I don't believe that anyone could feel the way i do about you now

Idag har jag äntligen fått sova ut lite efter helgens arbetspass. När vi hade vaknat begav vi oss in mot Vrinnevisjukhuset för ett snabbt möte, sedan raka vägen till Linköping med mammi och paps. Köpte ett linne eftersom mina andra baslinnen konstigt nog har krympt.. eller? Haha. Det blev även två täcken, två skålar och en stekpanna inhandlat från Ikea.

Nu ska vi krypa ner i sängen och titta på Linas kvällsbok med lite godis till. Dessutom har min älskling lovat massage eftersom foglossningen brutit ut till ett rent helvete nu, fy min svanskota dödar mig, och våran lilla plutt verkar tycka att det är skoj att mamma har ont för det är inga lätta sparkar mot revbenen inte, bus!



On my way

God morgon.
Fytusan så trött jag är, men är iallafall påväg till jobbet, öppnar kl.11 och jobbar fram till fyra. Likaså imorgon, och på måndag öppnar jag kl.8, sen tar jag helg efter att ha jobbat även igårkväll.
Tycker att det är så himla jobbigt att gå upp när Alexander ligger kvar och sover, myser hellre ner mig brevid honom, hihi.

Idag var det ett år sedan min älskling gjorde mig till jordens lyckligaste för första gången så ska mysa extra med pluttis ikväll hade jag tänkt! (snälla Gud, som jag inte tror på, få mig pigg till dess)


Mobilbloggar

Hej och god kväll!
Jag sitter just nu i köket, älskling ska baka kladdkaka eftersom jag blev så extremt sugen på det och han anser sig vara bättre än mig. Gullis som bakar, hihi.

Idag vaknade vi iallafall av att snickaren stod utanför dörren kl.10.30 så det var bara att gå upp och se pigg och fräsch ut. Somnade om strax efter att han hade åkt, annars har jag städat av och fixat alla lampor i lägenheten.
Imorgon blir det ett besök på barnmorskemottagningen och sedan vidare till Mantorp.

Idag är det 97 dagar kvar tills våran lilla ängel beräknas titta ut, kan knappt förstå det men vi längtar! <3


It's a cold and it's a broken hallelujah


Dålig bild, haha

Nu ska vi dricka milkshake och titta på OC, natti.

Jag skulle fastna i min ensamhet igen, om du lämnade mig nu



Schema för de kommande dagarna, ganska lugn men halvtråkig vecka. Lördagen är den dag jag ser mest fram emot, bara slappa med pojkvännen, mys! ♥ På måndag, som ni ser, så skriver jag på papprena om att jag hoppar av skolan. Det känns väl sådär om jag ska vara ärlig.. men det är sådant man får ta helt enkelt. Tisdagen är ännu inte planerad, men det blir nog en samtalsdag då jag behöver ringa runt lite, så som lägenhetsgrejer, hyresvärdar, försäkringsbolag etc.

Svaren på era frågor, lite sent dock

hur tror du att du kommer bli som mamma? har du något jobb eller hur ska du försörja barnet? :)

Svar: Jag har inte en aning om hur jag kommer bli som mamma, men min tanke är att inte bli en begränsad mamma, jag vill att mitt barn ska få uppleva det mesta och även kunna prata med mig om allt utan att känna sig obekväm etc. Resten får man ta som det kommer helt enkelt. Jag tror inte på bestraffning så som utegångsförbud till exempel, man lär mer av sina misstag.
Jag jobbar just nu och jag vet att jag kommer kunna gå tillbaka dit efter förlossningen också, dessutom har jag kanske ett jobb till på gång just nu, men det är bara kanske så inget jag vill ta nu. Dessutom ska jag börja plugga igen, däremot inte gå om gymnasiet.


börjat tänka på namn åt den lille ännu?
isåfall vad har du/ni funderat på? :)
puss i murran / Lenny

Svar: Haha Linnéa, fint avslut där!
Namn och så har vi pratat massor om, flicknamn är omöjligt att komma på medan pojknamn är superenkelt. Vi har ett namn som vi pratat om redan sedan de första veckorna men det vill jag inte avslöja här, hihi!


Var graviditeten planerad eller en olyckshändelse?

