Banan- och kolapaj

Vi bakade en så otroligt god och enkelt paj igår som jag hittade på Helen Torsgårdens youtubekanal. Den tar bara 15 minuter så är den klar och serveras med vaniljglass, så smidigt! 
(Jag bytte ut smöret till mjölkfritt och serverade med Tofuline vaniljglass. Jag ska testa med glutenfritt mjöl och se om det går att göra den både vegansk och glutenfri, det vore verkligen toppen!)
 
2-3 bananer
100 gram smör
1,5 dl vetemjöl
1,5 dl socker
3 msk ljus sirap
 
Bananerna skivas och sprids ut i botten på en pajform, ingredienserna blandas ihop till en massa som man klickar ut över bananerna. In i mitten av ugnen på 200grader i 15 minuter, sen låter man den bara svalna så är den klar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0