Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar






Första dagen, vi var på gång mot Öland klockan nio på morgonen och beräknade att vara framme runt ett, vi råkade ut för en dålig dag och anlände till vårat camp runt fyra-fem på kvällen. Först gick Tobbes bil sönder utanför Söderköping, precis när vi var över Ölandsbron och hade ätit med den nya bilen dog den också.



Så i spöregn försökte vi sätta upp våra tält och taggade för att inleda natten med alkohol. Det gick ganska bra, vad jag minns..




Men vi hängde inte läpp över det usla vädret utan taggade på nytt dagen därpå, då hade även Becca anlänt till Öland Roots.






Till slut var det lördag förmiddag, jag och Becca tog en promenad runt området efter frukosten medan alla andra satte igång att knäcka öl/cider.




Vi som inte var sugna på ljummen dricka drog oss bort mot öltältet för att starta med en iskall cider efter att vi hade ätit vegetarisk festivalmat..


För varje par som var med på Öland Roots så fick man se en och annan puss, Moa och Tobbe ställde gärna upp på pussbilder för att bevisa detta..



Istället för att säga "omelett" så använde vi oss av "hur låter Becca" men Moa lyckades med något ljud jag aldrig hört förut, haha..




Ingen ville veta vad Tobbe hade gjort, men det var visst bara en röd chili som fastnat på ett olämpligt ställe..



Låt säga att vi hängde ganska mycket i öltältet för att njuta av iskalla cider och öl..



Killarna erbjöd pengar för Red Stripes pannbanden medan jag och Anna fixade till oss varsitt helt gratis. Kan detta vara ett bevis på att tjejer är lite bättre?





Resten av festivalen var alla goa' och glada, vi skålade hit och dit och vissa fick besöka sjuktälten för att plåstras om. I det stora hela var det en bra helg trots att dagarna var förjävliga då och då.



Just det, ser ni tältet där? Det lilla svarta med en tröja på? Det var mitt hem under helgen, yeay!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0