Svar: Jag tycker att "olyckshändelse" låter så oönskat, som en sprucken kondom och vill absolut inte att vårat barn ska klassas där, men om man säger som så att vi hade inte planerat att ha barn och blev väldigt chockade till en början, men det var aldrig något riktigt tal om att ta bort det så när stickan visade på positivt så var det klart att vi skulle ha barn tillsammans.


Har du slutat rökt nu när du är gravid?

Svar: Jag visste att den här frågan skulle dyka upp bland de första och titt så rätt jag hade. Det med rökning är ett riktigt stort samtalsämne inom graviditeten. Jag tänker inte ljuga för er. Jag hade slutat röka, men när allt kom med pappas hjärnoperation, akutoperation och tanken på att han kanske inte skulle klara sig, att han sågs som förlamad till en början osv. så sökte jag mig tillbaka till det som alltid har lugnat nerverna och började igen. När det lagt sig slutade jag igen, men så kom beskedet om kromosomfel och hjärtfel (nej, det har inte med rökningen att göra överhuvudtaget!!!) då försvann hoppet om ett friskt barn så jag började igen för att "trösta" liksom. De som röker vet vad jag menar.. Men nu när allt har visat sig vara bra och att våran bebis är fullt frisk så är faktiskt min rökfria dag redan imorgon. Ni behöver inte egoistförklara mig nu, jag är inte den enda människan som har rökt under graviditeten, det finns de som även super och jag har inte rört en droppe alkohol.


Undrar ni något mer så är det bara att fråga i kommentarfältet eller via mailen.


No control

Hej hörrni!
Kom nyss hem från Ica, Alexander spelar och jag har precis gottat mig med en munk med choklad, mums..
Idag har vi varit på sjukhuset där jag lämnade ett prov, väntade på min syster som tittade synen och efter det blev det lite matinköp för att därefter bege sig hem och sova två timmar.

Imorgon blir det tidig uppgång för att ta sig iväg till skolan, hoppas på att kramperna i magen ger med sig lite då iallafall..
Nu ska jag städa av sovrummet inkl. bädda rent och sen ta en lång dusch innan jag kryper ner med min älskling och tittar på New Moon.


I want to spend every minute with you, 'cause no'one could ever make me feel this way <3

God kväll!
Förlåt för dålig uppdatering men har mest sovit bort dagarna eller legat i sängen/soffan och tittat på film med pojkvännen. Vilket jag gör nu med, med en liten hund på magen.

Vi var iallafall hos barnmorskan idag, mätte, vägde, lyssnade på bebis hjärta, tog blodprov osv. Jag ligger på undre kurvan vad gäller livmodern vilket inte gör något, och anledningen till att jag är så förbaskat trött hela tiden är för att mitt hb är alldeles för lågt så måste börja med järntabletter (vilket jag redan visste dock)
Min kropp har verkligen blivit knäpp, bara sådär, ryggen, sidan och precis under revbenen låser sig, svanskotan gör förbannat ont, tror att jag börjar få foglossning.. Aj! Men vad gör man inte? Jag klagar inte än iallafall, haha.

Imorgon är det jobb på schemat, önskar att jag kunde vara lite piggare åtminstone.
När jag kommer hem ska jag krypa ner och mysa galet med min älskling, vi har nämligen ett halvår imorgon (idag).
Jag älskar honom så otroligt mycket, det finns verkligen inga ord som kan beskriva! Snart ett år sen vi blev tillsammans först, men då höll det ju inte.. Jag är så himla glad över att vi försökte igen, han gör så mycket bra för mig, skulle inte klara mig utan honom. Önskar verkligen att alla kunde känna sådan lycka som jag gör. Obeskrivligt. Blir fortfarande nervös ibland när jag är med honom, min fina Alexander. <3


Paint it black

God kväll, mamma, pappa och Ronja har varit här, druckit kaffe och bara pratat tidigare. Nu sitter jag, Alex och Ronja och spelar guitar hero, Ronja ska dessutom sova här inatt, trevligt!
Vi ska nog baka lite scones strax, kanske mumsa till en film, vi får se. Nu ska jag iallafall utklassa min pojkvän på spelet!


