Tired of waiting

Det blev visst ett litet uppehåll här inne.. jag har jobbat som en tok den senaste veckan och ja, sovit eller slappat i soffan när Millie lagt sig för natten. Men inga hurrarop för det, varje natt har Millie vaknat vid 1-2 och gallskrikit så spjälsängen har åkt in hos oss och efter skrik i någon timme har hon somnat om.. Inte nog med det, hon har aldrig kunnat koppla av när hon sovit i samma rum, det blir nog för mycket ljud eftersom Alexander är expert på att snarka ibland så hon har vaknat vid 6-7 och klappat på mig och skrattat.. Så det har inte blivit mycket sömn den senaste tiden ändå.. Jag tror att det är en fjärde tand påväg upp och att det beror på det.. Annars vet jag inte? 

Idag har hon inte fått sova någonting på dagen och har fått leka med både mormor, mamma och pappa, ätit massor och badat så nu ska hon sova natten ut hoppas jag! 

Jag själv har fikat, tvättat, städat, lagat mat, och kikat på Halv åtta hos mig och Drömkåken. Känner mig som 50 och inte 20.. Tufft liv, ha ha. 

I veckan var jag nere på stan med Ronja efter jobbet och fick ett spontant shoppingryck så tights, byxdress, trosor, skor, halsband, strumpor och ett par nya svarta jeans fick följa med hem, plus att jag beställde hem en vinterjacka med! Millie har allt hon behöver i klädväg just nu så kände att det var min tur att få uppdatera garderoben lite. Färgade även håret så nu är jag svarthårig igen. 

Imorgon kommer en ny stol till Millie hem hit, det fick bli en Stokke tripp trapp. Och på onsdag flyttar ett köksbord med stolar, en pall och ett badrumsskåp in också. Jag har även planerat julklappar så det blir att klicka hem det åt alla nästa månad så är jag klar. Så skönt! Till Millie blir det lite Jabadabado-saker, docka och dockvagn. Resten kan jag inte säga här tyvärr. Men ni som har barn, Jabadabado, Kids Konsept och Pumpkin är att rekommendera, Lekvira.se har ett stort utbud så kika in där så hittar ni säkert julklappar åt barnen! 

Ni har väl inte missat Nellys stora rea? Hur mycket fina klänningar och skor som helst för bara hundralappen.. Ska in och avgöra om jag vill ha en viss nyårsklänning snart faktiskt. 

Imorgon börjar träningen igen, och solningen givetvis.. Ska satsa på att bli pepparkaka till jul nu.. Jag har bleknat oförlåtligt mycket faktiskt.. Usch! 

Bilder på vad jag köpte kommer i nästa inlägg! En sneakpeak kommer nu.. 

Byxdressen, halsbandet och svart hår!

Världens finaste unge!


Jordens godaste te!! 

RSS 2.0