar jag hur det slutade, att jag inte höll lite hårdare, att jag inte behöll kontrollen. Jag styr inte längre vart mina känslor ska gå, för hela tiden så stärks mitt hopp, min tro på att det finns någonting mer. Ni kallar det kärlek, jag kallar det spel. Ett spel uppbyggt på falska förhoppningar och ett nedbrutet hjärta där tomheten ekar och det osynliga blodet droppar. Till slut kommer jag att förblöda känslomässigt. Jag kommer att tyna bort. Och allt detta just på grund utav att jag lät en annan människa riva ner min egen välbyggda och finslipade mur mot kärlek.


Jag förstår nu hur jag orsakat andra människor ett fruktansvärt lidande, då jag har haft ett stenhårt grepp om motpartens känslor och allt jag kan säga är ”jag vet hur det känns nu”, för det gör jag. Det tynger att tänka tanken på hur lång tid det kommer att ta för mig att bygga upp min mur på nytt. Den här gången ska den vara mer välbyggd och ingen kommer någonsin att få ta sig in igenom den. Jag lägger kärlek på hyllan för ett tag.

 

                                                                                                                          Emelie Carlsson 2011


Som en varg i ett laglöst land, när vintern närmar sig, springer jag med en fara för mitt liv

God morgon.
Sitter och dricker islatte, trött som satan och ont i magen.
Ikväll ska jag jobba. Mamma tjatar om att jag ska följa med till mormor innan men jag tror att jag skippar det och istället åker in till stan och tar en kaffe på EH om Ronja vill, hihi.

Annars då? Med mig är det väl helt ok bra, bortsett från att jag är lite småsur inom mig. Eller sur och sur, besviken är nog mer rätt ord att använda. Skrev en text igårnatt, ska titta igenom den och kanske kommer den upp här inom kort.


oh i miss you, you know

Ligger i sängen och väntar på att Ronja ska komma hit då det blir islatte som jag är grymt sugen på just nu. Jag var nyss ute med Dixen och nu vet jag inte vad jag ska göra för att fördriva tiden riktigt.
Illa att jag inte är i skolan, men jag är en aning förbannad på Realgymnasiet faktiskt. Sämsta skolan, det är bara synd att människorna är kalasbra så det svider lite att tänka tanken på att sluta..

Kollade precis klart på en ful video jag och Ronja gjorde härom natten, förstår inte vart vi får allt ifrån, haha!

Dessutom saknar jag vissa människor en aning.


Såhär bildvänlig är jag idag. Slarvig knut i håret och no makeup.

Jag har gått den tuffa vägen, jag har sumpat mina lägen

Hej!
Jag kom nyss hem från Linköping där jag spenderat hela dagen med min sambo Ronja. Först blev det frukost/lunch på Subway och sen kaffe på EH där vi blev kvar i flera timmar och bara pratade om allt mellan himmel och jord. Ronja är påväg hit igen så blir galet mys med islatte, sång och dans hela kvällen!
Jag har även börjat läsa igen, "En brors berättelse", hemsk men bra.

Nu kom Ronja så ska ta lite iste och en cigg på det. Ni hör nog mer från mig senare, kanske en video också, hahaha illa.


Ett ögonblick av lycka, en stund av glädje, en evighet av saknad

Tiden stannar när han håller om mig, och varje sekund är underbar tillsammans med honom.


vad jag bryr mig om nu är att höra dig andas, veta att du är nära

Ligger i sängen och lyssnar på stormen utanför. Har jätteont i magen idag, och lite miniångest över en del saker. Om det är någon känsla jag inte tycker om så är det just ångest, nöter som satan.
Men jaha, anledningen till att jag inte är i skolan idag då, larmet ringde inte och min mobil hade dött under morgontimmarna. Dessutom höll alla dessa dumma tankar mig vaken till fyrasnåret.

Nu ska jag lyssna på lite Håkan bästa Hellström under tiden som jag försöker att inte blåsa bort från balkongen. Vi hörs definitivt senare!

Du är det finaste jag vet, du är det vackraste i världen.

