Millie 3 månader





I fredags blev gullungen 3 månader (!!) tiden går så fort.. Tänkte därför köra en liten kortis om lillkickan.

Millie är världens gladaste unge, hon ska vara med överallt verkligen. Bortsett från tiden då hon hade ont i magen så är hon oftast bara ledsen vid tre tillfällen; hungrig, uppmärksamhet och ny blöja. Hur enkel liten plutt som helst.
Hon sover hela nätter, 20/21 till 8/9. Hon kan vakna någon enstaka gång och gnälla efter nappen på morgonkvisten, men så fort hon får den så somnar hon om.
Millie äter fyra till fem gånger om dagen beroende på när hon vaknar om dagarna. 200 ml NAN Pro.
Hon har varit sjuk en gång, förkyld och feber. Annars har hon varit frisk som en nötkärna.
Senaste vägningen/mätningen så vägde hon 4945 gram och var 59cm lång. Hon har strl. 62 i kläder och kan ha enstaka 68 plagg.
Hon skrattar och ler så fort hon får vara med och busa, helgo' liten bebis! Förra veckan vände hon sig från mage till rygg flera gånger i rad, det tyckte hon var hur kul som helst för nu kan mamma inte trilskas med att ha henne på magen längre när hon ska träna nacken! (Hon avskyr att ligga på mage..) Babygymmet och alla "kompisar" där är urkul, men det är just en snutte/ett lamm som hon fäst sig vid (ni ser den på många bilder, haha) Napparna ska helst vara upp och ner, ingen aning om varför, hon har bara tagit dem upp och ner från dag 1, ändå ser de exakt likadana ut i formen, och det är för att tillägga, de enda napparna hon tar.

Som ni förstår så har vi det himla bekvämt och kan njuta av varje sekund med våran fina dotter. ♥
Nästa uppdatering kör vi efter nästa kontroll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0