Badar

Kröp precis ner i ett lagom varmt oljebad med tända ljus, skönt! Nu blir det ansiktsscrub, ansiktsmask och lite sådär innan jag tar mig upp härifrån. :)


I'm coming home, tell the world i'm coming home

God morgon! Eller god förmiddag kanske jag ska säga..?
Gick iallafall upp för ett bra tag sedan och fixade lite enkel frukost och nu ligger jag i soffan och vilar medan baby spelar gta som vanligt.
Igår tvättade vi hela kvällen så ska ner och ta det vi hängde på tork om ett tag, sen ringa några samtal, titta lägenhet och efter det blir dagen slapp och skön. Jobbar imorgon så det ska bli skönt att vila med ett långt oljebad, någon film och älskling som får stå för maten idag. :)


Tack mammi, tack paps ♥



Var ju som sagt på Babyproffsen idag, och själva anledningen var att jag och älskling, omedvetet, skulle godkänna en vagn, för nu ikväll kom mamma och pappa hit och med sig hade de en likadan, fast mycket finare vagn som vi faktiskt fastnade för. De hade beställt den som present tidigare men ville veta att allt var bra med bebisen innan vi fick den. Så nu behöver jag inte ens tänka på att köpa en vagn för denna kan man ställa om till sittvagn när det kommer till den tiden. Åååh, så himla mysglad nu! Världens finaste och bästa föräldrar. ♥
Bild 2 är på bilbarnstolen vi köpte tidigare idag.


Tredje och sista ultraljudsbilden från idag. Så himla skönt att "felen" är borta. Längtar som bara tusan tills jag får lön nu, ska köpa massa kläder, spjälsäng och skötbord. Sen är den lilla välkommen, fast den får gärna vänta till April/Maj så vi hinner förbereda oss mer och så måste h*n ju växa till sig lite mer och bli mogen för världen. Fast längta får man ju göra.


Mobilblogg som vanligt

Uppdateringen är seg, jag vet och ni får ursäkta det faktiskt!

Idag har jag, älskling och mamma varit på sjukhuset och vi fick de positiva nyheterna om att allt ser bra ut, lite för liten men annars är det en frisk liten pluttis där inne. <3
Efteråt åkte vi och handlade lite sen en sväng förbi Babyproffsen för att mammi skulle ha en grind men det slutade med att mamma glömt måtten och vi hittade en jättefin bilbarnstol som vi fick med oss hem, ska dit och köpa en vagn som vi hittade också, men det får vänta tills ekonomin är stadig igen, fortfarande knöckligt efter jul, haha!

Nu ska jag fortsätta med maten så ni hör mer från mig senare!


It's a new year

Hej, vi blev kvar en natt till hos Alexs mamma, så nu är vi hemma, jag känner mig fräsch som satan efter en lång dusch, nyrakade ben, babyolja, silkesdroppar och jag vet i tusan mer, haha!
Jag har myst ner mig i sängen med oboy och filmen Festival, gillar den filmen skarpt. Så nu väntar jag på Alex så ska vi mysa till Linas kvällsbok. Imorgon väntas storstädning har vi beslutat. Vi blev skapligt besvikna på oss själva när vi kom innanför dörren förut och såg röran, inte ens ok..

Tog en ny magbild också, tycker inte att det ser ut som en magbild tagen i v.22+6 men men.. På onsdag ska vi till barnmorskan för ett kontrollultraljud och se ifall det ser bättre ut nu.. Hoppas verkligen det! Känner tydliga sparkar nu och Alex har känt flera gånger, mysigt hihi. :) Glöm inte bort frågestunden lite längre ner på sidan förresten, svarar i veckan! God natt på er.


1 januari 2012

Hej, hoppas att ni fått en bra start på det nya året, själv är jag förbannat trött och seg trots att vi sov till halv tre typ..
Vi är hos Anna, Alexs mamma, har ätit god mat och busat med Nelli! Om en liten stund ska vi nog röra oss mot affären, sen umgås lite till här innan städning, disk och tvätt väntas hemma..

En dålig bild på mig från igår, skulle lagt upp andra bilder men internet ville inte fungera igår innan vi skulle åka..


GOTT NYTT ÅR!

Nu är 2012 här, fy vad fort det här året har gått!
Jag ligger nerbäddad i Mantorp ikväll, vi har ju varit hos Jessika, en väninna till Alexs mamma, och firat in det nya året med god mat, tilltugg och massa frukt!

Nu ska jag bara vänta på att älskling kommer in och lägger sig så vi kan sova, jag är supertrött, haha!

Hoppas att ni har haft en kanonkväll, med det så önskar jag er en god fortsättning på 2012! God natt :)


RSS 2.0