Sitter i skolan och har allmänt tråkigt för tillfället. Haffade just en laddare så datorn inte skulle dö, precis i tid, hah. Intressant? -Nej.

Ikväll hoppas jag att en väldigt söt person kommer till mig, men nu ska jag fråga min kusin om han vill följa med mig ut innan det är dags att plugga som satan! Take care, eller något. Ah hej!


i could walk a thousand miles for you


Be mig så stannar jag kvar, det finns inget som hindrar oss här



Jag skulle ta mig fan behöva ännu en random night! Sötkusin och jag på bild från den senaste random night'en. ♥

Lämna det nya och satsa på det gamla, förändra läget.

Hej hörrni!
Vaknade för dryga timmen sedan av att Dixie la sig över mig, gullegrisen.
Igårkväll skickade Micke hem mig från jobbet eftersom jag inte mådde ett dugg bra, blev plötsligt spyfärdig och yrseln gjorde så jag knappt kunde stå. Idag mår jag lite bättre, fortfarande illamående men jag ska ta mig till jobbet iallafall. Har ju hela helgen så ska jobba även imorgon. Skönt att tänka bort allt för en kväll.

Nu ska jag väl ta mig en varma koppen och sedan fixa mig. Fast jag har ingen matlust alls, lite halvt nere faktiskt. Saknaden är olidlig. Over and out, hej.


Do you remember our time?

Minns du första gången jag sa "jag älskar dig" ? Det var efter vårat töntigaste men ändå viktiga bråk.
Minns du första gången du var hemma hos mig? När jag inte hade några lampor så vi fick ta ljus överallt.
Minns du när vi tittade på hästarna med mamma? Du fastnade lite vid Charlie, inte sant?
Minns du när du sa åt mig att inte halka och själv slog en vurpa på våran väg hem?
Minns du när vi sa att vi skulle lösa allt tillsammans? Att vi skulle klara alla bråk?
Minns du hur jag alltid bad dig hålla om mig när vi skulle sova?
Minns du när vi fick skjuts hem av polisen helt random?
Minns du alla stunder efter att vi blivit sams? Hur fina de var?
Minns du när du gav mig armbandet?
Minns du alla hjärtans dag? När jag gav dig nallen och du kallade mig tönt för det..?
Minns du alla pussar vi gav varandra varje gång vi gick förbi varandra i hallen?
Minns du när du tog på dig mina kläder, och hur arg du blev när jag tog på mig dina?
Minns du stunden då "hello there, the angel from my nightmare" blev betydelsefullt för mig?
Minns du hur stelt det var när du hälsade på mig på jobbet andra gången vi sågs?
Minns du min besvikelse när jag trodde att du låg brevid mig när du egentligen redan pussat mig hejdå?
Minns du negerbollarna och "kladdkakan" ? Vattenkriget? Brottningsmatcherna då jag alltid hamnade i underläge?
Minns du hur rädd jag var att förlora dig, och du sa att du inte skulle gå någonstans?
Minns du när jag skrev på din rygg med fingrarna och du skulle lista ut vad jag skrev?
Minns du oss? Minns du mig?

Jag minns, och det är minnena som gör så ont.


Dagen är okej, men på natten blir det svårt, ensamneten slår emot mig så hårt

Jag försöker att vara stark, jag försöker klara mig
Men sängen känns så stor här utan dig
Jag undrar hur du mår
Och om du tänker på mig nu
I mina tankar finns det bara du

Och jag vet, jag vet
Att jag inte fungerar utan dig
Men jag vet, ja jag vet
Att allting kommer ordna sig
Om jag får somna brevid dig

Dagen är okej, men på natten blir det svårt
Ensamneten slår emot mig så hårt
Jag klarar ingenting, och allt jag gör blir bara fel
Jag känner mig så obekväm och stel

Och jag vet, jag vet
Att jag inte fungerar utan dig
Och jag vet, ja jag vet
Att allting kommer ordna sig
Om jag får somna brevid dig

du är så, yeah yeah wow wow, du är så

Vårstädade med Ronja idag, balkongen är clean som aldrig förr vilket är helt underbart. Nu är våren välkommen även hem till mig, hihi.
Nu ikväll har vi grillat hos Moa, årets första grillning och jag längtar som bara den till sommaren! Snart kommer min inneboende Ronja hit och sover hos mig ännu en natt, blir väl lite filmmys och självklart ska vi njuta på balkongen lite också, bara för att vi kan liksom.


Bästa, bästa Ronja. Du vänder rätt på mina dagar och får mig att skratta som aldrig förr. ♥


Nordman ♥

Du är mitt liv
- om vi bara har timmar kvar
Lev med mig då
Det är aldrig försent
Fast en måste gå
Det finns något mer
I det nya som väntar dig
Och det sista du ser - är mig


jag minns varenda scen ifrån vår film


jag blir aldrig mer densamma
jag blir aldrig densamma som förut
somliga ljus brinner aldrig ut

Springfever



Nu åker jag till stan för att handla allt till Random Night'en som taggas hemma hos mig ikväll!

Fortsätt när allt du levt för räknats ut som ett skämt. Jag tror när vi går genom tiden, att allt det bästa inte hänt än. Ljug för mig, ljug för mig.

Nu är jag hemma igen, väntar på Moa och Tobbe som blir kvar över natten. Trevligt umgänge det där. Då blir jag kanske inte så uttråkad så jag tar en promenad runt hela Blacka klockan tolv på natten i dyngblåst och regn, hah.

Jag var iväg och firade min syster (ännu en gång) denna gång var det med släkten, vilket var helt ok trots att jag var trött som satan. Jag saknar faktiskt min lilla familj och alla dessa fyrbenta krabater, hihi. Ska försöka ta tag i rummet någon dag, lättare sagt än gjort.
Nu fick jag precis sms av min gulliga kusin så ska ringa upp honom och se vad han har på hjärtat, trevlig kväll hörrni, helg imorgon.

i get out of here, see you later alligator


Grattis lillasyster på 7årsdagen!


Överlyckligt tjeja sittandes på 7årspresenten Ronja. Älskar dig. ♥

man måste genom skam, man måste genom drömmar, man måste dö några gånger innan man kan leva



Barnvakt åt dessa tre busungar ikväll. Planerar lite mat, bus och tvprogram. Men innan det är dags att hämta minstingarna så ska jag plugga, städa och träffa Moa en sväng så vi lär höras innan det är full lägenhet hörrni.


Vi tar en paus och lämnar rummet, och nu släpper du min hand, på varsin sida av vägen som en främling för varann


Dagens shopping!


Bh och trosor från H&M (149:- & 69:-) Peacehalsband Ur&Penn (20:-)

Linne med skinndetaljer Gina Tricot (149:-)

Duschcreme, Body Lotion, Deodorant och Eyeliner från H&M (20:- 40:- 20:- 60:-)

You make me wanna lalalalalala (8)



Nu åker jag och mina en auning slitna converse till Linköping med min fina mamma. Vi hörs sen, hej!

Min vecka, helgen är inte klar än!


You gotta be rich to be insane. Losing your mind is not a luxury for the middle class.




Din tystnad kväver mig


Failbild, snabb och första försöket.


Nu drar jag iväg på släktkalas för att fira min kusin som fyllt 20år. Ett stort grattis till Crille!

Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt



God morgon ungefär, vaknade för någon timme sen och har inte rört mig från soffan förutom då jag tog "morgonciggen".. Sovkläderna är fortfarande på och jag har varken lust eller ork att fixa mig. Soffan får bli min bästa vän ett tag till denna lördag.
Jag är nerslagen till botten och enbart Håkan får mig att le inombords just nu. Älskade Håkan Hellström.

Dessutom så hörde jag att en jag har känt har opererat magsäcken. Jag vill också. Jag vill mer än allt gå ner i vikt, bli smal och få en attraherande kropp. :(

Cause' you are make me feel, like i'm the only girl in the world

Hej på er!
Jag sitter hemma hos Ronja på Albrektsvägen och softar för tillfället, eller ja, jag ligger faktiskt ner så börjar redan få kramp i armarna. Var och solade förut, så ytterligare lite färg, skönt. Dock så är jag fortfarande sjuk så det blir lugnt ikväll. Hem skapligt och sova antar jag.
Nu ska vi kila. Ciao!

jag skulle andas i det tomrum som blev över, om du lämnade mig nu



jag skulle fastna i min ensamhet igen, om du lämnade mig nu


Let the rain wash away all the pain of yesterday

Jag är rädd. Rädd för att förlora dig helt. Rädd för att du ska såra mig. Rädd för att klanta mig. Rädd för att jag försöker för mycket. Rädd för att du inte ser mig.

Jag drömmer konstiga drömmar med dig som huvudperson. Vaknar panikslagen och kallsvettig. Du är överallt, men ändå så långt ifrån mig. Jag har dig, samtidigt som jag inte har dig alls. Konstiga natt, konstiga tankar. Jag är rädd för det du nyss skrev. Nu sover du. Jag vill också sova. Fan jag hatar det här. Negativa.Rädda.Tankar. Negativa.Rädda.Ynkliga.Tjej.

Dina ord står som på repeat, och jag kan inte stänga av.


Whats hurts the most



Såhär otroligt söt är jag när jag är sjuk. Usch säger jag bara, haha. Håret är en enda stor tova och jag känner mig lite som en hippie för bh är inget jag orkar gå runt i.
Min mentor ringde nyss, han är snäll han. Jag hade missat spårvalet så han fixade det via telefon åt mig.

Jag skulle egentligen ha träffat Anna i eftermiddag men måste nog ställa in det eftersom jag verkligen är sjuk igen. Det var helt ok igår, men nu äre tillbaka fast ännu lite värre. Ingen höjdare. Jag laddar nog upp med en drös filmer och mår jag inte bättre ikväll får jag ringa jobbet och sjukanmäla mig. Fasen! Dessutom vill jag sola, men jag har ingen ork att åka till Norrköping city. Det här suger extremt jvla mycket.

Det är svårt att räcka till, men att bara finnas där är det finaste som finns

Hej på er!
Idag är jag på glatt humör, trots att jag gått och blivit sjuk for real. Blåsor på läpparna och i munnen samt vanlig influensa. Inte så roligt när jag verkligen taggade skolan för en gång skull, men bara att ta det lugnt och samla kraft att ta sig dit när jag blir frisk igen.

Inatt sov Alexander hos mig. Inget mer med det, första natten jag slapp mardrömmar och "panikångest" liknande. Vi är dock inte tillsammans, men det är skönt att vi kan umgås och så får vi se vart det leder. Jag är verkligen nerkärad i honom men som ni vet så ja, ibland går det helt enkelt inte..

Snart kommer Moa och Tobbe förbi på en snackis och sen blir det städning. Vi får se om Alexander kanske kommer förbi senare också, annars blir det nog bara film och "ta hand om mig själv"-kväll.


Några dagar gammal bild menmen.


Kommentarsvar!



Svar: Det låter som att du hade fullt upp på Sportlovet hörru! Hoppas att du hade det trevligt i Örebro, och så önskar jag dig och William all lycka med erat förhållande! :)



Svar: Hej Karin! Vad kul att du gillar den, trots att du hittat den nu när den är som mest deppig och minst aktiv, haha! Men jättekul att höra verkligen, tack! Ha det bra! :)



Svar: Du är den som kommenterar mest, och det verkar vara mest på här på bloggen vi har mest "connection" haha. Men det är skönt att höra att det finns folk som bryr sig, trots att jag inte är den som pratar ut om allt som händer så är det fint att läsa sådant. Det är personer som du som får en att orka lite till!
Och det är även skönt att höra att det inte bara är jag som känner som jag gör, utan att jag kanske talar för flera.



Svar: Den vita "Bad hair day" -mössan är Alexanders mössa som jag lånade ett tag. Jag köpte en mörkblå Sveamössa som impulsköp trots att jag gillar hans vita mer. Men den är på uttöjning för att den sitter så jäkla tight men den lär dyka upp här snart, haha! Men visst är dem söta?! :)



Svar: Man tackar, man tackar! :)

RSS 2.0